Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Kérdés1: akkor most a magyar orderesek hol vannak többségében? Mert itt a fejlécben nekik is azgal van kiírva, de emlékeim szerint csomóan a k8pre mentek.
Kérdés2: milyenek az erõviszonyok Azgalon illetve 8Pn? Illetve van aktív élet alacsonyabb tierekben is mindkét szerveren?
Kérdés3: ha van itt olyan, aki kotbs-ozik... mennyire tér el a chosentõl? Nekem a chosennel való játék nem jött be de "fílingre" a kotbs a legszimpibb, szóval nem tudom eldönteni, hogy kipróbáljam-e 😊
Kérdés4: eleinte olyanokat olvastam több helyen, hogy a choppa sokkal erõsebb a slayernél a ptren. Ezt végül sikerült kibalanszolni és két hasonló erejû meleet kapott a játék? Mert gondolom a T1 erõviszonyát ez döntõen meghatározza és nem hinném, hogy 10 nap alatt nagyon kivergõdnék a T1bõl 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Meg ez is érdekesen hangzik "Since we launched we have made a number of improvements to both UI responsiveness and casting lag. During our continued investigations into this issue, we found that we could improve both mouse targeting and UI-clicking, especially in situations that stress the game client, such as large open RvR battles. By making changes to the mouse selection and targeting systems, players will find clicking on UI elements to be more responsive, and mouse targeting will be more accurate. This is another step in what will continue to be a ongoing process by Mythic to improve these parts of the game:
* Increased pixel allowance for mouse movement to be more forgivable when targeting.
* Improvements to mouse clicking that will make the UI respond faster when clicking.
"
Meg erre a hotfixre mondta mark, hogy lehet számítani fps növekedésre is. Holnap meglátjuk.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Starting on March 11th, all characters still present on the source servers, along with all the characters that we have transferred over to the destination servers will be permitted a one-time free transfer to any other server of the same type, regardless of level.
szajkarate megy, tok feleslegesen.
en kurvara nem avatkozok be, mert leszarom, de mint ahogy latom jobb is ha csondben maradok.
eleve azt se tudhatod, mlyen velemenyen vagyok, a hulyules meg a hulye oriasi kulonbseg, az hogy valaki hulyul, nem azt jelenti hulye..
no mind1, folytassatok tolem, legfeljebb en fogom kevesebbet olvasni a forumot, mert tok felesleg amugy, brazil szappanopera 2milliomodik resz...😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
We know many of you were eager to start playing your Slayer and Choppa and as way of apology for the delay in today's maintenance all active and trial accounts will receive one extra day of subscription."
Ez kimaradt GoAs state of the gamebõl, mert kiderült régebbit postoltak ki -.-
nem szemelyeskedesnek szantam, de kezd ez mar eleg komolytalan szintet elerni..sztem hanyagold kicsit a forumot, masnak is jo lesz meg neked is szvsz😊
ui.: tudom jogod van ide irni, hidd el jobarti tanacsnak szantam
Pont BW-t? Mire felviszed szépen le is nerfelik a destro sírógépek miatt az 1ik ágát, csak azt még nem tudják a sírógépek, hogy single DD ága még erõsebb mint aoe ága.<#buck>#buck>Mind1 majd kisírják annak a nerfét is.😊
WAr feeling meg amikor 2 zerg találkozik és 1 insta spell 10 sec ellõni miközbe megy a diafilm...és ezt írja combat log, something hit you xxx dmg. Pug SC meg a másik war feeling amikor idiótábbakkal játszol mint Wowban bármikor...ez kb azt jelenti, hogy csapatodba van 2 healer de kb 95í% annak az esélye, hogy 0 healt kapsz.
Legkellemesebb élmény akkor jön amikor BWvel ütöd a várajtót és 0 védõnél a várajtón kinyirod magad úgy, hogy 4-6 healer van közbe a WBbe...Persze ettõl még megy sírás BW miatt, mert ha van mellette legalább 1 healer aki csak rá fokuszál akkor tud szép dmg-t csinálni, de egymagába nem sokat ér.. sõt rá se kell menni mert megöli magát elég gyorsan.<#hehe>#hehe>
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)