Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
T4ben fordítva lesz, ne aggódj 😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Karak-Azgal, Prophecy guild

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szerintem a T1 balance nagyon ne zavarjon, azt egy total kezdo is kinovi 2 nap alatt. 😊 Egyebkent kezdtem egy choppat, csak hogy legyen egy orkom is, es egyaltalan nem tunt T1-ben durvabbnak a slayernel. Mondjuk jellemzo, hogy destronal tele az sc choppaval, az ordernel meg van a slayerek mogott par healer is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Jézusom t1et ellepték a 12 éves wownubok azgalon. Szüneteltetni kell új karikat asszem, amíg le nem cseng a trial láz <#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Nagyon lassú. Ha az acc oldalon be tudsz lépni, akkor a patcher is továbbenged.

amugy mitol lehet hogy nem enged be a patcher? mar aktivaltam az accot kb 1 oraja...
melyik serverre menjek ha desrucion os oldalon jatszanek?
TDC Geronimo
Azgalon asszem csak az AoD van. Azgal EU legjobb szervere szvsz, mind létszám és aktivitás, mind pedig balance terén. Utóbbi 1-2 hétben kicsit átbillent order oldalra, de azgalon ez hetente változik. Aktivitás transzfer elõtt is volt összes tierbe, azután meg fõleg :p A choppat meg a slayert sikerült elég közel hozni egymáshoz balance téren megjelenésre.

+1: ha valaki esetleg a régebbi idejárók közül megbízik bennem annyira, hogy megadná nekem az aktív accját PMben egy játékkliens letöltés+patchelés erejéig (az illetõ által megadott idõszakban, idõpontban természetesen 😊 ) azért nagyon hálás lennék. Egyrészt a downloader 100Kval szüttyög, tehát 2 nap, mire leér (ez még talán nem is akkora baj) másrészt nem enged be az accommal a patcher, tehát patchelni csak akkor tudnék, amikor mindenki más és ha feltételezem, hogy a 700K érintettnek csak a harmada EU-s és azoknak csak a 10%a néz vissza, akkor... köhömm... szép baleset lesz, maradjunk annyiban 😊 Csak az induláskor rápetchelt a downloaderes cuccra vagy 1 gigát emlékeim szerint a játék és gondolom az 1.1 meg az 1.2 se 10 mega. Egy szó, mint 100 nem szeretnék ugyan úgy járni, mint az UT3 ingyenhétvégén, hogy el se sikerül indítanom a letöltést és már vége is a hétvégének 😄
kivi vgyok ez ram vonatkozik e? mert akkor benezek majd :G

anti hero

Húúú, remélem lesz ilyen EU-ban is, kezdem is letölteni a klienst ezerrel.

Kérdés1: akkor most a magyar orderesek hol vannak többségében? Mert itt a fejlécben nekik is azgal van kiírva, de emlékeim szerint csomóan a k8pre mentek.

Kérdés2: milyenek az erõviszonyok Azgalon illetve 8Pn? Illetve van aktív élet alacsonyabb tierekben is mindkét szerveren?

Kérdés3: ha van itt olyan, aki kotbs-ozik... mennyire tér el a chosentõl? Nekem a chosennel való játék nem jött be de "fílingre" a kotbs a legszimpibb, szóval nem tudom eldönteni, hogy kipróbáljam-e 😊

Kérdés4: eleinte olyanokat olvastam több helyen, hogy a choppa sokkal erõsebb a slayernél a ptren. Ezt végül sikerült kibalanszolni és két hasonló erejû meleet kapott a játék? Mert gondolom a T1 erõviszonyát ez döntõen meghatározza és nem hinném, hogy 10 nap alatt nagyon kivergõdnék a T1bõl 😊
TDC Geronimo
Csábítanak visszafele :p

TDC Geronimo
Ja, de ez is valami 😄

Nem trial de már megjavult.
mármint triallal?

hi! a Karak Azgalra és a K8P re nem tudok belépni (tegnap jó volt // a többi szerverre belép). Másnak van hasonló problémája?
Magh
Azt mondd meg akkor, milyen e-mail fiókkal csináltad.

Magh
Tegnap még én is ezt hittem, de simán õk rontottak el valamit.

a probléma a te készülékedben van valószínûleg, tegnap próbaképpen csináltam egyet, mûködött...

Magh
Úgy néz ki, rengetegen nem tudnak belogolni a trial accal, nagyon nem akarnak új játékosokat.

A qrva kameraforgatast is kivehetnek mar, amikor meghalsz. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Szaruman
Aha 😊 Úgyh gyorsan csináltam is egy slayert 😄

megnyugodott a kis lelked?😊

TDC Geronimo
wááá honlapi hotfixbe "Camera zoom will now retain its setting through death, zoning, and logout." végreee 😄

Meg ez is érdekesen hangzik "Since we launched we have made a number of improvements to both UI responsiveness and casting lag. During our continued investigations into this issue, we found that we could improve both mouse targeting and UI-clicking, especially in situations that stress the game client, such as large open RvR battles. By making changes to the mouse selection and targeting systems, players will find clicking on UI elements to be more responsive, and mouse targeting will be more accurate. This is another step in what will continue to be a ongoing process by Mythic to improve these parts of the game:

* Increased pixel allowance for mouse movement to be more forgivable when targeting.
* Improvements to mouse clicking that will make the UI respond faster when clicking.
"

Meg erre a hotfixre mondta mark, hogy lehet számítani fps növekedésre is. Holnap meglátjuk.

Jockey
csak nalam van konstans 10 seces lag es a netem szar vagy masnak is ilyen?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szaruman
What if I don't want to be on the server I'm being transferred to?

Starting on March 11th, all characters still present on the source servers, along with all the characters that we have transferred over to the destination servers will be permitted a one-time free transfer to any other server of the same type, regardless of level.

Szaruman
Akkor nálad szar valami. Nekem már az elsõ crash is megvolt 😄

Magh
Én viszont továbbra sem tudok patchelni.

TDC Geronimo
Slayer kezdõn mennyien vannak omg :d

Jockey
pont erre az valaszaidra gondoltam..
szajkarate megy, tok feleslegesen.
en kurvara nem avatkozok be, mert leszarom, de mint ahogy latom jobb is ha csondben maradok.
eleve azt se tudhatod, mlyen velemenyen vagyok, a hulyules meg a hulye oriasi kulonbseg, az hogy valaki hulyul, nem azt jelenti hulye..
no mind1, folytassatok tolem, legfeljebb en fogom kevesebbet olvasni a forumot, mert tok felesleg amugy, brazil szappanopera 2milliomodik resz...😊

Értem, szóval aki más véleményen van mint te az hülye, logikus...))

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
"Servers are available again.

We know many of you were eager to start playing your Slayer and Choppa and as way of apology for the delay in today's maintenance all active and trial accounts will receive one extra day of subscription."

TDC Geronimo
na mennek szerverek gogo :p

Magh
Majd valaki ide beírja ha lehet logolni?

Szaruman
Van, csak fidel kicsit ki van akadva mostanság 😊

Magh
Ha nincs, cancel acc, különösebben nincs most MMO-igényem. Azért 5-10k között csak akad pár tapasztalt, HC arc. Az meg nem izgat, ha sírnak a class miatt vagy nerfelik, megszoktam már mindkettõt.

TDC Geronimo
"I would be remiss if I didn’t talk a little bit about our next patch, 1.2.1. Currently, the 1.2.1 patch already contains 400+ bug fixes in both content and systems and we hope to add even more fixes to this list. Additionally, 1.2.1 also contains the initial Keep Upgrade system (more on this below), more improvements to T3 in terms of content and experience and the Combat and Careers team will give some extra loving to the Archmage, Shaman, White Lion, and Marauder, another Live Event and much more. Currently, this version is slated to be released next month."

Ez kimaradt GoAs state of the gamebõl, mert kiderült régebbit postoltak ki -.-

Jockey
lassan kezdem azt erezni te ahogy oregszel ugy hulyulsz..😊
nem szemelyeskedesnek szantam, de kezd ez mar eleg komolytalan szintet elerni..sztem hanyagold kicsit a forumot, masnak is jo lesz meg neked is szvsz😊
ui.: tudom jogod van ide irni, hidd el jobarti tanacsnak szantam

TDC Geronimo
Ebbõl a postból is látszik, hogy kibújsz a válasz alól, ergó valami azért mégis megfogott a játékba, ennyi elég is és befejeztem ;>

Azért játszok ,hogy 1 gombot nyomogassak BW-vel mert olyan OP, hogy többre nincs szükségem. Sõt aoe közbe forumozni is tudok olyan imba.😊Ha meg valaki kifut aoe alol azt meg reportolom, hogy csal és elrontja a játékom, mert olyan ember ne játszon már ezzel a játékkal aki ki tud lépni oldalra aoe alól. Még jó, hogy nincs sok ilyen "skilles" a játékban.😊

TDC Geronimo
Kérdésre kérdéssel válaszolni nem valami illõ dolog. Nem tudom hol írtam olyat, ami nem fedi a valóságot. Csak tudnám minek játszol, ha annyira szar ez a játék. Vagy talán mégse annyira fos, ha fél éve játszol vele és nem hagytad még abba? Gondolom az utóbbi, mert válaszra nem méltattad az erre irányuló kérdésemet ;> na de inkább nyomják már fel a szervereket, mert kezd itt unalmas lenni ;o

Én is kérdezhetek? Te meg minek írogatsz olyat a játékról ami nem fedi a valóságot orvr/pvp-vel kapcsoaltban? Fizetett reklámemberük vagy? Vagy te nem is tudtad, hogy orvr/pvp ilyen a játékban?<#hehe>

Azgalon én nem tudok HC PvPsrõl, fõleg nem 10-15rõl.😊
Pont BW-t? Mire felviszed szépen le is nerfelik a destro sírógépek miatt az 1ik ágát, csak azt még nem tudják a sírógépek, hogy single DD ága még erõsebb mint aoe ága.<#buck>Mind1 majd kisírják annak a nerfét is.😊

TDC Geronimo
1 kérdésem van. Mi a picsának játszol te egyáltalán warhammerrel?

Ja pvp játék lényege, hogy 6an kifarmolják cuccukat pve instákból aminek a megfelelõjét pvpbõl kb a lehetetlen elérni kategóriába van.
WAr feeling meg amikor 2 zerg találkozik és 1 insta spell 10 sec ellõni miközbe megy a diafilm...és ezt írja combat log, something hit you xxx dmg. Pug SC meg a másik war feeling amikor idiótábbakkal játszol mint Wowban bármikor...ez kb azt jelenti, hogy csapatodba van 2 healer de kb 95í% annak az esélye, hogy 0 healt kapsz.
Legkellemesebb élmény akkor jön amikor BWvel ütöd a várajtót és 0 védõnél a várajtón kinyirod magad úgy, hogy 4-6 healer van közbe a WBbe...Persze ettõl még megy sírás BW miatt, mert ha van mellette legalább 1 healer aki csak rá fokuszál akkor tud szép dmg-t csinálni, de egymagába nem sokat ér.. sõt rá se kell menni mert megöli magát elég gyorsan.<#hehe>

Order csak egy része ment át Azgalra. Egy másik része meg K8P-re. Nem fog ismeretlenek közé kerülni, mert a Dronon anno egy nagy szövetségbe fogtuk a magyar guildeket. Azt meg valahogy le lehet nyelni, hogy nem x, hanem y guildbe kerül. Casus Mortis is rengeteg 40est vesztett decemberben - akik nem akartak új életet kezdeni, hanem inkább vinnék a 40est azgalra. Talán még a mai napig az AOD tagjai, és szerintem ott is jól érzik magukat 😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

TDC Geronimo
Slayeremmel játszok mától sry :y

Szaruman
Há most mé? 😄 Gyere inkább duelezni a punnyadt sámánoddal 😉

TDC Geronimo
-.-