Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindazonáltal nagyon köszönöm a választ.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
get RR100 😄 elsõ sorban. utána annak függvényében, hogy mit akarsz (mire van lehetõség) csinálni, többféle gearezés/tactic stb van. alapesetben tornázzad fel a WS-t 700+ra. group és solo setup kicsit eltér, de skavenen kirakod a shattert, trollon a hpdebuffot, a block/parry átütést.. tactic-STR,AA,gambit,flanking / ability- felpakolod a 3 toughness csökkentést - arra felstackeled a relentlesst + hpdebuff / spine crusher stb stb -> profit.
ettõl függetlenül én a solozást szerettem slayerrel a legjobban, ha már tudod, ki ellen mit kell bevetni (mi a rota, milyen debuffot/buffot mikor kell leszedni), elég nagy mészárszéket lehet rendezni.
VAGY elõkapod a 2H-t és mindent kinyomsz giantra full rage-en, kamikáze szakbarbár megoldás, de bitangnagy dmg-et lehet vele kitolni (spellbreaker spam)
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Lenne még egy kérdésem: ha egy kétkezes fegyverbe
2 talizmánt lehet tenni, úgy vettem észre nem engedi,
hogy ugyanazt a statot növelje. Igaz ez? Vagy én vagyok a béna?
Illetve ha igaz slayernek mit ajánlanátok?
Nagyon szépen köszönöm.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Azóta nagy talizmán készítõ lettem már 73 a skill 😄.
Azt szeretném még kérdezni, hogy ha lejár az accom aktivitása akkor visszavált triálra vagy letilt teljesen?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Inkább gyere T2-be oda ahol 2 napja abbahagytuk!
Üdv.:
Vasgyuro
Karak-Norn Immortal Legion
Amúgy female sorci meg liche priest
Amúgy nem is tudom, minek jelentkeztem bétára, szerintem még azt az idõt is sajnálni fogom, amíg lejön a kliens...
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Crafing skillek:
-Talisman Making: talizmánt tudsz vele gyártani, amik permanens bónuszt adnak, ha beleteszed egy fegyverbe/ruhába. A fõ összetevõ (main ingredient) határozza meg, milyen statot növel a talizmán, és kell még hozzá három további összetevõ (mágikus esszencia, aranypor meg curio, vagy valami ilyesmik, írja az ablakban). A fõ összetevõ és a kiegészítõk határozzák meg együttesen, hogy milyen erõs lesz a talizmán, amit csinálsz, na meg van benne egy kis véletlen faktor is.
-Apothecary: gyógyító italok, illetve olyan italok, amik a talizmánoknál több bonust adnak egy-egy statra, de limitált ideig hatnak (2 perc - 1 óra). Itt is a fõ összetevõ határozza meg, milyen statot növel, vagy healel, sebez, stb az ital, amit csinálsz, és 3 másik összetevõt is bele kell tenni, amivel tovább hat, többszörözi (egy üvegbõl és alapanyagból 2-4 lötyit is tudsz csinálni akár), vagy stabilizálja az italt (ha nincs benne elég stabilizátor, amit az oldalt levõ csík mutat, akkor jó eséllyel csak fölrobban az üveg, amiben fõzni akarod, és eltûnnek az alapanyagok).
Gathering skillek:
-Magical Salvaging: Ruhákat, fegyvereket szedhetsz vele szét, és talizmán alapanyagokat nyerhetsz belõle
-Scavenging: "értelmes" mobokból tudsz vele kigyûjteni talizmán alapanyagokat. Úgy mûködik, hogy ha meghalt a mob, és kilootolta valaki, akkor megjelennek fölötte legyek, és ha fölé viszed az egeret, megjelenik egy kis fogó, ekkor tudod kinyerni belõle az alapanyagot, majd a hulla eltûnik.
-Cultivating: Növényeket tudsz vele termeszteni magokból, és ital alapanyagnak használhatod fel õket. Elülteted a magot, hozzáadsz földet, fizet és valami speckó összetevõt, és kész a növény. Egy magból akár több növény is lehet, attól függ, milyen vizet teszel rá, stb... Ha megvan a növény, vagy fölhasználod egy italhoz, vagy pedig jobb klikkel asszem szétszeded újabb magra. Így ha van egy magod, abból utána végtelen sok alapanyagot kinyerhetsz, feltéve, ha mindig odafigyelsz, hogy maradjon növény, amit magnak szétszedhetsz újra.
-Butchering: ugyanúgy mûködik, mint a Scavanging, csak nem értelmes lényeket, hanem állatokat tudsz vele szétszedni (vaddisznók, pókok, farkasok, stb), és nem talizmán alapanyagot, hanem ital alapanyagokat nyersz ki belõlük.
Mindenképpen szedd le a Crafting Info tooltip nevû addont, ami minden ilyen alapanyagnál kiírja, hogy pontosan mit csinál, milyen erõs, stb...
A talisman making akkor lesz fontosabb, amikor olyan 50-80 között gyakran váltasz ruhát, és azt akarod, hogy jó talizmánok legyenek benne. Viszont az ital készítéssel meg jobban lehet keresni, és késõbb is hasznosabb, a végjátéknál, amikor már megvan a ruhád, amit a következõ 2-3-4 hónapban nem fogsz lecserélni, így nem kell bele új talizmán, viszont óránként 2-6 potit meg kell innod csaták közben, hogy növelje a statjaid, illetve hogy gyógyítsd magad. Szóval én az utóbbi felvételét javaslom, mert a potikat mindig el tudod adni, mindig lesz pénzed, és az árukból simán vehetsz talizmánokat, a talizmán árulás viszont annyira nem pörög, abból nehéz a potikat fedezni, amikre szükséged van. A legjobb meg, ha többen játszotok együtt, mindenkinek megvan, hogy mit csinál, és egymást el tudjátok látni. Itt sokkal jobban le van egyszerûsítve ez a dolog, meg a gazdaság, mint a wow-ban, itt inkább csak egy szükséges rossz, de szerencsére nem sokat kell bajlódni a dolgokkal 😊
Csak egyszerûen ez jutott eszembe a wowos társalgásokról.
Én azt mondom, hogy a jó angol tudásodat sokkal inkább magadnak köszönheted, mint az mmo játékoknak.
10szint.
Nagyon köszönöm
szuper köszönöm elfogadom 😄
Melyik szerveren vagy?
Elsõ kérdésem a foglalkozásokat érinti.
Milyen foglalkozások vannak, melyik mire jó, ad-e pluszt mint a wowba hogyan kell használni, melyiket érdemes kihúzni?
Elõre is köszönöm
vkd
Kérdés: Mit mondana a képen látott szituációban (valaki elvesz egy ceruzát az asztalról)?
Válasz (WoW-os angolsággal): hey!!!4 WTF???? r u a loot ninja??? wayf??? noob!!!444
Viszont ez életem elsõ mmo-ja és az angolom se túl erõs.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy teljes értékû játékos lehessek.
Munkák, talismánok, finom kis apróságok stb.
Egy mesterrel lenne szükségem aki útba igazítana, elmondana pár dolgot.
Nem vagyok retardált, ha egyszer megmutatják, elmondják megértem. 😄
Legjobb lenne játékon belül, megmutogatva.
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget.
Vkd
Kicsit visszaolvasgattam a forumot. Nem értem mért kell basztatni az immortálosokat...
Teljesen igazuk van abban hogy a kis tierek jók, én is nagyon élvezem most ott a gamet a kotbs-emel. Jobban mint sokszor az azgalon a 90-es WE-vel.
Ha a helyükben lennék lehet én is inkább inditanák új karit mint egyet felhuzak 70-90+ ra t4 ben
Valaki leírná pontosan ma mikor lesz WHO szerver, mert nem vagyok benne biztos az idõzóna miatt... Elõre is köszi