22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • sanyiiiii
    Persze, ezzel bemutatta a törpéknek hogy ő milyen nagy hatalmú mágus, így azok rábízták a zóna védelmét, aztán meg jöttek a csúnya gonosz dps sámánok :D
  • Lokutus a törpe
    tudom. azóta borítja láva thunder mountain-t...;)
  • Boncmester
    Én dueleztem apró barátom :)
  • Lokutus a törpe
    haha, eredetileg Sogron uraságot akartam mondani, aztán ez lett belőle... /evil
  • Boncmester
    Mi az a csöcsrudi?
  • Lokutus a törpe
    gratulálok, általában a csöcsrudi bw-k csináltak ilyesmit akikről köztudott hogy miért is nem dueleztek..;)
  • t0xikus
    és milyen jó volt amikor tényleg megbasztuk őket:D
  • A4tech
    Óóó, pedig hány alkalommal hangzott el a TS-en, hogy:
    "- Na, most mit csináljunk?
    - Nem tudom.. menjünk Eataine-be, basszuk meg a duelezőket!"
  • buhajla
    pontosan jön egy wb és leszarják mik a szabályok csak az rp-t látják benned :DDDD
  • t0xikus
    legjobb amikor a duelezgető nyomikon átgázol egy wb:D
  • Boncmester
    Ott szoktak lenni duelek. Mivel a te dueles kérdésedre jött a válasz, ezért gondolhattad.
    Amúgy kb úgy megy, hogy ott áll egy rakás karakter, aztán az egyik nyom egy /point-ot a másikra vagy mit, a másik meg vagy /agree vagy /disagree asszem.
    Ha agree, akkor mehet a duel. Más nem szólhat bele, nem healelhet, stb.
    Potit nem szabad használni tudtommal, és trinketet sem, de nézegesd egy ideig az embereken a buffokat, meg ahogy harcolnak, és rájössz, hogy mik a szabályok.
  • vadkandiszno
    Hát a mondatból nem derült ki hogy duelek vannak-e ott, direct szervezésüek, spontánok, kicsiknek, nagyoknak rr100-ok játszótere, hogy van leszervezve hogy ne szóljanak bele mások ilyesmi.
    Tudod részletek, kezdő vagyok.
  • buhajla
    :DDDDDD
  • t0xikus
    most komolyan rákérdezel arra, amit eddig tudni akartál?

te az a fajta gyerek van, akiről a vicc szól?

-anyaa! az mi ott?
    -tehén
    -hooool?:D
  • vadkandiszno
    Mer mi van ott? :D
  • buhajla
    sztem nem nagyon nyomatja t4ben, még kis lvl hozzá :D
  • A4tech
    látszik, nem gyakran jársz 'Eataine'-be
  • sanyiiiii
    Nézd meg irc-n él e még a #karak-azgal channel, régen ott szervezték az emberek a dueleket.
  • vadkandiszno
    No mindegy is a farmolás:D nyilván túlzás volt az rr100 nem kell rögtön megijedni.
    De 300 400 aao mellett azért lehetne húzni egy ideig és nem egymás után 5 debuffal de jól jönne az az rp.
    Más: nagyon szeretnék duelezgetni és szerintem jó ötlet, én kezdő vagyok egy nagy csata viharában nem tudom Ugy megtanulni melyik mit tud ès nem akarok destros karót felhúzni hogy lássam minden képességűket, illetve szerintem nagyon feelinges lenne ilyen kis tournamenteket rendezni ts- megdumálva az ellenfeleket és párbajozgatni
    Kör mérkőzéseket. És ha találnék pár embert nagyon örülnék neki a plussz rp a jutalom falat.
    Nincs ebben semmi rossz. Heti párszor összelehetne hozni közben magyarokkal tudok beszélni és egyre jobbaká válunk.
    Remélem nem vették el a tobbiek a kedved, kedveteket és várom a jelentkezéseket:D

Ui azóta leszedtem a ts-t
  • buhajla
    rr100raaaaa?ezen sírtam 1óráig :DDDD amikor már 90től se kapok lószart locknál, nem hiszem h egymás farmolása jó lenne :DD
  • Szaruman
    Ez LOL.
  • t0xikus
    gecc ez mi?:D ezt rakta be a nyomi ez helyett:

//közben megvan. default videó:D lol
  • t0xikus

majd kapnak ilyet:D
  • Boncmester
    Egyrészt nem tudjátok fölhúzni egymást RR100-ra, mivel ha gyorsan egymás utána kinyírsz valakit, akkor alig kapsz RP-t utána a második, harmadik, n-edik killért. Kipróbáltuk, egy karaktert kinyírtunk kb 3x egymás után, az elsőnél még kb 2K RP-t ért, a harmadiknál már csak kb 200-at...
    AAO meg ugyebár csak az egyik oldalna van amúgy is.

TS3 = TeamSpeak 3 a gyengébbek kedvéért. Amúgy szerintem kissé felelőtlen public fórumban hirdetni a címet, de mindegy. Mi kaptunk már pár trollt, azóta titkos a cím.
  • vadkandiszno
    Slayerem, neked? Nagyon jó lenne ezt lezsírozni :D
    Masszív aao területen hamar felhuznánk egymást 100rr re.
  • buhajla
    milyen karid van?:D
  • vadkandiszno
    Nem tudom mi az a ts3 nem ismerem ventrim volt
    de skypon vadkandiszno néven vagyok szintén
  • kluge
    duelezhetünk ha gondolod:) ts3 on megtalálsz: romolus.datalight.hu:9994 pass: WAR
  • vadkandiszno
    Köszönöm :D
  • t0xikus
    szokásos maintenance van
  • MaRee
    Fogalmam nincs, a launcherben nézd meg, ahol a patch notest szokták írni ott ki kell legyen írva, ha karbantartás van. Régen amúgy asszem csütörtökönként volt karbantartás, de lehet azóta változott. Ha más nem akkor estére tuti lesz szerver.
  • vadkandiszno
    Köszönöm :D
    Megnyugodtam. Nem tudod kb mennyi idő?
    Azt hittem már most van az összevonás és két amcsi szerver marad :P
  • MaRee
    Gondolom karbantartás van, majd később lesz.
  • vadkandiszno
    :D na de most tényleg..
    Ezt nem hiszem el azért egy emailt kuldhetnének hogy mi van..
    Az észak amerikaiak meg jelentek európai no connection..
  • Boncmester
    Valszeg meghalt a hörcsög végelgyengülésben, aki hajtotta őket.
  • vadkandiszno
    Valaki nem tudja mi van a szerverekkel?
  • Boncmester
    Marad 1 szerver az egész WAR-ban? Hát GZ nekik... És lehet majd egyszerre order és destros kari ugyanazon a szerveren? Nem lenne egyszerűbb tényleg bezárniuk a játékot?

Amúgy tudod mi lesz a szerver összevonással? Egy nagy rakás lófasz, az lesz. Eddig is folyamatosan unbalanced volt minden szerver, aztán 1-1 összevonásnál a normálisabb guildek még meg tudták azt csinálni, hogy úgy választanak új szervert, hogy növeljék a balance-ot, de mostmár ez is tök esélytelen. Az egyik oldal úgyis többségben lesz, és szépen lassan kihal a másik. Ez már csak a vastüdő a WAR-nak, hogy legyen MMO-ja az EA-nak az SWTOR megjelenésig, vagy nem tudom...
  • vadkandiszno
    Legalább nem akad :D
    És a szerver összevonásól sokat várok.

Figyelem Azgalon keresek magyar destrost duelezgetni!!!
    Egymást farmolgathatnánk:D
  • t0xikus
    hát régen tényleg nem játszottál:) ami most van az lófasz kb
  • vadkandiszno
    Hát régen nem tudom mennyien voltak de én megvagyok elégedve :p
    Amit észre vettem és zavar hogy főleg order oldalon annyian vagyunk hogy T3ban pl aao-t
    Adunk 2 wbnyi desnek, de a legtöbbje csak a leechre vár, mindegy hogy kinyer neki, nem csinál semmit...
    Meg van egy két fura híler akik azt hiszik kell mègegy tank...
    Scanarioba ha nem ismert emberekkel megyek 90% egy nagy megalázás a vége ;D

Azgalon kéne nekem destros játékos!