22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • sanyiiiii
    Nem üt át semmi mitigationt vagy debuffot, mindössze megnöveli a sebzésed alapból 50%-al amire jönnek a bónuszok additívan. Tehát ha van egy tacticod ami ad +50% crit damaget akkor 1,5x helyett 2x annyit sebzel. Ami még érdekes lehet az az hogy a crit dmg-t csökkentő renown passzív csak a crit bonust csökkenti nem az egész sebzést.
  • Lokutus a törpe
    tudomásom szerint a goa-s cumókkal ez van.
  • vadkandiszno
    Critical damage-ről mesélne nekem vlki?
    Hány százalékkal növeli meg a sebzést az adott képessègét amit éppen használtam számol, vagy átlagból?
    Számít-e az armorpenetration vagy pont az a lényeg hogy ez egy ideális támadás lenne mindenféle debuff nélkül?
  • buhajla
    BUGHAMMER STRIKE AGAIN!
  • Genesist
    Igen trial van. megadtam neki a dobozban levő kódot meg bankkártya adatokat, de semmi nem történt. Maradt trial az account, pénz pedig nem volt le.
  • vadkandiszno
    Most trialod van? mert akkor csak egyszerűen beirod a kodot megadsz egy bankszámla számot amiről elvileg meg nem von le pénzt csak ha lejár a 30 nap vagy meg jobb ha beírod a 0 napos feltöltő
    Kódját és játszol.
    Ha már aktív most az accod akkor az 1000ft dobozossal nem tudod toltogetni
  • foxxi
    Ahogy írtam. Meglévő accounthoz nem lehet hozzáadni a szűz játék kódját. ( vagy igen - de a lényeg akkor a 30 napot bukod ). Ha már nem így van, majd egy aktív tag kijavít.

De inkább néz hivatalos faq-t.
  • Genesist
    A doboz bontatlan. Hogy érted, hogy nem lehet új játékot regisztrálni?
  • foxxi
    nem, nem lehet meglévő accountra regisztrálni új játékot.
  • Genesist
    Üdv!

Ismerőstől megkaptam a játékot ingyen. Az volna a kérdésem, hogy ha én a accounthoz hozzáadom a dobozban levő kódot, akkor utána kéri a bankkártya adataimat is; ha megadom, akkor levonja a pénzt, vagy kapok 30 nap ingyenes játékidőt?
  • Kalinka
    Jaja én voltam bent egy low tűzmágussal :)
  • Robe77
    "De tény, hogy az rr32-es jobban hangzik;)"
    Pontosan!!!
  • Boncmester
    Te sokkal hamarabb lettél 80-as, mint én. Én tavaly szeptember 26-án lettem 80, amikor eléggé rágyúrtam a nyáron a BW-re.
    Csehó volt rég nyolcvanas hozzád képest. Aztán a 90-et meg valóban hamarabb értem már el idén, mint te.
  • t0xikus

ha jól emlékszem itt voltak benn velünk kicsik is, valamint kolo baszott asztálni:D
  • Pacho
    Kicsit parttalan ez a vita, úgyhogy mindenki döntse el maga, hogy mit lát.

http://www.youtube.com/watch?v=aNcCFp2sr-0

6:35-nél van az idevonatkozó rész.

Annyit tennék hozzá, hogy a videó 2010 augusztusában készült közvetlen az 1.3.6 patch megjelenése után. A sámi full offensive sovereign-ben van, rr80-as, és Sogron is. (Én júliusban lettem a Bw-vel 80-as, és te sogi már rég az voltál akkorra)

De tény, hogy az rr32-es jobban hangzik;)
  • sanyiiiii
    Oké megtaláltam, tényleg cwben haláloztál el!

Egyébként meg most kimásolom ide a nagy titkokat a guild forumrol, csak hogy el ne felejtsd:)

"Ok, én nem szoktam dps amkedni, de nem is számítottam arra, hogy ilyen eredményeket lehet vele elérni.
    Hozzátenném, a kis sámlival a damaz kron tanulsága szerinte eddig 7x találkoztam, 6x ő feküdt, és ezt az egy alkalmat sikerült levideóznia, amikor nem, szóval a kurva anyját "

"Sabullt én eddig kb egyszer láttam dpsként, általában healelt amikor találkoztam vele, premadeunk ellen pedig elég sokszor feküdt már szoval lehet ez az oka a dammaz kron statnak:) "
  • Boncmester
    CWben történt. És az RR80as része sem igaz. Én 60 voltam, ő 80. Az meg simán köcsögség, h a csávó csak azt tette föl, amikor egyszer ő ölt meg engem, a többi ötöt meg nem, amikor én őt :-P
  • sanyiiiii
    Ugyan már, ha jól tévedek még még videó is van róla, és pont TM-ben történik :)

Persze az RR32-es része a sztorinak természtesen (na jó inkább meglepő módon :D)nem igaz, de azt amúgy is elfelejtettem írni.

"Azért az vicces, amikor az Airkiter is beszól"

:P
  • Boncmester
    Elcseszték. Pl az SWTOR is 2010 márciusi megjelenési dátummal szerepelt kb 1 évig az 576 webshop oldalán.
    2013 környékén jön a WH40K Online.
  • whisper
    Ti ezt értitek? warhammer 40k online 2011
  • buhajla
    annyi!:D csak aztán maradjon még destros a szerveren :D
  • vadkandiszno
    Hát legalábbis nekünk kiscsapatként felvenni a versenyt vért izzadva küzdeni végig rc kért várért egymásért, nem csak a tickre várva. Ilyen érzèsünk volt :D
    Az épített csapat ami zárt wb meghívásos válogatott játékosok ügyelve az arányokra folyamatos vezéri irányítàs terv, koncepció.
  • vadkandiszno
    A játék az hogy minden egyes destros lecsapása hatalmas nehézség dicsőség és rp jutalom,
    Nincs veszíteni valónk így mindenki a legjobb formáját hozza.
    A duelek meg akkor történtek amikor a 2 csapat felállt egymással szembe de egyik se mert még támadni csak front vonalak voltak, nem mert kilépni senki. Na akkor ki lehetett hívni duelre az izmosabjait nyilván nem ijászt meg varázslót
    Amibe néha beleszóltak a sunyibbak erről arról az oldalról, vagy elmenekült az egyik párbajozó,
    De így csak még izgalmasabbak és ízesebbek lettek a történések.
    Legalábbis nekünk hatalmas èlmény volt.
  • buhajla
    hősök?:DDD jah és mit jelent neked az épített csapat?:D
  • t0xikus
    a régi játék nem az volt,h 400% aao (ilyen nem is volt akkor). ebben mi a játék? régen ha egy bonál egy wb volt akkor ugyanekkora csapat támadta...

ha egy nagyobb csatában meglátnám,h vkik dueleznek, az első lenne,h odamegyek és szétcsapom az ellent:D
  • Robe77
    Igazából a 6v6v6 koncepciót nem értem benne leginkább. Nem lett volna jobb ha csak 2 csapat van a 3 helyett?...
  • vadkandiszno
    Tegnap T3 minden tierjében minden bo-nál egy wb destros volt.
    Én kezdő vagyok de valahogy így képzelem a régi időket.
    400 aao végig aminek következtében olyan csapatjáték alakult ki orderen amit még ic-ben
    Sem láttam épített csapattal. Nagyszerű volt hősök voltunk.
    És nagyon köszönöm az összes tanítást. És kèpzeljétek csata közben is kitudtam
    Hívni duelre nèmelyiket. Persze nèha ők csaltak néha mi, de hatalmas élmény volt az egész.
  • A4tech
    csak szarabb
  • Robe77
    Nem tudom WAR-oztál e. Ha igen akkor tudod milyenek az sc-k. Na lényegében ez a WoH.
  • whisper
    Warhammer Online: Wrath of Heroes

Bocsi ez a jó link
  • whisper
    Szaisztok! Megkérdezhetem ez micsoda?
  • Robe77
    Csak Te állítod, hogy a sztori nem igaz. ;D Mindenki más a viccesebb változatot mondja igaznak, mert az viccesebb. :D
  • buhajla
    1.5napja kérdeztem :|2.véletlen rossz helyre nyomtam h "válasz" nem tőle szerettem volna :)
  • Boncmester
    Te kérdezted tőle, milyen karija van, ő meg válaszolt.

Asszem a Toxikus féle vicc rád is érvényes :D
  • buhajla
    ügyes vagy és most mitcsináljak veled?:D
  • Boncmester
    Azért az vicces, amikor az Airkiter is beszól, ráadásul egy olyan dolog miatt, amiről tudja, h nem is igaz :)
  • Robe77
    És elpusztították a szeretett rr80as Soginkat... :( :D
  • kluge
    rr91 WE - Leszurlak
  • Lokutus a törpe
    haha az a meccs nem volt korrekt. Sogron mester fáradt volt, előtte duelezte le Slaneesht..;)
  • buhajla
    igaz :):D:D