Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
ki, csak kar, hogy altalaban ez az egy ket oram van amikor gyerek meg asszony nelkul tudnam elvezni:/
es kulonben is haragszom a mythicre😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Mit jelent ez, hogy így? hogy?
Mert én ugye nem írtam, hogy játszok én, csak azt hogy mi van. Ebbõl látszik mennyit értesz hozzá... Mondjuk ha tudnád mennyi pontot kapsz 70+on zergbe nem írnál ilyet. Vagy lehet az fáj, hogy én ilyen szinten vagyok?<#hehe>(megsúghatom, hogy én már összes set-et tudnám hordani)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Most ezt az 1-2 órát ki lehet bírni, ha valóban segít ez az update. Játszhatatlan volt a T4.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pari
Update 22.15 CEST: In order to solve the stability issues and the rare rollback problems experienced by some players after the 1.2.1 patch, we're currently undergoing an emergency maintenance. This maintenance will last for about one hour.
We understand the inconvenience caused by an evening maintenance, but we received this important update from Mythic this evening and we prefer to apply it as soon as possible. Obviously we’ll be adding 1 day of free game time to every active account.

We sincerely thank you for your understanding and we'll keep you updated throughout the maintenance.

b+
egy szerver se megy mar...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
<#ravasz1>

kemelol
"SC-n kivül más nincs csak a zerg mind2 oldalon"
Azert szep, hogy rr70+ ( ? ) ig eljutottal igy lol, rr80on majd elkezdesz jatszani is vagy mi ? <#crazya>

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

kicsit sajnálatos,h ez a peccs ilyen állapotban kimehetett éles szerverekre. vmi félelmetes mennyiségû bug + instabilitás jött vele

TDC Geronimo
Azt a bonuszt véletlen kapta order akkor, ezt írták is GOAsok :p

Úgyan így álltunk volna ha már akkor is müködik a zónadominancia, de akkor ilyen nem volt és SC kellett a lockhoz ami miatt nem tudták lockolni zónákat. Nem 1 olyan fort védésen voltam délután ahol 2fg order védte fortot 4-5 WB destros ellen és az a 2-3fg order volt az 1etlen orvr wb online.

Valamit megint belekevertél amirõl nem is volt szó, mert az én beírásom a balance és az order pve-re ment. Te meg a zergelésrõl írsz ami a játék része mivel SC-n kivül más nincs csak a zerg mind2 oldalon. Túlerõben lévõ zerg mindig nyer, mind1 melyik oldal.
Emlékeim szerint én nem a zerg miatt írtam akkor se, hanem arról, hogy a destrosok nem ismerték el , hogy jóval többen vannak a szerveren. Abban az idõben volt az, hogy order altozik és a szerverrel semmi gond pedig akkor a destros volt létszámfölénybe. Az az érdekes, hogy most mindenki azt írja, hogy order zerg van és senki se írja azt, hogy destro altozik. Pedig régen destro ezzel védekezett balance probléma miatt, vagyis szerintük nem is volt balance probléma mert order altozott. Ez után jött a bonus az ordernek ami énszerintem bizonyította azt, hogy nem altozás probléma volt hanem létszámbeli.

TDC Geronimo
Ja jó, mert nem voltam fent netszarakodás miatt -.-

Szaruman
Emergency maintenance. Bejelentették.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Mivan azgal behalt? 😄

Szaruman
Egész egyszerûen steamroll megy. Olyat dessie sem csinált, h beborít egy zónát, és mellette egy másikat is majdnem... Teljesen kezd beszarni a balance, és ha emiatt abbahagyja pár dessie, akkor még szarabb lesz...
Fort most olyan volt, h fölmentünk a lordhoz, és egész egyszerûen lebasztuk. Semmi extra, semmi wipe.

TDC Geronimo
Nem tudom hogy áll most t4, mert a kurva netem ma már huszadjára megy el, de ahogy néztem meglehet a 3. IC tegnap óta. Asszem azért ennyire szarul nem álltatok.

Torzonborz

😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Nem tudom mirol beszelsz, ugy emlekszem ment a destro siras hogy nincs kit utni... de ugye ezt nezhetjuk a masik oldalrol is, akkoriban te sirtal a zergeles miatt ( a tobbi orderessel egyutt), most hirtelen a zergeles teljesen normalis dolog igaz? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amikor destro minden nap altdorfba volt akkor nem nagyon sírtatok.<#buck>Hiányzik a 4-5xös túlerõ mi? Legalább átélitek amit mi anno.😊

Szaruman
Szánalmas. Beborult elf tier 4 (gondolom akkor zerg volt ott), és chaos t4 is roskadozik a tömegek alatt...

emlékszem erre a kommentre😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Nincs semmiféle balance gond, mirõl beszélsz <#hehe>

apropó visszafele nem akar egy orderes klánse destrozni?😊 vagy az order azért jobb?😊

TDC Geronimo
😞

reroll order PVE 😊

TDC Geronimo
Semmi se 😄 Praagból elmentünk a WBvel mert északi keep kapuját nem lehetett támadni...utána lementünk DBhez ott meg az npcket nem lehetett. Inkább kérdezd úgy, hogy mi jó. EZmode oldalon azt elhiszem hogy fényesebb az élet ;>

Szaruman
Megint mi nem jó he?

TDC Geronimo
Van aki talált olyan dolgot ami mûködik a patch után? Lassan könnyebb azt összeszedni ami még egyáltalán mûködik, mert amit lehetett elbasztak.

TDC Geronimo
Megint írtam egy szaftos feedbacket, de ha a múltkoriért nem kaptam bannt akkor ezért se fogok szerintem 😄

TDC Geronimo
nem "csak" 2 volt? 😄

nah patch óta 3. ic fight😄 remélem meglesz most már a napi 2-es átlag 😄 sajnos destro eljutott oda, hogy nem nagyon tud mit kezdeni ezzel😊 k8p order feeling😉

TDC Geronimo
nembaj, de van viszont MO QnA ircen! 😄

Szaruman
Na jó... nem lesz itt semmi IC. Még szerver sincs.

1 WB sincs, és nem is lesz. mondtam h lelépnek mind. 😊 kb 100 player lépett le tegnap a patch elõtt
TDC Geronimo
Munkanélküli orderesek pfúj!!4 ez kimaradt -.-

TDC Geronimo
pár órája van server azt mindjárt IC...

Szaruman
K-azgalról meg eltüntek a dessiek. Megvolt az elsõ üres fortress foglalásunk...

jehee😊 visszatértek a zóna crashek😊

TDC Geronimo
reroll pve

Szaruman
Lol. Aki eddig nem vette meg a Inv/WL kesztyût a merchanttól, az szopik. Ugyanis azok már barteres cuccokért vehetõk.
<#falbav> És én nem vettem meg a WL ékszert -.-

AATT
hogy ne kelljen minden windows ujratelepítésnél letölteni.. szal legyenek meg a telepítõ fájlok! ugy honnan tudom letölteni?

http://aatt.mybrute.com

AATT
patcheket a játékhoz honnan lehet letölteni?

http://aatt.mybrute.com

nagy okosság tényleg;D jó esetben nem is kell használni mountot...

Lynx_TWL
pff...

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Szaruman
Megy a szerver.

Juh Héj, van azért okosság is az 1.2.1-ben:
Lost Vale: Mounts can now be used in the exterior areas of the Lost Vale. Ez a legjobb 😛 Mega Chr Profile. Utóbbit bétában próbálgattam, és mûködik. Csodával határos módon.
124mega a peccs. hm...

pedig az fun volt, de tényleg vicces amit mûvelni tudnak úgy hogy senkinek nem tûnik fel😄

Azt keresték melyik értéket kell átírni ahhoz hogy a blast wave ne ugyanannyi woundsot debuffoljon mint mint elotte resistet úgyhogy nem értek rá RB-vel foglalkozni😊

TDC Geronimo
Néztek volna rá elõbb. 2 hetig így volt PTSen...