Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link, 2. hsz
Ez egy RR 73as WH véleménye. Õ is hülye, kedves szuperskilles toxikus? Ha problémát okoz a megértése, akkor lefordítom neked 😊
Továbbra is várom, h SZERINTED mi a szerepe jelenleg a WHnak a Orvren.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Õk nem tudtak segíteni😛pp
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Mit lehet ilyenkor tenni?Elõ szokott ilyen fordulni?
★ 汤姆 李
Nem ezt érzem a legfontosabb dolognak a játékban 😊
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Tegnap vazzeg voltam este LV-ben. Kicsit fura partyval :-) black ork main tank, chosen off tank, squig herder + sorci aoe dps, 2 dok hiler. Elotte ugy voltam vele, hogy mekkora baromság már 2 dokkal menni, 1 dok + 1 zealot jobb combo. Hát a fenét. Gyakorlatilag pár óra alatt bedaráltuk wipe nélkül a butcherig az egészet. A lépcsõknél majdnem volt egy wipe, de igazából az SH valahogy túlélte (túltankolta :-)) az egyik dokkal, és gyorsan felszedve az egyik tankot meg a másik dokot (engem), pikkpakk visszaálltunk, és leszedtük a maradék mobokat. Ami vicces, hogy a boss-okon kívül nem használtunk standardot és az elsõ karakterhalál is itt volt a lépcsõnél :-)
Ja, és a 2 dok taktika: morál felmaxolva, bementünk, dok1 eltolja 1001DB-t, letelik a 30sec, dok2 eltolja 1001DB-t, 1 min alatt meg mindig megvolt a morál4, gyakorlatilag folyamatosan 1001DB-vel öltünk végig. Iszonyat hatékony :-)
A butchernél sajnos megállt a tudomány jelenleg, de majd kedden folyt köv, addigra kitalálják Nexus-osok, hogy mi változott patch óta, mert a kis köcsög addja folyamatosan kinyírta a tankját és néha a többieket is, ha nem tudtunk idõben elszaladni...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A lényeg az lett, h az RPt visszaadta, de a cuccokat nem tudja visszaadni, csak ha PONTOSAN megnevezem neki, h mi tünt el. Bazmeg, mondom neki, nem vezetek leltárt a nálam lévõ cuccokról... Sajnálom, akkor nem tudok segíteni, örüljek (!!!!), h a RPt vissza tudta adni. Anyád. Aztán jött a sablonszöveg, h a QA departmentnek továbbította, meg h sajnálja. Ja, az aldorf istába most 3 napig nem tudok lemenni, mert vmi összekavarás van a lockoutok között, és különbözõ a partitagok lockoutja (nem baj, h senki sem csinálta meg, mivel bemenni sem tudtam az instába, mert kibaszott a login screenre), de persze ezen SEM tud segíteni. Aztán kérdeztem, h vmivel kompenzálják-e az okozott problémákat. Erre az volt a válasz, h nézzem meg a war-europe.comot, ott van infó errõl. Hát megbaszhatja a mythic magát.
Ja, meg azt is mondta, h nagyon sok playernek van gondja 1.2 óta, és dolgoznak a problémán (2 nap alatt nálunk legalább 4-5 embernek volt még hasonló problémája, és azok alapján, amit õk 'kaptak', én tényleg 'szerencsés' vagyok).
Egyelõre a játék csak visszafelé fejlõdik.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ilyen party,szolóval ne is gyere, mert a zerg ezeket megeszi. Persze szerinted én sose mentem partyval vagy egymagam, de ez a te elméleted sajnos.<#hehe>#hehe>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Vedd akkor egyszeru korrekcionak a postom ( #15517 ), nem csak zergeles letezik megha a tobbseg, koztuk te is csak ezt ismeri. Sajnalom, hogy rof tick elemzesen, conspiracy gyartason meg szemelyeskedesen kivul masra keptelen vagy.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mou ha ez a helyzet problémát jelent neked DFel nem biztos hogy jól jársz ...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
★ 汤姆 李
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer