Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez télleg lol a support részérõl😊))

Szaruman
"In orvr zerg fights you don't really have to be patient, you just don't play. WH is near useless in big fights since you get CC'd destroyed so fast. You might be able to get a few straglers breaking off from the big group, but that's it. In smaller scale fights you can tear it up as long as your healers aren't braindead and you don't overextend."

Link, 2. hsz
Ez egy RR 73as WH véleménye. Õ is hülye, kedves szuperskilles toxikus? Ha problémát okoz a megértése, akkor lefordítom neked 😊

Továbbra is várom, h SZERINTED mi a szerepe jelenleg a WHnak a Orvren.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

akkor jó játékot😊)

Eltharion beindult!!! Altdorf Stage 2! The destruction begins!<#wave> http://blog.heretic-religion.com/

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

DE a supportnak nem volt annyi esze mint neked,lol
Õk nem tudtak segíteni😛pp

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jó isten,megmentettél.War.EU-n elfogadta(na ja mivel eu-s a játék😊

war-eu-n akarsz regisztrálni eu-s játékkal?

Invalid code,mit csináljak???

Most hozták meg regisztrálnék de nem fogadja el a kódot:S
Mit lehet ilyenkor tenni?Elõ szokott ilyen fordulni?

Szaruman
<#vigyor5>
Nem ezt érzem a legfontosabb dolognak a játékban 😊

nem váltakoznak? 😮

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

TDC Geronimo
<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Váltakoznak egyátalán? Nekem nem is tünt föl.

játszottam tegnap fél12kor meg most. mind2 esetben este volt. milyen gyakran váltakoznak a napszakok a játékban?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Szaruman
Ezt most viccnek szántad?<#wow1>

Pepti
szerintem a grace avatar of sigmar sem rosszabb...

Pepti
nektek lehet, én viszont tegnapig csak egy darkpromise cipõvel rendelkeztem, tegnap kaptam hozzá a kesztyût (asszem), úgyhogy nekem még szükségem van mindegyikre. Mivel a guildpartyk kialakultak és egyébként sem volt tegnap este semmi, elmentem alliance partyval :-)

Szaruman
Az 1k1 db a játék egyik leg balanszosabb skillje 😊

szerencsére jobb oldali ágra már nincs "szükségünk", középsõ és bal oldali ágat elég farmolni 😊 bár már az is unalom :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Pepti
na, úgy látom ma mindenki dolgozik :-)

Tegnap vazzeg voltam este LV-ben. Kicsit fura partyval :-) black ork main tank, chosen off tank, squig herder + sorci aoe dps, 2 dok hiler. Elotte ugy voltam vele, hogy mekkora baromság már 2 dokkal menni, 1 dok + 1 zealot jobb combo. Hát a fenét. Gyakorlatilag pár óra alatt bedaráltuk wipe nélkül a butcherig az egészet. A lépcsõknél majdnem volt egy wipe, de igazából az SH valahogy túlélte (túltankolta :-)) az egyik dokkal, és gyorsan felszedve az egyik tankot meg a másik dokot (engem), pikkpakk visszaálltunk, és leszedtük a maradék mobokat. Ami vicces, hogy a boss-okon kívül nem használtunk standardot és az elsõ karakterhalál is itt volt a lépcsõnél :-)

Ja, és a 2 dok taktika: morál felmaxolva, bementünk, dok1 eltolja 1001DB-t, letelik a 30sec, dok2 eltolja 1001DB-t, 1 min alatt meg mindig megvolt a morál4, gyakorlatilag folyamatosan 1001DB-vel öltünk végig. Iszonyat hatékony :-)

A butchernél sajnos megállt a tudomány jelenleg, de majd kedden folyt köv, addigra kitalálják Nexus-osok, hogy mi változott patch óta, mert a kis köcsög addja folyamatosan kinyírta a tankját és néha a többieket is, ha nem tudtunk idõben elszaladni...

spamszûrõ😊

júniusban jön? mert akkor azt én már nem várom meg😊 meg még egy jópáran nem tudomásom szerint..😊 gg mythic

TDC Geronimo
Elõre félek attol az 1.3as gigapatchtõl 😄

TDC Geronimo
PvE nubkodást bûntetik úgy néz ki <#hehe> Amúgy amit írtam nekik szaftos kis feedpacket arra nem reagáltak, még figyelmeztetéssel se 😞 Biztos tonnaszámra kapják :p

werkfilm
még 1-2 ilyen patch és kezdhetjük kötni a fogadásokat hogy nyár végéig bezárják-e a servereket, vagy kihúzzák év végéig vhogy

Szaruman
Engem is elért a rollback probléma. Úgyh kezdõdött, h beszart ICben a játék. Aztán az aldorf istákba sem tudtam lemenni (1ik karimmal sem). Meg összevissza töltött be minden, cuccok eltüntek, RP eltünt. Még IC alatt írtam a csr szart, h vannak gondjaim. 23:15kor írt rám a GM, h az ICvel kapcsolatos szarral van-e még gondom (lol). Mondom neki, h azzal már nincs, de azóta lett egyéb gondom is.
A lényeg az lett, h az RPt visszaadta, de a cuccokat nem tudja visszaadni, csak ha PONTOSAN megnevezem neki, h mi tünt el. Bazmeg, mondom neki, nem vezetek leltárt a nálam lévõ cuccokról... Sajnálom, akkor nem tudok segíteni, örüljek (!!!!), h a RPt vissza tudta adni. Anyád. Aztán jött a sablonszöveg, h a QA departmentnek továbbította, meg h sajnálja. Ja, az aldorf istába most 3 napig nem tudok lemenni, mert vmi összekavarás van a lockoutok között, és különbözõ a partitagok lockoutja (nem baj, h senki sem csinálta meg, mivel bemenni sem tudtam az instába, mert kibaszott a login screenre), de persze ezen SEM tud segíteni. Aztán kérdeztem, h vmivel kompenzálják-e az okozott problémákat. Erre az volt a válasz, h nézzem meg a war-europe.comot, ott van infó errõl. Hát megbaszhatja a mythic magát.
Ja, meg azt is mondta, h nagyon sok playernek van gondja 1.2 óta, és dolgoznak a problémán (2 nap alatt nálunk legalább 4-5 embernek volt még hasonló problémája, és azok alapján, amit õk 'kaptak', én tényleg 'szerencsés' vagyok).
Egyelõre a játék csak visszafelé fejlõdik.

közbe megoldottam a problémát holnap neki kezdek ork choppázni karak azgalon v eltharionon. így 1 quest sikeres teljesítése után sokkal jobban bejön mint a wow...

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

letöltöttem a triál verziót fél nap peccselés után indítanám de kapok egy olyat az arcomba h d3dx9_34.dll nem található. ma már más játéknál is csinálta ezt de amik fenn vannak a gépen mind fut gond nékül... van rá vmi megoldás v patchelhetek megint fél napot? :/

Na már megint a bölcsesség... más dolog ismerni dolgokat és más tudni mi müködik. Osztod az észt hogy nem csak zergelés létezik... mondd már el mi van még hátha én is ilyen bölcs leszek.
Ilyen party,szolóval ne is gyere, mert a zerg ezeket megeszi. Persze szerinted én sose mentem partyval vagy egymagam, de ez a te elméleted sajnos.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Gyere be, nemsokára mehetünk ICbe megint <#idiota>

kemelol
Olyan vagy, mint egy anyamedve csak azt nem tudom miket probalsz vedeni ilyen elkeseredetten <#whatever>

Vedd akkor egyszeru korrekcionak a postom ( #15517 ), nem csak zergeles letezik megha a tobbseg, koztuk te is csak ezt ismeri. Sajnalom, hogy rof tick elemzesen, conspiracy gyartason meg szemelyeskedesen kivul masra keptelen vagy.

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

MAW 2 perc volt, de mythic szerint nincs order fölény 😊)))
Torzonborz
"DFel nem biztos hogy jól jársz ..." mé' nem ? o0

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezen az oldalon láthattad volna , hogy a bónusz nem sokat nyomott a latba. Ott volt a transzfer, reroll és érzésem szerint leginkább : a destro megunta a pve-pvp-t. Még 1 dolog ha most nem kiskariztok nem látjátok, hogy T1-T3 között elég jól el van most a társaság. Ja és végig szenvedtem, hogy kijövök a WCból és rámugrik többszörös túlerõ, + töröljek le 30-40 es karikat hogy újra évezzem ezt - inkább kiskarizom.
Mou ha ez a helyzet problémát jelent neked DFel nem biztos hogy jól jársz ...

Akadok mint atom, és még ez is szopat 😊))
A mi várunkban ellenséges champion NPC-k jelennek meg tömegével CW-ben. Ez mi már???
Már késõ bárkinek is rerollolni. senki sem várja meg hogy "felnõjenek" a rerollerek... 1 dolog, az AOE sebzés brutális csökkentése menthetné meg a játékot. De azt a mythic nem csinálja meg. Mind1. 1-2 hónap max, és lelép mindenki order oldalról is.
Szaruman
Kds lelépett a picsába. Sztem nem várható el, h rerolloljanak megint...

illetve SNT buttons 😛 Monjuk nekem már fölösleges használni. 23-án lejár az accountom, és nagy valószínûséggel nem fizetek elõ. Majd meglátjuk. Már nem szórakoztat ez a játék. Mythic mindent megtesz hogy ne legyen érdemi változás. Az order szinten. Úgy globálisan. Amikor destro fölény volt (2 hónap) rerollolt 2 nagy guild. Most order fölény van (3.5 hónap) sehol sincs reroll.. Nem is várható mondjuk el. Mindegy, ennek a játéknak kb itt van vége. Még a nagyon kitartók játszani fognak, vagy marad az IC-hez nem köthetõ insta. MG, LV. Ha meg az sem lesz, akkor õk is lelépnek. Én már regeltem Darkfall-ra. Ha az sem jön be, akkor megvárom az AION-t. Ha az sem, akkor tetris, meg aknakeresõ, meg nlc.hu oldalon puzzle.
SNT CASTBAR
Haha😊) E-peen problémák nálad vannak, nem én probálom beállítani magam, hogy aki magasabb rankú az béna de én milyen sztár vagyok és skilles. E-peened probálod itt növeszteni, hogy másikat fikázod és lenézed, mert 1 karival játszik és nem altozik vagy itt sír mint te.<#hehe>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mi van?5k cdgalaxisban a game?

Ha figyeltél volna akkoriban egy kicsit jobban tudnád hogy a mithyc kijelentette hogy azgalon az order "emberi hiba" (human error) miatt kapott csak bónuszt és hivatalosan is lebaszta a GOA-t...

kemelol
Aranyos, hogy nem ertesz valamit es atlendulsz tamadasba ezert de nem, nem erdekel az e-peened : ]

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

TDC Geronimo
Hát elvileg NAMBLA lenne amihez van egy custom textura pack, de valamiért nem lesz tõle ilyen :s

Mi a neve? Nekem is kéne.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

TDC Geronimo
Már megvan

TDC Geronimo
Nem tudja valaki annak az addonnak a nevét amitõl ilyen "üvegfelületû" lesz a skillek ikonja az action baron, mint ebbe a videóba? Régen megvolt, de most nem találom sehol.

Pari
btw a chosen auraibol...meg egyeb "jatekaibol"(pl: bane shield,dreadful agony, backlash tactic) szarmazo dmg novelheto vmilyen stattal?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx