Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy goához kéne jelentkezni vmi honlapkarbantartónak😊
9kor le lettek lõve a szerók és 10:38kor írták ki😊
bár legjobb az amikor csúszik a javítás. ki van írva,h pl 10:00kor lesz online. 11:15kor meg kiírják,h fél órát csúszik a a dolog és csak 10:30kor lesznek elérhetõek a szerverek😊 szal az up-to-date infók nem az erõsségük, ehhez szokj hozzá😊
We apologise for the short notice, but as usual we wanted to forward Mythic's fixes as soon as possible.
We will use this news to keep you updated.
Talán a lag 5rõl 4.5 secre csökken 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Jó lenne tudnom mert ha igen akkor keresek más elfoglaltságot😛
★ 汤姆 李
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amúgy ez a land of dead cucc megy már PTRen? Ha igen kinek mi a tapasztalata? A podcast alapján elég ötletesnek hangzik, de ott nyilván ez a cél 😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A MOTH nem tudom él-e még.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
★ 汤姆 李
Karak-Azgal/Destruction/
Ingame Nick: Nyxbeast / Dark Elves-Sorceress /
★ 汤姆 李
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
a, Fejtsem ki tovabb mennyire himi-humi dolgon kezdtel el hisztizni, es miert tartom nevetsegesnek, hogy mennyi minden mogottes indokot kepzeltel bele.
b, Alljak neki idezgetni es elemezgetni a csusztatasaid, kulon kiterve mennyire helytelen dolog az ujjal mutogatas es a folyamatos befeketitese a masik felnek. Szavak kiemelese, ertelmezese es kiforgatasa yay. Koze sincs peldak kiragadasa majd nevetes hogy de ebben nincs erveles, hu de ravasz vagyok.
c, egyik sem, legyen az utolso szo az enyem ( tied )
Amugy tevedsz. Ha leneznelek nem vennem a faradsagot a postolasra. Nyilvan nem ezek alapjan itelek meg masokat. Az meg, hogy nem birod a gunyt - se ertelmezni se elviselni - az a te bajod. A jatekstilusod unalmasnak tartom - korabbi bw nem alkalmas semmire zergen kivul postjaidbol leszurve foleg, illetve valoszinu az sem veletlen miert nem jatszottunk egymas ellen tobbszor - de ez meg az en dolgom. Tudtommal egyikunk sem akarja megvaltoztatni a masik velemenyet a temarol.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Azert szep, hogy rr70+ ( ? ) ig eljutottal igy lol, rr80on majd elkezdesz jatszani is vagy mi ?"
Szóval én személyeskedek meg mocskolodok + én e-peenezek?
Nem ám te a hozzászólásaiddal.
"Olyan vagy, mint egy anyamedve csak azt nem tudom miket probalsz vedeni ilyen elkeseredetten
Vedd akkor egyszeru korrekcionak a postom ( #15517 ), nem csak zergeles letezik megha a tobbseg, koztuk te is csak ezt ismeri. Sajnalom, hogy rof tick elemzesen, conspiracy gyartason meg szemelyeskedesen kivul masra keptelen vagy."
Itt is meg elözõbe is lenézed a másiket meg hülyének nézed "te is csak ezt ismered". Ja meg mellé ott az e-peen szöveged és én személyeskedek.<#hehe>#hehe>
Szóval a szimpla tényeket írod mikor sose játszottál velem, de még csak egymás ellen se sokat játszottunk, de te tudsz mindent mint 1 médium hogy én mit hogy csinálok... ja nem a másik lenézésén meg fikázásán kivül más nem megy.😊
Itt egyedül te érzed magadról, hogy másokat megítélj a kis világodból, de lehet azért mert a te tanáraid belédverték a szövegértelmezést az enyémek meg megtanították😊)Még arra kiváncsi lennék, hogy a te szövegeidbe hol látod te az érvelést, tudod nekem nem tanították meg és nem látom a postjaidba, pedig bemásoltam ebbe a posztba is a brilliáns érveléseidbõl 1 párat.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De ahogy nézem, ma is lesz IC 😊
Tegnap nem volt idõm lemenni sajna, elõtte meg a bug miatt nem tudtam 😛 Nem baj, majd ma kiesik a maradék INV cucc.
De varjal, segitek megint. Feltettem egy egyszeru kerdest amire te mocskolodassal valaszoltal, innentol kezdve senkit sem erdekel, hogy hanyas rr vagy, mit csinalsz ingame vagy hogy erzed magad. Bloggolj mashova.
Szimpla tenyeket irtam, amiket barki megtapasztalhat ha veszi a faradsagot. Nem all szandekomban tanitani teged, a tanaraidnak se sikerult beledverni a szovegertelmezes es erveles fogalmat tbh.
Rawr !
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Nem baj, 3 nap alatt megváltozott a világ... meg persze a játék is.
A szerveremen senki sem utál, pár nyomorékot leszámítva. De õk a legkevésbé sem érdekelnek<#eplus2>#eplus2>
Ah, akinek nem inge <#ejnye1>#ejnye1>
Egyebkent kivetelesen igaza van Eruinanak, mikor "sirt", hogy a WH fos zergben, mindenki jott a "nem tudsz vele jatszani" dumaval, aztan mikor a WE-k irtak ugyanezt, meg mas melee-k, az jogos volt. 😛
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Végre jó ideje normális hangnemben zajlik a fórumozás, erre neked csak bele kell valakibe kötnöd. Nem csoda , h mindenki utál téged itt és a szervereden.
Azért ne ijedj majd meg, ha egy idõ után levegõnek néznek <#banplz>#banplz>
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)