Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyi Toxi, ha van 3-4 ezer forint elbaszni való pénzed, csak hívj föl engem, és elsörözzük! Ne ilyen baromságokat csinálj már.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

lebuktam...
megyek is inkább sörözni😄

az itt beírogatókat is a Mythic fizeti, hogy még azzal a 15 dodóval is lehúzzanak

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

nemtudom. de félelmetes, ami a szervereken van😄

OMG mi vett rá erre?😄

basszus😊 idei év legnagyobb hiábáját követtem el. gondoltam swtorig befizetek. aki azt mondja,h milyen rohadtjó a játék meg nem haldoklik, az elég komolyan hazudik😊 összefoglalom t3-t4et: fos fos mégfosabb😊

<#kacsint> Örülök, hogy ilyen mûvelt fórumozók is járnak erre 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

0Fritz0
A káosz szava?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Errõl egy idézet jut eszembe:

"Orkok ütöttek rajta a városon! - sikoltott egy vénasszony.
-Elviszik a szüzeinket!
-Nincsenek is szüzeink!
Erre óriási üvöltözés, sírás-rívás, jajveszékelés vette kezdetét."

Aki tudja mibõl van, vendégem egy sörre <#zavart1>

😄DD
Amikor egy nyári napon azok az átkozott zöldbõrûek lerohanták a falumat, megölték a férfiakat, megerõszakolták az asszonyokat a gyerekeket ( köztük engem is ) rabszolgaságba hurcoltak a macskámból meg kesztyût csináltak na az volt "nagy probléma". 😊
nagy probléma?😄DD
Sziasztok
Nagy problémám van.
Egy mastery ágra mennyi pont tehetõ?
Illetve mennyit kapok összesen ?
"ahonnan én szemlélõdöm onnan szinte minden negyvenes kemény.." pont ez az 😊 majd ha felmész t4be meglátod h hiába rr100as vki attól még kõkeményen fa..low tud lenni 😊😊bár igen igaz van egy két kemény alak order oldalon az biztos...ui:én is azgalon vagyok szintén slayer bár most inaktív 😊
Hát én ügye Azgalon vagyok és itt van pár híres orderon is és desen is akirõl mindenki tudja hogy vagy màr rr100as es/vagy nagyon jól játszik.. De persze ahonnan én szemlélõdöm onnan szinte minden negyvenes kemény..
ezt a legjobbjait kire érted?😄DDDDD
Végre találkoznak karak norn és karak azgal legjobbjai 😄
A szerveer összevonás semmi jót nem jelent, csak hogy még kevesebb játékos van. Bár már nem tudom mit tudak összevonni, hány szerver van még, kettõ?

😄 pici disznó vagyok mondhatni röfi
R32 rr45 de nagyon élvezem és azt hallottátok hogy szerver összevonás lesz?
😄DDDD hanyaaas vagy te disznó

hányas vagy?
Köszönöm
Lenne még egy kérdésem a crirtical hit dupla sebzést jelent?
40% a parrym witchelfekre tankok ellen jónak tûnt de akkor lehet átpakolom Weapon skillre a renown pontokat,
Mert való igaz hogy keveset csapok a tankokra, viszont õk se rám túl sokat.
Melee powert Ugy vettem észre csak fegyverekbe tudom rakni igaz ez vagy béna vagyok?
Ami hamar össze csuk az 2 3 mágus viszont ezek instant....
Gondolkozom akkor hogy inkább a ws-t rakom ki és a critre gyurok.
Amikor elkezdem az volt a cél hogy egy healert össze tudjak nyomni ne tudja kihelelni magát akár nagyobb szintut is.
RR100 alatt tökmindegy 😊
crit (amennyit lehetséges - SC fegyver, kesztyû socket, liniment..stb)
> ws(700+)
> str(cap-1050)

de ahogy már egyszer utaltam rá, attól függõen kell buildet összerakni, hogy mit akarsz (tudsz) csinálni a karakterrel. 1v1-ezésre én még addont is beállítottam és az váltotta a geart meg a tactic set-et egy gombnyomásra ha más class ellen kellett menni.
nekem amúgy nem slayer volt a main-em, csak ökörködni léptem be vele.. azért 80ig csak felhúztam nagynehezen solo roamingból

parry-t ne rakj, a dmg karik nagy része simán átüti.. próbáltam, szart sem ér. Régen (még amíg nem volt nerfelve) a ripose tudott critelni, az még OP volt, meg 1v1re a lámábbak benyalják a moral1(100%parry 7 sec)+ripose kombót, de aki már egy kicsit ismeri a játékot, az ilyenkor nem veri szét magát rajtad, lehet mellé nyomni a retribution-t is, úgy az igazi.

ennek a career-nek az a lényege (már ha van hozzá ember), hogy 2-3an ráfocusoltok valakire és paff, így értelemszerûen full offense a nyerõ

én a weapon skill-t meg parry-t nyomtam ki elsõdlegesen str jön tact.ból meg talismánokból+még potizhatsz is
Köszönöm szépen 😄 sokat segítettél.
Ugy látom slayer vagy ezért még szeretném megkérdezni tõled hogy mit érdemes kirakni renown
Pontokból. erõt parry-t gondoltam Weapon skillt esetleg.
10 vagy 20 sikeres ToVL invade után megkaphatod a Purge master titulust is....😉

Tomb of Freedon Nadd

- régen voltak csak renown tactic-ok kis szinten
- temple elött van minden trainer (sigmarban csak class trainer)
- minden statra úgy emlékszem 1050 a felsõ határ (utána is kapsz rá bonus-t, de minimálisat) -> ezért van, hogy aki 1050 körüli str-el rohangál, az már meele power talisman-t rak, mert az +str-nek felel meg a 'cap'-en felül.

a Land of Dead-en a nagy instát érdemes egyszer végig(szenvedni)vinni, elég bulis. a coloss utána meg pláne, kár hogy már mindenki leszarja 😞 ha tízszer megölöd (vagy20szor, nem tudom), kapsz egy "Godkiller" vagy mi a frász titulust. A nagy tombért meg talán 30-50 kitakarítás után jár a "Mommy's little boy" (vagy mi 😊.. határozottan elkoptak már az emlékeim)

Köszönöm
Mert én most olvastam hogy már 20rr felett
Már lehet venni csak hát az angolom nem túl erõs
Elvileg a városban de sehol nem találom..
Lenne még egy kérdésem, slayernél mi a maximum erõ amit el lehet érni
Mert mondták hogy onnantól kell a melee powert használni.
asszem rr90fölött trainerél

Köszönöm
Lenne még egy kérdésem renonw tacticet hol tudok venni?
Uncsi, uncsi, még uncsibb.

Bõvebben:

Tier 4-et én sose szerettem túlzottan, de régebben azért voltak nagyon fasza igazán nagy, több száz emberes ostromok/csaták.

Ahogy én láttam mostanság már csak az a jellemzõ hogy egy-két nagyobb csapat rohangál és foglalgatja a várakat meg a BO-kat, már ha van egyáltalán ember, mert én nem nagyon találkoztam senkivel a 2hetes visszatérésem alatt. A másik véglet az hogy összegyûlik az egyik oldalról 1000000000 játékos, és jön a zerg. A zerg azt jelenti, hogy állsz egyedül / páran valahol, aztán jön a másik oldal 3 full warbanddel, és bele gyalulnak a földbe.VÉdekezésre esély 0, minél messzebb kell szaladni. Általában mindig az az oldal zergel, ami nem te vagy <#idiota><#idiota>

Skavenekkel én nem nagyon foglalkoztam, el futkároznak ott maguknak

LotD: Ide már jórészt senki nem jár(legalábbis úgy tudom, de annyian biztos nem már, mint régen), szintezni jártak ide az emberek, mert könnyen és gyorsan lehetett sok xp-t összeszedni, plusz voltak jó kis insták, ahonnan fasza egyiptomi stílusú cuccokat lehetett összeszedni.

Nagyjából ennyi, nem túl bíztató.

0Fritz0
Azért lehetne kicsit bõvebben...
Tök fos 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fos

Sziasztok. Tudna valaki
Mesélni nekem tier 4 rõl, skevenekrõl, landofdeath-rõl?
nem azt találtam viccesnek hogy megnéztem, hanem azt amit mûvel 😊jó értelemben(de rohadtul bánom már h beírtam-.-)
Azt találtad viccesnek, hogy megnézett egy Exodusos videót? Vagy csak én vagyok a hülye?<#conf>
Am meg nem baj, miért lenne. Csak nem értem, hogy mi azon a vicces.<#pias>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

😊 csak szimplán tetszik amit csinált,(én egyben viccesnek is találtam)vagy talán baj?
Miért? Ez a neve :-P

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Mert mi ezen olyan vicces?

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Exodusos Art of Bombing, ezen kiégtem 😄
Talán azért érezted magad öregnek, mert az is vagy. Bár nem annyira mint Szyl papa az igaz. 😄

Most én is szembesültem ezzel.
Voltam túrázni szombaton, ahogy megálltunk pihenni, odatelepedett mögénk egy gyerek csapat, akik végig valami Ági néninek üvöltöztek. Amikor megfordultam, akkor láttam, hogy Ági néni kb 21-22 éves. Na akkor öregnek éreztem magam 😊

Amúgy tényleg azok vagyunk, már a WAR-ból is kinõttünk. Bár pont reggel megnéztem az Exodusos Art of Bombing videót, és azért hiányoznak azok a régi szép napok 😊

Jajdejó, ennek nagyon örülök!!!!
A4tech nagyon megbánta már hogy így viselkedett veled és nagyon aggódott érted, de most már õ is megnyugodott.

Eszem ágában sincs.
Most nézd meg még a végén öngyi lesz miattad 😞

Ööö. Ez is amolyan flame-fórum? Ami abból áll, hogy mások beírását szana-szét szabdaljuk, kifilézzük, majd darabkáit egyenként háromszor átrágjuk, mintha mócsingos lenne? Guszta. Csak segítséget kértem, nem kivégzést. Azt megoldom magam, egyedül, asszisztencia nélkül is.
ezen én is röhögtem😄

"..idõsebb felnõttekbõl álljék. 20+"

Brutál ez a definíció 😞 feel like old shit