22827
-
Pacho #22347 Mind a Karak-Norn-on, mind a Karak-Azgalon order steamroll van jelenleg (legalábbis 10 napja még az volt;)
De szerintem inkább a Nornra menjél. -
Nincs mit! -
Hexex #22345 Köszönöm a segítséget! -
Nyelvtanra pl... -
gosumofo #22343 menjek -
Hexex #22342 Sziasztok! Új játékos vagyok, de nekem nagyon bejött a trial verziója a játéknak és szeretném elkezdeni élesben játszani, csak nem tudom hova menyek. Olvastam, hogy a játék eléggé halott és meg szeretném kérdezni hogy szerintetek hova menyek ha destruction oldalon akarok játszani?
választ elöre is köszi.
üdv. -
gosumofo #22341 -
t0xikus #22340 és persze nem ide akartam:D -
t0xikus #22339 -
vadkandiszno #22338 Orrharapo Miert nem írsz ? -
Lokutus a törpe #22337 semmi ilyen nem nyílik rr100-on. az valami collectors szarság lehet. -
vadkandiszno #22336 Sziasztok
Gotrék-nak honnan van olyan spéci szakálla rr100 nyílik pár új külső beállítás
Lehetőség ? -
vadkandiszno #22335 Szuper:D -
buhajla #22334 aham :) -
vadkandiszno #22333 Elkezdtél megint jàtszani? -
buhajla #22332 én már várom csak jöjjenek t4be csak jöjjenek :) -
vadkandiszno #22331 Szerverosszevonás lesz elvileg legalábbis erről beszélnek nekem angolul:D
Még egy rp szerveren is elgondolkozomi néha, mert nincs ember akit rá lehetne venni egy pqra vagy rejtett bossokra
Csak a leech megy. Lehetőleg semmit csinálással sok rp. Uncsi bár azért arra jó hogy kipörög előre minden.
Viszont azt se tudom mi lesz itt ha az a regiment premade 80rr T3ról beérkezik. -
vadkandiszno #22330 Köszi nagyon jó lenne magyarokkal játszani.
Hányan vagytok? Igazából 5-6aktív magyar játékos már nagyon jó lenne. -
buhajla #22329 "úgy is költözés van" ezt h érted?:) -
vadkandiszno #22328 Te hol játszol?
Hát átgondolom de decemberbe úgy is költözés van.
-
Lokutus a törpe #22327 azért a költözés előtt én mindenképpen érdeklődnék hogy hány tagjuk van t4-ben, mert a kommentjeikből az jön le hogy t3 ahol a többségük jelen van. másrészről 40/60 vagy? reroll... már a turkálós sove is csak hosszabb haldokláshoz elég jelenleg t4-ben, szóval fontold meg hogy valóban otthagyod e az order supremacyt azgalon:) -
kecsesz #22326 Alap, gyere, várunk!!!
A lentebb leírt nevek bármelyikétől kapod az invet! -
Pacho #22325 Persze egy EGY transzfer, EGY karakterre vonatkozóan. (Csak oda) -
Pacho #22324 Itt vannak: http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/search/?keywords=warhammer&btn_search.x=0&btn_search.y=0
14,99 euró+Áfa -
vadkandiszno #22323 Nem tudjátok mennyi lenne mert nem találom a managementbe.
Nem könnyebség miatt
Mennék át hanem jó lenne magyarokkal játszani.
Bár lehet megvárom a szerver összevonást akkor lehet ingyen áttehetem. -
Lokutus a törpe #22322 vásárolnod kell egy transzfer kódot. de korrektebb lenne egy reroll... -
buhajla #22321 :DDDDD lehet h átengednek ha hangosan kiabálsz :DDDDDDDD -
t0xikus #22320 elmész a t4es zóna legvégébe és ott átmész az ajtón. -
vadkandiszno #22319 Sziasztok én Azgalon vagyok slayer 40/60 hogyan tudnék átmenni hozzátok nornra?
Köszi -
kecsesz #22318 Gyere Norn-ra, Order oldalra!
Keress Magohr, Feherlo, Detty, Faintka, Daraloo néven, behívunk!
-
Boncmester #22317 Igen, akkor megkapod a 30 napot.
Alig játszanak már magyarok, a játék halott. De pár ember, akik mostanság fedezték föl, élvezik. Szóval nem sokat vesztesz, ha kipróbálod 1-2 hónapra, de ha rendes játékkal akarnál játszani, akkor ott az SWTOR 1 hónap múlva... -
Varian #22316 Még 1 kérdés, ha megveszem a játékot és használom a végtelen trial accountommal, megkapom a 30nap ingyenes játékot?
Köszönöm! -
Varian #22315 Hello!
Érdeklődnék, érdemes-e előfizetni a játékra mostanság? Mennyien játszanak magyarok, mennyi a szerverek népessége? Még 1 apróság ha esetleg befizetnék, melyik a legjobb támogató class, buffer vagy hiler?
Válaszokat köszönöm! -
vadkandiszno #22314 Nagyon szépen köszönöm
Remek az oldal!!:D -
Pacho #22313 Itt - http://builder.arsenalofwar.com/ - van renown builder is. -
buhajla #22312 igen csak akkor,huhh ha mész a folyó mentén a végénél lesznek megfogod látni mert ott vannak ahol véget ér a map :DDD (ennél jobban nem tom leírni srry) -
vadkandiszno #22311 De csak ha bucher vagyok nem? Lod on belül merre fele vannak a gyíkok? -
buhajla #22310 lod-on simán tudsz gyíkokból farmolni cash-t :):) -
vadkandiszno #22309 Sziasztok
Nem tudja esetleg vlki megmondani hogy a melee crit chance
Renown pontokból hány szintes szintenként mennyit ad és mennyibe kerül?
Köszi
( nagyon nincs aranyam emiatt zaklatlak titeket vele) -
Genesist #22308 Hol tudom megnézni azt, hogy a rendszer elmentette-e a bankkártya adatokat vagy sem? Illetve ha törlöm ezeket, akkor nem tudnak levonogatni pénzt minden hónapban ugye? Én egy olyan menüpontot találtam, hogy számlaadatok. Jó helyen járok. ott azt írja, hogy nincs elmentve semmilyen adat (se kártya, se paypal).