Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
miaúúúúú 😄
úgyse kerülsz be 😛
ha meg igen nem fog tetszeni mert mindenki lever és mindent elvesznek tõled. 😛 nem jöttél DF-be se pedig azon megedzõdtél volna 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Hát remegek is, mert ha nem kerülök bele elsõ 10kba de inkább az elsõ 2be akkor gáz lesz, Q4 messze van 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

remeg 😊 ám úgy legyen😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

TDC Geronimo
Azt hiszem most pihentetem én is 1.3ig, aztán ha 29én sikerül MOt szereznem akkor valószínûleg végleg. Bár ez nagyban függ attól is, hogy az milyen lesz :p

Egész pontosan fogalmazva: destro egy szánalom RvRben manapság, a core teljesen inaktiv, solozó healer nélküli warbandok, zero lead, zero tactic, egyetlen dologot azért nagyon jol csinálnak, ha nincs order a zonában tök jol lelockolja az összes létezö T4ben levõ destro.

Beszéltem pár jobb RvR leaderrel, kb mindenkinek tele a töke az egésszel... Emellett inkorrekt amit a Goa csinál.

TDC Geronimo
Ez az encore boss ami a vulture lord megölése után jön és ez nem instanceolt, így érdekes lehet ha van ellenséges realm is a közelbe.

Census adatok alapján tegnap már kiegyenelítetteb volt a t4 online létszámot tekintve. Bónusz adásánál lehet nem csak t4ben lévõ létszámot veszik figyelembe, hanem a teljes t1-t4ig terjedõ tartományt.

Az meg hogy az order most eljutott stage2-re vagy IC-be, talán annak is köszönhetõ, hogy legalább megpróbáltak fortot ostromolni, ami az utóbbi idõben destrora nem volt jellemzõ.
/cry

ptsen megcsináltunk jópár pqt

TDC Geronimo
Látszik nem láttad Lotdt :p ha én mondom, hogy jó egy pve content akkor az biztos az 😄

Order renown bonussal megy stage 2-re...

Hmm ez nem egy paradoxon véletlenül?
Minden orderesnek uzenem addig oljétek a királyt amig nem vagyok ha mar atjutottatok stage2be utana megyek leszolozom Karlt 😊

Hát én élvezem a játékot, az bizos hogy van benne hiba de a pvp nagyon jó, a pve meg nem nagyon érdekel.A hibákat meg csak kijavítják majd...😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Birom 1esek ha ott hagynak 1 játékot akkora ellensége tudnak lenni... Akár hiszed akár nem akadnak akiket még szórakoztat a game. Önigazolás kell mert már neked nem tetszett? Nagymértékben ne is változzon pvpben pl nekem marhára bejön pve nem érdekel. Közel sem tökéletes marha sok hiba van benne, remélem ez javulni fog.

pq farm kinek a játékát elégíti ki?😄

a játékon ideig óráig segít majd a Land of the dead, de a game nagy mértékben nem változik az biztos:o

Nem voltam Bloodscalpon, nem is célozni akartam, a letisztulás alatt meg gondolom arra célzol hogy a jo playerek leléptek mert idegbetegek lettek...
rezes
Nem hinnem hogy AZGALON Bloodscalp feeling lenne.Velemenyem szerint jelentosen letisztult a magyar populacio es viszonylag ertelmes modon tudunk parbeszedet folytatni itt.

Na jo egy kivetel azert van😄

Fonok.Ki az a corporation?

Tégy magadnak egy szivességet... Asszem sok ex wowos aláirná ezt a mondatomat,aki warozik vagy már azt sem.
Hát gondolkodom még rajta 😊

Köszi az infókat, hozzászólásokat, most el kell mennm (bulizni 😊), majd még beszélgetünk.

have fun 😊
TDC Geronimo
Land of the dead pve tartalma van olyan, ha nem hangulatosabb :p Amúgy meg PvP is ugyanúgy le tud kötni, sõt szerintem sokkal jobban, mint a repetatív PvE, ahol aztán az ég világon semmi se változik és ugyanazt a begyakorolt figurát tolod 10*, 20* vagy 50* ami szvsz kurva unalmas egy idõ után :p PvP meg mindig más és nagyon szituációfüggõ. Nincs az a pénz amiért wowba visszamennék PvEni WAR után, hiába toltam 4 évig.

Azért hozátenném hogy nemsokára jön tomb kings el lesz látva elég sok PvE tartalommal, igaz kicsit meg van fûszerezve azzal hogy a másik oldal beugorhat meglátogatni az instádba és szivathat😊

Tartottam ettõl, hogy nem lesz PvE tartalom, kizárólag a PvP meg nem köt évekre a monitor elé, szóval akkor valszeg passzolom 😞
Amúgy a WoWot 4 évig játszottam a Bloodscalpon 😊
Kár, hogy csak PvPzni lehet, mert a ksztok nagyon ötletesen vannak kitalálva. Végre nem a megszokott harcos, tolvaj, mage, pap felállás. Kellene már egy jó MMO, amiben meg tudnak valósítani egy WoWszerû PvE tartalmat úgy, hogy nem veszik el közben a PvPzni vágyók kedvét a rugók stunlock képességével...
Ja igen a magyarok...

Hallotál a Bloodscalp serverröl? 😊
Na szoval, ez tényleg nem wow mert ez nem egy PvE játék, de emellett vannak jo 6 fös endgame dungeonok igen... Ha PvE játékot akarsz nem javaslom a wart amellett hogy fantasztikus atmoszférája van némely résznek, ez PvP. Gyakorlatilag egész álló nap real time háború várfoglalásokkal védésekkel, nagyobb összecsapásokkal, játékos hadvezérekkel idióta lángolóhajú és nagy randa zöd kockaemberekkel, ván helszing wannabeekkel, konzervnyitokkal stb...

A játék endgame amiröl kérdezel: Háború 0-24
Ja igen a lényeg hogy fer legyen, ajánlom az order oldalt bonust kapsz most 20%xp/rp ami NEM akármilyen dühitö , mivel destro persze dögöljön meg ismét. Amikor rajtunk taposott át az order hetente 3szor a városig érdekes módon nem kaptunk de mindegy már megszoktuk...

Ja igen az SC-k 12-18 fös ''kiegyensúlyozott'' csaták a T4ben... Kivéve ha valaki 3 halhatatlan medium armor healerrel jön 3 gombot spammolni és van egy kétlábonjáró atombombájuk ami egyfolytában felrobban, akit egy tank moral 4 véd és 1-eket sebzel rajta...

Sziasztok

Kipróbáltam a minap a játékot és egészen tetszetõs. Sajnos a trial csak lvl 10ig enged fejlõdni, így az end game tartalmat nem tudtam bevizsgálni, pedig az érdekelt volna igazából.
Gondoltam megkérdezem tõletek, hogy mit tudtok mondani a játék ezen részérõl. Az egyszerûség kedvéért, hasonlítsuk a WoWhoz. Tudom, tudom...de mégis. Az érdekelne, hogy max szinten van-e rendes raid instance vagy ott is csak a public questekkel lehet PvEzgetni? Illetve lesznek nagyobb csaták is késõbb vagy csak ezek a CTFszerû, ide-oda rohangálós Scenariokkal találkozunk magasabb szinten is?
Fontos lenne még, hogy mennyien játszanak még magyarok? Vannak nagy magyar guildek minden szerveren vagy mindenhol csak 1-2? Úgy általában van elég játékos a szervereken, hogy nagyobb RvR csaták kialakulhassanak? Sajnos alacsony szinten nem találkoztam ilyennel, max 3-4 karakter gyilkolta egymást oldalanként, ami szerintem eléggé kevés.
Tudnátok ezekrõl a dolgokról és úgy általában az end game tartalomról mesélni kicsit?

Elõre is köszi
Az IB nem a "király", már nem sebez simán többet mint egy DPS karakter😊

Nem mondtam hogy az IB a király, de tény hogy, eltekintve az AoE KDtól mindene megvan amit CCbõl el tudsz képzelni...

20 sec CDn lévõ AOE snare meg nagyonis hasznos tud lenni (gondolok itt most a BG wave of scornjára mivel azzal van tapasztalatom)

Chosenröl meg nyilatkozzon egy chosen ha akar, de szerintem egy csopp esszel rendelkezos orderes banda ellen messze nem olyan jo az a crippling strikes mint papiron latszik. Foleg nem oppressing blows és/vagy egy rakat crit gear nelkul.

Szaruman
Azok a dessyk, akik szerint még mindig az IB a király, leragadtak az 1.1ben.
Chosennek egy über képessége van: a -25% dmg critnél.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Összes chosen akit ismerek azt mondja Kotbs jobb. Kotbsok gondolom azt mondják a chosen jobb. IBk sírnak hogy nem elég jók, destrosok mondják, hogy IB a legjobb tank még mindig. Sorolhatnám ezt napestig 😛 A szomszéd fûje mindig zöldebb.

Szaruman
Atm a choosen az über tank a játékban. Errõl akár õket is megkérdezheted, egyet fognak érteni.

TDC Geronimo
jajjmár 😄

Szaruman
Ib ma már nem nagy cucc. A dobás szar lett, 20sec immunity van rajta. Borítani mindenki tud, az az egy, 20 sec CDn lévõ aoe snare... az olyan nagy cucc?

Elobb utobb megtanuljak a choppak hogy ne rantsanak magukra bombsquadot😛

choppa vs slayer ccre meg annyit szeretnek mondani hogy hasonlitsuk ossze az IBt barmelyik masik tankkal😊

Nagyjából igazad van, de azért a berántásra kíváncsi vagyok mit helyettesítesz be? Nézzük WL (Mara) 1 vicc, Slayernek (Chopa) nincs,Engi (Magus) na azzal valami gáz lehet mert 1000 éve nem láttam. Másrészrõl viszont láttam olyan setupot akik magasról tettek a berántásra-miegymásra, mert ahova leérkeztek dõltek a Chopák Magusok stbk. Kiváncsi lennék a tapasztalatotokra hogy pl öcsémnek 10bõl 10x a silenc után mindenki tovább castol, healel vagy pl tegnap láttam, hogy a silence után a saman 30 seces immunt kapott (talent?), nálam ha 1általán kapok 10-1x sec ez.

TDC Geronimo
hah 1.3ba nem lesznek career változások, mert eltolják késõbbi patchre.

Pepti
ha felesleges vitát nyitni, akkor ne kezdd el :-) A lenti modatodat tökéletesen ugyanígy le tudtam volna írni, csak a destro class-ok helyébe orderest teszek és igaz am ásik oldalra.

elhiszem, hogy szar ezek ellen játszani, de hidd el, hogy ugyanezt tudja az order oldal is...

(a dok egyébként mifaszt csinál? Gondolom dps dok, mert hogy hiler dok a csata környékére nem megy az tuti, legalábbis én ott elég hamar kipurcanok :-) De egyszer viccbõl majd átmasterelem a dokomat dps-re, pláne ha 1-3 után az aoe hilt nerfelik...)

Tudhatnátok mér régóta hogy nem nagyon van PvP CC nélkül, és PvE is igy müködik sokszor.

A gond az az AOE CC-vel van inkább és azzal hogy nem müködik rendesen a resistance/immunity timer. Én is rendszeresen kapok 4 tipusu CC-t egyszerre vagy egymás után. Nem lenne akkora gond ezzel ha csak focus CC lenne... Ezen lehetne változtatniuk, még ugy is eltudnám képzelni hogy szinte semmi CC nincs, de akkor a teljes Dps/heal rendszert ujra kéne gondolni és erre biztos hogy soha nem kerül sor, ha valaha gondolkodtatok már azon mennyi munka kiépiteni egy combat rendszert érezhetö hogy nem fognak 2 évet tölteni egy uj tipusu rendzser kiépitésén. A WAR egyelöre ilyen, és mellesleg, attól hogy a játékosok zöme 2 gombos szinten játszik attól még nem kell közéjük süllyedni..
0Fritz0
Lehet, hogy csak félrehallás volt és a "a Mithic azt igerte az elejen hogy nem a CC-rol fog szolni a jatek" helyett igazából arra gondoltak, hogy a játék eleje nem fog a CC-rõl szólni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

rezes
Hat szerintem felesleges arrol vitat nyitni melyik oldalnak van tobb cc-je.
Choppa osszerantja a fel csapatot(jobb esetben,rosszabban az egeszet )chosen ,dok,sorci disable/silence/disarm/stun es aoe.Jatsz ellene.
A rohej az egeszben hogy a Mithic azt igerte az elejen hogy nem a CC-rol fog szolni a jatek es nem is fog CC-t belerakni, aztan erj fol T4-be garantalt "orom es bodottag"

Jockey
hát ahogy olvasom az elõzõ pár hozászólást, ez tényleg csak háttrékép marad akkor..:p
BO-knak pve-n kívûl van pvp-be létjogosultsága mostanság?
Rég voltam bent zuzdával..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pepti
ne sirjatok már, szerintetek mi nem ugyanezeket éljük át???? Amikor hilelek, egyszercsak megjelenik ott egy kotbs egy slayerrel meg egy bw-vel, és csak azt látom, hogy silenced, disabled és már számol is vissza a respawn-hoz?

Tök ugyanezt éljük át mi is, a másik oldalon.

rezes
Ja kesz elmeny jatszani a choppa,chosen,2dok,2sorc premadek ellen.Gyakorlatilag mar az siker ha egy skillt el tudok loni mikozben a szurke castbart bamulom az instahalal kozben.De hat baromi jatektudas kell 2 gombot nyomogatni.
1.gomb cc
2.gomb aoe

Na jo meg neha
3.gomb/laugh

A dissrupt és egyébb fosságok maradnak. Destro oldalon pl mágus AOE silence nagy távolságból, hogy az eddig is szarrá CCzett ordert tovább lehessen szivatni. Ezen a téren szerintem kicsit elszáltak a fejlesztõk, én radikálisan csökkenteném mert sokszor röhej ami t4 sc-ken megy.
ne légy már illúzióromboló <#idiota>

Jockey
szepek, de ha lag meg az osszes distrupt egyeb fossagok megmaradnak ez is csak egy szep hatter..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Pár kép

Aki nem volt még fent nézze meg mindenképp a helyet, mert megéri.

Mondjatok mar el nekem,hogy az osszes WH miert latja meg shadowba 10-bol 10x a WE-et?

TDC Geronimo
report ezért pts -.- Ez a pullolos boss mekkora fun :d

Szaruman
És megint fölcserélték a statokat. Caster cuccon melee power? Wtf?

TDC Geronimo
voice acting PQnél elég hangulatos meg úgy az egész kinézete 😄

És iszonyat durva "enchantok" meg gemek esnek. Ilyen +3% block, 4% crit, 38 wounds stb...