Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyse kerülsz be 😛
ha meg igen nem fog tetszeni mert mindenki lever és mindent elvesznek tõled. 😛 nem jöttél DF-be se pedig azon megedzõdtél volna 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Beszéltem pár jobb RvR leaderrel, kb mindenkinek tele a töke az egésszel... Emellett inkorrekt amit a Goa csinál.
Az meg hogy az order most eljutott stage2-re vagy IC-be, talán annak is köszönhetõ, hogy legalább megpróbáltak fortot ostromolni, ami az utóbbi idõben destrora nem volt jellemzõ.
Hmm ez nem egy paradoxon véletlenül?
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Na jo egy kivetel azert van😄
Fonok.Ki az a corporation?
Köszi az infókat, hozzászólásokat, most el kell mennm (bulizni 😊), majd még beszélgetünk.
have fun 😊
Amúgy a WoWot 4 évig játszottam a Bloodscalpon 😊
Kár, hogy csak PvPzni lehet, mert a ksztok nagyon ötletesen vannak kitalálva. Végre nem a megszokott harcos, tolvaj, mage, pap felállás. Kellene már egy jó MMO, amiben meg tudnak valósítani egy WoWszerû PvE tartalmat úgy, hogy nem veszik el közben a PvPzni vágyók kedvét a rugók stunlock képességével...
Hallotál a Bloodscalp serverröl? 😊
A játék endgame amiröl kérdezel: Háború 0-24
Ja igen a lényeg hogy fer legyen, ajánlom az order oldalt bonust kapsz most 20%xp/rp ami NEM akármilyen dühitö , mivel destro persze dögöljön meg ismét. Amikor rajtunk taposott át az order hetente 3szor a városig érdekes módon nem kaptunk de mindegy már megszoktuk...
Ja igen az SC-k 12-18 fös ''kiegyensúlyozott'' csaták a T4ben... Kivéve ha valaki 3 halhatatlan medium armor healerrel jön 3 gombot spammolni és van egy kétlábonjáró atombombájuk ami egyfolytában felrobban, akit egy tank moral 4 véd és 1-eket sebzel rajta...
Kipróbáltam a minap a játékot és egészen tetszetõs. Sajnos a trial csak lvl 10ig enged fejlõdni, így az end game tartalmat nem tudtam bevizsgálni, pedig az érdekelt volna igazából.
Gondoltam megkérdezem tõletek, hogy mit tudtok mondani a játék ezen részérõl. Az egyszerûség kedvéért, hasonlítsuk a WoWhoz. Tudom, tudom...de mégis. Az érdekelne, hogy max szinten van-e rendes raid instance vagy ott is csak a public questekkel lehet PvEzgetni? Illetve lesznek nagyobb csaták is késõbb vagy csak ezek a CTFszerû, ide-oda rohangálós Scenariokkal találkozunk magasabb szinten is?
Fontos lenne még, hogy mennyien játszanak még magyarok? Vannak nagy magyar guildek minden szerveren vagy mindenhol csak 1-2? Úgy általában van elég játékos a szervereken, hogy nagyobb RvR csaták kialakulhassanak? Sajnos alacsony szinten nem találkoztam ilyennel, max 3-4 karakter gyilkolta egymást oldalanként, ami szerintem eléggé kevés.
Tudnátok ezekrõl a dolgokról és úgy általában az end game tartalomról mesélni kicsit?
Elõre is köszi
Nem mondtam hogy az IB a király, de tény hogy, eltekintve az AoE KDtól mindene megvan amit CCbõl el tudsz képzelni...
20 sec CDn lévõ AOE snare meg nagyonis hasznos tud lenni (gondolok itt most a BG wave of scornjára mivel azzal van tapasztalatom)
Chosenröl meg nyilatkozzon egy chosen ha akar, de szerintem egy csopp esszel rendelkezos orderes banda ellen messze nem olyan jo az a crippling strikes mint papiron latszik. Foleg nem oppressing blows és/vagy egy rakat crit gear nelkul.
Chosennek egy über képessége van: a -25% dmg critnél.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
choppa vs slayer ccre meg annyit szeretnek mondani hogy hasonlitsuk ossze az IBt barmelyik masik tankkal😊
elhiszem, hogy szar ezek ellen játszani, de hidd el, hogy ugyanezt tudja az order oldal is...
(a dok egyébként mifaszt csinál? Gondolom dps dok, mert hogy hiler dok a csata környékére nem megy az tuti, legalábbis én ott elég hamar kipurcanok :-) De egyszer viccbõl majd átmasterelem a dokomat dps-re, pláne ha 1-3 után az aoe hilt nerfelik...)
A gond az az AOE CC-vel van inkább és azzal hogy nem müködik rendesen a resistance/immunity timer. Én is rendszeresen kapok 4 tipusu CC-t egyszerre vagy egymás után. Nem lenne akkora gond ezzel ha csak focus CC lenne... Ezen lehetne változtatniuk, még ugy is eltudnám képzelni hogy szinte semmi CC nincs, de akkor a teljes Dps/heal rendszert ujra kéne gondolni és erre biztos hogy soha nem kerül sor, ha valaha gondolkodtatok már azon mennyi munka kiépiteni egy combat rendszert érezhetö hogy nem fognak 2 évet tölteni egy uj tipusu rendzser kiépitésén. A WAR egyelöre ilyen, és mellesleg, attól hogy a játékosok zöme 2 gombos szinten játszik attól még nem kell közéjük süllyedni..
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Choppa osszerantja a fel csapatot(jobb esetben,rosszabban az egeszet )chosen ,dok,sorci disable/silence/disarm/stun es aoe.Jatsz ellene.
A rohej az egeszben hogy a Mithic azt igerte az elejen hogy nem a CC-rol fog szolni a jatek es nem is fog CC-t belerakni, aztan erj fol T4-be garantalt "orom es bodottag"
BO-knak pve-n kívûl van pvp-be létjogosultsága mostanság?
Rég voltam bent zuzdával..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tök ugyanezt éljük át mi is, a másik oldalon.
1.gomb cc
2.gomb aoe
Na jo meg neha
3.gomb/laugh
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aki nem volt még fent nézze meg mindenképp a helyet, mert megéri.