Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát még a .... 😊
Jo nagy a dmged😊

TDC Geronimo
1v1 nem nekem való shamannal. Bár alig van pár career, ami elver 1v1be, de mire valakit megölök addigra elunom az életem 😄 Kéne valami dps kari is már ;<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rezes gyere már vissza , lol átkellett speccelnem miattad
Ok

Elöszöri Nincs poti, és nincs standard plz
Na probaljunk meg parat nem leszek ellenfel a gearem nudli

Sajnos destro oldalon alig találok magyarokat
ha toljuk kicsit talán meglátják a kardot
hat Gwynt ez 1 healer max agyonhealelnelek😊

Fidel is jöhetne, egy csomo magyar van fenn

Jo Eataine, szoljatok embereknek
Szaruman
CW lagos, reikland miatt. Etain jobb lenne, nem?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Chaos Wastes , 1v1 akit érdekel a két warcamp között... Megyek
Sajnos 1v1 néha a melee karakterekkel kivitelezhetetlen. Aki kihasználja a lagot nem lehet leverni. De szerintem a 6v6 élvezetesebb lehet...
Bandee
zergsiege más téma, sajnos elõfordul az is. de normális létszámig (150-200 fõ össz a 2 oldal megy a téma) 😊

Én nem beszéltem fort ostromról, ott limitálva van amugyis is mind2 oldal. Jó ha összesen 150en lehetnek. Sima keepnél simán lehet még 300 is összesen védõ+ támadó.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Hát ezt a 20-40 fpst meg 0 lagot megnézném egy olyan keep siegenél ahol 210 ember van csak az egyik oldalról 😄 20-40 fps nálam is van 2 wbnél kb. Felette jó az 15nek is :p

Ma este 8 kor, ha van kedvetek és elegetek van azergböl, találkozzunk 1v1-re. A zónák állásától függöen választunk lockolt zónát majd, ha csak egy páran eljöttök már elvagyunk egy két órát.

Nem WL farmolásról vagy ilyesmiröl van szó, de unom a zerget, bár tegnap jo volt Caledor recap, relativ balance van most a két oldal közt.

Még irok ide melyik zona lesz, és szolok a többi magyanak is terjesszék az igét😊

G
capaszabi
azt mondja mindenki hogy nagy tömegnél lag van, de nem gondoltam, hogy ekkora :S

Bandee
mondjuk kissé idejétmúlt szerintem ez a rvr lag sírás. mostanában fort ostromokat pl simán viszi a server, és játszható is nincs vele gond. orvr akciózás meg ... emtom. én múltkor k8p-n order nagy éledésénél dw-ben és több zónában is kb 8 wb csapott össze (4-4, csak becsült de ennyi minimum ..) és messze volt az elviselhetetlentõl (mint régebben volt). hogy ez a mostani patcheléseknek köszönhetõ, vagy lassan javítanak is valamit... azt nem tudom. de javulás észlelhetõ, és nekem ez a fontos 😊

Az a baj, hogy itt nincs nagyobb cél. Schez/instához elég 6 ember, orvrbe vagy zerg van és játszhatatlan vagy mész üres zónába pvezni, ha többen vagytok. Város ostrom meg megint nem a létszámon múlik, mert hiába nyered a saját instádba a pq-kat ha többi bukja akkor ott vagy ahol elötte.
pld:
Mondjuk 1 vagy még több wb-vel kiállsz rvrbe másik oldalon meg van 5-6 wb min a zónába. Mondjuk tudod, hogy zerg oda fog jönni a zónába és gyorsan behúzol 1 várat. 2 dolog történhet:
1. Olyan lag van a várba, hogy mire 2t varázsolsz ami kb 1 perc addigra lent lord meghalt, mert senki se tud csinálni semmit kivéve a melee.(caster,healer csak áll mert pont nem töltödik vissza+ spellek se mennek el) A zöld gibbonok lóbáló kezekkel felrohannak és mire visszajön a kép már lord meghalt, mert amit közbe nyomogat a melee azt elküldi.
2. Nem jönnek vagy visszavered õket és mivel nem afkzni jársz orvrbe(mondjuk 80% azért jár)csinálni akartok valamit. Ráugortok BOra és mire ránézel térképre kb fél perc alatt hála a gibbonoknak és a group healnek 0 ajtó leveréssel lordot megölik. Annyi idõd sincs, hogy zóna közepérõl várig elérj. Destro oldalon enklava és co élik ezeket a dolgokat, mert ha van pár védõ rá se mennek a várra. Megvárják még kiürül és fél percv alatt leütik a lordot.

(kivéve a különc "mi magyarokkal nem akarunk" Dragonfly-osokat)-azért ez nem pontosan így volt. Senki nem mondta, hogy nem akartak magyarokkal aliancet, csupán mikor a megkeresés érkezett a másik magyar klántól, már alliance tag volt a dragonfly, és ha jól tudom 1bug miatt nem lehett több klánnal szövetségre lépni(a meglévõt meg nem rúgták fel, de ez szerintem nem bûn). Az ottani magyarok, akik a dron halála után az Azgalra transzfereltek azóta is 1klánt alkotnak. (kivéve Árpit aki nemzetközi guildben harcol a lag és a destro ellen 😊 )
Bandee
régen dron -.-

Még megvannak a screenshotok, hogy full (magyar) wb-vel ostromlunk várakat T3-ban... milyen jó volt (akkoriban még nem voltak 200+ zergek 😊)

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Én itt warban pont ez ellenkezõjét tapasztaltam. Anno Dronon mikor az egész kezdõdött (az volt ugye a core order bázis), az összes magyar guild (kivéve a különc "mi magyarokkal nem akarunk" Dragonfly-osokat) egy nagy alliance alatt tömörült (ez 5-6 guildet jelentett). Aztán Dron leépült, minden szétesett: sokan abbahagyták, sokat átmentek WOW kieg.-be, egy rész újrakezdte 0-ról K8P-en, egy másik rész meg kicsit késõbb a transzferek idején Azgalra került.
Száz szónak is egy a vége: a CM-nek kezdetektõl az összefogás volt a célja, mára azonban egyedüli magyar guild maradt K8P-en, így hiába a szándék 😞

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Bandee
nem errõl van szó, csak nehéz szervezkedni, és belépni már meglévõ alliance-okba. de nem azt jelenti h mi is mondjuk nem próbáljuk/tuk ...

capaszabi
ez tipikus MAGYAR probléma amit irsz, más MMOkban is frankón elõjön. Magyarok inkább a saját kis szemétdombjukon kapirgálnak, minthogy egy nagyobb cél érdekében összevonjanak guildeket, közös raideket/bármit szervezzenek. Régebben nem magyar szerveren játszottam (wow) és ott fel sem merült, hogy 2 guild ne álljon össze pl. egy zöld sárkányra/kazzakra, magyarok inkább othagyták, minthogy összeálltak volna. Szánalmas :S

Bandee
de legalább az a 10-15 ember aktív, és gear is elég jól alakul .)

Bandee
várunk kreeder -.-

Bandee
ez így ebben a formában baromság. simán játszható, lag mint olyan meg már szinte múlt idõ (néha 0,5 - 1 , de csak átmeneti) az meg tény h nem 60 fps, de simán játszható, ma frapsolok de saccra 20-40 között a legkeményebb spawnponton lévõ akcióknál is ...

Kreeder44
én jövök majd vissza a CM-ba csak még pesten van a gép én meg nem így nem fizettem elõ rá de már hiányzik.... 😊

Srácok arra nem gondoltatok hogy a kisebb klánok egyesüljenek?Ha itt-ott megfogyatkozott a létszám akkor lehet hogy mûködne a dolog bár tudom hogy a klánok egyesítése nem könnyû, csak 1 ötlet.BTW van vmi használható magyar weboldal, ahol van mûködõ fórum is mondjuk?Amit kidobott a google magyar "hivatalos" oldalt ott sok használhatót nem találtam.
Persze hogy van aktív healer méghozzá nem is szarul gearelt 😉 Én a Mothnak vagyok a Co-Leadere de ha bármelyikünkre ráírsz válaszolni fogunk
CM is megvan még, bár nagyon sok alapember hagyta abba (szünetelteti?) a játékot április-május magasságában.
1-2 groupnál többet már mi se tudunk kiállítani T4ben, bár értelme se lenne... mindenhol destro zerg.

Destro oldalon a Moth
rezes
Hat mondtam volna hogy az Angels Of Darkness el es virul.Tegnap 2 T4-es FG-vel probaltunk nemi zergkerulo OPVP-t folytatni tobb kevesebb sikerrel.(nehez volt a zerget elkerulni)
Termeszetesen ha barkinek van kedve order oldalon jatszani azt szivesen latjuk.
K8P-en mi a helyzet?Casus Mortis letezik meg?

Fonok.Ki az a corporation?

Destro!

Karak-Azgalon van olyan aktiv Magyar guild ahol vannak aktiv healerek?

TDC Geronimo
Mind1 értette 😄

Szaruman
Garantált 10< fps?

Inkább 10>, nem? 😊

(vagy én vagyok a hülye?😄)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

No igen kb erre számítottam 😊Köszi
Felzárkózni elég gyorsan lehet(még cuccban is), persze ez függ a játékidõtõl+ szerencsétõl is.

TDC Geronimo
Bármilyen géped van nagyobb vár/fortress ostromnál garantált a >10 fps

Sziasztok!

Engem inkább az érdekelne, hogy mennyire kell atom gép ahhoz hogy ne low qualityn toljam a játékot? Nem is a pve rész a gond hanem a pvp, mondjuk 1 nagyobb vár ostrom,na ott visszaesik az fps.Most AMD athlon 5600+, Geforce 8800GT, 4 giga ram.
Bandee
bár ez csak elsõre vonatkozik 😊 sokadig karakter bizony már gyorsabb ^.^

Bandee
lvl10-es karakter hogy mennyi felhúzni? kb lájtos kocka üzemmódban 5-6 nap play time (tiszta játékidõ) - nem kocka üzemmódban, grindelve -

capaszabi
kérdésem a következõ lenne, mennyi idö felzárkózni, hogyha valaki abbahagyta 1. ingyenes hónap után?

a kérdés oka, hogy 1. hónap után kijött wotlk, akkor visszamentem wowozni, de hogyha icecrown citadel csak jövõre jön/karácsonykor, akkor nyár vége felé ismét inkább warozni szeretnék, mivel dögunaolom lesz wow ujra. (sajna mind2-t nem tudom fizetni párhuzamosan).

rezes
A legmokasabb dolog tegnap a fortress fight alatt volt.vipe-vipe hatan, kellene meg ember a lordhoz mert kevesen voltunk.Erre kiderult hogy joparan farmoljak a championokat a conqueror ovek miatt.
Mellesleg a Chaos Vasten 232 orderes ostromolta az eszaki varat,meg a szervert.Azt hiszem a szerver hamarabb bukott el mint a var.
Fell landing ostromanal esett egy arany zsak.Kiraly mondom kell meg 2 darab a Conqueror szettbol.Kinyitom a zsakot erre nincs benne setitem csak 2 fused conq.crest.Na szep, irom a CSR-t erre mit mond a gm?Az arany zsakban nem garantalt hogy setitemnek kell lennie.Na irtam meg egy anyazos CSR-t.lassan szerintem hozzaszoknak a napi egy beugatasomnak ,kivancsi vagyok mikor fognak bannolni.

Fonok.Ki az a corporation?

Hogy ez mekkora!!😊
30 Orderes áll a falon a hátuk mögött 6 desy leölte a lordot, és míg a falon állok síránkoztak hogy mi ez a beözönlõ desy lecsapta öket is. Le a kalappal nekik.

TDC Geronimo
Jááj hát meg se veszem akkor <#idiota>