Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ha toljuk kicsit talán meglátják a kardot
Jo Eataine, szoljatok embereknek
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Nem WL farmolásról vagy ilyesmiröl van szó, de unom a zerget, bár tegnap jo volt Caledor recap, relativ balance van most a két oldal közt.
Még irok ide melyik zona lesz, és szolok a többi magyanak is terjesszék az igét😊
G
pld:
Mondjuk 1 vagy még több wb-vel kiállsz rvrbe másik oldalon meg van 5-6 wb min a zónába. Mondjuk tudod, hogy zerg oda fog jönni a zónába és gyorsan behúzol 1 várat. 2 dolog történhet:
1. Olyan lag van a várba, hogy mire 2t varázsolsz ami kb 1 perc addigra lent lord meghalt, mert senki se tud csinálni semmit kivéve a melee.(caster,healer csak áll mert pont nem töltödik vissza+ spellek se mennek el) A zöld gibbonok lóbáló kezekkel felrohannak és mire visszajön a kép már lord meghalt, mert amit közbe nyomogat a melee azt elküldi.
2. Nem jönnek vagy visszavered õket és mivel nem afkzni jársz orvrbe(mondjuk 80% azért jár)csinálni akartok valamit. Ráugortok BOra és mire ránézel térképre kb fél perc alatt hála a gibbonoknak és a group healnek 0 ajtó leveréssel lordot megölik. Annyi idõd sincs, hogy zóna közepérõl várig elérj. Destro oldalon enklava és co élik ezeket a dolgokat, mert ha van pár védõ rá se mennek a várra. Megvárják még kiürül és fél percv alatt leütik a lordot.
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
Száz szónak is egy a vége: a CM-nek kezdetektõl az összefogás volt a célja, mára azonban egyedüli magyar guild maradt K8P-en, így hiába a szándék 😞
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
1-2 groupnál többet már mi se tudunk kiállítani T4ben, bár értelme se lenne... mindenhol destro zerg.
Termeszetesen ha barkinek van kedve order oldalon jatszani azt szivesen latjuk.
K8P-en mi a helyzet?Casus Mortis letezik meg?
Fonok.Ki az a corporation?
Inkább 10>, nem? 😊
(vagy én vagyok a hülye?😄)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Engem inkább az érdekelne, hogy mennyire kell atom gép ahhoz hogy ne low qualityn toljam a játékot? Nem is a pve rész a gond hanem a pvp, mondjuk 1 nagyobb vár ostrom,na ott visszaesik az fps.Most AMD athlon 5600+, Geforce 8800GT, 4 giga ram.
a kérdés oka, hogy 1. hónap után kijött wotlk, akkor visszamentem wowozni, de hogyha icecrown citadel csak jövõre jön/karácsonykor, akkor nyár vége felé ismét inkább warozni szeretnék, mivel dögunaolom lesz wow ujra. (sajna mind2-t nem tudom fizetni párhuzamosan).
Mellesleg a Chaos Vasten 232 orderes ostromolta az eszaki varat,meg a szervert.Azt hiszem a szerver hamarabb bukott el mint a var.
Fell landing ostromanal esett egy arany zsak.Kiraly mondom kell meg 2 darab a Conqueror szettbol.Kinyitom a zsakot erre nincs benne setitem csak 2 fused conq.crest.Na szep, irom a CSR-t erre mit mond a gm?Az arany zsakban nem garantalt hogy setitemnek kell lennie.Na irtam meg egy anyazos CSR-t.lassan szerintem hozzaszoknak a napi egy beugatasomnak ,kivancsi vagyok mikor fognak bannolni.
Fonok.Ki az a corporation?
30 Orderes áll a falon a hátuk mögött 6 desy leölte a lordot, és míg a falon állok síránkoztak hogy mi ez a beözönlõ desy lecsapta öket is. Le a kalappal nekik.