Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Sárkány Lovagrendben (Order) vagyok az Eltharion szerveren, és az utóbbi idõben esténként már általában 20-25 tag van fönt, jó részük t4-es.
Érdemes megvenni a játékot, fõleg hogy mostmár kb 5K HUFért hozzádvágják a Saturnban.
Insták vannak a játékban természetesen, és az 1.3-al most fog jönni a hónapban egy új PvE terület.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
1: Még régebben amikor s2be elmentek és monolithnál ha behaltál lent amikor visszafutottál nem volt ott a teleporter, ergo senki se tudott visszameni, mert ugye combatba ott nincs rez.
2: Tegnap, ahol megjelensz és elindulsz a hero guardok felé van 1 kupac amin át kell ugrani. Na most eddig még soha nem sikerült beleakadnom, de tegnap ez is megvolt és csak /stuck-kal tudtam kijönni. Ilyenkor kivág az instából. Mire visszajöttem insta full volt és egész ic ostrom végéig az is maradt. Én meg ott álltam ajtóba...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Ez a másik vicc. Target out of range bugra. Art team kivételével elküldeném az egész mythices programozó bandát a fenébe.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnos mi is egyre kevesebbszer talalkozunk a tuloldalon aktiv hazankfiaval.Gwyntet szoktuk latni de hol van a Prophecy premade? Illetve kb. hany aktiv dessy jatszik meg KA-n?
Fonok.Ki az a corporation?
Csak jelezni szerettem volna hogy itt vagyunk harcolunk es szvsz eleg szep sikereket erunk el.Ugyhogy akinek van kedve az idegenvezetesunkkel ellatogatni IC-be es szetrugni a csur oldalat szeretettel latjuk a szerveren es a guildunkben is.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezt nem ertem mondjuk ha megvan hogy pl. egy 16fos WB bemegy egy instaba miert csak a WB felet engedi be?Csak az 20 perc volt hogy osszejojjon 2 group es elkezdjuk utni stage 1-et.Sajna frusztralo hibak meg vannak de lassan bekukucskalunk a chaos trontermebe es levagjuk Tchar'zanek-et a fenebe.
Nem kell kiakadni ilyesmiken, order feulgrik destro is, destor felugrik order is...
Legjobb móka, de ha igazán kemények vagytok lent toljátok 😊 Csak ne a lávába, basszus a bw elvitte a knockbackem...
Nem véletlenül van ott a hordó ehheh
Gondolod akkor nem kaptatok volna ki ennyire ha Fidel staffal kerget?? <#eplus2>#eplus2>
Majd meglátjuk
Abba meg, hogy te kit mirõl próbáltál meggyõzni inkább ne menjünk bele...
A megszûnt Dragonfly-ból meg nagyon sokan még ma is az Azagal-Orer oldalt erõsítik/gyengítik.
Rezes, a "kaknub" volt fõnököd nem olvassa az SG-t, de majd említem neki, hogy nézzen fel ide <#mf2>#mf2>
Ez lehet hogy hülyeség és én látom rosszul de destro oldalon sosem lehet látni healereket SC-n T1-T2-ben. Kicsit idegesítõ. Ezért is mentem át orderre mert besokaltam, erre tegnap 5öt nyertünk zsinórban mert volt 1-2 healer.
Egyebkent az akkori vezetot lehetett szeretni, lehetett utalni (en utalom pl. mert egy kaknub meg hat kulonben is csak<#mf1>#mf1>) de megis a oszlopos tagja a jelenlegi Azgalos order kozossegnek.
Mondjuk a vilag legnagyobb show-ja hogy a Dragonfly alapito vezetoje 1 het utan kilepett a guildbol,mert nem volt tul csaladias a hangulat.Nah igen azok a szalloigek...
ehh regi szep idok...
Több ilyet plz 23-24 😊
Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)
nem akarom az emlekezeted rossznak nevezni, sem a volt Dragonfly guildet minositeni, mivel sok ertelme nem lenne, hiszen mar reges regen megszunt.
de sajnos igaz, hogy nem akart magyarokkal kezdeni az akkori guild leader, tobbek kozt ezert hagytam oket ott, sokat vitatkoztam ventrin a sraccal , de meggyozhetetlen volt ebben a temaban is 😞
sajnos ez az igaszsag, par regi tag megnyomja, de sajnos az O szamuk is mar nagyon keves.
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Karak eight peaks-en keresnék magyar klánt, ahova felvesznek egy kezdõt (1,5hónapja játszom).Order oldalon játszom, mert meguntam a destrot, sok hülye volt a másik szerveren.
Köszi elõre is.
A slayer nem normális mit tol, gondolom az IB sosem hal meg, soha...
Nem találkoztam IB-vel ott, vagy csak elkerültem öket.
A WL-okat gyakorlatilag HP vesztés nélkül alázom meg sorccal, bár nem volt annyira jo WL ott mint pl Akame vagy Hort, kiváncsi lettem volna mit tolnak.
Szerencsetlen IB csak veszmegoldas mert kihullik a hajam a ..choppa huz mara/dok disable sorci AOE szentharomsagtol ami szinte instahalal a szerencsetlen lionomnak.
Elohuztam oreg Rezest a kalapbol felszerelem conqueror settel tolok vele par LV-t es szetszopatok vele mindenkit a sok CC-vel😄 Azert meg igy nerfhegyek utan is eleg utos kis karakter😄Foleg ha lesz valami ertelmes 2H fegyver, azzal lesz csak moka az SC.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Warlord RP kesztyû azóta ott van AH-ban mióta az egyszem pug elvitte, azzal a dumával hogy ally-ban van egy ember aki tudja használni...
Ezeken nem érdemes idegesíteni magad, 28nak jól jön a warlord crest mert minden annihallatort ki tud venni belõlle.... <#eplus2>#eplus2>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bocsi egyebkent hogy leptem de rezessel baromira kellenek a tokenek mert kellene offtankolom LV-ben es hianyzik meg a CONQ chest.Ugye jellemzo dolog hogy ha bemegyunk 1FG-vel sc-zni, tuti hogy akkor esnek ki a warlord/royal/invader crestek/setitemek amikor valaki DC es pug belep helyette a pre groupba.Aztan persze a 3x szintu csicska elvisz mindent es nem tudsz ellepni elolle mert mindenhova utanadjon.