Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legtöbb szerveren több magyar guild is van, szóval szerintem sok magyar játszik.
Én a Sárkány Lovagrendben (Order) vagyok az Eltharion szerveren, és az utóbbi idõben esténként már általában 20-25 tag van fönt, jó részük t4-es.
Érdemes megvenni a játékot, fõleg hogy mostmár kb 5K HUFért hozzádvágják a Saturnban.
Insták vannak a játékban természetesen, és az 1.3-al most fog jönni a hónapban egy új PvE terület.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

hi all azt mondja meg nekem valaki hogy sok magyar játszik e és érdemes e megvenni a játékot és még valami insta van a game ban? meg PVE?
Nemhogy javítják, hanem 1re több bug van. Én már 2 stage 2rõl is lemaradtam önhibámon kívûl.
1: Még régebben amikor s2be elmentek és monolithnál ha behaltál lent amikor visszafutottál nem volt ott a teleporter, ergo senki se tudott visszameni, mert ugye combatba ott nincs rez.
2: Tegnap, ahol megjelensz és elindulsz a hero guardok felé van 1 kupac amin át kell ugrani. Na most eddig még soha nem sikerült beleakadnom, de tegnap ez is megvolt és csak /stuck-kal tudtam kijönni. Ilyenkor kivág az instából. Mire visszajöttem insta full volt és egész ic ostrom végéig az is maradt. Én meg ott álltam ajtóba...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jahogy nalatok mar full warlordos tankok szaladgalnak?😄

TDC Geronimo
"This is one of the bugs we've got on our list to mention specifically. We realize it is a big issue for many and we believe we're now able to reproduce it consistently internally for testing. We want to correct it as soon as possible but due to the potential complexity we're unable to provide a time line at this point. I hope we can provide additional information in Part 3."

Ez a másik vicc. Target out of range bugra. Art team kivételével elküldeném az egész mythices programozó bandát a fenébe.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Mythic célja pontosan ez, hogy meghosszabbítsa az endgame tartalmat. Nem vettétek észre még? 😛 Lassan 1 éve megjelent a game és eddig alig pár king kill volt az is bug miatt. Az a bug is, ami volt ordernek hogy nem volt Monolithnál kapu és nem tudták folytatni már megjelenés óta benne van. Nem tudták kijavítani ennyi idõ alatt? Vagy csak nem akarták? Szerintem utóbbi. A kivett 4 fõváros se tudom mikor kerül vissza, de szerintem idén biztos nem. Kidobnak egy PvE contentet megint miközben a T4 RvRt kéne kijavítani. Második rámpa keepeknél és fortoknál pl hol van? Ha jól tudom ezt is ígérték és talán legkésõbb 1.3ra. Abból sincs semmi még. MBJ meg jól lelépett szó nélkül a picsába mondjuk meg is értem 😄

Ha full wardos guardolt tank nem tudja betankolni akkor senki nem tudja...
TDC Geronimo
Prophecyvel nem tudom mi van, mert mi RMbe vagyunk Gwyntékkel. Core pár hete lelépett onnan is, de elvileg a héten 1.3ra visszajönnek végre, mert így elég unalmas. Amúgy nálunk is ugyanúgy az SC és a roaming ami megy távol a zergtõl.

rezes
Elunk virulunk de probaljuk a zerg pvp-t kerulni SC,kisletszamos kommandozas az ami inkabb fekszik nekunk.
Sajnos mi is egyre kevesebbszer talalkozunk a tuloldalon aktiv hazankfiaval.Gwyntet szoktuk latni de hol van a Prophecy premade? Illetve kb. hany aktiv dessy jatszik meg KA-n?

Fonok.Ki az a corporation?

TDC Geronimo
Igazságot megvallva 1-2 emberen kívül nem nagyon szoktam aodost látni. Azt hittem olyan mint guild már nem nagyon vagytok, de akkor tévedtem :p

rezes
Nyilvan koltoi tulzas igazabol a jelenlegi endgame content olyan amilyen..😄
Csak jelezni szerettem volna hogy itt vagyunk harcolunk es szvsz eleg szep sikereket erunk el.Ugyhogy akinek van kedve az idegenvezetesunkkel ellatogatni IC-be es szetrugni a csur oldalat szeretettel latjuk a szerveren es a guildunkben is.

Jockey
grati, csak így tovább:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
"lassan bekukucskalunk a chaos trontermebe es levagjuk Tchar'zanek-et a fenebe." Ha netán valami véletlen folytán nem lenne bugos az oda vezetõ út akkor is kétlem, hogy lenne ember aki le tudná tankolni a királyt most, hogy már nem kiteolható :p

rezes
Tegnap 2 FG Sotetseg Angyala sikeresen vegigverte IC-ben a Stage 2 arenat.Sajnos mivel az instaba levo pug WB tobbet lassitott mint segitett, a stage 2 tovabbi folytatasahoz nem maradt ido.A Pug orderesekrol annyit ,hogy amig mi az arenaban vertuk a level43 lordokat addig ok a stage 1 PQ-t probaltak farmolni de mivel azert az insta tele volt ezekkel a nyomikkal a tovabbi grouppunk nem fert be.
Ezt nem ertem mondjuk ha megvan hogy pl. egy 16fos WB bemegy egy instaba miert csak a WB felet engedi be?Csak az 20 perc volt hogy osszejojjon 2 group es elkezdjuk utni stage 1-et.Sajna frusztralo hibak meg vannak de lassan bekukucskalunk a chaos trontermebe es levagjuk Tchar'zanek-et a fenebe.

Melyiket?

AoD beütötte a lordot IC stage2-ben! <#taps>
Keves barátaim <#hehe>

Nem kell kiakadni ilyesmiken, order feulgrik destro is, destor felugrik order is...
Legjobb móka, de ha igazán kemények vagytok lent toljátok 😊 Csak ne a lávába, basszus a bw elvitte a knockbackem...

Nem véletlenül van ott a hordó ehheh
Szerintem igen, ha nem lenne ott a hordó nem lehetne felugrani. De oda rakták, ezért fel lehet. Sok tome unlockhoz is ugrálni kell, akkor az is bug, mert ugrálás nélkül nem lehet elérni?
Nagy zseni vagy ha ugygondolod azert vannak ott,hogy a felmasszatok a kapu mellett a falra.De legalabb beirtad,hogy szertinted igy helyes.Érteed?

Látom csoportosan toljatok a buggerkedest.

Kedves agyonkúltúrált barátom, vegyél már vissza! Kicsit figyelhetnél, hogy kit cigányozol le! Azokra a párkányokra fel lehet ugrani, gondolom nem hiába vannak oda rakva elé azok ládák/hordók mind a négy elé....
ÓÓ te meg milyen kulturált és tájokozott vagy.
Gondolod akkor nem kaptatok volna ki ennyire ha Fidel staffal kerget?? <#eplus2>
Ez ám a nagy : mondja ezt 1 SH aki naponta kismillioszor küldi a dögét a falon túlra😊

Kreeder44
Remek... Jövõhónapba fizetek is elõ 😄 hiányzik a jó kis SW-m XD

Ezek szerint akkor t4-ben szoptam volna igazán? 😄
Majd meglátjuk
Neked még volt idöd integetgetni, MsMonika és MrZoltán mellet volt dolgom böven.. bocs azt sem láttam mit kéne ütnöm néha, legalább összeállhattatok volna mint a nubjaink a másik groupban, legalább areázni tudjak hhehe
loL te T1- T2 miatt mentél át orderre, még nem szoptál ha nem voltál T4ben, nem értem az embereket néha, ne szivd mellre
rezes
Koszonom kedvesseged akkor azt hiszem az a legjobb ha atirom a nevem Rezes Farbatosz-rol Rezes Farbatoszott-ra<#mf1>

Ezek szerint rossz az emlékezetem? Nem voltunk allianceba és nem volt bug amiért nem lehetett több klánnal alianceba lépni? Szerintem volt és az akkori magyar klánok közel sem tudtak annyi embert felmutatni mint a DF, csak ezért felrúgni egy erõs szövetséget butaság lett volna.
Abba meg, hogy te kit mirõl próbáltál meggyõzni inkább ne menjünk bele...
A megszûnt Dragonfly-ból meg nagyon sokan még ma is az Azagal-Orer oldalt erõsítik/gyengítik.

Rezes, a "kaknub" volt fõnököd nem olvassa az SG-t, de majd említem neki, hogy nézzen fel ide <#mf2>
Érdekes fight volt az biztos, ritkán kell ennyit healelni (500k-t toltam ki AM-el). Ja és integettem de nem viszonoztad<#wink>.
Köszi ha ez nekem szólt 😊 Majd jelentkezem.
Ez lehet hogy hülyeség és én látom rosszul de destro oldalon sosem lehet látni healereket SC-n T1-T2-ben. Kicsit idegesítõ. Ezért is mentem át orderre mert besokaltam, erre tegnap 5öt nyertünk zsinórban mert volt 1-2 healer.
Szerinted? Csináltam egy macrot is rájuk /lol
rezes
Tipikus loveszarok harc.Kaptatok a CC-m rendesen😄 de damage az reszemrol semmi de talan majd legkozelebb.Jut eszembe Mrzoltan es Missmonika kicsoda?

rezes
Azert azt ne felejtsuk el hogy nagyjabol ennek a vezetonek(meg az en retteget IB-nek😄) az erdeme volt az,hogy versengtek a szovetsegunkert a nagy guildek, mert egesz egyszeruen jol szervezettek voltunk.Nem a magyarokkal volt a bajunk ,hanem a hulye magyarokkal.Es abbol aztan volt a jatek indulasakor eleg sok, peldat szerintem felesleges mondani gondolom mindenkit ertek sokkolo elmenyek a klantarsak reszerol,akik persze rinyalni kurvara, jatszani kevesbe tudtak es az elso honap utan mentek vissza WOW-ozni.
Egyebkent az akkori vezetot lehetett szeretni, lehetett utalni (en utalom pl. mert egy kaknub meg hat kulonben is csak<#mf1>) de megis a oszlopos tagja a jelenlegi Azgalos order kozossegnek.
Mondjuk a vilag legnagyobb show-ja hogy a Dragonfly alapito vezetoje 1 het utan kilepett a guildbol,mert nem volt tul csaladias a hangulat.Nah igen azok a szalloigek...
ehh regi szep idok...

Tegnap HG, Rezes és mások a tuloldalon! Epic fight volt, asszem a karakterem történetének legjobb Howling Gorge fightja, majdnem leszakadt már a kezem a végére.

Több ilyet plz 23-24 😊
Szia! Keress rá a Casus Mortis-ra, napközben is van pár officerünk bent (Szyl, Throrin, Toxikus...)

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Karak Norn order oldalon az Immortal Legion most alakult.
Szia!
nem akarom az emlekezeted rossznak nevezni, sem a volt Dragonfly guildet minositeni, mivel sok ertelme nem lenne, hiszen mar reges regen megszunt.
de sajnos igaz, hogy nem akart magyarokkal kezdeni az akkori guild leader, tobbek kozt ezert hagytam oket ott, sokat vitatkoztam ventrin a sraccal , de meggyozhetetlen volt ebben a temaban is 😞
sajnos ez az igaszsag, par regi tag megnyomja, de sajnos az O szamuk is mar nagyon keves.

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Sziasztok!

Karak eight peaks-en keresnék magyar klánt, ahova felvesznek egy kezdõt (1,5hónapja játszom).Order oldalon játszom, mert meguntam a destrot, sok hülye volt a másik szerveren.
Köszi elõre is.
Meg mindig tud 2kt crtitelni AV vagy visszavették?😊

Ha van idöd szeretnék játszani az IB-d ellen plz jelezz ha ráérsz
Én a helyedben bevinném teszt szerverre, multkor összeakadtunk 3 healer 1 slayer 1 engi premaddel Lotd-en és háát, igen nehezen vertök le öket.

A slayer nem normális mit tol, gondolom az IB sosem hal meg, soha...
Nem találkoztam IB-vel ott, vagy csak elkerültem öket.
A WL-okat gyakorlatilag HP vesztés nélkül alázom meg sorccal, bár nem volt annyira jo WL ott mint pl Akame vagy Hort, kiváncsi lettem volna mit tolnak.
rezes
Tudod ahogy szoktak mondani a csucson kell abbahagyni😄
Szerencsetlen IB csak veszmegoldas mert kihullik a hajam a ..choppa huz mara/dok disable sorci AOE szentharomsagtol ami szinte instahalal a szerencsetlen lionomnak.
Elohuztam oreg Rezest a kalapbol felszerelem conqueror settel tolok vele par LV-t es szetszopatok vele mindenkit a sok CC-vel😄 Azert meg igy nerfhegyek utan is eleg utos kis karakter😄Foleg ha lesz valami ertelmes 2H fegyver, azzal lesz csak moka az SC.

SZivesen játszanék az IB-d ellen még párat, csak nem volt fenn a Syphon, WoP, CQ, és kicsit arréb a WC-töl ahol tudok mozogni...
l2p

Szaruman
Ja, meg is kaptam toxikustól, meg a többi agyastól ,h biztosan irígy vagyok <#wilting>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ez a rendszer hibája 😊
Warlord RP kesztyû azóta ott van AH-ban mióta az egyszem pug elvitte, azzal a dumával hogy ally-ban van egy ember aki tudja használni...
Ezeken nem érdemes idegesíteni magad, 28nak jól jön a warlord crest mert minden annihallatort ki tud venni belõlle.... <#eplus2>
Szaruman
Nálunk így vitt el a nordenwatch event alatt egy 32es egy Royal crestet. Most 38as, azóta belépett a klánba, és egy félig aktív ember altja. Dögöljön meg az ilyen.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

rezes
Hat nem gondoltam volna hogy rezessel odacsaplak, mondjuk a lionnal tudtam hogy kikapok mert egy disable alatt elburnolik a HP-m.Nincs CC-m anelkul pedig 1v1 felejtos.
Bocsi egyebkent hogy leptem de rezessel baromira kellenek a tokenek mert kellene offtankolom LV-ben es hianyzik meg a CONQ chest.Ugye jellemzo dolog hogy ha bemegyunk 1FG-vel sc-zni, tuti hogy akkor esnek ki a warlord/royal/invader crestek/setitemek amikor valaki DC es pug belep helyette a pre groupba.Aztan persze a 3x szintu csicska elvisz mindent es nem tudsz ellepni elolle mert mindenhova utanadjon.

Minek most hagyod abba😊