Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért a költözés elõtt én mindenképpen érdeklõdnék hogy hány tagjuk van t4-ben, mert a kommentjeikbõl az jön le hogy t3 ahol a többségük jelen van. másrészrõl 40/60 vagy? reroll... már a turkálós sove is csak hosszabb haldokláshoz elég jelenleg t4-ben, szóval fontold meg hogy valóban otthagyod e az order supremacyt azgalon:)
Alap, gyere, várunk!!!
A lentebb leírt nevek bármelyikétõl kapod az invet!

Karak-Norn Immortal Legion

Persze egy EGY transzfer, EGY karakterre vonatkozóan. (Csak oda)

Tomb of Freedon Nadd

Itt vannak: http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/search/?keywords=warhammer&btn_search.x=0&btn_search.y=0

14,99 euró+Áfa

Tomb of Freedon Nadd

Nem tudjátok mennyi lenne mert nem találom a managementbe.
Nem könnyebség miatt
Mennék át hanem jó lenne magyarokkal játszani.
Bár lehet megvárom a szerver összevonást akkor lehet ingyen áttehetem.
vásárolnod kell egy transzfer kódot. de korrektebb lenne egy reroll...
:DDDDD lehet h átengednek ha hangosan kiabálsz :DDDDDDDD
elmész a t4es zóna legvégébe és ott átmész az ajtón.

Sziasztok én Azgalon vagyok slayer 40/60 hogyan tudnék átmenni hozzátok nornra?
Köszi
Gyere Norn-ra, Order oldalra!
Keress Magohr, Feherlo, Detty, Faintka, Daraloo néven, behívunk!

Karak-Norn Immortal Legion

Igen, akkor megkapod a 30 napot.
Alig játszanak már magyarok, a játék halott. De pár ember, akik mostanság fedezték föl, élvezik. Szóval nem sokat vesztesz, ha kipróbálod 1-2 hónapra, de ha rendes játékkal akarnál játszani, akkor ott az SWTOR 1 hónap múlva...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Még 1 kérdés, ha megveszem a játékot és használom a végtelen trial accountommal, megkapom a 30nap ingyenes játékot?
Köszönöm!
Hello!

Érdeklõdnék, érdemes-e elõfizetni a játékra mostanság? Mennyien játszanak magyarok, mennyi a szerverek népessége? Még 1 apróság ha esetleg befizetnék, melyik a legjobb támogató class, buffer vagy hiler?
Válaszokat köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm
Remek az oldal!!:D
Itt - http://builder.arsenalofwar.com/ - van renown builder is.

Tomb of Freedon Nadd

igen csak akkor,huhh ha mész a folyó mentén a végénél lesznek megfogod látni mert ott vannak ahol véget ér a map :DDD (ennél jobban nem tom leírni srry)
De csak ha bucher vagyok nem? Lod on belül merre fele vannak a gyíkok?
lod-on simán tudsz gyíkokból farmolni cash-t :):)
Sziasztok
Nem tudja esetleg vlki megmondani hogy a melee crit chance
Renown pontokból hány szintes szintenként mennyit ad és mennyibe kerül?
Köszi

( nagyon nincs aranyam emiatt zaklatlak titeket vele)
Hol tudom megnézni azt, hogy a rendszer elmentette-e a bankkártya adatokat vagy sem? Illetve ha törlöm ezeket, akkor nem tudnak levonogatni pénzt minden hónapban ugye? Én egy olyan menüpontot találtam, hogy számlaadatok. Jó helyen járok. ott azt írja, hogy nincs elmentve semmilyen adat (se kártya, se paypal).
Nem üt át semmi mitigationt vagy debuffot, mindössze megnöveli a sebzésed alapból 50%-al amire jönnek a bónuszok additívan. Tehát ha van egy tacticod ami ad +50% crit damaget akkor 1,5x helyett 2x annyit sebzel. Ami még érdekes lehet az az hogy a crit dmg-t csökkentõ renown passzív csak a crit bonust csökkenti nem az egész sebzést.

tudomásom szerint a goa-s cumókkal ez van.
Critical damage-rõl mesélne nekem vlki?
Hány százalékkal növeli meg a sebzést az adott képessègét amit éppen használtam számol, vagy átlagból?
Számít-e az armorpenetration vagy pont az a lényeg hogy ez egy ideális támadás lenne mindenféle debuff nélkül?
BUGHAMMER STRIKE AGAIN!
Igen trial van. megadtam neki a dobozban levõ kódot meg bankkártya adatokat, de semmi nem történt. Maradt trial az account, pénz pedig nem volt le.
Most trialod van? mert akkor csak egyszerûen beirod a kodot megadsz egy bankszámla számot amirõl elvileg meg nem von le pénzt csak ha lejár a 30 nap vagy meg jobb ha beírod a 0 napos feltöltõ
Kódját és játszol.
Ha már aktív most az accod akkor az 1000ft dobozossal nem tudod toltogetni
Ahogy írtam. Meglévõ accounthoz nem lehet hozzáadni a szûz játék kódját. ( vagy igen - de a lényeg akkor a 30 napot bukod ). Ha már nem így van, majd egy aktív tag kijavít.

De inkább néz hivatalos faq-t.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

A doboz bontatlan. Hogy érted, hogy nem lehet új játékot regisztrálni?
nem, nem lehet meglévõ accountra regisztrálni új játékot.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Üdv!

Ismerõstõl megkaptam a játékot ingyen. Az volna a kérdésem, hogy ha én a accounthoz hozzáadom a dobozban levõ kódot, akkor utána kéri a bankkártya adataimat is; ha megadom, akkor levonja a pénzt, vagy kapok 30 nap ingyenes játékidõt?
Jaja én voltam bent egy low tûzmágussal :)

"De tény, hogy az rr32-es jobban hangzik;)"
Pontosan!!! <#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Te sokkal hamarabb lettél 80-as, mint én. Én tavaly szeptember 26-án lettem 80, amikor eléggé rágyúrtam a nyáron a BW-re.
Csehó volt rég nyolcvanas hozzád képest. Aztán a 90-et meg valóban hamarabb értem már el idén, mint te.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

http://www.youtube.com/v/DG6eYZwZj08&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ha jól emlékszem itt voltak benn velünk kicsik is, valamint kolo baszott asztálni:D

Kicsit parttalan ez a vita, úgyhogy mindenki döntse el maga, hogy mit lát.

http://www.youtube.com/watch?v=aNcCFp2sr-0

6:35-nél van az idevonatkozó rész.

Annyit tennék hozzá, hogy a videó 2010 augusztusában készült közvetlen az 1.3.6 patch megjelenése után. A sámi full offensive sovereign-ben van, rr80-as, és Sogron is. (Én júliusban lettem a Bw-vel 80-as, és te sogi már rég az voltál akkorra)

De tény, hogy az rr32-es jobban hangzik;)

Tomb of Freedon Nadd

Oké megtaláltam, tényleg cwben haláloztál el!

Egyébként meg most kimásolom ide a nagy titkokat a guild forumrol, csak hogy el ne felejtsd:)

"Ok, én nem szoktam dps amkedni, de nem is számítottam arra, hogy ilyen eredményeket lehet vele elérni.
Hozzátenném, a kis sámlival a damaz kron tanulsága szerinte eddig 7x találkoztam, 6x õ feküdt, és ezt az egy alkalmat sikerült levideóznia, amikor nem, szóval a kurva anyját "

"Sabullt én eddig kb egyszer láttam dpsként, általában healelt amikor találkoztam vele, premadeunk ellen pedig elég sokszor feküdt már szoval lehet ez az oka a dammaz kron statnak:) "

CWben történt. És az RR80as része sem igaz. Én 60 voltam, õ 80. Az meg simán köcsögség, h a csávó csak azt tette föl, amikor egyszer õ ölt meg engem, a többi ötöt meg nem, amikor én õt :-P

Ugyan már, ha jól tévedek még még videó is van róla, és pont TM-ben történik :)

Persze az RR32-es része a sztorinak természtesen (na jó inkább meglepõ módon :D)nem igaz, de azt amúgy is elfelejtettem írni.

"Azért az vicces, amikor az Airkiter is beszól"

:P

Elcseszték. Pl az SWTOR is 2010 márciusi megjelenési dátummal szerepelt kb 1 évig az 576 webshop oldalán.
2013 környékén jön a WH40K Online.

Ti ezt értitek? warhammer 40k online 2011
annyi!:D csak aztán maradjon még destros a szerveren :D
Hát legalábbis nekünk kiscsapatként felvenni a versenyt vért izzadva küzdeni végig rc kért várért egymásért, nem csak a tickre várva. Ilyen érzèsünk volt :D
Az épített csapat ami zárt wb meghívásos válogatott játékosok ügyelve az arányokra folyamatos vezéri irányítàs terv, koncepció.
A játék az hogy minden egyes destros lecsapása hatalmas nehézség dicsõség és rp jutalom,
Nincs veszíteni valónk így mindenki a legjobb formáját hozza.
A duelek meg akkor történtek amikor a 2 csapat felállt egymással szembe de egyik se mert még támadni csak front vonalak voltak, nem mert kilépni senki. Na akkor ki lehetett hívni duelre az izmosabjait nyilván nem ijászt meg varázslót
Amibe néha beleszóltak a sunyibbak errõl arról az oldalról, vagy elmenekült az egyik párbajozó,
De így csak még izgalmasabbak és ízesebbek lettek a történések.
Legalábbis nekünk hatalmas èlmény volt.
hõsök?:DDD jah és mit jelent neked az épített csapat?:D
a régi játék nem az volt,h 400% aao (ilyen nem is volt akkor). ebben mi a játék? régen ha egy bonál egy wb volt akkor ugyanekkora csapat támadta...

ha egy nagyobb csatában meglátnám,h vkik dueleznek, az elsõ lenne,h odamegyek és szétcsapom az ellent:D

Igazából a 6v6v6 koncepciót nem értem benne leginkább. Nem lett volna jobb ha csak 2 csapat van a 3 helyett?...

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Tegnap T3 minden tierjében minden bo-nál egy wb destros volt.
Én kezdõ vagyok de valahogy így képzelem a régi idõket.
400 aao végig aminek következtében olyan csapatjáték alakult ki orderen amit még ic-ben
Sem láttam épített csapattal. Nagyszerû volt hõsök voltunk.
És nagyon köszönöm az összes tanítást. És kèpzeljétek csata közben is kitudtam
Hívni duelre nèmelyiket. Persze nèha õk csaltak néha mi, de hatalmas élmény volt az egész.
csak szarabb

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nem tudom WAR-oztál e. Ha igen akkor tudod milyenek az sc-k. Na lényegében ez a WoH.