22827
-
#22427 "nope, I'm not banned yet.
Mythic is stupid. "
ez azért üt :D -
buhajla #22426 leírja a videó alatt hogy ,hogy csinálta;) -
sanyiiiii #22425 rofl ezmiez?:D -
Pacho #22424 Az engineer nagyon OP lett az új patchban...
http://www.youtube.com/watch?v=R-W73LXy1ms&feature=player_embedded -
MaRee #22423 Nem ingyenes, két hetet lehet egyes embereknek játszani vele ingyen, de nem sok értelme van. -
kisyoe97 #22422 sziasztok!
még régen előfizettem a játékra pár hónapra. és miután lejárt hozzám sem nyultam.. most eszembejutott a játék, egyből fel is néztem ide, és ha jól értem ingyenes a játék? hogytudnék úrja játszani vele? -
MaRee #22421 Igen, ilyesmi, vagy pont ez :D -
sanyiiiii #22420 WAR0DAYTIMECARD ha jól emlékszem, vagy valami ilyesmi. -
MaRee #22419 Be lehet írni gamecard kódot is, van erre egy külön "kamu" kód, amit a hivatalos fórumokon megtalálsz valahol. Ha ezt beírod, akkor megadja a free-t. De ha ezen a fórumon visszakeresel az én hozzászólásaimra, akkor köztük megtalálod. Annyira nem él a topik szóval sztem pár oldalon belül meg találod. -
Boncmester #22418 Nem átbaszás. -
gosumofo #22417 nem egy átbaszás hogy a free napokhoz kérnek bankkártyát? nehogy ne legyen cancel mint swtornál :D -
#22416 él a topik? :o
Fortoknál 14 napra visszanézek -
Agaba72 #22415 Ugyan már 1 éve nem játszom a WARral de (sok évnyi WoW-val a hátam mögött, conan is megvolt....) messze a legjobb pvp MMO-nak tartom. Ha tudnám, hogy vannak elegen akkor most is mennék pár hónapra simán. Sajnos a WAR csak akkor élvezhető ha vannak elegen a pvp-re (akár több százan is egyszerre egy ostromnál) de akkor elképesztően élvezetes.....A WAR-ral negyed annyit sem játszottam mint a WOW-val de sokkal több ( örökre "beégett" :) ) emlékem van róla.
Egy a sok közül: Destro már betörte a belső vár kaput is, de az ajtóban megakadtak a tankfalunkon ( itt már vagy egy órája ment a csata több száz játékossal). Kb fél óra igen heves harc mire fel tudtak jönni az emeletre a bosshoz de mivel igen sokan ordersek fent "elbujtunk" így mielőtt a bosst megölték volna levertük őket............nagy élmény volt.
Amúgy ha a világot nézem, a játék nagyon jól hozza a WARHAMMER hangulatot. -
Blint #22414 Jaj, megoldtam!
A master és a game jelszó nem lehet ugyanaz...
Vagyis lehet, de akkor az úgy jár mint én! :)
-
Blint #22413 Help pls!
Nem bírom működésre bírni ezt a f**talicskát...
Jó rég játszottam a játékkal, gondoltam újra előveszem, így hát fel akartam telepíteni.
Felraktam a CD-ről, de nem tudta patchelni. Oké mondom, próbálkozzunk az online telepítővel.
Leszedtem a kis 40MB-os telepítőt, de az istennek sem tölti le a játékot.
Ha először bejelentkezek, rögtön ki is vág vissza a bejelentkező ablakhoz.
Másodszorra már bejön a frissítő ablak, de csak az Inicializing-et látni, majd 5-6 másodperc után megint kivág a bejelentkezéshez.
Harmadszorra már azt mondja, hogy túl sokszor próbálkoztam, próbáljam majd később...
És a bejelentkező minden alkalommal azt írja, hogy Nem sikerült az authentikálás.
Most aktiváltam a régi accomra a free 14 napot. Az EU accomal is összevontam. Próbáltam az _eur utótaggal és anélkül, az EA accal is, de mindennel ezt csinálja.
Tűzfal, vagy hasonló nem blokkolja, más játékok updaterei gond nélkül működnek, minden beavatkozás nélkül.
Már azon vagyok, hogy lewarezolom valahol, ahol benne vannak az updatek.
Komolyan vicc az egész...
Valakinek van ötlete mit tehetek?
-
vadkandiszno #22412 Hát akkor valamit nagyon rosszul csináltál...
Ünnepek alatt sajnos lemerült a accom és triálozgattam,
Teli van, folytonos az élet Sc-k pq-k.
Nem tudom merre fele barangolsz, lehet hogy még karak Azgalon vagy. -
Robe77 #22411 Szóval van népesség rendesen. -
tomcsa4 #22410 Abba is hagytam a játékot. Nagyon jó meg minden, csak élő játékossal nem is találkoztam. Így elég lehangoló. -
tomcsa4 #22409 Megvan az is, most látom az új piros gombot. Köszönöm, nincs több kérdésem. :) BUÉK. -
tomcsa4 #22408 Köszönöm, megvan! Annyit leírsz még, hogy hol tudom majd felfüggeszteni az accountomat? Köszönöm! -
Boncmester #22407 Ha letelik az egy hónap, és addig nem canceleled az előfizetést, akkor von le csak pénzt majd. -
Boncmester #22406 Hozzá tudod adni a meglevő trial acchoz a full kódot. Viszont hogy elkezdhess játszani, be kell regelned egy bankkártya számot, vagy egy feltöltőkártya számot. Regelj bankkártyát, nem fog levonni pénzt (max 100-200 ft-ot, hogy ellenőrizze az érvényességet, de azt visszautalja pár nap múlva), utána pedig tudod is cancelelni az előfizetést. Szóval nem kell érte fizetned, csak legyen beregelve a kártyád, ez védekezés a goldsellerek ellen. -
foxxi #22405 Nem, de meglévő accounthoz NEm lehet hozzáadni "kezdő" 30 napot ), csak új acchoz ( ha nem igy lenne, majd kijavítanak ). -
tomcsa4 #22404 Valaki segítsen legyen szíves. Megvettem steamen a játékot, de nem tudom aktiválni a 30 napot. Volt egy trial (1,6 gb) játékom, azt letöröltem és feltettem a steamest (mármint leszedte, kb 14 gb). Viszont én a már megévő accomhoz szeretném ellőni ezt a 30 napot, amit a játékhoz kaptam, de sehogy sem sikerül. Gondoltam azt is, hogy regisztráolok egy kártyát (220 ft), main csak annyi összeg van, amennyi a regisztráció díja, mivel havidíjat most nem akarok beletenni. De nem sikerült, pedig 1000 ft van a kártyámon. Ergo a játékot nem tudom használni.
Kérdés: mindenképpen havidíjat kell befizetnem ahhoz, hogy az alapjátékhoz kapott 30 napot lejátszhassam? Persze MMO játék, tudom, de ez akkor is kurva nagy geciség.
Köszönöm! -
Boncmester #22403 Több ember van a guildünkben, mint ahányan világszerte a WHO-val játszanak! :)
Amúgy a játék baromi jó, de persze van rajta mit javítani. A pvp meg jelenleg kevés még benne nekem. -
Robe77 #22402 Sogi miatt mindenki csak wipeolt, nem csak én. :D -
sanyiiiii #22401 :D
Mi a helyzet abban a messzi-messzi galaxisban? -
Burgernemham #22400 Ezt benéztem. Akkor mégsem ide, hanem SWTOR. -
ezustszem #22399 +1 messze nem volt tokeletes ez sajna teny, de azota barmit probaltam nem tetszik :) -
Burgernemham #22398 való=kapcsolatos -
Burgernemham #22397 Tudod, így a 30 évem fölött is büszke vagyok, hogy bekerülhettem abba a halmazba; bár nem tudom mi alapján ítélted meg, hogy eme összetett játéknak én csupán az ostromait élveztem (mindegy is), s nem pedig az Aion és társainak trágyakupacait preferáltam mint jómagad. Jóideje nem játszom mmo-val, de a kedvedért még ma befizetek "ide" és gurítok párat az SWTOR megjelenéséig. A "szar" jelzővel való fixa ideád egyébként pedig arra enged következtetni, hogy nem áldott meg az "ég" kellő bölcselettel. Az életben még pótolható. (jegyzem meg csöndben) -
Boncmester #22396 Figyelek ám :P -
sanyiiiii #22395 Selen neked nem, te csak wipeoltál sogi miatt :D -
Robe77 #22394 +1 -
sanyiiiii #22393 Jó hát soloban rohangáló whnak biztos nem volt élvezetes az rvr a régi szép időkben :)
A játék sokaknak rengeteg szép élményt és emléket adott, ez vitathatatlan.
-
tomcsa4 #22392 Level 5, de férfi játékos vagyok, csak a kedvenc női nevemet adom a karakteremnek (minden játékban, ha lesz lányom, Krisztina lesz), Order. -
vadkandiszno #22391 Order? Mekkora vagy? Kriszti? -
vadkandiszno #22390 Szaruman te szerintem nagyon rég játszottál, kis szinten vagy rossz guildben vagy én nem is tudom.
De a jàték ennél sokkal dinamikusabb és élvezetesebb mint ahogy azt leírod, alapvetően csak egy pug ácsorog egyedül egy bo melett. Minimum hogy lesben állsz.
Én most hogy végre ts3-al játszom jövők rá a korlátlan lehetőségekre amit nyújt a játék. -
tomcsa4 #22389 Én is belekezdtem a játékba. Télre jó lesz, ha már SW nem kapható. Karak-Nornon vagyok, Krysztina. -
#22388 A war alapvetően alkalmatlan a komoly pvpre. Ezt leginkább 1 dolog segíti elő (a sok bug és egyéb hiba mellett): nem az előrehaladás benne a lényeg, hanem az, h kibasszál az ellenfeleddel. (Főleg) régen amikor 30 (15? nem emlékszem pontosan) percig kellett ülni a BOkon, akkor jött 3-5 ellenfél, és az üres BO-t/BOnál alvó embereket megtámadva behúzta a pontot, és mehetett elölről (ezt a szót így kell írni? :D korán van) a számláló. Ofc ezzel a másik oldal nem volt előrébb, de legalább kibaszott a ellenféllel, mert azok kezdhették a 15-30 perces várakozást megint.