Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
melyik oldalon vagy?

Miután warozott kicsit nálam, asszony is aktiválta a régi accountját. Tényleg jó lett a peccs, de én az 1.3.3-at is várom a jobb effektekkel.
Újra elõfizettem egy hónapra, utoljára a megjelenéskor játszottam a játékkal, meg kell mondjam jobb a játék, mint amire emlékeztem. Sokkal jobban is fut, látszik, hogy optimalizálták, csak azt remélem, hogy a T1 után is lesz élet (Karak-Norn)

Nem a valós, IRL világ ünnepei alapján vannak ünnepek a WARban, hanem a WAR világának sajátos atmoszférájához illeszkedõ, saját ünnepek vannak, úgynevezett live eventek. 1-1 live eventhez pedig mindig jár valami extra, akár egy scenario, akár egy insta.
Nincsenek ilyesmik.Szoktak lenni eventek, de nem ilyen ünnepekkel kapcsolatosak.Túl sötét világ ez az ilyesmihez 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

wowba is és gw-be is van. ebbõl azt GONDOLOM h kb alap h minden mmo-ba van. így hát gondoltam itt is van vmi... de akkor nincs, mind1

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

MrStokes
Sztem osszekevered a a Hello Kitty Online-nal 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

WAR-ba milyen a karácsony? 😄 Mint pl wowban kivannak díszítve a házak (nem nagyon viszik túlzásba 😞, GW-ben meg hó is van a fõvárosban, meg speciális capture the flag 😊 Vagyis az érdekelne h war-ba karácsonykor van-e hó legalább a fõvárosokban, karácsonyfák meg színes égõk meg ilyenek 😊 speciális boss meg questek gondolom h vannak.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

eeeh skacok én úgy tudtam hogy nincs szint megkötés a trial ban : / most mégis van? warrior priestemmel ép zuzzuk a destructiont és hirtelen elérem a lvl 10 et. örvendezek mondom cask így tovább....aha nemtudok több xp t kapni énmeg mondom wtf na mindegy.
Új 1.3.2 videó Werit blogjáról HD link):

Na toltam egyet trial accal order oldalon, szerintem jó ötlet hogy mindenki empire vs chaoson kezd, mert még ilyen korán is pörögnek az sc-k és rengetek player rohangál mindenfelé.😊

casus mortis

Köszi 😉

s0n1c
fasza lett!
EZ PÉLDÁUL.
Nem hivatalos viszonteladó, tehát semmi biztosíték nincs, minden esetre paypalon üzemelnek, ahonnan ki lehet tiltatni õket, ha sok kamu kulcsot osztanának.
Én elég sokat vásároltam tõlük és mindig minden rendben volt.
Egy problémás esetrõl hallottam, amikor eladtak egy csomó Blood Bowl kulcsot, de kiderült, hogy akitõl vették hamisakat adott nekik. Mindenkinek, akinek eladtak kulcsot 3 választási lehetõséget adtak:
- teljes visszatérítés
- új, immár mûködõ kulcs
- csere egy szabadon választott játékra (különbözet kifizetése mellett)
Szóval szerintem teljesen korrekt volt ez az eljárás is.
Melyik bolt ez?

TDC Geronimo
ja 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kéne az ellenfél mi?😊 Ahogy láttam védekezett 1 bw 1 engi.

Hát ez elég fasza így (Y) Végre nem egy képregényt kell nézni 😊

TDC Geronimo
Én is csináltam egy rövidke videót arról, ahogy fut a game 1.3.2 után egy "kisebb" (~130 ember) keep siege alatt.

hmm még így is lesz 1-2 óra : / 😊. amúgy mejik is a magyar guild norn on?
na lol.ez a patcher ultra brutál. msot ugyszedi a cucot h 1 másodperc 1 mb 😊
amúgy ez a megéri e elöfizetni dolog ez embertöl függ. én pl biztos othagyom a wow accom mert ezek után én visza nem megyek sõt, ... na mindegy én pl biztos elõfizetek ha másért nem mert erre a game re vártam mikor elöször meghallotam hogy jön, imádom a history-t mindent látvány világban veri a wow ot, legalábbis nálam stb. na mindegy túlsoat beszélek..mármint írok
jaja elég faja. bár igy trial os ként a scenairo-k ban (ha jól irtam) elég hátrányban vagyok (ugyvetttem észre mindenki lvl 11 csak énnem : ).)
na mindegy már félúto van a telepités azé köszi msot rendesen patchelem fel : ) az hogy miért nemtudok accot csinálni...na erre nemtaláltam seholse választ.
Úgy tudom a Karak Norn egy kiegyensúlyozott szerver, de azért mérget nem vennék rá.
Az a hiba, amit én lentebb leírtam. Ha új karaktert kezdesz akkor is jó lesz, de ha átszerkezted a patch.cfg-t akkor le fog tölteni még 3 gigát és be fogsz tudni lépni.
ups egy két helyes írási hiba na mindegy nekem még korán van : )
akkor most megéri újra elõfizetni rá?
Destruction hol erõs? Order hol erõs?

naaa skacok 😊 végre tudok irni ide is. anyi a lényeg pio val knzultáltam és végülis segitet accot csinálni.na és most. rohangálok lvl 7 warior priest el ép elérek valami camp et.kinyimim az ismertetõt lépek ketöt paff. file corrupted please relauch w.a.r.

megtettem 5-6 és ugyan az. msot ujra rakom és megprobálom ezt a dolgot amit elöb pio leirt mert lehet az volt a hiba : )

cya soon on narn : )
Jeffjohnson
Biztosan nem akarják direkt rontani a játékot de azért azt mérlegelhették volna ,hogy mit okoz ez azokon a szervereken ahol nincs a két oldal között balance. Kérdés ,hogy mi az oka ennek a lépésnek mert õk azt mondják ,hogy így pörgõsebb lesz a dolog meg gondolom a top rucikat így nagyobb esély lesz megszerezni de az is lehet ,hogy ezzel csak lagot akartak csökkenteni. Egyetlen baj ezzel ,hogy megint a tetõvel kezdik a ház építését. Sokan fognak sírni miatta.

TDC Geronimo
Eddigi tapasztalatok alapján ebbe a patch ciklusba 2 havonta jönnek ki a javítások. 1.3.3 valamikor dec közepe fele jön. Látják õk is gondolom, hogy ez így nem egészen jó. 1.3.3as levélbe nem volt szó a fort revampról ami aggaszt, de nem hinném, hogy nem kezdenének vele valamit 1.3.3ra

Jeffjohnson
Ez igaz meg az is a baj vele ,hogy a köv. patch ki tudja mikor jön.Lehet ebben az évben nem is lesz belõle semmi addig meg jópár embernek elmegy a kedve attól ,hogy az ellen vidámparknak nézi a városukat.

TDC Geronimo
Mondjuk kivenni fortokat rendes underdog system nélkül nagy baromság volt az tény. nem is tudom miért vették ki a fortokat redesign elõtt. Simán ott kellett volna hagyni addig.

Jeffjohnson
Ahogy olvastam ez csökkenteni fogja a foglaláshoz szükséges idõt persze csak a kevésbé népes oldalon meg talán kevesebb vp kell majd a lockoláshoz de majd a köv. levélben fog bõvebben beszélni arról ,hogy mik lesznek pontosan ezek a változások

Jeffjohnson
a producer levelében lehet olvasni az amerikai oldalon a köv. patchben lesz benne valamiféle ballance

Ez mondjuk elég tréül hangzik :S
Írtak valami jövõbeni tervet egy ingame, az aktuális helyzethez alkalmazkodó balance rendszerrõl, bár nem emlékszem, hogy hol és mit és mikorra. Talán az majd segíteni fog.
TDC Geronimo
Naja elég szomorú

Tényleg javult a játék sokat, egy a gond, hogy most, hogy nem kellenek keepek, kb. fél óráig nincs elfoglalva Altdorf a huszonnégybõl (Azgal).
Nem tudom már, melyik szerveren kezdtem, amit felajánlott, de csak benéztem tegnap este meg ma délután egy kicsit. Amúgy ironbreakert, tetszett, de csak level5ig mentem 😄
A napokban nem nagyon fogok ráérni azért nem foglalkoztam ezzel, csak benéztem egy órára, hogy lássam a régi-új kezdõzónát.
A performance rendben volt, de nekem nem is volt bajom vele csak amikor tier3ban toltunk annó egy 3 warbandes bandázást, meg néha dobott egy CTDt, endgame tapasztalataim nekem nincsenek.
TDC Geronimo
Mit kezdtél amúgy? Csinálok nornon egy engit szerintem.

TDC Geronimo
performance? :p Nálam scbe is meg kint is nagyon ritkán röcög csak be.

Köszi szépen!

Csúszott némi baki a trial verzióba és nem tartalmaz minden textúrát, amibe belefuthat az ember trialosként és ha ilyen textúrába futsz, akkor meghal a játék.
Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy letöltetjük a triallal a teljes fájlokat, amit úgy érhetünk el, hogy a patch.cfg fileban levõ két URLben a trial szót lecseréljük patch-re. Így már menni fog a játék. Legalábbis nálam megy 😊
De szerintem hamarosan javítják a hibát, ha ugyan még nem javították. A tegnap délutáni gond is estére megoldódott.
Amúgy a tier1 területeken kábé akkora tömeg van, mint a játék kezdésekor. Warbandnyi tömegek az orvr zónában, minden PQ folyamatosan pörög, satöbbi, egyszóval nem semmi... 😊
TDC Geronimo
<PatchConfig>
<Config>
<ResourceModules>
<Module name="http" />
<Module name="login">
<PreAuth />
</Module>
</ResourceModules>
<PatcherProduct>
<Product name="EAMythic Patcher" description="EAMythic Patcher" prodfile="patcher-goa.prod">
<manifestrepos>
<repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/patcher/manifest/" />
</manifestrepos>
</Product>
</PatcherProduct>
<MainProduct>
<Product name="Warhammer European Release" description="Warhammer European Client" prodfile="war-goa.prod">
<manifestrepos>
<repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/warhammer/manifest/" />
</manifestrepos>
</Product>
</MainProduct>
</Config>
</PatchConfig>

Valaki be tudná nyomni ide a patch.cfg fájljának a tartalmát?
Na, jött is ticket, hogy tudnak a hibáról és majd javítják. Megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba 😊
TDC Geronimo
greenskinek és elfek kapnak egy scrollt, amivel egybõl odateleportálhatnak, de sok értelme nem lesz mivel mindenki EvC-n lesz.

Az oké, világos, hogy mindenki ott kezd. Én pedig arra gondolok, hogy a mezei player át fog tudni menni a másik kettõbe, ha akar, viszont egy trialos nem:
"Trial users will only be able to access the Empire vs. Chaos starter areas, but subscribers will be able to visit the other Tier 1 pairings if they desire by visiting a Flight Master."
De a lényeg, hogy egy helyre csoportosítják a tier1-et, ami szerintem egy jó ötlet, mert a haveromékkal amikor trialoztam nekik is nagyon tetszett minden, csak az nem, hogy ide-oda kellett rohangálni a 3 orvr zóna között, hogy ellenfelet találjunk nagynehezen.
amikor tiráloztam (több mint fél éve kb) akkor egész sokan voltak ott, mentek is public questek rendesen. nem olyan sokan de nem is nagyon kevesen

és akkor ha én orkkal azért is ork kezdõn akarok fejlõdni gyalogolhatok? 😞

TDC Geronimo
Elolvastad amit írtam? 😊

Minden egyes új karakter az EvC t1es zónába kezd már fajtól függetlenül. Így a trialos kari is ott kezd, mivel ez az újítás jött be 1.3.2vel.

"# All new characters that join the Realm of Destruction will now begin the game in the Chaos starting area, no matter their race.
# All new characters that join the Realm of Order will now begin the game in the Empire starting area, no matter their race."