Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem hivatalos viszonteladó, tehát semmi biztosíték nincs, minden esetre paypalon üzemelnek, ahonnan ki lehet tiltatni õket, ha sok kamu kulcsot osztanának.
Én elég sokat vásároltam tõlük és mindig minden rendben volt.
Egy problémás esetrõl hallottam, amikor eladtak egy csomó Blood Bowl kulcsot, de kiderült, hogy akitõl vették hamisakat adott nekik. Mindenkinek, akinek eladtak kulcsot 3 választási lehetõséget adtak:
- teljes visszatérítés
- új, immár mûködõ kulcs
- csere egy szabadon választott játékra (különbözet kifizetése mellett)
Szóval szerintem teljesen korrekt volt ez az eljárás is.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na mindegy már félúto van a telepités azé köszi msot rendesen patchelem fel : ) az hogy miért nemtudok accot csinálni...na erre nemtaláltam seholse választ.
Destruction hol erõs? Order hol erõs?
megtettem 5-6 és ugyan az. msot ujra rakom és megprobálom ezt a dolgot amit elöb pio leirt mert lehet az volt a hiba : )
cya soon on narn : )
Írtak valami jövõbeni tervet egy ingame, az aktuális helyzethez alkalmazkodó balance rendszerrõl, bár nem emlékszem, hogy hol és mit és mikorra. Talán az majd segíteni fog.
A napokban nem nagyon fogok ráérni azért nem foglalkoztam ezzel, csak benéztem egy órára, hogy lássam a régi-új kezdõzónát.
A performance rendben volt, de nekem nem is volt bajom vele csak amikor tier3ban toltunk annó egy 3 warbandes bandázást, meg néha dobott egy CTDt, endgame tapasztalataim nekem nincsenek.
Csúszott némi baki a trial verzióba és nem tartalmaz minden textúrát, amibe belefuthat az ember trialosként és ha ilyen textúrába futsz, akkor meghal a játék.
Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy letöltetjük a triallal a teljes fájlokat, amit úgy érhetünk el, hogy a patch.cfg fileban levõ két URLben a trial szót lecseréljük patch-re. Így már menni fog a játék. Legalábbis nálam megy 😊
De szerintem hamarosan javítják a hibát, ha ugyan még nem javították. A tegnap délutáni gond is estére megoldódott.
Amúgy a tier1 területeken kábé akkora tömeg van, mint a játék kezdésekor. Warbandnyi tömegek az orvr zónában, minden PQ folyamatosan pörög, satöbbi, egyszóval nem semmi... 😊
<Config>
<ResourceModules>
<Module name="http" />
<Module name="login">
<PreAuth />
</Module>
</ResourceModules>
<PatcherProduct>
<Product name="EAMythic Patcher" description="EAMythic Patcher" prodfile="patcher-goa.prod">
<manifestrepos>
<repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/patcher/manifest/" />
</manifestrepos>
</Product>
</PatcherProduct>
<MainProduct>
<Product name="Warhammer European Release" description="Warhammer European Client" prodfile="war-goa.prod">
<manifestrepos>
<repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/warhammer/manifest/" />
</manifestrepos>
</Product>
</MainProduct>
</Config>
</PatchConfig>
"Trial users will only be able to access the Empire vs. Chaos starter areas, but subscribers will be able to visit the other Tier 1 pairings if they desire by visiting a Flight Master."
De a lényeg, hogy egy helyre csoportosítják a tier1-et, ami szerintem egy jó ötlet, mert a haveromékkal amikor trialoztam nekik is nagyon tetszett minden, csak az nem, hogy ide-oda kellett rohangálni a 3 orvr zóna között, hogy ellenfelet találjunk nagynehezen.
Minden egyes új karakter az EvC t1es zónába kezd már fajtól függetlenül. Így a trialos kari is ott kezd, mivel ez az újítás jött be 1.3.2vel.
"# All new characters that join the Realm of Destruction will now begin the game in the Chaos starting area, no matter their race.
# All new characters that join the Realm of Order will now begin the game in the Empire starting area, no matter their race."