Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ad a mostani event legjobb cucca, az a lila?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
INSTANCED RVR:
Scenarois:
if it's timed all-out mayhem on a lvl playing field that you're looking fo,then scenarios are for you. tetszik érteni?!?!
amúgy sw-k buffolva lettek vagy mi a szösz, mert kb az 5. sc-t látom ahol vezetnek dmg-ben.😊 régen meg ha jól emlékszem a legrosszabb class-nak volt beharangozva, ezért nem is csináltam sosem 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
más: The crashing issue isn't just specific to Karak Norn, this is occurring across all 1.3.2 servers globally (meaning U.S and Oceanic servers too)
Mythic are treating this as a high priority, and we are hopeful that this mornings maintenance addressed the problem. If we see further crashes in the next few days though you can be sure that we'll perform more hotfixes as soon as possible to find a solid resolution.
akkor mégsem a GOA hibája...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
anti hero
GOA nem véletlenül tart mostmár lassan 2 naponta maintenance-t fórumon is sokan panaszkodnak ,hogy adhatnának free napot a sok szerverleállás miatt vagy legalább kérnének bocsánatot.
egy úr vagy
😄
anti hero
Valami hivatalos infót nem is várok el, hogy legyen.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a bright wizik sebzese leginkabb milyen alapu?
anti hero
Hááát, szerintem a játék legnagyobb baja egyelõre a normális, "soklehetõséges" endgame hiánya. A PvP fightok jók, de pl. nem nagyon van kihívás crafting területen (bár hasznos), a PvE meg akkor jó, ha jó a guild, és nem egyedül vagy néhány random balfasszal szenvedsz a LotD PQ-kon. Ezen kívül ha szólózni szeretsz fõleg, akkor sincs túl sok lehetõség (a "ha szólózol, ne jáccá ememóval" emberek nyilván csak akkor érzik jól magukat, ha az élet minden pillanatában mellettük van legalább három haverjuk, de én nem ilyen vagyok).
Voltak azgalon is (angels of darkness) de nem játszanak már tudtommal.
vmi magyar guild va ott? hova érdemes menn imeik szeróra? holnap megjön a game, azt akk egybõl ott kezdenék amit mondtok
Én is akkor játszottam a game-el, mikor kijött, kb 1-2 hónapig, aztán tipliztem az akkori szokásos gondok miatt.
Viszont most agyalok rajta, hogy újból nekiülök, feltéve, hogy érdemes...
Pl milyen az endgame? Leköti az embert, van miért küzdeni mindig? Serverek emnnyire népesek?
Köszi!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.