Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azgalon a minap IC ostrom volt :p
Mit ad a mostani event legjobb cucca, az a lila?
Pari
Azgalon jelenleg T1-T3ba order foleny van, T4be hetfotol pentek 16 oraig destro, pentek estetol vasarnap esteig valtozo.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

hát én új vagyok de ez mindig változó 😊
Meik az a szeró ahol nincs se orderes se destros fölény? vagy vna olyan szeró ahol orderes fölény van?
Jeffjohnson
Na az új event miatt megint állnak a szerverek délig

Jeffjohnson
jelen pillanatban Med/Med

Jeffjohnson
Én meg pont fordítva látom destro oldalon szinte soha sincs tank túloldalon pedig min. 2 tank meg 2-3 WP van innentõl többnyire elég nehéz nyerni.

T1 Orderes SC tapasztalatom a Nornon az, hogy így dél fele és kora délután, szinte az összeset a destro nyeri, mert 1. általában kevesebb orderes van bent (gyakran 6-7 a 10 ellen) 2. mintha gyengébb is lenne a játékos állomány, mindig van egy-két ember, aki csak ácsorog a kiinduló helyen vagy nagyon passzív, tehát kb. esély sincs, késõ délután - este viszont semmi gond. Csak attól félek T2-ben nem lesz ekkora populáció, mert azért T1ben tényleg egyfolytába megy az RvR, PQ, SC, amikkel azért elég jól el lehet szórakozni.

Hát tegnap Med / High volt.

és akkor most ezzel mi a baj?wowban is ugyan úgy vannak a bg-k, egyébként meg ahogy észrevettem t1-ben reggeltõl estig megy az orvr nornon.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hmmm mr. MaRee elmesélem neked mi az a instance alapú.

INSTANCED RVR:

Scenarois:
if it's timed all-out mayhem on a lvl playing field that you're looking fo,then scenarios are for you. tetszik érteni?!?!
instance alapu rvr??

amúgy sw-k buffolva lettek vagy mi a szösz, mert kb az 5. sc-t látom ahol vezetnek dmg-ben.😊 régen meg ha jól emlékszem a legrosszabb class-nak volt beharangozva, ezért nem is csináltam sosem 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

érdekes nekem ugyan azvan azgal on : ) és már felbaxta az agyam : / am ez a BG anyira nemis rossz 😊 lehet azért mert low leveles ellenség nemtud mit kezdeni ellene : ) késöbb biztos oda baxnak na mindegy megprobálok valahogy questelni de leginkább az instance alapu rvr miatt vagyok kibukva : 6 elöbbis már madjnem oda vertük order-t erre paff crash én meg *smashy smashy* megsimogattam a képernyõtt. am igen destro szervezetteb nemis egyszer látam hogy hogy taktikáznak , vannak rosz napjaik, van hogy csupa kezdö a csapat de az alt al rohangálo réggi játékosok fölényben vannak : )
Jeffjohnson
Destro fölény max azért van mert szervezettebbek nem azért mert többen vannak T4-ig meg ne is várj ballance-ot.

más: The crashing issue isn't just specific to Karak Norn, this is occurring across all 1.3.2 servers globally (meaning U.S and Oceanic servers too)

Mythic are treating this as a high priority, and we are hopeful that this mornings maintenance addressed the problem. If we see further crashes in the next few days though you can be sure that we'll perform more hotfixes as soon as possible to find a solid resolution.

akkor mégsem a GOA hibája...

A balance mintha minden nap változna, bár Nornon is destro fölény van, ezért kell ide még order, viszont sc-kben nagyon szoros meccsek voltak tegnap például T1-ben, ez nagyon tetszett.

XDD én kimaradtam belõle a wp-m mel de bepotlom az elf emmel XD
ááá imádom amikor rank11en nagyuzemben lehet a hulyegyerekeket farmolni
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

anti hero

mennek azok

háát skacok nemtom mivan : / de eredetileg már kellene h szerók online-ok legyenek :/ vagy tévedek?.
Jeffjohnson
UPC de nem hinném ,hogy a net hibája lenne. Szar a UPC de akkor másik játékban is gond lenne.
GOA nem véletlenül tart mostmár lassan 2 naponta maintenance-t fórumon is sokan panaszkodnak ,hogy adhatnának free napot a sok szerverleállás miatt vagy legalább kérnének bocsánatot.

TDC Geronimo
Inviteles vagy?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jeffjohnson
Norn-on is vannak gondok remélem a GOA javítani tudja mert hiába oldja meg a Mythic a program gondokat ha a GOA baszik normális szervert alárakni olyan laggok vannak ,hogy sokszor a casting csík sem frissül meg pár másodpercig semmi sebzés aztán az egész egyszerre jön "fel"...

koszonom
egy úr vagy
😄

anti hero

rohadt csigazabálók 😊

Elemental és corporeal.

ÖREGEM MEKKORA SEGG VAGYOK!!!!!!! HOGYLEHET ÖSSZE TÉVESZTENI A dupla v (w) t az M BETÜVEL XDDDDD. na végre siker koronázta tettem. irány norn és kezdetét veszi a harcos pap nyemra igazi kalandja! cya ya soon on the battlefiled...WAARGH!
na már lehet : )
Vagyok még. Amúgy amíg come back later-t ír és nem azt, hogy rossz a kód addig szerintem szerver oldali a bibi. Próbáld meg holnap.
pio itt vagy még?
TDC Geronimo
Na erre off ment norn is azgalra meg nem lehet logolni 😄

Valami hivatalos infót nem is várok el, hogy legyen.

Már ne is haragudj de tök mind1 mennyivel vagytok többen. Annyival igen , hogy bármit is akart az Order csak rövid távú sikerei lehettek (inkább az sem). Sajnos az a 2-3 heti dunát lehet rekeszteni érzésem szerint az volt mindenki utoljára még játszott 1 et. Sajnos én is szögre akasztottam a sörétest, öcsém accjával még be -be nézek de meg kell mondjam ebben a patchban pár dolog kivételével szinte semmi nem tetszik(szigoruan T4). Ja és hidd el ezen az oldalon lennél az égvilágon semmit nem tudnál csinálni , hacsak nem élvezed hogy lezergelnek😊

ha valaki expert a temaban, lusta vagyok megnezni;
a bright wizik sebzese leginkabb milyen alapu?

anti hero

TDC Geronimo
2-3 hete annyi orderes volt hétvégeken, hogy dunát lehetett rekeszteni velük. Lehet kevesebben vannak, de nem olyan irdatlan nagy arányban, mint ahogyan azt beállítják. Mythic is hibás nagyrészben, de az order is ludas valamelyest a kialakult helyzet miatt. Egyszerûbb ugye altra logolni vagy egyszerûen csak pihentetni a gamet. Ha 2-3 hete összejött kismillió orderes, akkor ha nagyon akarnák most is össze tudna. Probléma talán az lehet még, hogy 1-2 nagyobb guild maradt már csak order oldalon és szerintem épkézláb alliance sincs már. Most ezzel nem vitatkozni akarok csak megjegyeztem, hogy az a population imbalance mégse akkora, ha csak a számokat nézzük. A morale meg már más kérdés. Jobban örülnék, ha order oldalon lennék most, mert legalább lenne ellenfél :s

am ezt a come back later-t hogy érti?? majd jöjjek vissza 1 nap mulva?
én se értem : / max azlesz hogy naon megbízk bened és megkérlek h segits megint : / de ez már hihetetlen : /
De most komolyan ki mit remélhetett ettõl, most Azgalon Orderként mi frászt csinálhatsz? Ugye sc szinte nuku rvr (videod kb válasz) marad az ostrom....

Biztos,h ogy az EU oldalon próbálkozol? Más ötletem nincs, egyszerûen nem értem, hogy mik Nálad ezek az anomáliák, már a trial regelésnél se értettem, hogy mi lehet a gond.
skacok van egy kis problémám. : / :/ msot vettem emg a game et zihálok mint állat. lehupannok kicsiny fotelembe, felnyitom a dobozt, kiveszem a serial key t . rányomok hogy key bevitel na és ....onnantol kezdve hiába irtam be a kódot mindig invalid key vagy 20 aztán paff már nemmegy( gondolom probálkozzak késöbb) de akkor is mivan má! nemazért dobtam ki 7500 rugót hogy ne legyen jó : / any idea? pio?
TDC Geronimo
Komolyan mondom azgal a legszarabb szerver stabilitás szempontjából. Megint csak az nem megy és egy kurva szó sincs se fórumon, se oldalon róla. Ez a GOA akkora egy hulladék banda, hogy hihetetlen. Az a baj, hogy Mythic meg leszarja, mert kismilliószor leírták már WHAn ezeket a problémákat, de nem sok eredményét látom. Végre megoldották azt hogy rendesen fusson a game, erre így elcseszik T4et ezzel a fort kivételével istenem 😄

Megmondom én jórészt szüneteltetik.

TDC Geronimo
Aki innen Azgalon order oldalon játszik megnézné nekem, hogy mégis merre vannak a realmtársai?

TDC Geronimo
<#rolleyes>

Õszintén hány forintot kapsz te ezért? 😄
TDC Geronimo
Na látom a kampányom sikerrel járt <#hehe>

Order (Azgalon pedig destro, ugyanis ode lettek átrakva a destros karijaim, és azért azt nem akarom, hogy mindkét szerveren csak destros karik legyenek.)

"Pl milyen az endgame? Leköti az embert, van miért küzdeni mindig? "

Hááát, szerintem a játék legnagyobb baja egyelõre a normális, "soklehetõséges" endgame hiánya. A PvP fightok jók, de pl. nem nagyon van kihívás crafting területen (bár hasznos), a PvE meg akkor jó, ha jó a guild, és nem egyedül vagy néhány random balfasszal szenvedsz a LotD PQ-kon. Ezen kívül ha szólózni szeretsz fõleg, akkor sincs túl sok lehetõség (a "ha szólózol, ne jáccá ememóval" emberek nyilván csak akkor érzik jól magukat, ha az élet minden pillanatában mellettük van legalább három haverjuk, de én nem ilyen vagyok).
Orderes magyarok nornon casus mortis illetve eltharionon sárkány lovagrend de eltharion gyakorlatilag halott szoval szerintem nem érdemes oda menni.

Voltak azgalon is (angels of darkness) de nem játszanak már tudtommal.

Orderes magyarból Nornon van a legtöbb?
vmi magyar guild va ott? hova érdemes menn imeik szeróra? holnap megjön a game, azt akk egybõl ott kezdenék amit mondtok
antgecc
Üdv!

Én is akkor játszottam a game-el, mikor kijött, kb 1-2 hónapig, aztán tipliztem az akkori szokásos gondok miatt.

Viszont most agyalok rajta, hogy újból nekiülök, feltéve, hogy érdemes...

Pl milyen az endgame? Leköti az embert, van miért küzdeni mindig? Serverek emnnyire népesek?

Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én is elõfizettem, egyenlõre megint élvezem 😊 Színtén Nornon Order