Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Rigor Mortisba van összes karakterem még mindig :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van komplett UI a játékhoz?
Curse.com-on keresgélek de nem találok olyan ui pack-ot ami tartalmaz mindent

★ 汤姆 李

quigglez nem volt onlány amikor néztük, bg-d neve meg megjegyezhetetlen, meg biztos valami núúb guildbe tevékenykedsz!
Mi betömöröltünk egy magyar guildbe, legalább 1 valakit ismerünk;D

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Ha tehetnem enis letagadnalak! :p

j/k

nemis<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Amúgy meg miért nem kerestetek meg ingame eddig rohattak? :d

TDC Geronimo
Nem, 1.3.6tól lehet, de szerintem elég nagy baromság lesz :s
Még nagyobb imbalance lesz a szervereken.

igazából olyan jól fut, hogy nem nagyon izgat a zerg:D régebben azért nagy csatákban szarrá akadtam/laggoltam magam :o
Malav: akkor 2 hét múlva lehet ugyanazon szerón order/destro is?

Pari
a magyar alliba nincsenek fix premade grpok, de aki sczni akar az talal maganak helyet, 1-2 sc grp mindig van. city raideknel(1st stage) vmivel szervezettebb a magyar ally (mar amikor megyunk). az orvr meg a zergrol szol...ott mi is zergelunk

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Koszi.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
2 hét kb

Baj? :D
Az 1.3.5 mikor jon?

TDC Geronimo
te is? :o

Van valami alliance/guild, ami szervezetten pvpzik manapsag azgal/destro oldalon? Mert nyomulnek kicsit, de ha csak zerg megy, inkabb nem fizetem be. :)

Iszonyat mi healt kell nyomni RvR-ben.Ha én ezt a realm-ok egymás ellent játszani akarom rendszeresen akkor heal-re mindent,jah.

Mondjuk azért az durva,hogy ez a sok melee kimegy folyton a 150ft heal range-böl sõt szaladnak 3 fele omg.Le se szarják hol a healerük..
Remélem magasabb tier-be komolyabb player-ek vannak lol

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ha valaki DPSelni akar healerrel, annak érdemes kis tierben megtennie mert t4ben legalább rr55öt el kell érni ahhoz hogy egy dps healer érjen is valamit.Persze ha dps healert játszol a populáció egy biztos utálni fog :D

Wgyébként jó kezekben egy dps zealot ( persze korrekt gear és rr is kell neki) 1v1/ solo roaming terén nagyon erõs.

Köszi

TDC Geronimo
Az. Elég régóta benne van, de elvileg 1.3.5be javítják. Amúgy /reloadui és megoldja.

SQ-ra írtam ezt.

Én is látom már,hogy full heal support kell ide.Nem rossz de nem gondoltam volna,hogy ennyire felesleges szinte a dps pvp-n Zealotnál pl:S

Zone control-nál mapon fehér az egész,bug?

Sáska
kiprobaltam ma par greenskint, leginkabb a black orc meg a choppa tetszik, de eleg idegesito, hogy sokszor keves a healer, akik meg ott vannak, gyakran nem healelnek, hanem inkabb dps-elni probalnak:(
igy maradok a sztem a shamannal, a masik kettovel esni-kelni nem olan vicces:/

TDC Geronimo
Pár infó meg videók az új city siegerõl a PTSen

Én így vagyok Zealot-al de tudom,hogy Sorci erõsebb mégse Sorci-val nyomulok:P
Ez egészen más játék mint a többi ebbõl a szempontból,simán lehet nélkülözni az OP class-okat..

Jó döntés, bár néha tépni fogod a hajad, egyébként nálam sem nyerõk az OP classok :)

BG és WL :)

TDC Geronimo
<#eljen>

Jockey
ha jo ha nem jo, azzal fogok probalkozni, sosem erdekeltek az op klasszok, ami tetszik kinezetre es jatekmechanikara, azzal megyek, es a bo ugy emlekszem fun volt jatszani..:)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

annyira azert nem aggodnek, jo az
;d

anti hero

Jockey
fasza, egy maxos karim van az is bo, raadasul az orkok tetszenek is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strapabíró ugyan, de ezzel pvpben sok mindenre megy, amennyire strapabírónak lenni kell pvpre arra könnyen képes bármelyik tank, utána meg már csak arra jó a dolog hogy pár másodperccel tovább kell ütniük miután már mindenki kihalt mellõled.

Group utility / cc terén a chosen közelébe sem ér, dps specen papírrruhások felborítására nagyon jó, csakúgy mint a bg, de mivel 1.3.5ben elveszik BOtól a detaunt immunitás tacticot itt is jobb lesz a chosen, medium és heavy armor ellen pedig egyértelmûen a spirit damage nyer.

Keressen már meg valaki légyszives ingame,hogy tudjak csatlakozni Azgal-on Magyar guild-hez.Kaptam neveket kit keressek de mindenki offline állandóan.
Tehát K.-Azgal,destro ign:Menduza thx!

Ez így hozzáértõnek tûnik,sikerült is a main kiválasztása<#eljen>

Hát ennél jobban összefoglalhattad volna a gondolataidat:DD

Pari
pve-re talan a legjobb, pvpbe kozepes

BEAST
BO nem jo? Anno nagyon jol birtak a gyurodest rvrben :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tenném hozzá a tankokról amit írtam az hasznossági szempontból nézve van, chosent én hatos szinten meguntam, számomra a blackguarddal való játék sokkal élvezetesebb. De aki nem bírja ha olyan karakterrel játszik aminél választhatott volna sokkal erõsebbet is az se inditson BG-t.

Tank:
Ehhez annyit hogy destro tankból igazából chosent érdemes indítani mert gyk semmi értelme bármilyen csapatba bármi mást vinni ha tudsz vinni chosent. Ez igaz mind pvere mind pvpre.

MDPS:
WE:jó smallscalere (sc, kisebb harcok) de nagyobb csatákban nehezen érvényesül.
Mara: assist trainben kiváló, jók a debuffjai + rántás, leütés, viszont damage szempontból béka feneke alatt a másik kettõhöz képest.
Optimális választás: choppa / sorc

RDPS:
sh sunyi kis healdebuffbot, elég jó burstöt tud kitolni, jó kiter korrekt dps. Nem rossz választás de bizony tudni kell vele játszani hogy hatékony legyen.
sorc: iszonyat dps, ranged módban a leerõsebb rdps, close quarters tactikkal a legerõsebb aoe mdps. single target közelharc módban vitatható egy jo choppahoz képest, 1.3.5ös autoattack speed növelés nerf után nem lesz az...
magus: riftbot... bár van néhány dps mágus is, de csak a legjobbak akik érnek is valamit.

Healerek:
DOK: DFurva grouphealer, valamint a legstrapabíróbb healer destro oldalon. Megfelelõ csapatban ütögetõs módban is hasznos, valamint ez esetben a dpse sem rossz (marát röhögve veri).
Shaman: Jó kis healer, durva toughness buffoló hottal, de fõ elõnye az elképesztõ kiteoló képessége.
Zealot: Szintén jó healer, fõ elõnye egy taktik ami annyit csinál hogy akire critet healel az kap egy buffot amitol minden heal amit bekap 25%al nagyobb lesz.

Pari
ha esetleg nem menne az ingame kutakodas, tsen bhost.no-ip.org:9987
tartarus szoba

Pari
nah az ujaknak class info:
Destro
Tank:
chosen - all around pvp pve tank
black orc - legjobb pve tank
black guard - tank...inkabb dps

Mdps
Choppa - kivalo dps no skill
WE - kivalo more skill
mara - kozepes dps, sok cc, support

rdps
sorc - glasscannon dps
magus - soso nem ismerem annyira
sh - jo dps, kis kocsog

healer
dok - kivalo pvp grp healer
shaman - kivalo focus healer (1 target)
zealot - rr70 felett allitolag jo

Vahur nevû Black Orc vagy Yseult Magus. Findernek meg minden karija Finder-el kezdõdik :)
TDC Geronimo
sosenem! Illithendor a BGm és Quigglez a shamanom.

neked mi az ingame neved vagy mi a nubok guildja? kene invite
<#idiota>

anti hero

TDC Geronimo
ingame nevetek? :p

TDC Geronimo
új producer levélbõl:

"
Remember what I said about focusing on the present? Well, we couldn’t let a producer’s letter go by without giving you at least a small peak at the future, now could we? Well, here’s the bombshell: By 1.3.6 players will have the capability to play as both Order and Destruction on the same server. We did this in Camelot, because we wanted to give players more choices about where they wanted to play and who they wanted to play with. We’re aware of the possible downsides (such as cross-realming) and we’re aware that people have a lot of realm pride, which we believe is very important, so we’re going to be introducing a significant lockout timer to switch between realms. Warhammer has a lot to offer between Order and Destruction and we want to give you the opportunity to experience all of WAR with a single account while still maintaining ties to the community of your home server. "

Örülök is meg nem is. Remélem lesz transzfer ezután, mert átvinném slayerem azgalra :y

valljuk be, valami azért van benne :))) simán marketingesnek kéne menned malav:P

TDC Geronimo
téged ez mit érdekel ratyi te úgyse jössz <#mf2>

BEAST
Azert nem mindenkinel mukodik a rozsaszin kod ugy mint nalad :p

TDC Geronimo
Mindig is darabos volt. Engem ez még bétába zavart, de miután elkezdtem játszani már egyáltalán nem. Te se ilyen hülyeségekkel foglalkozz és utána te se fogod észrevenni :p

Jól van mind1,úgyis kimaxolom mind hármat és majd megtapasztalom melyik milyen:D
Azért gondoltam pár szót leírna v.ki..

úgy vettem észre, hogy nem, de szerintem jobban lekötött az hogy a távolban álló emberek mozgása miért darabos!?:D

Csúsznak még a spellek animációi? :D