22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • TDC Geronimo
    Temetése? Lehet sokan azt hitték, hogy megszűnnek az EU szerverek és az EU játékosok is átmennek US szerverre. Na akkor tényleg gáz lenne már :)
  • Pio
    Épp erre céloztam, hogy a a Mythic olyan bika szervereket tart fent, amik USAból kábé jobbak, mint a GOA francia szerverei, akkor tuti, hogy a hozzánk közelebb is eső, Mythic által üzemeltetett német szerverek is nagyon faszák lesznek. Legalábbis reméljük. :)
    Amikor először olvastam a hírt azt hittem, hogy ez a játék temetése, de egyre inkább úgy tűnik, hogy rosszul gondoltam.
  • TDC Geronimo
    EU szerverek németeknél lesznek nem USAba. Mondjuk biztos jobb lesz, mint a GOAs :)
  • Pio
    Mikor szűnt meg a k8p? :)
    Volt az a legutóbb amúgy már 1 éve szerintem, akkor még azt mondtátok ott játszik sok magyar, szóval mosom kezeimet! :)
    Lehet, hogy akkor is csak le akartatok rázni...? :'(((((( :D
  • Murmur
    Az se most lehetett. :) T1-ben egyébként mindig van élet, hála a free accoknak.
  • t0xikus
    k8p? az azért már nem a 'legutóbb' kategória
  • Pio
    Tegnap felnéztem egy usa szerverre, kábé jobb pingem volt, mint régen a goa szervereken, szóval biztatóak a kilátások. :)
    Ja és USA idő szerint péntek délután 1-2 között warbandek harcoltak tier1ben, amikor legutóbb benéztünk néhány haverral eight peaksre még este se nagyon volt esemény tier1-ben.
    Na persze kit érdekel a tier 1. :)
  • Prof William
    Látom már ki is tolták a lejártati dátumomat. :)

Mikortól lehet újra játszani xp/rp vesztés nélkül?
  • s0n1c
    Done. Jah, nincs :/
  • Archenemy
    Erről a +2 hét, +100% xp/renown levélről egy darabig az járta, hogy fake/malware, de teljesen legit, Mythic megerősítette.

Fake? Nem, igaz.
  • Pio
    s0n1c: warhu linket leszedhetnéd bannerből, hisz már nem létezik az oldal. Úgy tudom nem is lett helyette másik, nincs magyar war-os portál. :(
  • Pio
    Ja de várj, amikor legutóbb trialoztam, az csak a töredékét szedte le a játéknak, 2-3 giga körül volt az egész, csak az empire tier1 volt benne, ha látott mondjuk valami itemtextúrát, akkor azt jobb esetben "on the fly" töltötte le, rosszabb esetben error-ral lefagyott. :)
    Mondjuk azzal is valamivel beljebb vagyunk.
  • Pio
    Áááá, de s*gg vagyok, hogy ez nem jutott az eszembe. :)
  • TDC Geronimo
    Nem kell accot kunyerálni. Csinálsz egy unlimited free trial accot és felpatcheled azzal.
  • hematit1976
    ok köszönöm
    nekem nincsenek ilyen ismerőseim.
    ugyhogy marad a várakozás ...
  • TDC Geronimo
    Andy_Mythic

EU Transition is going well! Fingers crossed that we have EU servers online soon™!
  • Pio
    6-tól lesz érvényes a 2 hét és mivel addig nincs aktív accod ezért nem tudsz belépni. Ki kell várni a 6-át, addig ha ismersz valakit, akinek van aktív accja kunyeráld el egy picit tőle, ha el akarod kerülni a hatodikai letöltőroham miatt 3-4 napig álló/alig menő kliensfrissítést... :)
    Én is ezzel próbálkozok egyelőre sikertelenül, minden ismerős abbahagyta a játékot... :(
  • TDC Geronimo
    nem 29től jár a 2 hét, hanem júli 6tól
  • hematit1976
    vőtük - tőlük
  • hematit1976
    sziasztok
    kaptam 1 email-t a war-tól, h 2 hét ingyen játék van +100% fejlődés 06.29.-től. volt regisztrációm arra jo lesz. inditanám a patcher-t, de nem enged be, azt mondja nem jo az acc vagy a pass. felmegyek az oldalukra elküldetem velük az email címemre az acc nevem meg a pass-t is megváltoztatom - amit kaptam vőtük acc nevet meg az imént megváltoztatott pass key-el belépnék - erre közli , hogy nem jo az acc vagy a pass!!! akkor most mi van?????
    nagyon megköszönném ha tudna vki segiteni
  • Archenemy
    Player health bars will now update correctly when receiving damage or heals. (Developer Note(s): this corrects an issue where health bars would "flicker or bounce" upon receiving a heal or damage.)

OMAGAWD végre! Ez tényleg eszméletlen volt.
  • RaSzTaH
    heti 2xer lépek be ált. 2-3 óra játékra, akkor azt minek neveznéd?:D wart is előfizettem 2 hónapra ebből sikerült összehoznom asszem egy 19-es karit:D
  • Jockey
    no persze, te meg a casual..:p
  • TDC Geronimo
    * New User Interface option: Sticky Targeting. Enabling this option will prevent you from clearing your target(s) by clicking an empty location in the gamespace. (Developer Note(s): clears the offensive target first in the event that both an offensive and defensive target is selected.)

* Player health bars will now update correctly when receiving damage or heals. (Developer Note(s): this corrects an issue where health bars would "flicker or bounce" upon receiving a heal or damage.)

A második dolog remélem most már tényleg igaz lesz és javítják, mert mai napig ez az egyik legidegesítőbb bug a játékba, az ész nélkül ugráló hp bar.
  • s0n1c
    de miért nem lehet ezeket release előtt átgondolni... miért kell várni másfél évet, hogy jó legyen egy game?
  • s0n1c
    ahhoz kurva sok mindent változtatni kéne...:( de, ha lesz akkor reactivate az ziher :D
  • Archenemy
    thörd feksön, thörd feksön.....

de persze úgyis egy szuper live event lesz, amin a fődíj egy lvl32 kék sisak :p
  • TDC Geronimo
    istenem és elkezdtek sírni az IBk :DD priceless
  • TDC Geronimo
    Black Guard:

* Crush The Weak is moving to Rank 35, and it will now reduce the victim's chance to critically hit based on Hate.
    * Brutal Smash is moving to Rank 9, and it will now increase Strength, and Willpower based on Hate, for both the Black Guard themselves and their Protected ally.
    * Feeding On Weakness will now increase Toughness instead of Strength.
    * Furious Howl is moving to Rank 40.
    * Horrific Wound is moving to Rank 12, and it will now reduce the victim's armor based on Hate.

wow micsoda BG love :D Végre...
  • TDC Geronimo
    "We are vigilantly working on much larger improvements to be released in a later version." Ez fogott meg legjobban :)
  • RaSzTaH
    aocozok casualba!:o
  • Murmur
    Nem mazsolazni kene, hanem jatszani. :P
  • Bhalage
    nem tud mindenki rakattintani te alacsonyintelligenciaju eletforma
  • Boncmester
    Szerintem a továbbiakban ne fizesd be a játékot :)
  • RaSzTaH
    én örülök neki, mert melóhelyen ezek le vannak tiltva, így legalább mazsolázhatok mik történnek az ilyen balfaszokkal meg ne foglalkozz:)
  • Pio
    Dráma a köbön, egy 232 oldalas, 18700+ hozzászólásos topik 20 centivel hosszabb lett, ezzel mindenkinek megspóroltam néhány kattintást! Remélem nem kap senki szívinfarktust miatta és bocsáss meg, hogy ilyesmivel terheltelek... :P
  • Pari
    Can't Stop Da Chop has had its effect changed, and it will now reduce incoming healing on the victim. It now costs 15 Action Points, and has a 10 second cooldown.

Hohoho
  • t0xikus
    te mindenért hisztizel?:DD
  • ImFrost
    Hát ez tényleg csak ráncfelvarrás, mert komoly változásokat nem fog hozni, csak olyan igazítások amiket már régen bele kellett volna rakni mint a különálló heal/dps sov itemek prior tier kivonása stb...

A quitter debuff meg lol... 90%ban azért kapják meg az emberek mert, le crashel a game, és így 1 crash után várhat az egész premade csapat 15 percet, hogy újra jelenthessenek gg.
  • ImFrost
    a link is elég lett volna. mindenki rá tud kattintani, minek copy pastelni?