22827
-
Temetése? Lehet sokan azt hitték, hogy megszűnnek az EU szerverek és az EU játékosok is átmennek US szerverre. Na akkor tényleg gáz lenne már :) -
Pio #18743 Épp erre céloztam, hogy a a Mythic olyan bika szervereket tart fent, amik USAból kábé jobbak, mint a GOA francia szerverei, akkor tuti, hogy a hozzánk közelebb is eső, Mythic által üzemeltetett német szerverek is nagyon faszák lesznek. Legalábbis reméljük. :)
Amikor először olvastam a hírt azt hittem, hogy ez a játék temetése, de egyre inkább úgy tűnik, hogy rosszul gondoltam. -
EU szerverek németeknél lesznek nem USAba. Mondjuk biztos jobb lesz, mint a GOAs :) -
Pio #18741 Mikor szűnt meg a k8p? :)
Volt az a legutóbb amúgy már 1 éve szerintem, akkor még azt mondtátok ott játszik sok magyar, szóval mosom kezeimet! :)
Lehet, hogy akkor is csak le akartatok rázni...? :'(((((( :D -
Murmur #18740 Az se most lehetett. :) T1-ben egyébként mindig van élet, hála a free accoknak. -
t0xikus #18739 k8p? az azért már nem a 'legutóbb' kategória -
Pio #18738 Tegnap felnéztem egy usa szerverre, kábé jobb pingem volt, mint régen a goa szervereken, szóval biztatóak a kilátások. :)
Ja és USA idő szerint péntek délután 1-2 között warbandek harcoltak tier1ben, amikor legutóbb benéztünk néhány haverral eight peaksre még este se nagyon volt esemény tier1-ben.
Na persze kit érdekel a tier 1. :) -
Prof William #18737 Látom már ki is tolták a lejártati dátumomat. :)
Mikortól lehet újra játszani xp/rp vesztés nélkül? -
Done. Jah, nincs :/ -
Archenemy #18735 Erről a +2 hét, +100% xp/renown levélről egy darabig az járta, hogy fake/malware, de teljesen legit, Mythic megerősítette.
Fake? Nem, igaz. -
Pio #18734 s0n1c: warhu linket leszedhetnéd bannerből, hisz már nem létezik az oldal. Úgy tudom nem is lett helyette másik, nincs magyar war-os portál. :( -
Pio #18733 Ja de várj, amikor legutóbb trialoztam, az csak a töredékét szedte le a játéknak, 2-3 giga körül volt az egész, csak az empire tier1 volt benne, ha látott mondjuk valami itemtextúrát, akkor azt jobb esetben "on the fly" töltötte le, rosszabb esetben error-ral lefagyott. :)
Mondjuk azzal is valamivel beljebb vagyunk. -
Pio #18732 Áááá, de s*gg vagyok, hogy ez nem jutott az eszembe. :) -
Nem kell accot kunyerálni. Csinálsz egy unlimited free trial accot és felpatcheled azzal. -
hematit1976 #18730 ok köszönöm
nekem nincsenek ilyen ismerőseim.
ugyhogy marad a várakozás ... -
Andy_Mythic
EU Transition is going well! Fingers crossed that we have EU servers online soon™! -
Pio #18728 6-tól lesz érvényes a 2 hét és mivel addig nincs aktív accod ezért nem tudsz belépni. Ki kell várni a 6-át, addig ha ismersz valakit, akinek van aktív accja kunyeráld el egy picit tőle, ha el akarod kerülni a hatodikai letöltőroham miatt 3-4 napig álló/alig menő kliensfrissítést... :)
Én is ezzel próbálkozok egyelőre sikertelenül, minden ismerős abbahagyta a játékot... :( -
nem 29től jár a 2 hét, hanem júli 6tól -
hematit1976 #18726 vőtük - tőlük -
hematit1976 #18725 sziasztok
kaptam 1 email-t a war-tól, h 2 hét ingyen játék van +100% fejlődés 06.29.-től. volt regisztrációm arra jo lesz. inditanám a patcher-t, de nem enged be, azt mondja nem jo az acc vagy a pass. felmegyek az oldalukra elküldetem velük az email címemre az acc nevem meg a pass-t is megváltoztatom - amit kaptam vőtük acc nevet meg az imént megváltoztatott pass key-el belépnék - erre közli , hogy nem jo az acc vagy a pass!!! akkor most mi van?????
nagyon megköszönném ha tudna vki segiteni -
Archenemy #18724 Player health bars will now update correctly when receiving damage or heals. (Developer Note(s): this corrects an issue where health bars would "flicker or bounce" upon receiving a heal or damage.)
OMAGAWD végre! Ez tényleg eszméletlen volt. -
RaSzTaH #18723 heti 2xer lépek be ált. 2-3 óra játékra, akkor azt minek neveznéd?:D wart is előfizettem 2 hónapra ebből sikerült összehoznom asszem egy 19-es karit:D -
no persze, te meg a casual..:p -
* New User Interface option: Sticky Targeting. Enabling this option will prevent you from clearing your target(s) by clicking an empty location in the gamespace. (Developer Note(s): clears the offensive target first in the event that both an offensive and defensive target is selected.)
* Player health bars will now update correctly when receiving damage or heals. (Developer Note(s): this corrects an issue where health bars would "flicker or bounce" upon receiving a heal or damage.)
A második dolog remélem most már tényleg igaz lesz és javítják, mert mai napig ez az egyik legidegesítőbb bug a játékba, az ész nélkül ugráló hp bar. -
de miért nem lehet ezeket release előtt átgondolni... miért kell várni másfél évet, hogy jó legyen egy game? -
ahhoz kurva sok mindent változtatni kéne...:( de, ha lesz akkor reactivate az ziher :D -
Archenemy #18718 thörd feksön, thörd feksön.....
de persze úgyis egy szuper live event lesz, amin a fődíj egy lvl32 kék sisak :p -
istenem és elkezdtek sírni az IBk :DD priceless -
Black Guard:
* Crush The Weak is moving to Rank 35, and it will now reduce the victim's chance to critically hit based on Hate.
* Brutal Smash is moving to Rank 9, and it will now increase Strength, and Willpower based on Hate, for both the Black Guard themselves and their Protected ally.
* Feeding On Weakness will now increase Toughness instead of Strength.
* Furious Howl is moving to Rank 40.
* Horrific Wound is moving to Rank 12, and it will now reduce the victim's armor based on Hate.
wow micsoda BG love :D Végre... -
"We are vigilantly working on much larger improvements to be released in a later version." Ez fogott meg legjobban :) -
RaSzTaH #18714 aocozok casualba!:o -
Murmur #18713 Nem mazsolazni kene, hanem jatszani. :P -
Bhalage #18712 nem tud mindenki rakattintani te alacsonyintelligenciaju eletforma
-
Boncmester #18711 Szerintem a továbbiakban ne fizesd be a játékot :) -
RaSzTaH #18710 én örülök neki, mert melóhelyen ezek le vannak tiltva, így legalább mazsolázhatok mik történnek
az ilyen balfaszokkal meg ne foglalkozz:)
-
Pio #18709 Dráma a köbön, egy 232 oldalas, 18700+ hozzászólásos topik 20 centivel hosszabb lett, ezzel mindenkinek megspóroltam néhány kattintást! Remélem nem kap senki szívinfarktust miatta és bocsáss meg, hogy ilyesmivel terheltelek... :P -
Can't Stop Da Chop has had its effect changed, and it will now reduce incoming healing on the victim. It now costs 15 Action Points, and has a 10 second cooldown.
Hohoho -
t0xikus #18707 te mindenért hisztizel?:DD -
ImFrost #18706 Hát ez tényleg csak ráncfelvarrás, mert komoly változásokat nem fog hozni, csak olyan igazítások amiket már régen bele kellett volna rakni mint a különálló heal/dps sov itemek prior tier kivonása stb...
A quitter debuff meg lol... 90%ban azért kapják meg az emberek mert, le crashel a game, és így 1 crash után várhat az egész premade csapat 15 percet, hogy újra jelenthessenek gg. -
ImFrost #18705 a link is elég lett volna. mindenki rá tud kattintani, minek copy pastelni?