Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Na mi a tapasztalat? Jobb lett a játék úgy az 1.3.2 óta? Nincs a horizonton valami expansion mondjuk egy 3. oldallal? :p"

- Jobb 😉 + most jön a city redesign
- expansionról theorycrafting megy:
http://www.warhammerfeeds.com/2010/04/23/the-red-plague-expansion/
http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=server_bl&thread.id=64789

u.i.: Order playerek Norn - Sárkány Lovagrend

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Na mi a tapasztalat? Jobb lett a játék úgy az 1.3.2 óta? Nincs a horizonton valami expansion mondjuk egy 3. oldallal? :p
gyere te is tartarusba, a 3 magyar guild közül talán az volt a "legaktívabb", legalábbis mikor nézegettem ott voltak mindig a legtöbben

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Melyik guildhez lehet csatlakozni?

TDC Geronimo
te meg töltsd fel ma azt nyomjuk pávörlevelt! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
oO

Tartarus guildet szoktam nézegetni hát ott aztán vannak elborult nevek

az tuti, láttam alacsonyabb tierben valami magyar nevet, asszem swordmaster volt valahogy mindig rámozdultam Chopernikussal😄

A slayert nem ajanlom. Teged fogunk kergetni, ahanyszor csak meglatunk. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BEAST
"- BO elfoglalásánál még mindig meg van az az értelmes bug, hogy beszorulsz a ketrecbe, ami megjelenik... számítottam rá, és kihúzódtam szélre, de mindig beszopja valaki 😊)"

Ne is mondd 10-bol 8x csapdaba esek enis 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a slayer a kakukktojás! mit nyertem?<#idiota>

TDC Geronimo
Amúgy meg még mindig nehéz eldöntenem hogy choppa, slayer, BG vagy shaman <#idiota>

TDC Geronimo
Volt hogy napi 3 siege is volt na az azért már iszonyat unalmas tudott lenni fõleg ilyen állapotban amilyenben jelenleg van a city siege. Na nem gond köv patchtõl sokkal jobb lesz ráadásul mindig lesz mindhárom stage! :d

Azzal tolom. Úgy emlékeztem, hogy keményebb a csaj, de megrekedt anno rr56-on. 😊 Most mit fogok csinálni, ha két nap alatt kiesik a full warlord set? <#idiota>

Csak design.

ha a zealotoddal tolod akkor lehet elõveszem a chosent, vagy a sorcot aztán healelhetnéd a seggem!😄
Prof: kb annyi a szerepe, dísz

A Thropyknak mi értelme van azon kívül hogy magamra tudom aggatni õket?
Tegnap esti megállapítások kb. egy év kihagyás után:
- scbõl szerintem érezhetõen több renown jön még mindig, mint rvrbõl; lehet rossz a gondolatmenetem, de magasabb rren inkább oda járnak premade-del, az rvr meg megmarad funnak, amikor épp elfárad az ember az sc-ben
- land of the dead: kellett valami +content a játékba, megértem én a fiúkat, pvp-ben nem mertek újítani, így csináltak egy pve zónát 😊 de azért elég hülyén jön ki, hogy pvp játékban azért pvp-zel, hogy aztán mehess instába 😊) mondjuk rosszabb lenne a helyzet, ha mindig mind2 frakciónak elérhetõ lenne; egyébként szép, meg biztos jó is, csak akkor b@ssza fel az ember magát, amikor kellemes rvr csata folyik, lotd megnyílik, erre az emberek fele lelép pve-zni, a maradék meg szop 😛
- volt AD ostrom, hajnal 1 után 😊 ez még mindig így megy, hogy talán "a nap végére" oda is el lehet jutni? 😞 egész kellemes volt egyébként, annak ellenére, hogy az order szervezettebb volt, meg az idõ teltével tõlünk lépkedtek le az emberek, aztán aláztak bennünket rendesen 😞
- szépen potyognak a crestek, cipõk, kesztyûk (gondolom, az emberek fele se tudja felvenni õket), bár x óra játék alatt csak 1 invadert sikerült bemákolni; azt mondjuk nem értem, hogy kesztyût/cipõt ki vesz tokenekért...
- BO elfoglalásánál még mindig meg van az az értelmes bug, hogy beszorulsz a ketrecbe, ami megjelenik... számítottam rá, és kihúzódtam szélre, de mindig beszopja valaki 😊)
- alig látni engineert, white liont, rune priest-et... ib/bw/kotbs/wp/slayer: ezekbõl meg sok van 😛 a destronál szerintem kicsit homogénebb a helyzet
- ide azt akartam írni, kiket kéne nerfelni, de nem írom inkább 😊)
- sok még mindig a hülye, mondjuk ez nem a mythic/bioware hibája... képesek folyamatosan a wow-cataclysmrõl beszélni, vagy pl. AD ostrom elõtt ilyeneket benyögni, hogy áá, minek menni, úgyse lesz stage 2 😊)

Ma este folyt. köv. 😊

Jól megugrott a Topic. 😊 Máskor napokig nincs egy HSZ sem.

Én a bucheryt vettem fel mert remek alapanyagokat lehet nyerni a fõzetekhez valamint nem semmi pénzt lehet belõle beszerezni.
Sáska
tegnap premade-el mentem par scenariot, hat egeszen mas volt, mint amikor random party-ba rak.. vegig vedtek, tudtam healelni rendesen, nyertunk is zsinorban 4-5ot!<#eljen><#hehe>

amugy erdemes kitanulni valami profession-t vagy annyira nem fontos? Mert ha nem muszaj, ezt nem eroltetnem. De ha van ertelme, akkor shamanhoz melyik illik? A talizman keszitesen gondolkodtam..

Nah, mondjatok neveket, kene inv valahova. 😊)

TDC Geronimo
<#levele>

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

: ))) megmondtam, jó kis sörényes-patás puncik bejönnek
<#law>

anti hero

nyilván-
<#idiota>

anti hero

"olyan szinten nem köt le , h az vmi hihetetlen"

hát sajnos a warhammerben nem kell napi 5 órát farmolni a PvE-t nyilván ezért nem tud annyira lefoglalni..

TDC Geronimo
megmondtam, akinek a ratyion tetszik az... <#banplz>

31 meg 33 az rohatt nolifer kockák 😄DD ilyen napsütésben inkább kirakom az arcom a napra mint bent buzduljak...

amúgy én megrekedtem 21en :op beloggolok egy egy várfoglalás, de olyan szinten nem köt le , h az vmi hihetetlen, unalmas és csúnya : (((

valószínû azért mert teljesen kiestem mindenféle társaságból
maga a játék elég gyenge..

na mindegy : ) jön a nyár, szurkoljatok!

anti hero

TDC Geronimo
Múltkor kérdezted, hogy milyen gyors a szintezés. Hát tegnapelõtt kezdte nálunk 2 srác és most r33as az egyik a másik meg r31 😄

Asszem lotdn apprentice akármivel lehet jól húzni a másikat, oda meg summoning stoneval lehet idézni mert 25+ kell az odarepüléshez. Majd jöhetsz segíteni nekünk! :p

Jaja, leghasznosabb és egyben a legunalmasabb a bombtard spec.

Egyébként WoP spec FTW.

alap, hogy bombtard spec

sorcinál melyik a leghasznosabb ág most? ha jól vettem észre a gtaoe már nem nyerõ😄

'Firebrew: Fixed an issue in which the granted ability of this potion, "Breath of Fire", was gaining benefit from the caster's statistics and could deal critical damage.'

úú a fantasztikus Orz guild milyen exploitot használ majd ezután, be sem mennek majd SCbe 😛

Ma én is respeceltem uselessfailtankra 😊

Soul killer és choking fury meg minden épkézláb dps buildben benne van.

TDC Geronimo
Jó kis videó az 1.3.5ös city siegerõl

TDC Geronimo
BG alapvetõen egy tank class. Én nem 1000+okat akarok csapni, hanem a csapat hasznára válni, amibe valljuk be tankok között a BG a leggyengébb. Én is a mind killeres taktikára vagyok speccelve, mert az az egyetlen értelmes dolog, amit lehet vele csinálni (healerek toszogatását) a guardoláson kívül. Mind1 legalább jól néz ki <#idiota>

HAhaha errol beszelek, persze ehhez ugyebar atomnoob WPnek kell lenni 😊

BG/IB kivétel igen, bár order oldalon TSen néha jóféle BG utálatot lehet hallani ez mindig örömmel tölt el 😄

De sorc/bw, dok/wp, knight/chosen mind igen durva😊

De legalább tamponfejû. 😄

BG halál jó kaszt, csak nem tudnak vele normálisan játszani.. simán üt 1000+ és kb !negyedeli! a healt, mellesleg marha jól lehet vele champek közé dobni az ellenséget 😄

TDC Geronimo
BGrõl azért ezt nem mondanám :p

ugyanannyira mint a mirrorjaik destró oldalon😄

na igen, bw/wp még mindig unbalaced kb, ahogy az iron broki is...

Beleptem tegnap trial accal, ott ment a spam, hogy HV utan melyik a kovetkezo insta. 😊) Az advice channel jofele, ha megkerdezik, hogy a sorci vagy a magus a jobb, irjak egybol, hogy reroll order bw. 😊)

mi is csak ezért fizettük be! Viszont ami vicces, találtunk egy instát lvl10 körül HV a neve😄 fun volt, bár egy résznél szenvedtünk mert gõzünk se volt mit kell csinálni... 😊 Lost Vale-be benne vagyok, bár gondolom a mostaniaknak már overgear miatt pikkpakk lemegy:o

TDC Geronimo
<#banplz>

Nah, ma befizetem aztan mehetunk egy burrows runt. 😄

TDC Geronimo
Nem mert sose onlineok 😄

akkor meg minek keresselek ingame? úgyis külföldi majmokkal núúbkodsz😉

TDC Geronimo
RM altguild lett. Mikor befizettem visszajött lawrence meg hozott magával még 2 embert order oldalról, illetve anja is néha online. Ennyien vagyunk ott jelenleg. Meg remélem grukk is befizeti a hónapba.

rigorba még játszik valaki? - rajtad kívül - 😛