Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol van ilyen bolt? Mert én nem tudok egyet sem.
balumaci
hát ezt egy kisebb(!) konzolboltban kéne megkérdezni,ott foglalkoznak mindenféle illegális dolgokkal!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Hi.All!
Én azon filózok egy ideje hogy veszek eggyet mert havonta legalább egyszer 10-enórás útat teszek meg. Viszont egy GBA 35ezer és egy játék 13-17 ezer (RÖHELY).Viszont lehet állítólag kapni flash kártyát amire fel lehet tenni a game-kat de csak küldföldről lehet rendelni 45-60 ezer+vám+áfa.
Nincs valakinek ötlete vagy egy eladó flash kártya. Ja és még egy láttam pesten egy irható izét GBC-hez (nem tudom mi a neve) de ha a GBC játékai jók a GBa-ba akkor nem lehet hogy ez is jó hozzá?
balumaci
hehe,ez jópofa!
miket ki nem találnak!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
ahogy forditod agepet, a kirbyben ugy fordul a taj (mintha egy kis asztallapot billegtetnel ),es ugy kell akis gurulo kirbit bevezetni mindenhova
balumaci
milyen mozgásérzékelő?

GAMECUBE
hat nekem tuti lesz GBA-m (ismet) mert annyi full game jon ra, (no meg GChez is kell) hogy csak na... jah és az a mozgaserzekelo ami benne van nagyon ott van (a Kirby-s game lesz a kedvencem --az GC GBA komunikacios lesz) aki mar latott rola videot agyat dota el (a nagy PC-sek is😊)) ami kisebb csoda
balumaci
akkor nem kel venni!
egyébként most én azért akarok egyet szerezni kölcsönb,mert márciusban megyek ki Angliába 3 hétre és kéne valami,amivel el tudnám ütni az időt a buszon!

CSOCSO
hát nemtom...nemsoxor hazsnálnám ha lenne az biztos
GAMECUBE
Ez a gep az en kis Kadvancem😊))))))))))))
GAMECUBE
GBA-t nem gyuri le semmi se😊 Egyszeruen verhetetlen nev a piacon, es a valaha volt legsikeresebb konzolka.
balumaci
oksa,én se azt mondtam,hogy legyűri a GBA-t!!

GAMECUBE
en nem drukkolok neki, a GBA bol mar tobb mint 15millio elfogyott, es meg nincs is karacsonyi szezon😊
A N-nek ugyis majd nemsoka jon az uj GB-j...
Egyebkent rengeteg rejlik meg a kis gepben, csak figyeljetek meg.
balumaci
ez nagyon-nagyon király,csak szerintem nem lesz elég pénz,és nem tudja ledünteni a gameboyt!
egyébként is a gameboy-ból már istentuggya hánymilliót eladtak és az már vszinű,hogy a köv. generációt és nem pedig egy ismeretlen márka mellett teszi le a voksát!!
de azért drukkolok neki!!

CSOCSO
szerintem két olyan cég van aki megérdemelné a szót a nintendo és a sega... ezek ketten foglalkoznak értelmesen a gammákkala többi mind hülye cég amik nélkül konzoljaik nullák lennének ( Ps2&Xbox)
GAMECUBE
most ez micsoda???
Vegul a keszito:
A Korean firm called GamePark, and Matsushita (a Nintendo partner interestingly enough)

meg1*

ja es magusnak a cim:
http://www.nintendoweb.com/news/1000/011.html

a multis rpg-bol kepek:

br
ezzel meg allitolag pc-sek ellen lehetne jatszani(mar ha van olyan pc-s aki leulne egyaltalan egy ilyen jatek melle)

Network gaming

320 x 240 pixel 256 color (twice as GBA!)

3.8 inch Display

Use your PC as a Base Station

E-mails can be received and sent through the Internet.

MP3, media player and webtoon player

Wireless movie streaming

32Bit RISC CPU

COLOR STN-LCD Reflection thin-film liquid crystal

ROM 8MB

SDRAM 8MB

Width 157mm X Height 71mm X Thickness 28mm (0.52 X 0.24 X 0.09 ft.)

Gross 212g with 2AA Batteries (158g without Batteries)

a lik-sang-nal ha jol tudom rendelni is lehet.

cimek a geprol:
http://www.devrs.com/gp32/
adatok:
RELEASE: In Korea Mar 2001.

COST(~US$): Main System=150, 32MB SMC=30, RF Module=15, Games=10-20, Web Browser & Email Program=30.

SCREEN: 320x240 3.8" STN Reflective LCD, 256 out of 4096 colo(u)rs, alpha blending.

SOUND: 16bit PCM, 4 Channel mixing, direct MP3 support, Midi/Wave stereo, 2 speakers, earphone jack.

PROCESSOR: 32bit ARM7TDMI 75MHz processor (Cache On - 50MIPS), RTOS (Can be disabled for max performance), 8MByte SDRAM (Replaceable with 16MByte chip)

INTERFACE: RS232 Serial Port, SMC Memory Slot (For storing games, MP3s, files, etc.)

SIZE: 157mm wide , 71mm high, 28mm thick (6.2 x 2.9 x 1.1 inches)

POWER: 2AA batteries should last 10 hours.
kep:
br

br

br

br

meg irok , csak allandoan fagy a gepem

balumaci
erről még nem is hallottam?
melyik cég gyártja??

ja es gamepark32 a full neve

A goto english menupont egyebkent csak coming soon.

Ha tudsz japanul , akkor www.gp32.com
Ha nem(ez mondjuk valoszinubb) akkor sajna nem tudok segiteni.De mindjart megkeresem azt az oldalz ahol par jatek review-ja van es ideirom.(koztuk azzal a multiban jatszhato rpg-vel)

magus
Mi a honlapja?

De ha mar itt tartunk:jon a gba igazi nagy ellenfele a gp32.(nagyobb felbontas,beepitett modem,bongeszo stb.)
Nemreg lattam erre a gepre keszulo , a neten cooperative modban jatszhato rpg.-t es le a kalappal.(kar hogy ez a gep is valoszinuleg a bandai-os wonderswan sorsara fog jutni es a budos eletben nem jut el meg az usa-ba sem.Ha jol tudom nem kazettakat lehet majd venni hozza , hanem le kell tolteni oket a gep winyojara.Ezenkivul allitolag majd lehet multiban pc-s jatekokkal is jatszani.Habar ennek nem latom sok ertelmet)

SeGa
DreamCast rulz.
jaja , meghozza a jobbik fajtabol.

Kar hogy a Dreamcast sorsara jutott.(csakugy mint a legtobb atari gep.lsd jaguar)

Nekem meg mindig megvan a lynxem.(igaz csak 5 jatekkal de azok kozott olyan klasszikusok vannak mint a rampart)

balumaci
az is "kézigép" volt??

CSOCSO
heheh a Gc 8 rétegben renderel...a PS2 egy fázisban a grafika alapgeometriájá építí fel addig a GC azon kívûl még 7(!!!) további munkálatot is fel tud vinni a felületre😊)
GC sokkal jobb!!
a fejlesztõl szerint a GC be építet Gekko Proci a legizmosabb proci ami eddig a konzolba került (!!!)
a Ps2 nem tud ( a GC igen) HW T&L, Decompress, Anti Aliasing, multitexturázás.. azhem ebbe a gc a legjobb 8 réteget tud mig az xbox is csak 4 et!! az SW gamezban
a GC is 4 et használ!!!!
mûvelet /mp:
Ps2:700 millio Xbox: 1466 millio...
ps2 leírva...
GAMECUBE
itt eu-ban teszek ra hogy 200-300ezer kozott lesz az ara, ha be tudnak hozni egyaltalan.
emlekszem mikor ps2 japan verzioja megjott, 310ert adtak (repulout, meg vam, hat ezt eredmenyezi😊)))
GAMECUBE
hat, de havonta csak!!100ezret csinalnak, abbol nem fognak sokan kapni uyge sejted, aki meg meg tudja venni maganak, az mar nem irat az tuti...
CSOCSO
bocs de amikor kijött az N64 a Turok 1 el akor a quake 1 ment a pc-n!!!!!!és meg lehet nézni melyik hogy nézett ki...megláttam és majdnem elélveztem meg amikor megláttam a gyönyörû mario 64 et😊full 3d😊 pff😊
persze ez most nem jönne be grafikailag😊 a GBa ról annyit hogy van egy ps buzi haverom mikor meglátta a GBA-t eladta a ps-t és vett egy GBA-t aszont akor szeretett bele mikior a rayman majdnem verte a ps grafikát😊)))))))
NO midnegy. amugy a GC-t át lehet álítani jpcsi verzioról angolra majd a DVD-sel ezt meg kell csinálni a DVD-s meg támogatja az iott sõt az ujraírott DVD-ket is!!! szal nem bizti hoyg nem lesz kalozkodás😊
GAMECUBE
hat szerintem a N64 kozel sem volt akkora csod es rossz huzas mint a saturn eg es fold....
mig a N64et 30millioan vettek, addig a saturn tan a 3milliot se erte el.
a 64re sokkal tobb jo game volt.... egyszeruen a saturn csod volt, a 64 meg nem akkora siker, amit vartak tole.. de semmikeppense csod
balumaci
atari 2600-ra

Hehehe. Atari Lynx-re senki se emléxik???

balumaci
én nem tudok lopottan szerezni!
ezt nem😊

Lacc
Valahonnan csak lehet venni olcsóbban 😊
balumaci
ja,annyiért 2 DC-t kapsz

Rincewind
Egy ilyen kis genyót még én is vennék, de 40k...
Nah hagyjuk, rühely az egész!
balumaci
aha,rohadt drága

Lacc
40k HUF azért tényleg sok a GBA-ért. Pedig én is vennék, haverral lehet multizni vele 😊
balumaci
ésakkómilenne??

SeGa
jah de akkor fasz nemet lennek.
balumaci
400km-rel nyugatabbra kellett volna születni,ez az igazság!!

SeGa
hat persze en nem azt mondom hogy ne iras, de ez van