3755
-
#795 Megdöglött a topic...Úgy látszik már senki nem gameboyozik,csak én. R.I.P GBA SP -
#794 Szerintem nem drága amúgy 30ért a 256 os f2a...Egyrészt idehaza nem lehet kapni, másrészt ha távolkeletröl hozatod se jön ki olcsóbban(max 1 vagy 2ezerrel), de benne van hogy sérül a csomi, vagy alapból rossz vagy bármi. Ez meg tesztelt. Szerintem 30 korrekt. -
#793 Na visszajöttem nyaralásból király volt :) Látom időközben megjelent a final fantasy 1-2 ez nagyon pozitív(csak lenne már eu verzió is) :) Unalmas buszozgatásaim alatt végigtoltam a castlevania : aria of sorrowt kurva jó volt ajánlom mindenkinek. Most a Breath Of Fire -t zúzom aki kedveli a final fantasykat próbálja ki feltétlenül nagyon kircsi. Nintendo DS -t mikor lehet idehaza kapni? Az utolsó designképek(ahol ezüstszínü az egész masina) már tetszettek, lehet érdemes lesz lecserélni a gba spt rá. -
#792 ott nekem is, de akkor egyesével kell bajlódni. az ftp proggiban nem megy. -
orkenyid #791 es, nem megy? nekem rogton megy. ja a googba-ban es a numberedben vannak a jatekok. -
#790 az megvolt. az ftp proggiba... -
orkenyid #789 ezt idezojelek nelkul kijelolod es bemasolod a cimsorba es ott nyomsz egy [ENTER]-t: "ftp://GB:[email protected]:2034"
-
#788 hogy kell oda beirni? mer nincs ugye pswd és login. -
orkenyid #787 a flashkartya szerinted kicsit nem sok? en ujan vettem f2a 256-osat 24000-ert!! -
tadrian #786 Sziasztok van egy eladó GBA SP szinte érintetlen, de a garijha lejárt + 2 db játék (the lost vikings, metroid fusion)+ airform tok + egyéb tok + képernyővédő (még nem használt) + vackok 27.000
Plusz van egy F2A 256 Mbit-es flash kártya cucc 30.000, a kettő egyben olcsóbb.
[email protected] -
orkenyid #785 ftp cim, pl smartftp, de az internet explorer is megnyitja. Kimasolod, beilleszted a cimsorba. -
#784 ez mi? hova, milyenformában beirni? -
orkenyid #783 ftp://GB:[email protected]:2034
lehet válogatni :) -
#782 Na kijött a japán verzió...kipróbáltam....aztán most várom az angolt :) -
#781 én is várom, de ezek a japcsók nagyon betegen reklámoznak...
azért kedvelem őket :) -
#780 http://217.153.29.18/%7Emichal/july04/ff1-2_gba_01_15.mpg
hm ;) Csal jöjjön már -
#779 Valaki végignyomta már az Advance Wars1 -et GBAn ? Ha igen adhatna pár hasznos tanácsot :) Nem vagyok teljesen hülye de 1-2 map nagyon megizzaszt. -
orkenyid #778 nem a kartya vagy az elem a rossz, a pocketnes okozza, meg mindig csak az elso jatek mentese tunik el. kosz a linket, majd erdeklodok. -
#777 Ez nem teljesen így van, 3 dolog is okozhatja ezt...
lsd. 771-es post... -
#776 Egyértelmü...Ha a játék marad viszont a savek eltünnek akkor a flash eleme a ludas...bekapcsolt állapotban töltsd a gbat, ha úgysejó akkor elemcsere kell a flashedben(ha lehet). Ha nem akkor cumi van -
#775 www.emuboards.com
regisztrálj, ha tudsz angolul, és van mindenféle flash kjártyának fóruma, kérdeztd meg az ottaniakat, ők tuti tudnak valami megoldást... Ha más nem, a végére írod ki mindig az emulátorokat (bár ezesetben egyszerre csak egy emut tudsz futtatni) -
orkenyid #774 sajnos nem lehet. elég gyenge a flashprogija, a littlewriterrel meg nem megy :( -
#773 Elvileg valahol a flashelő progiban kell lennie, sajnos F2A-t meg nem láttam flashelés közben, így passzolom a kérdést. Nekem EZFA256-om van, ott a romlistán ott van, hogy hány megabit a stuff, mellette, hogy mekkora a sram méret, arra duplaklikk, és simán át tudom írni... (a PocketNES alapból 0-s srammal megy, ezt kell átírni -érdemes minnél nagyobbra, de a többi játéknak is maradjon hely /amúgy goomba, drsms, cog, pocketsnes -ezeknél mind át kell írni) -
orkenyid #772 KÖSZ! A PocketNES okozta!!! Kipróbáltam, elindítok egy játékot a pocketnesben, gba ujraindít, harvestmoon mentés nincs meg. pocketnes nélkül semmi baja. A save méretét hogy lehet megadni? csak a loader elején? ja a kártya pontos tipusa:Flash2Advance 256 Pro. www.flash2advance.com -
#771 Új a kártya? Ha igen (vagy ha régota nem használtad), akkor nem töltött fel benne az akksi, ami a mentéshez kell... Ha GBA SP-d van, rakd fel töltőre, kapcsold be, és hagyd úgy kb. 5-6 órát (ha játszol közben, akkor is tölt)...
A másik lehetőség, hogy (ha több játék van rajta) átírják a játékok egymás mentéseit. Ez főleg akkor szokott előfogrulni, ha emulátort vagy bármilyen házi készítésü stuffot pakolsz fel, ekkor neked kell megadni a mentett állás méretét. Ez persze csak akkor okoz galibát, ha a házi készítésü stuff nem a legutolsó, amit felflashelsz.
Pl:
PocketNES
Metroid
Ez a sorrend nem jó, ha nem javítod át a save bank méretét a PocketNES-nek, mert felűlírja a Metroid mentését, mivel alapból 0-ra van állítva a savebank mérek, és az SRAM első bit-je már a Metroid mentése, amit a PocketNES mentéskor frankón felülír.
Ez a sorrend viszont jó:
Metroid
PocketNES
Az SRAM első 64 kbit-je le van foglalva a Metroid-nak, a maradék meg ott a PocketNES-nek (bár max 1024 kbit-et tudsz utána lementeni a gépedre, ha archiválni akarod a mentett állásodat pc-re)
A harmadik lehetőség, hogy sz*r a kártya, de előbb próbáld meg ezeket...
Illetve, ha tudsz egy linket küldeni, hogy _PONTOSAN_ milyen kártya, és milyen játékok nem mennek vele, akkor meg tudom sasolni, lehet, hogy patch-elni kell (bár újfajta kártyáknál ez nem jellemző) -
orkenyid #770 156=256 -
orkenyid #769 Hello!
Tud valaki segíteni, hogy miért tunnek el az FA 156 Pro kártyámról a mentések kb 1 nap után? a kártya jó, minden játék megy rajta csak a mentések tünnek el. -
#768 Hát, abból hiába keresel eredetit, mert azt valaki brahiból írta át... -
#767 Köszi, de nekem eredeti kártyák kellenének, a romok megvannak :) -
#766 Már fingom sincs, honnan kaptam le, de ha még nem találtad meg, írj, valahogy átküldöm... kb. 2.5 mega az egész... -
#765 Nem tudok,bocsi.En EFNETrol toltogetem a romokat. -
#764 Tudtok olyan helyet, ahol régi (monokróm) GB-hez lehet reális áron (nem 3-4e Ft-ért) játékokat venni? Ezek lennének a legfontosabbak:
Mario Land
Pop Up
Dr. Mario
Zelda
Castlevania
-
#763 Another World GBA-n??? Ez meg mi a túró?? (azon kívül, hogy egy régi álmom beteljesülése) URL, pls!!! -
#762 Mostmár csak azértis gba zni fogok! :) -
#761 ez van, mikor mi mentünk horvátországba, én vezettem és nem volt idő nyomkodni... nézd a tájat. -
#760 Kisgabo OREBIC -re 13 óra lesz állítólag a buszút... Mi a f**zt csináljak 13 órán keresztül? :) Még aludni is sok...Ilyenkor tökjó a gba sp... -
#759 inkább nyaraljál... -
#758 Korrekt :) -
#757 Na eldöntöttem(és kiírtam) amit viszek nyaralásra a 256 os flashemen 2 hétre :)
advance wars (alap)
harvest moon (egy kis kertészkedés)
breath of fire (hogy legyen egy jobb rpg is)
final fight one (egy kis ütlegelés)
castlevania: aria of sorrow (mert imádom)
Vélemények? :) -
#756 Another_World_READNFO_BETA_GBA-TRM 2004.05.24
Szerintem az regebben volt. ;)