Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben igazad van,de én akkor se fogok 15 rongyot kiperkálni egy szaros játékért!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
ziccer de ez kulfoldon nem oszt nem szoroz csak itt kelet europbaban, mit gondolsz miert van az hogy odakint kb ~18e a DC itt meg még 35. mert beleszamitjak hogy jogtiszta program ugyse fogy.
aha,de a GC-re se lehet majd irott gamet szerezni,ami egy újabb ziccer az ellenfélnek!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
N64 egy fos mar amikor kijott az volt. Eleve kartyas mikor mar ps1 is cds volt lol.
Nintendo....GC jobb lesz remelem
Nintendo....GC jobb lesz remelem
vagy 1 milliárdot???
hehe,akkor már miért nem 100 milliót??
Azé' csak eladtak belőle vagy 30 milliót.
hat ez igy van viszont a nintendo a 64 gyel ugyanugy befurdott mint sega a saturnal...
sztem nem draga a GBA... olyan szep finom minosegi kis alkotas... hat igen a nintendo gepei meg sohase!!! mentek szet.. mig DC, Xbox, PS2mind hibakkal inditottak😊)))))))))))
Szerintem a legjobb stuff ra a Golden Sun.... naggyon hatalmas a kis advance.. nekem mar volt
a game geart nem neveznem GB ellenfelenek... 4 ora jatek utan 6 elem kampo.... hat a fene se nyomta vele, max 5-6game volt ra
a game geart nem neveznem GB ellenfelenek... 4 ora jatek utan 6 elem kampo.... hat a fene se nyomta vele, max 5-6game volt ra
Hát én nem igazan ismerem GBA-t csak egyszer jaccotam vele es eleg jonak tunik de draga.
Nintendo a pocket konzolok piacan verhetetlen ez teny.
Regen a Game Gear volt egyetlen melto ellenfele ami mi mas volt mint SEGA
R.I.P Sega
GBA pedig jo nagyon! de mint mondtam draga
Nintendo a pocket konzolok piacan verhetetlen ez teny.
Regen a Game Gear volt egyetlen melto ellenfele ami mi mas volt mint SEGA
R.I.P Sega
GBA pedig jo nagyon! de mint mondtam draga