Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Hi !

Unalmamban néhány játékról amivel épp játszom csinálok egy kis kedvcsináló ismertetõt. Nem komoly leírás arra nincs elég idõm, inkább kis vélemény pár képpel.
Akit érdekel nézze majd + !

http://gba.uw.hu/index.html

Ennyi. Hír vége .

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

a kártyára kerülnek
vagy papírfecnire, ha password-ös mentés van 😊 bár ezt szerencsére kerülik

Cracker-kölyök
mérne?😊)))))))))))))))))))

Ja,de tényleg nálam a csórni=venni!!4

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

CHEAPBOY
!!Új Online Konzolos Webshopot nyitottunk!! www.cheapboy.hu
Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.
JÁTÉKOK, kiegészítõk a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók (újonnan/használtan) Mindenre GARANCIA!
Szervíz rövid idõ alatt, MEGBÍZHATÓAN!
NaAPONTA BÕVÜLÕ VÁLASZTÉK, S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
A kínálat megtekinthetõ a www.cheapboy.hu-n.
[email protected] [email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Rincewind
LOL! 😊

Amúgy nem tudja valaki, hogy a Kingdom Hearts GBA-s változata mikor jön ki?
CSOCSO
bazmeg😊))))))))))))))) már nem csak a tõcsük le a netrõl de már a kártyát is lopni akarod?😊)))))))))))))))))))))))))))
Cracker-kölyök
És hol lehet ilyet csórni?

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Letöltöd õket a netrõl és a kártyához adott programmal felírod õket.(bizonyos tipusu kártyákhoz más és más tipusu programok jók)

jopofa dolog ez a kis cucc, megneztem bar gamet emulatorral, de azert penzt nem adnek egy ilyenert.

LYONESS - Your Cashback Company

balumaci
sztem se

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Hát de mondjuk szerintem ezek a játékok akkor se érnek meg ennyit,hogy vegyek értük 1 gépet(kb 35K HUF)+ 1 játékot(15K HUF)... akárhogy számolom még igy is 50 ezer,és ennyit enyhén szólva nem érnek...

GAMECUBE
akkor flashhelj
balumaci
nem,de ha mondjuk elakadok,vagy esetleg megunom a játékot ,akkor jó lenne ha több játék is lenne!

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
nem, miert lenne? te percenkent cserelgeted??? ki be?
balumaci
neked is!

CSOCSO
Jolvan nekem most nincs kedvemveszekedni: BUÉK!
balumaci
"1 game vetel, aztan cserelgetes, ha kijacottad.lehet szamolni, 1 game 10 ezer, es az osszesre torteno egy csre.. na mennyi?"
állandóan ezzel jösz.
de nem érted meg,hogy egy játék az édeskevés egyszerre???

GAMECUBE
haha 😄 a kis fos sztem elegge jo.
lesz mar ra egy ujab rpg, amit a capcom csinal (nem Breath of sorozat)
a glden sun, wario4 castlevania, mario kart, Doom, advance wars jatek csomagocska igencsak impreszziv.
es csak sajnalni tudom azt aki ugy all hozzá, hogy ezeket mind meg kell hozzá venni...

1 game vetel, aztan cserelgetes, ha kijacottad.lehet szamolni, 1 game 10 ezer, es az osszesre torteno egy csre.. na mennyi?
balumaci
hát hiába,öcsém is ilyet akart karácsonyra,de aztán ehelyett rábeszéltem egy telefonra.
😊
az csak többet ér mint ez a kis fos!

Te jó ég..vannak akik képesek ezért kiadni zsét??
Én kipróbáltam néhány játékot pc-n(Super Mario Advance,Spider Man,Advance Wars,Army Man)..,és ennyi elég is volt.Jó lehet hogy azzal a kis géppel szórakoztatóbb,de nem hiszem,hogy megérné bárkinek is az a kb 60 ezer forint és még csak 1 játékot vett a gépéhez...
Ennyire azért nem jók azok a játékok,és ha összeszámolom akkor annyi játék amit én felsoroltam,+ a gép az már kb 100-110 ezer forint...Bazz ennyiért már inkább veszek valami más használhatóbb konzlt,vagy vehetek 1 használható PC-t...jó azt megértem akinek azért kell mert úton van,de szerintem akkor se olcsó mulatság,és a teljesítménye nem igazán van egyensújba az árával...

GAMECUBE
aha, GBC-t en tudok 16-17ert, jatekkat hozzá, 6ert.
pocketet semmikeppen se vegyel
GBara miertnem cserelgeted a gamekat?

1 game aztan cserebere, szal enmindenkeppen GBAt ajanlom
reszletekert egyebkent a cheapboyt kerdezd o ebben a fonok itt..

ezen a cimen : [email protected]
Sziasztok!
Bocs hogy ide írok,de "sima" gameboy topicot nem találtam.Szóval vennék gameboy pocketet vagy colort.Árajánlatokat a [email protected] címre kérem.Köszi: Tomi

Ui:Gondolkodtam a GBA-n is csak olyan drágák hozzá a játékok 😞(

balumaci
igen,és szinesen is jeleniti meg a játékokat!

KRi2
és kb. 26x2 lyukas
a kérdés hogy a gba jatékkártyák milyenek.
vagy a sima gb,gbc
Jah amugy a GBA kompatibilis a GB-vel?

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
CF 1mm 😄
akkor nemtom nekem mim van ,de az enyim ugy sacra,kb:
43x36x3mm (tehát 3mm vékony)
szerintem mindegyik tipus/gyártmány ugyanakkora

lll l ll lllll l lll ll

GAMECUBE
jaja, hogy tortenik mindez?😊varom elmes valaszokat.
CSOCSO
DE HOGY LEHET BELEDUGNI A COMPADT FLAS-T A GBA BA? A CF EGY MILLIMÉTER VÉKONY!!tök picike,..hova rakod a gba ba???
GAMECUBE
mindegy, enkiprobalom, ha osszedobtam ra zset, gyere versio probaljuk ki eggyutt jovo heten azt meglatjuk mi lesz😊
GAMECUBE
szal fingunk nincs rola, hogy ha beruhazunk egy ilyenbe ossz vissz 37ezerert, akkor lehet hogy meg cs*szhetjuk az egeszet....
KRi2
és mindez csak találgatás...

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
de lehet hogy CF+átalakitó kell ahhoz hogy befogadja a CFkártyát a GBA:/
igy vettem ki a #62-böl

lll l ll lllll l lll ll

KRi2
szvsz vegyel egy diva mp3 lejátszót 20ért ,és akkor már van egy hordozható mp3 playered is.

A megváltás az lenne ,ha lenne a GBA-n valamilyen kimenet (miniUSB,usb...) igy közvetlen lehetne másolgatni CFreader nélkül😊

lll l ll lllll l lll ll

GAMECUBE
ahha... akkor az a flash iro kell 10ert nekunk versio
KRi2
Lassan a testel!
Én nem tudom hogy CompFlash mem.kartyával megy de mintha ugy olvastam volna. Még nem is láttam elöben ilyet😞 ,de kedvet kaptam rá.

Kell 1 összekötö is a gép hátuljából(pl:usb) --> egy CF olvasó kütyübe (flash reader,mp3lejatszo)
Igy 1 CF kartya segitségével internetröl letöltött játékokkal tudsz játszani a GBA-on.

lll l ll lllll l lll ll

GAMECUBE
nahg vegre az en nevemmel vagyok itt megint😊
versio
10e ft

versio
a sima flash cartya is megy a GBA-val???
meg találtam olcson flash irot a mistralnal , ez is jo ??????
probáltad???

KRi2
mondjuk szerintem 1 kartyara csak 1 gem megy😞
mert a GBA gép a kártyáról csak 1 gammát indit.
de lehet hogy van valamilyen prog...
128Mb-ra kb 10 játék menne.
Már csak valahonnét olcsó gépezet kellene.
Nem tud sehol senki egyet ,ami leeset a kamionról?
Müködnek a letöltések az olalakról (én csak a status bar-t olvastam ,igy is megtaaltam😊

lll l ll lllll l lll ll

Lazarus
AGES v0.27a
FinalBurn Alpha v0.220
PJ64_v1.4
Cygne 2.0
NEBULA v1.95d
winkawaks140b
Cheat for Mame 0.56
Gens 1.40b
S11 Emulator 0.2-alpha (new plugins)
S11 Emulator 0.2-alpha (old plugins)
Daemon Tools v3.00
Mameinfo.dat 3.68
Modeler093a Win
ClrMamePro v2.41a
NeoGeo CD Emulator ver.0.5.9
VisualBoyAdvance 0.7.1
Raine v0.34b(win)
Raine v0.34b(dos)
RomCenter 2.30 -> 2.31
DreamGBA 2.4
DAPHNE v0.99.4
RomCenter 2.30
StretchMame32 0.55 Final
KOF2001 łöŐбí
ZSNES 1.337 r1.06

Ez mi az anyám?
versio
a lényeg hogy nem kell játékot venned
hanem letöltöd pc-re a gamét
onnan kiirod flash kártyára majd bedugod a GBA-ba
és játszol
kb 4 játék fér rá egyszerre ,jobb mint az eredeti😊))))))

Lazarus
ÓĐČÎĚěĚĂĘÖŐĆ»úGBAµÄÍřÓŃÓиŁÁË ±ľŐľ´úÍřÓŃąşÂňGBAX°Ů±¦şĐٍŇÔĎÂĽňłĆGBAXŁ©ˇŁGBAXĘÇł¬Ľ¶ČÎĚěĚĂGAME BOY ADVANCEٍGBAŁ©µÄ×îĐÂÍâÉč, ÓÉŇ»¸ö¶ÁĐ´Ć÷şÍ¶ÁĐ´ż¨×éłÉ٬żÉ˝«ĎÖÔÚÍřÂçÉϵÄGBAĐ´Čëµ˝¶ÁĐ´ż¨ÖĐŁ¨żÉ·´¸´¶ÁĐ´Ł©Ł¬Ň˛żÉŇÔ˝«ĆŐͨÓÎĎ·ż¨µÄÄÚČݶÁłöŔ´ÓĂÄŁÄâĆ÷Ŕ´Í棬×Ü֮һľä»°Ł¬ÓµÓĐGBAXľÍÓµÓĐËůÓĐGBAËůÓĐÓÎĎ·ż¨ˇŁĎęÇéÇëż´ˇŁ

ÓĐČÎĚěĚĂĘÖŐĆ»úGBşÍGBCµÄÍřÓŃÓиŁÁË ±ľŐľĎÖ¶ŔĽŇ´úŔíGBX°Ů±¦şĐÍřÉĎҵÎńˇŁŁ¨ŇÔĎÂĽňłĆGBXŁ©ĘÇČÎĚěĚĂGAME BOYٍGBŁ©şÍGAME BOY COLORٍGBCŁ©µÄ×îĐÂÍâÉč, GBXÓÉŇ»¸ö¶ÁĐ´Ć÷şÍ¶ÁĐ´ż¨×éłÉ٬żÉ˝«ĎÖÔÚÍřÂçÉϵÄGBşÍGBCµÄROMĐ´Čëµ˝¶ÁĐ´ż¨ÖĐŁ¨żÉ·´¸´¶ÁĐ´Ł©Ł¬˛»µ«żÉÔÚGBˇ˘GBCÓÎĎ·»úÉĎÍ棬¶řÇŇżÉÔÚGBAÉĎĂćÍć(ROMMANÇ××Ô˛âĘÔąý)Ł¬Ň˛żÉŇÔ˝«ĆŐͨÓÎĎ·ż¨µÄÄÚČݶÁłöŔ´ÓĂÄŁÄâĆ÷Ŕ´Í棬×Ü֮һľä»°Ł¬ÓµÓĐGBXľÍÓµÓĐËůÓĐGBˇ˘GBC(˝ü2000¸ö)ÓÎĎ·ż¨ˇŁĎęÇéÇëż´ˇŁ»ňĎČż´ż´GBXŇÉÎĘ˝â´đˇŁĎëąşÂňµÄÍřÓŃÇë´ÓĎÂĂćµÄłÇĘĐĚŘԼרÂôµęąşÂň٬ČçÄăËůÔڵijÇĘĐ»ąĂ»ÓĐרÂôµę٬ÇëÔÚ±ľŐľÓĘąş.٬ąşÂň·˝·¨

Aha jólvan bazmeg..
Lazarus
www.romman.net
MUUUUUUUUHHHAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAA 😊))
Mingyá megnézem mi van rajta de a neve az már nagyon gyanús 😊
versio
ezeken minden játék megvan

www.emuchina.net
www.romman.net

KRi2
CF kartya szvsz legolcsobb: www.jaculus.hu (de mistral.hu-n tuti kapsz)
irot nem tudom mert én mp3-as kütyüvel összekötöm.
mondjuk a kütyü is csak br20eFt.
Szóval honnét lehet GBA gammákat dl?

lll l ll lllll l lll ll

CSOCSO
amugy ha akard holnapra mondok neked cimet..vagy hlnap utánra...megkérdem az ismerösömtöl..addig adj címet...
CSOCSO
de hogy lehet betenni a GBA ba?? a flash memorit... compact flash memorim van 32 megás...és van haverom akinek van iroja...
versio
mondok cimet ha te megmondod hol lehet flasht venni
meg irot 😊

KRi2
GBA -ba megy compact flash memoria kártya is?
Ha igen akkor mondjon valaki webcimet ahonnét lehet tölteni a játekokat hozzá!
(ugy már megerné)

lll l ll lllll l lll ll

Érden. De igazából nem gond a távolság. Küldheted mailba is. Mert eddig úgy néz ki hogy holnap megyek veszek egy GBA-t.
balumaci
hol laksz?