Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Unalmamban néhány játékról amivel épp játszom csinálok egy kis kedvcsináló ismertetõt. Nem komoly leírás arra nincs elég idõm, inkább kis vélemény pár képpel.
Akit érdekel nézze majd + !
http://gba.uw.hu/index.html
Ennyi. Hír vége .
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
vagy papírfecnire, ha password-ös mentés van 😊 bár ezt szerencsére kerülik
Ja,de tényleg nálam a csórni=venni!!4
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.
JÁTÉKOK, kiegészítõk a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók (újonnan/használtan) Mindenre GARANCIA!
Szervíz rövid idõ alatt, MEGBÍZHATÓAN!
NaAPONTA BÕVÜLÕ VÁLASZTÉK, S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
A kínálat megtekinthetõ a www.cheapboy.hu-n.
[email protected] [email protected]
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
LYONESS - Your Cashback Company
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
állandóan ezzel jösz.
de nem érted meg,hogy egy játék az édeskevés egyszerre???

lesz mar ra egy ujab rpg, amit a capcom csinal (nem Breath of sorozat)
a glden sun, wario4 castlevania, mario kart, Doom, advance wars jatek csomagocska igencsak impreszziv.
es csak sajnalni tudom azt aki ugy all hozzá, hogy ezeket mind meg kell hozzá venni...
1 game vetel, aztan cserelgetes, ha kijacottad.lehet szamolni, 1 game 10 ezer, es az osszesre torteno egy csre.. na mennyi?
😊
az csak többet ér mint ez a kis fos!
Én kipróbáltam néhány játékot pc-n(Super Mario Advance,Spider Man,Advance Wars,Army Man)..,és ennyi elég is volt.Jó lehet hogy azzal a kis géppel szórakoztatóbb,de nem hiszem,hogy megérné bárkinek is az a kb 60 ezer forint és még csak 1 játékot vett a gépéhez...
Ennyire azért nem jók azok a játékok,és ha összeszámolom akkor annyi játék amit én felsoroltam,+ a gép az már kb 100-110 ezer forint...Bazz ennyiért már inkább veszek valami más használhatóbb konzlt,vagy vehetek 1 használható PC-t...jó azt megértem akinek azért kell mert úton van,de szerintem akkor se olcsó mulatság,és a teljesítménye nem igazán van egyensújba az árával...
pocketet semmikeppen se vegyel
GBara miertnem cserelgeted a gamekat?
1 game aztan cserebere, szal enmindenkeppen GBAt ajanlom
reszletekert egyebkent a cheapboyt kerdezd o ebben a fonok itt..
ezen a cimen : [email protected]
Bocs hogy ide írok,de "sima" gameboy topicot nem találtam.Szóval vennék gameboy pocketet vagy colort.Árajánlatokat a [email protected] címre kérem.Köszi: Tomi
Ui:Gondolkodtam a GBA-n is csak olyan drágák hozzá a játékok 😞(
a kérdés hogy a gba jatékkártyák milyenek.
vagy a sima gb,gbc
Jah amugy a GBA kompatibilis a GB-vel?
lll l ll lllll l lll ll
akkor nemtom nekem mim van ,de az enyim ugy sacra,kb:
43x36x3mm (tehát 3mm vékony)
szerintem mindegyik tipus/gyártmány ugyanakkora
lll l ll lllll l lll ll
igy vettem ki a #62-böl
lll l ll lllll l lll ll
A megváltás az lenne ,ha lenne a GBA-n valamilyen kimenet (miniUSB,usb...) igy közvetlen lehetne másolgatni CFreader nélkül😊
lll l ll lllll l lll ll
Én nem tudom hogy CompFlash mem.kartyával megy de mintha ugy olvastam volna. Még nem is láttam elöben ilyet😞 ,de kedvet kaptam rá.
Kell 1 összekötö is a gép hátuljából(pl:usb) --> egy CF olvasó kütyübe (flash reader,mp3lejatszo)
Igy 1 CF kartya segitségével internetröl letöltött játékokkal tudsz játszani a GBA-on.
lll l ll lllll l lll ll
meg találtam olcson flash irot a mistralnal , ez is jo ??????
probáltad???
mert a GBA gép a kártyáról csak 1 gammát indit.
de lehet hogy van valamilyen prog...
128Mb-ra kb 10 játék menne.
Már csak valahonnét olcsó gépezet kellene.
Nem tud sehol senki egyet ,ami leeset a kamionról?
Müködnek a letöltések az olalakról (én csak a status bar-t olvastam ,igy is megtaaltam😊
lll l ll lllll l lll ll
FinalBurn Alpha v0.220
PJ64_v1.4
Cygne 2.0
NEBULA v1.95d
winkawaks140b
Cheat for Mame 0.56
Gens 1.40b
S11 Emulator 0.2-alpha (new plugins)
S11 Emulator 0.2-alpha (old plugins)
Daemon Tools v3.00
Mameinfo.dat 3.68
Modeler093a Win
ClrMamePro v2.41a
NeoGeo CD Emulator ver.0.5.9
VisualBoyAdvance 0.7.1
Raine v0.34b(win)
Raine v0.34b(dos)
RomCenter 2.30 -> 2.31
DreamGBA 2.4
DAPHNE v0.99.4
RomCenter 2.30
StretchMame32 0.55 Final
KOF2001 łöŐбí
ZSNES 1.337 r1.06
Ez mi az anyám?
hanem letöltöd pc-re a gamét
onnan kiirod flash kártyára majd bedugod a GBA-ba
és játszol
kb 4 játék fér rá egyszerre ,jobb mint az eredeti😊))))))
ÓĐČÎĚěĚĂĘÖŐĆ»úGBşÍGBCµÄÍřÓŃÓиŁÁË ±ľŐľĎÖ¶ŔĽŇ´úŔíGBX°Ů±¦şĐÍřÉĎҵÎńˇŁŁ¨ŇÔĎÂĽňłĆGBXŁ©ĘÇČÎĚěĚĂGAME BOYٍGBŁ©şÍGAME BOY COLORٍGBCŁ©µÄ×îĐÂÍâÉč, GBXÓÉŇ»¸ö¶ÁĐ´Ć÷şÍ¶ÁĐ´ż¨×éłÉ٬żÉ˝«ĎÖÔÚÍřÂçÉϵÄGBşÍGBCµÄROMĐ´Čëµ˝¶ÁĐ´ż¨ÖĐŁ¨żÉ·´¸´¶ÁĐ´Ł©Ł¬˛»µ«żÉÔÚGBˇ˘GBCÓÎĎ·»úÉĎÍ棬¶řÇŇżÉÔÚGBAÉĎĂćÍć(ROMMANÇ××Ô˛âĘÔąý)Ł¬Ň˛żÉŇÔ˝«ĆŐͨÓÎĎ·ż¨µÄÄÚČݶÁłöŔ´ÓĂÄŁÄâĆ÷Ŕ´Í棬×Ü֮һľä»°Ł¬ÓµÓĐGBXľÍÓµÓĐËůÓĐGBˇ˘GBC(˝ü2000¸ö)ÓÎĎ·ż¨ˇŁĎęÇéÇëż´ˇŁ»ňĎČż´ż´GBXŇÉÎĘ˝â´đˇŁĎëąşÂňµÄÍřÓŃÇë´ÓĎÂĂćµÄłÇĘĐĚŘԼרÂôµęąşÂň٬ČçÄăËůÔڵijÇĘĐ»ąĂ»ÓĐרÂôµę٬ÇëÔÚ±ľŐľÓĘąş.٬ąşÂň·˝·¨
Aha jólvan bazmeg..
MUUUUUUUUHHHAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAA 😊))
Mingyá megnézem mi van rajta de a neve az már nagyon gyanús 😊
irot nem tudom mert én mp3-as kütyüvel összekötöm.
mondjuk a kütyü is csak br20eFt.
Szóval honnét lehet GBA gammákat dl?
lll l ll lllll l lll ll
Ha igen akkor mondjon valaki webcimet ahonnét lehet tölteni a játekokat hozzá!
(ugy már megerné)
lll l ll lllll l lll ll