Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://www.sg.hu/aprohirdetes.php?status=katlist&katid=7
Itt keress ra, hogy "Flash", egy febr. 22-i hirdetes. Szerintem hivd fel a sracot. Csak az a kerdes, hogy milyen kartyaja van...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
1. 128 megabit=16 megabyte, ez eddig mindenkinek tiszta. Ez a hatar, e folott csak egyetlen jatek jott ki, tehat azt az egy jatekot nem tudod majd jatszani, ha 128-as flash-t veszel. Es igen, a 128-as kartyanak 16777216 byte a max "teherbirasa".
2. ez a 2 megaBIT-es (!) moka arra van, hogy pc-rol kabellel at tudsz loni a GBA memoriajaba jatekot, es ugy jatszani. 2 mb-en altalaban a hazi gyartmanyu jatekok mennek. Ez a ficsor arra jo, hogy ha otthon GBA-ra akarsz programot irni, akkor ne kelljen 10 perceneknt flash-elned, masra nem igazan.
3. A kartya melle kapsz egy mini CD-t, azon rajta van minden, ami kellhet (driver, program, es par free demo meg homemade jatek GBA-ra).
Amugy itt egy angol FAQ pont errol a kartyarol:
http://www.gameboy-advance.net/flash_linker/ezf_advamce_ezfa_realtime_cart.htm
meg erdemes korulnezni meg azon az oldalon, mert sok okos dolgot lehet tanulni. Ja, es GBC romokat nem tudtok GBA-s flash-re irni, valamint GBC-s flash kartyat sem fogtok mar nagyon talalni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mi ez a 2m?
Nekem pl van final fantasy tactics advance az 16mb...Szal csak ilyen kis játékok mennek rá a 128 as kártyára? Nem értem
Illetve, ha igen, akkor azt csak úgy, hogy valaki külföldrõl rendeli, és utána haszonnal továbbadja. Volt egy srác, aki egz ideig csinálta ezt, de õ 40e-ért adta a 128-ast. Amúgy igen, a 128-asra bármi ráfér, kivélve egyet, van egy 256-os japán logikai játék (de azon kívûl más 256-os játék nem jött ki).
Nekem azért tetszett meg mert simán elfég egy zsebben is összecsukva..olyan mint egy kis nõi tükördoboz 😊
Kaplan: És mit vársz a NDS-tõl? Annyira akarsz játszani focis meg hokis programok tömegét két képernyõn? Szerintm más nem lesz hozzá. Ha már új gép, akkor PSP...
Várom a Nintendo DS (dual screen-t)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amit én írtam, az ez a kártya:
http://www.success-hk.com/pp/item_detail.asp?itemID={17546E1C-987A-4A81-8EAC-072755C83C56}
ezt tudom ajánlani, mert nekem nagyon bevállt. Kb. 30e körül jön ki, mire ideér. Csak arra vigyázz, hogy "set"-ben rendeld (a link most pont a set-re mutat), mert ha csak kártyát rendelsz, akkor nem kapsz hozzá linkkábelt, ami szívás.
A dolog mûködése pedig úgy néz ki, hogy feldobod a gépedre a drivereket, a linkkábellel USB-n keresztül rákötög a GBA-t a gépre, betolod a kártyát, beindítod az iróprogit, bekapcsolod a GBA-t, nyomod a Select+Strat-ot, amíg be nem jön a kártya BIOS képe (elsõ bekapcsoláskor, és az íróprogi új verziójának letöltésekor kicsit várni kell, amíg a progi feltölti a kártyátra a BIOS-t), utána kb úgy töltöd rá a cuccost, mintha CD-t írnál. Kb. 5 perc alatt van meg 256 megával. Egy játék amúgy max 128 mega (illetve létezik egy 256-os is, de az egy ratyi japán puzzle game), szóval erre a kártyára minimum 2 játék felfér, de általában több. Nem is beszélve a freeware cumókról, amik nemritkán sokkal jobbak, mint a rendes gyári játékok (egy srác pl elkezdte átírni a Quake-et GBA-ra, nagyon brutál, amit eddig csinált, és egész gyors!).
Amúgy, ha BP-i vagy, akár élõben is meg tudom mutatni, hogy hogy mûxik a kicsike... 😊
Amúgy ezeknek a flash kártyáknak nem az az elsõdleges pozitívumuk, hogy GBA-progikkal játszhatsz, mivel használtan elég olcsón meg tudod azokat venni (sõt, ha a Médiamarktban nézelõdsz az 576 helyett, akkor pl Eye Of The Beholder 3990, ami igen jó ár egy igen jó játékért), én is azt teszem (4-6e FT), hanem az, hogy NES, GameGear, Master System, sõt jónéhány SNES progit is futtatni tudsz a GBA-n emulátorral.
Ha akarsz rendelni, szólj, és elmagyarázom részletesebben, hogy mi kell, mire figyelj, stb...
Innen letölthetõ:Metroid Zero Mission
PSN ID.: Beegabor
Nekem pl. ilyenem van: http://www.superufo.com/pp/item_detail.asp?itemID={17546E1C-987A-4A81-8EAC-072755C83C56}
es istenien muxik. Foleg az a moka, hogy van GBA-ra egy rakas emu, igy lehet NES, Master System, Game Gear meg PCEngine jatekokat is nyomni rajta... 😊
PSN ID.: Beegabor
Egyszer én is felhivtam valakit hogy szoljak hogy töle kaptam levelet ami virusos volt.(küldöt is bocsánatkérõ levelet) Mentségemre legyen mondva hogy elhitem róla hogy õ küldi és azt hogy még csak 2001 et írtunk.
Amugy hol tart a licit a gépre?
http://www.agumi.hu/
nem kompatibilisek(de csak a méretük miatt) , egyébként
minden flash kártya jó, de szerintem nézz be az index.hu/gamez
fórumán belül a gameboy advance topicba ott elég részletesen
foglalkoznak flash kártyákkal . Egyébként az újabb flash kártyákon már minden játék fut.(nem kell patchelni õket)
Gameboy Advance Sp-hez milyen flash memóriakártyát és kártyaolvasót ajánlotok? Minden játék fut flash kártyára felírva?
lehet majd hozzá venni méregdrága más tipusú flash kártyát.
Egyik szemem sír, a másik nevet. Fasza kis 256-os rpg-k nem fognak majd rámenni a kártyámra.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
256Mbit-es jatek 😊))
Minna No Ojisama
hogy ezen mi 256 mbit azt persze legfeljebb a keszitok tudjak.
(mert ez szerintem csak egy x+1-edik bust a move klon)