3755
  • Seth
    akkor neked itt van most a legújabb zelda:Minish Cup, vagy a Final FantasyI-II
  • guardian hero
    Van két Zelda, meg Sword of Mana, ami nagyon hasonló. Nem rossz a Shining Soul 1-2 sem a témában. Nem akció, de nagyon jó RPG a Golden Sun 1-2, a Final Fantasy 1-2 (ez egy játék :)), a Kingdom Hearts, vagy ott van még a Shining Force és a Breath of Fire sorozat. Meg persze a pokemonos cuccok, ha érdekel a téma.
  • bfg900
    Hello

Nincs egyelore GBA-m, de úgy gondoltam, hogy veszek egy használt darabot, hogy elszorakozzak vele neha. Az érdekel, hogy milyen játékok vannak erre a kis gépre, amivel azért az ember elvan jóiedig. Szóval amire gondolok, az amolyan normális történettel megáldott, mondjuk zelda szerűség, szal ilyen felulnezeti nyomi akcio rpg :) Nem tudom jobban korulirni, mert iszonyu regen konzoloztam mar es nem tudom mi a helyzet mapansag ilyen teren.
  • CHEAPBOY
    Március mindketto. PSP pontosan 25en. (en szoltam elore:P)

Arakat nem tudni, Francia Sonys forrasok szerint a Sony nem tervez akkorat bukni europaban a PSPn mint japanban, ahol az ugye 180-230dollaros aron megy, nalunk szepen 2-300eurot mondtak. Persze ez nincs megerositvede ha igy lesz kiba merges leszek hogy csak nalunk megy a lehuzas.

DSnel detto. Ű(mpndjuk ott 150 euro)

wait and see..
  • NecroJoe
    December 13, 2004

16:39
    Budapest - Hungary Továbbküldve a következ? DHL állomásra
  • NecroJoe
    Az enyém DHL-el jön!
  • guardian hero
    UPS-nél szerintem nem szoktak vámolni (mondjuk eddig az EMS-ről is ezt hittem...)
  • koryne
    Jó lenne, ha nem kellene :)
    Én is rendelnék rögtön :P
  • NecroJoe
    Az biztos! :D

Szerinted ez azt jelenti hogy vámot nem kell fizetnem? (elöször rendeltem küföldröl nem nagyon vágom a témát)
  • guardian hero
    Vámkezelést gyorsan lezavarták :)
  • NecroJoe
    Az én cuccom így áll:

December 09, 2004

15:39
    Hong Kong - Hong Kong Küldemény felvéve December 09, 2004

18:29
    Hong Kong - Hong Kong Állomáson tartva December 09, 2004

21:09
    Hong Kong - Hong Kong Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 09, 2004

22:03
    Hong Kong Hub - Hong Kong Megérkezett a DHL elosztórészlegéhez December 10, 2004

04:03
    Hong Kong Hub - Hong Kong Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 11, 2004

17:35
    Brussels - Belgium Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 13, 2004

09:58
    Budapest - Hungary Vámkezelési eljárás befejez?dött December 13, 2004

09:58
    Budapest - Hungary Vámkezelés elkezd?dött
  • Whave
    jolvan, vamot meg afa-t is le akar gombolni a magyar posta, beszeltem veluk telefonon. de jo, hogy EMS-el rendeltem.
  • NecroJoe
    A cucc úton van, elvileg tegnap érkezett Belgiumba, nem tudom én mikor kapom meg.

Az ára (eddig):

EZFA 256 - 67$
    Szállítás- 43,6$
    WU pénzátutalás - 32$

Összesen 136$ (25300 FT)
  • koryne
    Ha esetleg megjönne a cucc a Winsunx-tól, akkor írd ide légyszi! Gondolkoztam én is, h rendeljek-e tőlük, mert ott a legolcsóbb az 1 Gb-s flashkari.
  • Whave
    jah, csak ahogy neztem, jo fos nyitvatartasi idejuk van, a dolgozo ember a budos eletben nem jut el oda... ezt is le kell meg szerveznem.
  • Anubys
    Itt az ideje meglátogatnod az Orczy téri postát, és berúgni pár segget... :)
  • Whave
    huzzah, a csomagom valoban megerkezett budapestre dec2-an, es azota rohad az orczy teren, a postanal, ahol is csesznek fel oraja felvenni a telefont. eljen a magyar posta.
  • Whave
    az kemeny. de gondolom divx-el dolgozik, azon meg van mit tomoritgetni... :)
  • radeer
    AMD 2.4+ , 768 RAM
    Ezen tart eddig Normál MOD-ban a konvertálás , de mint írták ez suxx benne, de ez legyen a legnagyobb baja.
  • Banyapapa

nemtom
    nemtom
    nemtom
    szivesen : )
  • Adi
    Hjóó!
    A PSP mikor jön?
    A DS mikor jön?
    Árakat pls!
    Köszönöm elöre is!
  • NecroJoe
    Nintendo DS kint van amerikában
    PSP szintén

Az SP amugy aksis, sztem elöször nézz utána pl a nintendo honlapján, akkor nem kell hülye kérdéseket feltenned 6 kommenten keresztül :)
  • Adi
    Bocs, még vmi!
    Az új konzolok mikor jönnek ki?
    Már mint a kis gépek?!:)
  • Adi
    Bocs, csak nayon hülye vagyok ebbe a gb témába!
    Szóval nem is elemmel működik már?
  • NecroJoe
    Ha töltőn van és közben használod akkor töltődik, igaz kb. fele olyan sebességgel.
  • Adi
    Még vmi!
    Most adnak a kis gépnek ilyen adapter-t amit ha hálózatba dugok akkor nem az elememet meriti?
  • NecroJoe
    MMarktban és EW-ben 20000 most ,igaz nem fekete hanem ezüszt, de ami CB-nál van az a kép alapján szerintem inkább sötétkék...
  • NecroJoe
    Természetesen adnak hozzá töltőt. (Legalábbis a gyári csomagban benne van a töltő is)
  • Adi
    már mint ilyen alkatrészeket meg mit tom én!
  • Adi
    És kérdésem!
    CB kívül lehet vhol még kapni?
  • Adi
    Emberek!
    Szeretnék venni egy Fekete GBA:SP-t!
    Kérdésem: füllhalgató-ból láttom lehet átalakítottat venni!
    De pl.: ilyen hálózati adaptert azt hol lehet venni? Vagy az van???
  • Whave
    na jo, engem kicsit idegesit, hogy 2 nap alatt eljut kedves fovarosunkba a cucc, december masodikara ugye, es azota itt rohad, meg mindig nem kaptam meg... lassan egy hete rostokol itt.
  • Whave
    jezus, milyen gepen tart ennyi ideig? en is gondolkodtam a kesobbiekre egy movie playeren... :)
  • radeer
    Egy rossz dolog van mire lekonvertál egy 2 CD-s filmet (xid,AVI,mpeg akármi) rámegy az este....igaz FAST-on is tud konvertálni de az a legjobb minőség de akkor kell vagy 1GB-os CF egy 100 perces filmnek. Mivel nekem csak 512-esem van marad az éjszakai konvertálás :)
  • radeer
    Jah megjött MoviePlayer :)
    28 eurós cucc végül postával miegymással 14e FT lett de tök baró .

512-es CF kártyára 2 film megy fel (medium minőségben). Még anyám is azt mondta, tök élvezhető...csak haverom nyámnyogott nem egy DVD minőség meg jött LAPTOP-pal meg ilyenekkel. Szerintem baromra élvezhető, amire kell megteszi és fasza mikor bemegyek melózni nyomok egy kis játékot, azt ha megunom nézek filmet hisz jól tudjuk LAPTOP-al ellentétben GBA SP bír vagy 9-10 órát
  • Anubys
    A hagyományos, régi GBA-t már nem adod el 15-ért... Szerintem olyan 18 a reális ár a pakkért... Természetesen karcmentes stuffról beszélünk. Ha megvan hozzá minden (dobozok, leírás, akkor írd ki 20-ba, és add oda mondjuk 19-ért...
  • orkenyid
    szerintem tobbert. kb 20-22 ert (gba: 10-15e, lampa: 1-2e, doom: 4-5e)
  • henry
    hello! szerintetek egy gba-t doom játékkal és lámpával mennyiért tudnék eladni? én 14ezerre gondoltam, de ez nem kevés?
  • Csibe001
    sziasztok.Nem hiszem el!!!Kerestem ma GBA SP-t s nemrégen még 14 körül volt használtan most meg 18 vagy több.Be akartam cserélni régi GBA-mat erre de nem sikerült. :((
  • NecroJoe
    Na megrendeltem a Winsunx-töl egy 256-so EZFA-t, meg egy Airform hordtáskát. Szerintetek elég ha akkor szólok nekik hogy nem akarok vámot fizetni amikor a Western Unionos ügyfélszámot (vagyis a fizetési bizonylat számát) elküldöm nekik?