3755
-
#995 akkor neked itt van most a legújabb zelda:Minish Cup, vagy a Final FantasyI-II -
#994 Van két Zelda, meg Sword of Mana, ami nagyon hasonló. Nem rossz a Shining Soul 1-2 sem a témában. Nem akció, de nagyon jó RPG a Golden Sun 1-2, a Final Fantasy 1-2 (ez egy játék :)), a Kingdom Hearts, vagy ott van még a Shining Force és a Breath of Fire sorozat. Meg persze a pokemonos cuccok, ha érdekel a téma. -
#993 Hello
Nincs egyelore GBA-m, de úgy gondoltam, hogy veszek egy használt darabot, hogy elszorakozzak vele neha. Az érdekel, hogy milyen játékok vannak erre a kis gépre, amivel azért az ember elvan jóiedig. Szóval amire gondolok, az amolyan normális történettel megáldott, mondjuk zelda szerűség, szal ilyen felulnezeti nyomi akcio rpg :) Nem tudom jobban korulirni, mert iszonyu regen konzoloztam mar es nem tudom mi a helyzet mapansag ilyen teren.
-
#992 Március mindketto. PSP pontosan 25en. (en szoltam elore:P)
Arakat nem tudni, Francia Sonys forrasok szerint a Sony nem tervez akkorat bukni europaban a PSPn mint japanban, ahol az ugye 180-230dollaros aron megy, nalunk szepen 2-300eurot mondtak. Persze ez nincs megerositvede ha igy lesz kiba merges leszek hogy csak nalunk megy a lehuzas.
DSnel detto. Ű(mpndjuk ott 150 euro)
wait and see.. -
#991 December 13, 2004
16:39
Budapest - Hungary Továbbküldve a következ? DHL állomásra -
#990 Az enyém DHL-el jön! -
#989 UPS-nél szerintem nem szoktak vámolni (mondjuk eddig az EMS-ről is ezt hittem...) -
#988 Jó lenne, ha nem kellene :)
Én is rendelnék rögtön :P -
#987 Az biztos! :D
Szerinted ez azt jelenti hogy vámot nem kell fizetnem? (elöször rendeltem küföldröl nem nagyon vágom a témát) -
#986 Vámkezelést gyorsan lezavarták :) -
#985 Az én cuccom így áll:
December 09, 2004
15:39
Hong Kong - Hong Kong Küldemény felvéve December 09, 2004
18:29
Hong Kong - Hong Kong Állomáson tartva December 09, 2004
21:09
Hong Kong - Hong Kong Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 09, 2004
22:03
Hong Kong Hub - Hong Kong Megérkezett a DHL elosztórészlegéhez December 10, 2004
04:03
Hong Kong Hub - Hong Kong Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 11, 2004
17:35
Brussels - Belgium Továbbküldve a következ? DHL állomásra December 13, 2004
09:58
Budapest - Hungary Vámkezelési eljárás befejez?dött December 13, 2004
09:58
Budapest - Hungary Vámkezelés elkezd?dött -
Whave #984 jolvan, vamot meg afa-t is le akar gombolni a magyar posta, beszeltem veluk telefonon. de jo, hogy EMS-el rendeltem. -
#983 A cucc úton van, elvileg tegnap érkezett Belgiumba, nem tudom én mikor kapom meg.
Az ára (eddig):
EZFA 256 - 67$
Szállítás- 43,6$
WU pénzátutalás - 32$
Összesen 136$ (25300 FT) -
#982 Ha esetleg megjönne a cucc a Winsunx-tól, akkor írd ide légyszi! Gondolkoztam én is, h rendeljek-e tőlük, mert ott a legolcsóbb az 1 Gb-s flashkari. -
Whave #981 jah, csak ahogy neztem, jo fos nyitvatartasi idejuk van, a dolgozo ember a budos eletben nem jut el oda... ezt is le kell meg szerveznem. -
#980 Itt az ideje meglátogatnod az Orczy téri postát, és berúgni pár segget... :) -
Whave #979 huzzah, a csomagom valoban megerkezett budapestre dec2-an, es azota rohad az orczy teren, a postanal, ahol is csesznek fel oraja felvenni a telefont. eljen a magyar posta. -
Whave #978 az kemeny. de gondolom divx-el dolgozik, azon meg van mit tomoritgetni... :) -
#977 AMD 2.4+ , 768 RAM
Ezen tart eddig Normál MOD-ban a konvertálás , de mint írták ez suxx benne, de ez legyen a legnagyobb baja. -
#976 jó
nemtom
nemtom
nemtom
szivesen : ) -
#975 Hjóó!
A PSP mikor jön?
A DS mikor jön?
Árakat pls!
Köszönöm elöre is! -
#974 Nintendo DS kint van amerikában
PSP szintén
Az SP amugy aksis, sztem elöször nézz utána pl a nintendo honlapján, akkor nem kell hülye kérdéseket feltenned 6 kommenten keresztül :) -
#973 Bocs, még vmi!
Az új konzolok mikor jönnek ki?
Már mint a kis gépek?!:) -
#972 Bocs, csak nayon hülye vagyok ebbe a gb témába!
Szóval nem is elemmel működik már? -
#971 Ha töltőn van és közben használod akkor töltődik, igaz kb. fele olyan sebességgel. -
#970 Még vmi!
Most adnak a kis gépnek ilyen adapter-t amit ha hálózatba dugok akkor nem az elememet meriti? -
#969 MMarktban és EW-ben 20000 most ,igaz nem fekete hanem ezüszt, de ami CB-nál van az a kép alapján szerintem inkább sötétkék... -
#968 Természetesen adnak hozzá töltőt. (Legalábbis a gyári csomagban benne van a töltő is) -
#967 már mint ilyen alkatrészeket meg mit tom én! -
#966 És kérdésem!
CB kívül lehet vhol még kapni? -
#965 Emberek!
Szeretnék venni egy Fekete GBA:SP-t!
Kérdésem: füllhalgató-ból láttom lehet átalakítottat venni!
De pl.: ilyen hálózati adaptert azt hol lehet venni? Vagy az van??? -
Whave #964 na jo, engem kicsit idegesit, hogy 2 nap alatt eljut kedves fovarosunkba a cucc, december masodikara ugye, es azota itt rohad, meg mindig nem kaptam meg... lassan egy hete rostokol itt. -
Whave #963 jezus, milyen gepen tart ennyi ideig? en is gondolkodtam a kesobbiekre egy movie playeren... :) -
#962 Egy rossz dolog van mire lekonvertál egy 2 CD-s filmet (xid,AVI,mpeg akármi) rámegy az este....igaz FAST-on is tud konvertálni de az a legjobb minőség de akkor kell vagy 1GB-os CF egy 100 perces filmnek. Mivel nekem csak 512-esem van marad az éjszakai konvertálás :) -
#961 Jah megjött MoviePlayer :)
28 eurós cucc végül postával miegymással 14e FT lett de tök baró .
512-es CF kártyára 2 film megy fel (medium minőségben). Még anyám is azt mondta, tök élvezhető...csak haverom nyámnyogott nem egy DVD minőség meg jött LAPTOP-pal meg ilyenekkel. Szerintem baromra élvezhető, amire kell megteszi és fasza mikor bemegyek melózni nyomok egy kis játékot, azt ha megunom nézek filmet hisz jól tudjuk LAPTOP-al ellentétben GBA SP bír vagy 9-10 órát -
#960 A hagyományos, régi GBA-t már nem adod el 15-ért... Szerintem olyan 18 a reális ár a pakkért... Természetesen karcmentes stuffról beszélünk. Ha megvan hozzá minden (dobozok, leírás, akkor írd ki 20-ba, és add oda mondjuk 19-ért... -
orkenyid #959 szerintem tobbert. kb 20-22 ert (gba: 10-15e, lampa: 1-2e, doom: 4-5e) -
henry #958 hello! szerintetek egy gba-t doom játékkal és lámpával mennyiért tudnék eladni? én 14ezerre gondoltam, de ez nem kevés? -
#957 sziasztok.Nem hiszem el!!!Kerestem ma GBA SP-t s nemrégen még 14 körül volt használtan most meg 18 vagy több.Be akartam cserélni régi GBA-mat erre de nem sikerült. :((
-
#956 Na megrendeltem a Winsunx-töl egy 256-so EZFA-t, meg egy Airform hordtáskát. Szerintetek elég ha akkor szólok nekik hogy nem akarok vámot fizetni amikor a Western Unionos ügyfélszámot (vagyis a fizetési bizonylat számát) elküldöm nekik?