Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
Nem olyan regi... 2 release-el ezelotti... V1.2... ;)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

fishBNS
Mar eleg regen ;)

Anubys
Na, megjöttem a nyaralásból... Srácok, mi ez a pangás? Tudjátok, hogy kijött az Another World?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
advance war2 eleklt.

van advance wars1
coloums crown.

windrunner
Király ez a logo.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

fishBNS
;)

windrunner
Hogy halt volna meg?? Dehogy is én pl tiszta happy vagyok mert megtudom rendelni a Game Boy-t+Kártyát mert össze jött a lové.

kisgabo
dehogy!!!

adwance wars2
coloums crown is

eladó!! va csere.

Sheltem
Megdöglött a Topic? Senki nem gbazik? Nyaraláson is jó ám egy hosszú buszúton! :)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Van itt valakinek xg2flash kártyesze?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kisgabo
adwance wars1 ( eredeti ) eladó, vagy csere!!

Sheltem
Advance Wars1. A 2t majd utána tolom. K**vajó játék ráadásul a 22 pálya(+utána az advanced fokozat) nagyon hosszú ideig elég(mivel sokat kell gondolkodni vagy pillanatok alatt szopi van).Ráadásul növekszik a rang és minden pályát meg lehet (S super, A,B,C rankra csinálni és lehet hajtani a szuperra). Egyszóval nem tudom kinek mi jött le ebböl de aki egy kicsit is szerette panzer general -t pcn annak ezt ki kell próbálnia feltétlenül! (Igaz hogy nem mai már a játék de nekem új:) )

NecroJoe
Hát nem tudom, nekem a Sword of Mana nem jöt be. Az egésznek elég gagyi összahtása van. Pl: Nem lehet rendesen számontartani a fegyvereket, a küldetéseket semmi nem jegyzi, harc pedig GAGYI. Ja meg ott van még a gép által irányitott 2 ember... Halálta sebezteti megát a legegyszerübb ellenfelekkel, amiket a fegyvertipusa miatt nem megsebezni, ha valahova fel kell ugrani oda 50%os eséllyel nem követ, stb... Jól jön az ilyen "segitség".A golden sun 100X jobb, igaz azt csak emuval toltam. A V-rally emun tetszett, 10-15 perc játékra tökéletes, A Doom meg mégiscsak a Doom. :) A komolyabb játékokkal majd játszom akkor, ha lesz Flash kártyám.

Necro

windrunner
Advance Wars 1 v. 2?

Sheltem
Golden Sun1 lesz vagy Final Fantasy Tactics (bár az utóbbinál már egyszer emulátorral eljutottam kb 80%ig). Most egyébként Advance Wars lázban égek...Egyszerüen hihetetlen jó, és sokszor bonyolultabb mint a sakk :) (Pláne majd advanced fokozaton).. Mestermû

windrunner
Sheltem amugy melyik RPG-re esett a választásod??

windrunner
Szerintem is, bizony-bizony vétek elcsérélni kivé mondjuk egy metroid fusion,zero mission duettra:D

Sheltem
Hát szerintem a Sword of Mana magában többet ér mint a 2 játék, de te tudod. Én tuti nem cserélném el.

NecroJoe
Hi

Sword of Mana jákomat cserélném el az alábbiak közül valamelyikre:
- V-rally 3
- Doom II

A GBA-t a gyári leírás szerint bekapcsolva is lehet tölteni, igaz a töltés a normálisnál 2X tovább tart. (6óra)

Necro

kisgabo
ld. lent

windrunner
szerintem kikapcsolva tötsd, a telefont is ugy szoktam:D

Sheltem
Szóval bekapcsolva töltsem vagy kikapcsolva? Esetleg bekapcsolva de lekapcsolt háttérvilágítással?

windrunner
Áh emberek inkább nicket váltok és mostantól Wind-leszek:D

windrunner
Hát a Harvest Moon arról szól hogy kikerülsz egy farmra és ott kell tevékenykedned pl.állatokat etetni, földet mûvelni...
Kicsit hasonlít a sims-re csak itt nem te csinálod meg a karkter és nem te építed a házat.
De ettõl függetlenül egész jól elleht vele szórakozni.

Sheltem
Izé amúgy kikapcsolt,vagy bekapcsolt állapotban töltsem a GBA SP-m aksiját?

Sheltem
Ezt a Harvest Moont olyan sokan emlegetik... Milyen játék? Miröl szól? Én most az Advance Wars -t zúzom rohadtjó :) Olyasmi mint pcn annakidején a panzer generals volt

windrunner
Valamelyikõtök nem használ DC++-t vagy MSN-t???

kisgabo
játékokat vennék!!!

harvest moon
golden sun l.a.
sword of mana
shining solul...

ill a segithetnétek a világitó toronyban elakadtam ( golden sun ) csak állni tudok egy szobor elõtt.

advance wars 1 eladó vagy cserélhetõ.

windrunner
Hát én ezeket tudom ajánlani:
-Golden Sun <64mbit>
-Golden Sun:The Lost Age<128mbit>
-Shining Soul 2 <128mbit>(a játék elején 8 különbözö karakter közül lehet választani pl,Warrior,ninja,wizard,archer,dragonute...)
-Sword of Mana <128mbit>

A golden sun szerintem a legjobb RPG GBA-ra, legjobban a final fantasyra hasonlít.

A golden sun:LA Játékmenetét tekintve ugyanaz csak jobb:D
de ahoz hogy értsük az egyésszet érdemes elõbb az 1 részt végig tolni.Ja és egy game se 2napos.

A Shining Soul inkább már kicsit diablósabb mivel itt nincs külön küzdõ képernyö.

A Sword of Mana is ilyen diablós de, ezt ugyebár asszem square-enix termék ugyhogy nem lehet rosz.

De ettõl függetlenül én a Golden Sun-t ajánlom.

Sheltem
Valami disznójó rpg kéne(talán)...Melyik a legjobbabb GBA ra?

Sheltem
:) Én most azon gondolkozom, hogy nyaralásra mivel töltsem fel a flash kártyámat. A Worms world Party biztos befutó(föleg, hogy csak 32mbit), A final fantasy tactics esélyes, de a többit nem tudom...Adjatok tippeket! :)

windrunner
És pl mi csinálnánk a GBA,Zodiac,GG,GP32 teszteket.

windrunner
Öh ha valaki olvassa a 576.hu konzol topic-ját az rájött hogy ott is akarnak konzolos oldalt csak ott globálisan,szerintem ha dumálnánk velük meg lehetne dumálni hogy össze áljon a két banda és már is többen lennénk??

windrunner
van msn címetek??

windrunner
Kösz szépen.

Más:Minden Castlevani résznek az a Vége hogy le kell gyözni Drakulát??

radeer
Ha gondoljátok nézzétek + az én pár GBA-s játékismertetõimet.

CGC

Itt a bal oldalon GBA SP modulban a játékismertetõkben van például az említett Asterix és Obelix XXL ismertetõ is.

Vagy másik kettõ régebbi leírás itt van :

GBA.uw

Ezeken összesen van 5 rövid leírás ismertetõ, ha gondoljátok és valaki reggelte már a GBA-s portalt nyugodtan felhasználhatja az oldalra, hogy legyen egybõl valami.
Csak a cikk írójához írjátok oda, hogy : radEEr
Ennyivel hozzá tudok járulni az oldalatok indulásához

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

windrunner
De a logo-hoz nem kell VIP-nek lenni.

Anubys
Mert még nem vagyok VIP, és mivel egész pontosan 2 óra múlva utazom, most nem is fogok SMS-t nyomni... Majd ha hazajöttem... :)

Az Asterix meg nagyon ott van a szeren, eredeti GBA-n istenkirály, már Normandia végén tartok, lesz mit csinálni, ha sz*r lesz az idõ Balatonon... :)

windrunner
És akkor mér nem használod??

windrunner
Jaja az asterix&obelix-nél én is nagyot néztem. 3D platform GBA-ra.
Egyébként ezzel csak az a bajom hogy nem teljesen látni hol kell megütni a katonákat.

Anubys
Végülis, jöhet... :) Úgyis már hónapok óta terveztem, hogy csinálok sajátot, addig a további pár hónapig amíg nem esek neki, jól jön... :) thx

És nem, az EZFA-val nem kell patchelni, mivel az összes létezõ mentési eljárást támogatja hadveresen...

Ja, és aki le akarja ejteni az állát, az nézze meg az Asterix & Obelisk XXL címü remekmûvel... A PS1 elbújhat a GBA mögött (na jó, eg kis túlzással, de ez brutálisan jó 3Ds játék, és hihetetlenül gyors is...)

windrunner
Ugye az EZFA 256mbit-et nem kell egyáltalán patchelni??

windrunner
És nem kel??

Anubys
Amúgy nem is rossz, bár én másikat terveztem magamnak anno... thx

Anubys
passz, de mostmár okés, csak be kellett nyomatni manuálisan az url-t... :)

windrunner
hogy-hogy nem látsz belõle semmit??

Anubys
Nem sértõdöm meg, csak nem látok belõle semmit... :(

És hogy hova tesszük fel? Nyugi, erre van saját szerver... :) Ha lesz némi bevétel a reklámokból, még saját domainünk is lehet...

windrunner
Nah most senki ne sértödjön meg de anubysnak csaináltam elõször mer hát az õ ötlete volt a honlap:

windrunner
amugy kell valakinek logo?

windrunner
oké, és hova fogjuk feltölteni??