3755
-
#1275 Ajánlom mindenki figyelmébe:
IGN a GB Micróról -
#1274 ja es van ra cartridge? -
#1273 Amugy a nintendo DS-en lehet netezni wifi-n keresztul?
Van valakinek ilyen? megeri venni? -
#1272 Egyébként GB Micro szerintem, nem GBA a hivatalos neve. -
#1271 Talán így:
-
#1270 Ezt nevezem én handheldnek, nem az NDS/PSP méretű monstrumokat! Kérdés, mit fog tudni... -
#1269 GBA micro:
-
#1268 Elsődleges project a Circle of the Moon ki tudja hányadszori végigjátszása, mellette van még Mortal Kombat Advance, Another World, Wolfenstein, meg Master System emu-n a Primal Rage, a MK sorozat meg a Fatal Fury, valamint GB-emuval a Killer Instinct és a Super Mario Land -
#1267 Az én kártyámon ezek vannak fönnt:
Yoshi's Island
mind a 2 Metroid
Another World
Final Fantasy TA
F-Zero Climax (nagyon jóóóóó!!!)
R-Type III
Prince of Persia: SoT
meg a Tekken :)
most ezekkel szoktam játszani -
#1266 Én majd az Another World-öt szeretném feltenni, meg a Revenge of the Sith-et is megnézem, meg mire idáig jutok, biztos kijön még valami ígéretes anyag :). -
#1265 Hehe, nkm csak 128-as EZ-flash-em van, s Castlevania-zok. :P
Meg Mario64DS-ezek. Felváltva. :P -
#1264 Amugy ki mivel játszik mostanság? Nekem ezen vannak az EZFA-mon:
Yoshi's Island (szerintem a valaha készült legjobb platformjáték)
Need for Speed Underground 2 (érdekelt mit hoznak ki a GBAból)
Revenge of the Sith (jó kis Final Fight utánérzés, jó harcrendszer, meg persze az aktualitás)
Golden Sun (gondolom nem kell különösen magyarázni) :D -
#1263 Ez sem rossz!
romreactor -
#1262 THX -
#1261 Frozen -
#1260 http://frozen-roms.net/Index.php?show=roms/gba
-
Lammer at Work #1259 ehhh megoldottam, de szemet volt!!! -
#1258 Ha valaki tud ajánlhatna vmi jó romletöltö helyet, az összes általam ismert oldal lehalt, a DC egyrészt meg nem naprakész másrészt másrészt az ottani föforrásnak rosszul vannak számozva a romok és nincs kedvem 200+ romot átnevezni mert 1800tól el van neki baszva. Tegnap felnéztem a GBATemp IRCjére de ott is csak a szarakodás van, nincs egy használható szerver... (Megnézném már az új Fire Emblemet :D ) -
Lammer at Work #1257 Skacok emiatt nem nyitok uj topikot, de elakadtam a Minish Cap GBA-s verzioval... namost a flaskaba kene tolteni zold vizet(Crenel Hot Spring
Water (green water)), de nem talalok sehol!!! neztem gamefaqson, de ott is csak annyi van irva, hogy toltsd fel az uveget es kesz... eeeeeehhhh :((((
valaki? -
#1256 Miért lenne olyan borzasztó a piros? -
#1255 Jó játék nagyon, elleszel vele egy darabig. Viszont én mindenképpen SP-t vennék, háttérvilágítás nélkül gagyi nagyon... (Nekem sima GBA van beépített Afterburnerrel, de sosem használtam levett világítással, úgy nem látszik semmi). -
#1254 Hááát... venni inkább Cheaptől vennék! ^^
+ Most még nincs is a kezemben a szükséges összeg... sajnos :S
Legkorábban júniusban tudnám megvenni :)
Végül is, egyelőre egy sima új GBA-nál maradnék, meg ezt a játékot sasolom, no persze használtan :) Golden Sun
Tudsz róla valamit? Szerinted milyen? :) -
#1253 Nézz csak ide: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=2288264
Enne pölö egész baráti ára, bár a színe borzasztó... :( -
#1252 Hát még agyalok a megoldáson :))
Amúgy ez nem hangzik rosszul, hasonlón gondolkodtam én is... :) -
#1251 Szerintem vegyél egy GBA-t, meg 1-2 olyan játékot, amit elég sokáig lehet nyomni... Aztán, amikor megveszed a flashkártyát, akkor max eladod őket (a mentéseidet át tudod húzni pc-re az eredeti játékról is, sőt, magát a játékot is le tudod másolni). Én úgy csináltam, hogy amikor volt pár játékom, eladtam őket, és abból vettem flash kártyát. Azóta persze a kedvenceimet megvettem eredetiben (Castlevania-sorozat, MK5, MKA, Doom, Tekken). -
#1250 Nagyon helyes!!:) -
#1249 Oké, értem :)
Érthető mondjuk... de akkor szerintem csak augusztus környékén lesz ebből valami :S
Aminek nem örülök, mert a kicsi GBAmmal akartam volna nyaralni :))) -
#1248 MÁR NEM! :P az SP-re dumálnak rá egy csomóan... és már engednék is!!! :)))) -
#1247 Hat figy egy jatek ara 6-13 penz, (hivatalos nem hivatalos arrest tekintve): . a Flashra unlimited mennyisegu jatek fer gyakorlatilag, s emiatt az arat is megkerik. -
#1246 Sima GBAhoz ragaszkodik, ez a szep:P -
#1245 Hú nagyon köszike! :) Csak egy kicsit most elszomorodtam... bevallom, azt hittem, egyszerűbben fog ez menni... :S
Túl durva összegek ezek egy ilyen kis gépre... :S (Vagy csak én vagyok csóri :/) -
#1244 Nézz csak ide:
"Eladó Gameboy Advance SP silver+ 1 Gb- es eCube kártya (áttöltőkábel+csodaszép piros doboz). Kisebb játékokból akár 30 db is felfér rá! Az SP kívül kicsit kopott, de a gombok és a kijelző tökéletes állapotban vannak. Töltő, fejhallgató átalakító van hozzá. Az ár fix.
Hely: Budapest Feladás: 2005-05-09
Feladó: GBA SP silver - 1Gb flash kártya
Lejárat: 2005-06-23
Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Gameboy (GB,GBA)
Ar: 48"
apronet.hu-ról...
Az Ecube egy igen jó flashkártya... Ha nem ragaszkodsz az új GBA-hoz, ezt ajánlom... -
#1243 Néha előfordul itthon is, de nincs nagy választék, és drágább... Ha tudsz rendelni, mindenképpen azt ajánlom. -
#1242 Köszi az infókat!!! :)
Ilyen kütyüt itthon nem is lehet kapni? :O (Adapter, vagy... flash kártya) -
#1241 "Hihó! :) Lenne egy-két kérdésem GBA-val kapcsolatban, mert júni/júli környékén tervezek venni egyet (újat)."
Jó ötlet! :)
"Először is lehet-e rá warezolni? :D (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re :))"
Lehet... De ha csak pár játék kell, akkor inkább vedd meg eredetiben őket, mert drágább dolog warezolni...
"Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezőgéphez is használunk?"
Nem. Van "adapter", amivel azokat is tudod használni, de az -bár alapvetően jó ötlet lenne- elég sz*r kompatibilitás szempontjából...
"Mennyibe kerül kb.?"
Attól függ, milyen és mekkora kell... Szerintem minimum 256 Megabit-est érdemes venned, az mostanában kb. $90 + ptk (az kb. $25-$30). Ha komolyan érdekel a dolog, írhatok neked errő bővebben, de az kicsit hosszú lesz... :)
"És hol lehet, vagy érdemes megvenni?"
Én itt vettem... Sajnos nekik már nincs olyan, ami nekem a legjobban bevált, de a Flash2Advance sem rossz.
"Mitől jobb az SP, mint a sima GBA? :)"
1. Van rajta háttérvilágítás
2. Kisebb - elfér a zsebedben
3. Nem karcolódik a képernyő, mivel lecsukható, így védve van.
4. Valamivel szebb a képe még akkor is, ha kikapcsolod a háttérvilágítást
Maga a hardware amúgy ugyanaz.
"(Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? :))"
Special - legalábbis úgy tudom.
"Most egyelőre ezek jutottak eszembe... :)
Válaszokat előre is köszönöm!!! :)"
nincs mit... -
#1240 Hihó! :) Lenne egy-két kérdésem GBA-val kapcsolatban, mert júni/júli környékén tervezek venni egyet (újat).
Először is lehet-e rá warezolni? :D (Tudom, nem szép dolog, pfuj-pfuj, de veszek én így is elég origi játékot... PC-re :))
Hallottam valami flash kártyáról... ez ugyanaz, mint amit digitális fényképezőgéphez is használunk? Mennyibe kerül kb.? És hol lehet, vagy érdemes megvenni?
Mitől jobb az SP, mint a sima GBA? :) (Ja, és mit jelent az SP? Minek a rövidítése? :))
Most egyelőre ezek jutottak eszembe... :)
Válaszokat előre is köszönöm!!! :) -
GixEr #1239 pardon, ez egy SP. Ez az info lemaradt -
#1238 Hmmm, szép kis baleset... Sajna nem ismerek olyan helyet, ahol cserélnének LCD-t. -
#1237 Lehet, bár jobban jársz, ha inkább veszel egy új gépet használtan. Régi GBA-t (tehát nem GBASP-t) már 6-8e körül kaspz, ha megfelelő helyen keresed... :) -
GixEr #1236 Sziasztok!
Lehet GB advance-n LCD kepernyot cserelni? Leesett szerencsetlen es osszetort belul az LCD, nincs kep csak hang, ugyhogy mas gondja nincs is.
Ha lehet akkor merre/ hol keressek szervizt? Kb mennyi lesz a javitasa?
Otleteket pippeket kernek lehetoleg pesti megoldasokkal.
Elore is köszonom!