Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsen valaki! Vettem egy EZFA kártyát letöltöttem a legújabb(1.03) drivert , de nem mûködik , feltettem amit cd-n adtak hozzá (0.99) azzal sem megy. Se XP, se 98-ról. Annyit csinál , hogy keresi a GBA-t , a GBA meg bekapcs után a nintendo felíraton kiakad. Azt ismételgeti bár valamikor azt sem.
de szamits ra hogy nem 2 filler lesz :)

platinum shop: 06309642532
itt van flash kartya, en is innen vettem

Hé gameboy nepperek :P , flash-card -ot és hozzávalókat lehet kapni magyarhonba valahol?
kisgabo
"nem éri meg hogy benne van a pénzem" ezt a hozzáállást..

a dvd-be, videóba, tv-be, számítógépbe, mosóporba, üres lemezbe, ágyba, ajtóba... mindenbe áll a pénzed.

de ha eladod, akkor nem lesz gameboyod még 1 héten 1* se, és hidd el hogy a lové amit érte kapsz... husss. mintha sose lett volna.

Sheltem
Csak ha elviszi valaki, ha nem akkor maradok :) Az a baj, hogy semmi bajom nincs vele meg imádom meg minden de kb 1 héten ha 1szer van idõm játszani vele akkor az már jó így meg nem éri meg hogy benne van a pénzem. Ha esténként hazamegyek meg vagy barátnõ vagy haverokkal mircelek, warozgatunk ezzel azzal,de gba ra semmi idõm.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Nemá', lelépsz a színrõl? :(

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sheltem
Ja érdeklõdni telón: 06303233637 vagy mail: [email protected]

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Amúgy úgy döntöttem hogy eladom. Nincs idõm Gameboyozni sajna :( Szal ha valakit érdekel van 1 1hónapos(hibátlan) Gameboy Advance SP(ezüst) + 256 mbos XG2Flash kártya(kompatibilis az összes játékkal) + az összes játék ami eddig megjelent egyben 45000 Ftért.

kisgabo
nem döglött meg, csak sunyiznak.

játékokat cserélnék.. érdekel harvest moon

Sheltem
Megdöglött a topic...Úgy látszik már senki nem gameboyozik,csak én. R.I.P GBA SP

Sheltem
Szerintem nem drága amúgy 30ért a 256 os f2a...Egyrészt idehaza nem lehet kapni, másrészt ha távolkeletröl hozatod se jön ki olcsóbban(max 1 vagy 2ezerrel), de benne van hogy sérül a csomi, vagy alapból rossz vagy bármi. Ez meg tesztelt. Szerintem 30 korrekt.

Sheltem
Na visszajöttem nyaralásból király volt :) Látom idõközben megjelent a final fantasy 1-2 ez nagyon pozitív(csak lenne már eu verzió is) :) Unalmas buszozgatásaim alatt végigtoltam a castlevania : aria of sorrowt kurva jó volt ajánlom mindenkinek. Most a Breath Of Fire -t zúzom aki kedveli a final fantasykat próbálja ki feltétlenül nagyon kircsi. Nintendo DS -t mikor lehet idehaza kapni? Az utolsó designképek(ahol ezüstszínü az egész masina) már tetszettek, lehet érdemes lesz lecserélni a gba spt rá.

kisgabo
ott nekem is, de akkor egyesével kell bajlódni. az ftp proggiban nem megy.

es, nem megy? nekem rogton megy. ja a googba-ban es a numberedben vannak a jatekok.

kisgabo
az megvolt. az ftp proggiba...

ezt idezojelek nelkul kijelolod es bemasolod a cimsorba es ott nyomsz egy -t: "ftp://GB:[email protected]:2034"

kisgabo
hogy kell oda beirni? mer nincs ugye pswd és login.

a flashkartya szerinted kicsit nem sok? en ujan vettem f2a 256-osat 24000-ert!!

Sziasztok van egy eladó GBA SP szinte érintetlen, de a garijha lejárt + 2 db játék (the lost vikings, metroid fusion)+ airform tok + egyéb tok + képernyõvédõ (még nem használt) + vackok 27.000
Plusz van egy F2A 256 Mbit-es flash kártya cucc 30.000, a kettõ egyben olcsóbb.
[email protected]
ftp cim, pl smartftp, de az internet explorer is megnyitja. Kimasolod, beilleszted a cimsorba.

kisgabo
ez mi? hova, milyenformában beirni?

ftp://GB:[email protected]:2034

lehet válogatni :)

Seth
Na kijött a japán verzió...kipróbáltam....aztán most várom az angolt :)

PSN ID.: Beegabor

Seth
én is várom, de ezek a japcsók nagyon betegen reklámoznak...
azért kedvelem õket :)

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
http://217.153.29.18/%7Emichal/july04/ff1-2_gba_01_15.mpg

hm ;) Csal jöjjön már

Sheltem
Valaki végignyomta már az Advance Wars1 -et GBAn ? Ha igen adhatna pár hasznos tanácsot :) Nem vagyok teljesen hülye de 1-2 map nagyon megizzaszt.

nem a kartya vagy az elem a rossz, a pocketnes okozza, meg mindig csak az elso jatek mentese tunik el. kosz a linket, majd erdeklodok.

Anubys
Ez nem teljesen így van, 3 dolog is okozhatja ezt...
lsd. 771-es post...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sheltem
Egyértelmü...Ha a játék marad viszont a savek eltünnek akkor a flash eleme a ludas...bekapcsolt állapotban töltsd a gbat, ha úgysejó akkor elemcsere kell a flashedben(ha lehet). Ha nem akkor cumi van

Anubys
www.emuboards.com

regisztrálj, ha tudsz angolul, és van mindenféle flash kjártyának fóruma, kérdeztd meg az ottaniakat, õk tuti tudnak valami megoldást... Ha más nem, a végére írod ki mindig az emulátorokat (bár ezesetben egyszerre csak egy emut tudsz futtatni)

sajnos nem lehet. elég gyenge a flashprogija, a littlewriterrel meg nem megy :(

Anubys
Elvileg valahol a flashelõ progiban kell lennie, sajnos F2A-t meg nem láttam flashelés közben, így passzolom a kérdést. Nekem EZFA256-om van, ott a romlistán ott van, hogy hány megabit a stuff, mellette, hogy mekkora a sram méret, arra duplaklikk, és simán át tudom írni... (a PocketNES alapból 0-s srammal megy, ezt kell átírni -érdemes minnél nagyobbra, de a többi játéknak is maradjon hely /amúgy goomba, drsms, cog, pocketsnes -ezeknél mind át kell írni)

KÖSZ! A PocketNES okozta!!! Kipróbáltam, elindítok egy játékot a pocketnesben, gba ujraindít, harvestmoon mentés nincs meg. pocketnes nélkül semmi baja. A save méretét hogy lehet megadni? csak a loader elején? ja a kártya pontos tipusa:Flash2Advance 256 Pro. www.flash2advance.com

Anubys
Új a kártya? Ha igen (vagy ha régota nem használtad), akkor nem töltött fel benne az akksi, ami a mentéshez kell... Ha GBA SP-d van, rakd fel töltõre, kapcsold be, és hagyd úgy kb. 5-6 órát (ha játszol közben, akkor is tölt)...
A másik lehetõség, hogy (ha több játék van rajta) átírják a játékok egymás mentéseit. Ez fõleg akkor szokott elõfogrulni, ha emulátort vagy bármilyen házi készítésü stuffot pakolsz fel, ekkor neked kell megadni a mentett állás méretét. Ez persze csak akkor okoz galibát, ha a házi készítésü stuff nem a legutolsó, amit felflashelsz.
Pl:
PocketNES
Metroid

Ez a sorrend nem jó, ha nem javítod át a save bank méretét a PocketNES-nek, mert felûlírja a Metroid mentését, mivel alapból 0-ra van állítva a savebank mérek, és az SRAM elsõ bit-je már a Metroid mentése, amit a PocketNES mentéskor frankón felülír.

Ez a sorrend viszont jó:
Metroid
PocketNES
Az SRAM elsõ 64 kbit-je le van foglalva a Metroid-nak, a maradék meg ott a PocketNES-nek (bár max 1024 kbit-et tudsz utána lementeni a gépedre, ha archiválni akarod a mentett állásodat pc-re)

A harmadik lehetõség, hogy sz*r a kártya, de elõbb próbáld meg ezeket...
Illetve, ha tudsz egy linket küldeni, hogy _PONTOSAN_ milyen kártya, és milyen játékok nem mennek vele, akkor meg tudom sasolni, lehet, hogy patch-elni kell (bár újfajta kártyáknál ez nem jellemzõ)

156=256

Hello!
Tud valaki segíteni, hogy miért tunnek el az FA 156 Pro kártyámról a mentések kb 1 nap után? a kártya jó, minden játék megy rajta csak a mentések tünnek el.

Anubys
Hát, abból hiába keresel eredetit, mert azt valaki brahiból írta át...

guardian hero
Köszi, de nekem eredeti kártyák kellenének, a romok megvannak :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Anubys
Már fingom sincs, honnan kaptam le, de ha még nem találtad meg, írj, valahogy átküldöm... kb. 2.5 mega az egész...

fishBNS
Nem tudok,bocsi.En EFNETrol toltogetem a romokat.

guardian hero
Tudtok olyan helyet, ahol régi (monokróm) GB-hez lehet reális áron (nem 3-4e Ft-ért) játékokat venni? Ezek lennének a legfontosabbak:

Mario Land

Pop Up

Dr. Mario

Zelda

Castlevania

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Another World GBA-n??? Ez meg mi a túró?? (azon kívül, hogy egy régi álmom beteljesülése) URL, pls!!!

Sheltem
Mostmár csak azértis gba zni fogok! :)

kisgabo
ez van, mikor mi mentünk horvátországba, én vezettem és nem volt idõ nyomkodni... nézd a tájat.

Sheltem
Kisgabo OREBIC -re 13 óra lesz állítólag a buszút... Mi a f**zt csináljak 13 órán keresztül? :) Még aludni is sok...Ilyenkor tökjó a gba sp...

kisgabo
inkább nyaraljál...

NecroJoe
Korrekt :)

Necro

Sheltem
Na eldöntöttem(és kiírtam) amit viszek nyaralásra a 256 os flashemen 2 hétre :)
advance wars (alap)
harvest moon (egy kis kertészkedés)
breath of fire (hogy legyen egy jobb rpg is)
final fight one (egy kis ütlegelés)
castlevania: aria of sorrow (mert imádom)

Vélemények? :)

fishBNS
Another_World_READNFO_BETA_GBA-TRM 2004.05.24

Szerintem az regebben volt. ;)