Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem ilyen de itt a fórumon olvastam hogy valamelyiket ki lehet kapcsolni, ha (ez nem biztos)kétszer gyorsan megnyomod a resetet--vagy valami hasonló...majd aki tudja úgyis válaszol.
Talán nincs különösebb gond
PSN ID.: Beegabor
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De nem tudja valaki hogy miért van az hogyha írni akarok az f2a (nem usb-s) kártyámra elsõnek sohasem írja meg. mindig kiszámithatatlan helyen sohasem ugyanannál a helynél megáll. az f2a writer ezt irja ki: write failed!!!. A gba-n semmi hiba nincs kiirva. Ja winxp-m van.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
------------------------------------------
gameboy advance + 6 eredeti játék eladó!!!
------------------------------------------
No meg van egy eladó Dreamcastemjó sok mindennel azt meg eladnám, vagy gba-rea csere, szal írjatok!!!
advance wars 1-2
golden sun1
warioland4
coloums crown
final fantasy tactic advance
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
(Amúgy mi is a kérdésed? Az emulátor? Miért nem keresel gugliban rá az eredeti NES romokra?)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Necro
Necro
nekem nem sikerul amikor a sector 2-ben vagyok es van ott egy fal amit nem lehet szetloni mogotte egy villogo piros lampa. Hogy lehet itt tovabbjutni?
Az IGF pedig In Game Function. Ha vannak cheat-jeid a stuffhoz, IGF-fel tudod õket belõni (pl. beállítod, hogy a L+R+Select legyen az örökélet ki/be kapcsolása egy játékban).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ja az sp miben jobb mint a sima gba?
csak abban hogy hattervilagitas van?
nem nagyobb/jobb az lcd?
a sima gba-t nem jobb fogni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Strat+Select-et pár másodpercig kell nyomnod azután, hogy megjelenik a Gameboy logó.
Ja, és nem árt, ha felrakod az SP1-et, ha WinXP-t használsz, enélkül nekem sem ment...