Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.modchip.com/ps2/magicprodir.htm

Seth
Nem lett kikapcsolva a chip??
Nekem nem ilyen de itt a fórumon olvastam hogy valamelyiket ki lehet kapcsolni, ha (ez nem biztos)kétszer gyorsan megnyomod a resetet--vagy valami hasonló...majd aki tudja úgyis válaszol.
Talán nincs különösebb gond

PSN ID.: Beegabor

Hi, kellene kis help. van egy par honapos csipingelt ps2om, viszont tegnap bemondta az unalmast. csak eredeti gammakat hajlando elinditani, masoltat nem. sztetek ez mi leheT? cd-nel es dvd-nel is ugyanez a jelenseg. thx
Seth
nemis tudom...valahogy nem fog meg annyira, mint ahogy mondjuk az elsõ rész megfogott

guardian hero
Mér' nem tetszik a GTA???

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Seth
na kijött az új Zelda--egyenlõre mégcsak japán de pár nap és kint lesz angolul is. nagyon jónak ígérkezik...

nekem sem :( elég gagyi lett.

De nem tudja valaki hogy miért van az hogyha írni akarok az f2a (nem usb-s) kártyámra elsõnek sohasem írja meg. mindig kiszámithatatlan helyen sohasem ugyanannál a helynél megáll. az f2a writer ezt irja ki: write failed!!!. A gba-n semmi hiba nincs kiirva. Ja winxp-m van.

Seth
mondjuk innen

hát nekem nem tetszik

honnan lehet leszedni?

guardian hero
Kijött a GTA Advance, és elsõ blikkre nagyon ütõs!!!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
priviben jöhet némi infó a flash kariról. mit adol hozzá még?

------------------------------------------
gameboy advance + 6 eredeti játék eladó!!!
------------------------------------------

eladó egy F2A 256 Mbites flash kartya 24 rugóért, Eladó még 1 Metroid Fusion és egy The lost vikings game (3500/db), ráadásként SP kiegészítõket adok. (tok,képernyõ védõ, stb.)
guardian hero
Kíváncsi leszek a Payback-re ezek után!

guardian hero
Hi! Láttátok a Kill.Switch-t? Azért nem semmi milyen motorja van! Tud valamit ez a kis GBA... :)

kisgabo
ld. #837. de csere nem érdekel, ha köll, irj mail.

Cséûákány! Vennék egy GBA-t és Flash-t is!
No meg van egy eladó Dreamcastemjó sok mindennel azt meg eladnám, vagy gba-rea csere, szal írjatok!!!
kisgabo

kisgabo

hullatopik.

kisgabo
gameboy advance ( kék, olyan átteccõ ) tokkal 6 eredeti játékkal eladó.

advance wars 1-2
golden sun1
warioland4
coloums crown
final fantasy tactic advance

Tibre
ez a wario ware inc nagyon durva egy játék :)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Anubys
DOWN!!!!

(Amúgy mi is a kérdésed? Az emulátor? Miért nem keresel gugliban rá az eredeti NES romokra?)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
UP!

Necro

NecroJoe
Én IRC-rõl szedem a romokat mert nálam a WRG iszonyat lassú. Kis szerencsével 20-50 Kb/sec el lehet a romokat IRC-n tölteni, szóval 2-3 perc alatt lejön bármelyik.

Necro

Seth
Na má müxik..storno

Seth
WRG GBA-ról nemlehet letölteni romokat, valaki írjon egy jó helyet ahol mindíg lehet tölteni a legfrissebb cuccokat.THX

kisgabo
kössz a választ.

NecroJoe
Valaki nem tud olyan emulátort ami a Famicom Mini sorozat játékait is viszi? Vagy olyan oldalt ahonnan régi nes/snes gamék letölthetöek?

Necro

nem konnyu, mert flash mentést használ, amit elég nehéz sram-ra csinálni. Valami flash savepatch-et keress

fishBNS
Valaki nem tudja mivel kell patchelni a mario world 3at,h f2a kartyan menjen?Mert igy azt irja,h Save data is corrupt!

a metroid fusiont vitte mar valaki vegig?
nekem nem sikerul amikor a sector 2-ben vagyok es van ott egy fal amit nem lehet szetloni mogotte egy villogo piros lampa. Hogy lehet itt tovabbjutni?

kisgabo
de ha mást érdekelne a flashkártya?? akkor mé nem jó külön?

mennyi külön külön?

Anubys
A 3-4 perc az teljesen okés, nekem is ugyanennyi (USB 2-n szintén). A GBA link port max sebessége miatt nem lehet gyorsabb.
Az IGF pedig In Game Function. Ha vannak cheat-jeid a stuffhoz, IGF-fel tudod õket belõni (pl. beállítod, hogy a L+R+Select legyen az örökélet ki/be kapcsolása egy játékban).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ok ugy nem kell :)
ja az sp miben jobb mint a sima gba?
csak abban hogy hattervilagitas van?
nem nagyobb/jobb az lcd?
a sima gba-t nem jobb fogni?

Sheltem
Csak egyben sry :(

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

az sp-t nem adod kulon?

Sheltem
Még mindig eladó egy GBA SP ezüst + XG2FLASH 256mb + az összes eddig megjelent játék 40000ért. 06303233637

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem tudom nekem meg lpt (parhuzamos) portos van :). Nem tudom, talan InterGalactic Force

lehet, hogy az usb2.0 miatt? mi az az I.G.F.?
az nagyon jo nekem egy 256-os f2a kartyat 5-6 percig tolt

a feltöltési gyorsaságon lehet valamit változtatni? vagy reális a 256m 3-4perces töltési ideje?
na kérem, a helyzet meoldodott egy új XP telepítéssel, a lényeg, hogy a kábel miatt van az egész , ez valami új fajta kábel, mondjuk tök hülye vagyok hozzá nekem mindegy lenne , de ahogy a fórumokat nézegetem nem csak nekem volt ilyen problémám, na a lényeg , hogy az eszköz kezelõben az usb résznél van egy usb serial controllers amit frissíteni kell ezfa.sys-el , és majd akkor mûködik
es a virusirtokat kapcsold ki

Anubys
Miután átdugtad másik USB-re, utána újra fel kell installálni a driverét... Arra is figyelj, hogy stimmeljen a klines verziója a driverével (1.0-s klienshez 1.0-s driver), bár ha a másik gépen is mindent úgy csináltál, akkor mennie kellene.
A Strat+Select-et pár másodpercig kell nyomnod azután, hogy megjelenik a Gameboy logó.
Ja, és nem árt, ha felrakod az SP1-et, ha WinXP-t használsz, enélkül nekem sem ment...

most megy, másik géprõl(p3) megint sikerült az enyémrõl nem , az sem mindegy milyen p3 v. p4?
no, egyszer sikerült, valahogy - felnyomtam egy gámát azóta se, meddig kell nyomni a start+select -et? ill. most már az van , hogy nem találja a gba-t
Anubys
Közvetlenül alaplapra kapcsolt USB-be dugd a kábelt, az megoldja az ilyen problémákat. A másik lehetõség, hogy indítsd újra a Windows-t, néha valamilyen progi bezavar a cuccnak, és ez történik. Ha bp-i vagy, kipróbálhatjuk nálam a kártyádat, nekem ugyanilyen stuffom van, lehet, hogy akábeled kontaktos, stb...

a gameboy feliratnak be kell jonnie de ha kifagy akkor szerintem rossz a gba-d, probald ki a kartyat egy masikban.

a gameboy feliratnak sem kell bejönnie, vagy csak a nintendonak?
Aha, úgy, de bejön a szerencsétlen sõt ki is akad hanggal együtt.
ugy csinald hogy nyomod a startot+selectet mikozben bekapcsolod a gba-t majd ugy probald meg (akkor jo ha nem jon be bekpcsolas kozben nintendo logo).