Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem is játék csak valami hulyeseg.
van egy repulo es csak forogni lehet vele.

NecroJoe
Ez mi akar lenni?

Necro

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

itt egy fasza gama gba-ra, töcsétek le

=http://web.axelero.hu/varga1973/start.gba

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

The item (EE656643815HK) arrived at Hong Kong or its destination country on 2-Dec-2004 and is being processed for delivery to the addressee.

gondolom hetfo kornyeken megkapom :)
a kartyam nem jott meg, legalabbis delutan 1ig volt otthon anyam, es addig nem. a hongkongpost tovabbra is csak ennyit tud:

The item (EE656643815HK) left Hong Kong for its destination on 30-Nov-2004.

en varok...
Csibe001
Ja amúgy a kártya átlátszó vagy max szürkés.EZ Cart van ráírva.Meg most nézem,hogy van tényleg ilyen, hogy rom tömörítés??Amúgy azért köszönöm Nkd is Whale! Megkaptad már a tiédet?

Csibe001
Háát, olyan a kártyám ahogy leírtam.Pontosabban az van ráírva a dobozra is. Ha van egy kis idõd akkor itt van a hivatalos oldal:www.ezflash.cn
A progi neve meg EZ Client 3.10 .Ami az írást illeti én ilyet,hogy MultiRom mint opciót nem is láttam. Nagyon jó lenne,ha tudnál segíteni.
Csaó

Anubys
Ja, és akit érdekel, kijött (egy ideje) az 1 Gigás ECube, ami az EZFA-team újabb remeke. Majd veszek egy olyat is... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Milyen kártyád van pontosan? EZ Flash vagy EZFlash Advance (ez utobbi átlátszó-piros). Ha síma EZF, az egy baromi régi kártya. Ami a 128-as romok felírását illeti, hogyan írtad ki? Kikapcsoltad a MultiRom-ot vagy csak símán felírtad a kártyára a romot és csókolom?

Whave: Hol áll a kártyád? Megjött?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

az okosak azt mondjak, az EZFA a legjobb kartya ;) csak a 128 nem tul hatalmas. megoldast en speciel nem tudok :( allitolag vannak valamifele rom-tomoritok...

en is remelem kiraly lesz, bar mar szinte mindenki megnyugtatott, akinek volt ilyen szinuvel-dobozuval dolga :) remelem, ma meg is erkezik.
Csibe001
Thx. De nálam az a baj,hogy alapból amikor nincs rajta se loader se semmi akkor is 126 MBit.Meg a loader is asszem 0,25-öt foglal.De azért köszi s ha van megoldás örömmel fogadnám. <#vigyor3>
Amúgy ez jó vagy rossz kártyának számít?Mármint a márka alapján,mert láttam dumcsiztatok már ilyenekrõl de errõl nem esett szó.Amúgy remélem király lesz a kártyád! <#eljen>

sajna nem lehet, a 128-as kartyarol a boot resze mindig lefoglal egy kis teruletet, tehat sosem lesz tisztan 128 a merete :( legalabbis en igy tudom.
Csibe001
Sziasztok! Én egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Rendeltem egy EZ-Flash 128 MBit-es kártyát. S az lenne a problémám,hogy hiába 128-as, nem mindig megy rá 128-as game. Ez ellen lehet tenni valamit? A romtrimmer sem jó mert az is 127-esre trimmeli s nkm azt írja,hogy az én kártyámon 126 mega van.Elõre is köszönöm. Helló

jah, hat nincs otthon senki. ha meg is jott, gondolom be kell masznom valahova erte... hol rakja le ez az EMS? :)
es ha nincs otthon senki? (elvileg lesz... :))
Anubys
Holnap dél körül fog megérkezni (elvileg)... :)

jah, nem vilagoskeket rendeltem, remelem azt kuldik, ami a dobozon van :] egy ismerosom, aki nemreg rendelt szinten powerstart, megerositette, hogy ez a szurke samurai showdownos cucc nem gaz. kosz a segitseget mindenkinek!

ps: a delivery status mar 'left hongkong', hamarosan megjohetne ;)
Anubys
Baromi egyszerû megkülönböztetni. Van az EZF Advance II (ez a kamu, õ világoskék), és van az EZ 2 Powerstar (Whave, elvileg ilyet rendeltél), ez a jó kártya, ez átlátszó, és a cimkén a Samurai Shodown-ból az egyik karaker van rajta.
Ami hivatalos közleményt illeti, ne tévesszen meg a nyelvezete, a kínaiaknak nem erõsségük az angol -sem más nyelv-...

NecroJoe
Igaz, van EZFA II (ez a fake XG), meg EZ2 is (ez valszeg normális kártya), na most szerintem még az se tudja megkölömböztetni õket, aki forgalmazza...

Necro

kaptam egy ilyen mailt a gameboyadvance.netrol

EZFA II is a fake BUT its a fake EZFA (EZF Advance card)
It is a CLONE of XG2 TURBO first design that has been discontinued.
EZ-Flash 2 PowerSrat olso called EZ2 PS is a real card...

I hate it that they make all these names so similar but
nothing I can do about it...

But you can be assured that EZ2 PS is a good linker.

na mostmar nem sokat ertek, hogy melyiket rendeltem, mert a gameboyadvance.net honlapjan is ugyanaz a kep van a kartyarol, mint a linker4u-n... na mindegy, majd lesz ami lesz mostmar :)
1. az nem feltuno hogy csak 6 honap garancia van rá, mikor a simára meg 1 év?
2. tessék, eredeti honlap, szó sincs EZFA2-rõl : http://www.ezf-advance.com
3. AKKOR IS XG KÁRTYÁT VETTÉL, TÖRÕDJ BELE!

NecroJoe
Mondjuk egy ilyen árú cuccnak nem kellene durva alaphibákkal rendelkeznie, ez a mentéses dolog szerintem az. Amugy mikor fog megérkezni a cucc?

Necro

utanaolvasgattam picit, legegetobb hibanak az tunik, hogy ha 4 jatek van rajta, csak az egyiknek kezeli a menteset, hat nem orulok, de ennyit meg el tudok viselni. realtime clockot kezel, ugy tunik...
nekem ez tunt megbizhato oldalnak:

http://www.gameboy-advance.net/flash_card/ez-flash-2-powerstar.htm
hm, hat ne legyen, en sok ellenkezojet olvastam... :(
NecroJoe
Akár tetszik, akár nem te XG kártyát vettél, erröl régen volt szó valamelyik fórumon, ott szidák is rendesen az "EZFA II"-t. Az összes igazi EZFA kártya átlátszó piros, sima USB kábellel kapcsolódik a géphez. Nem furcsa hogy a II meg dokkolóval kapcsolódik? Furcsa evolúció... A hivatalos közlemény nyelvezetéröl meg annyit hogy a ferdeszemû kollégák törik az angolt redesen... Kamu szövegnek én azt nevezném amit te másoltál be... 5 óra extra játékidõ? Ezek szerint a szar "EZFA" (ami mindenhol etalonnak számít) 3 óra játékidöt bír? Vicc. De ne legyen igazam!

Necro

nezd, ez egy kamu szoveg lehet, eleve hivatalos kozlemenynek kicsit durvan szar a nyelvtanja, amugy meg utananeztem, kizarolag a winsunx nyomatja ezt a szoveget, a gameboy-advance.net ami fuggetlen, ilyeneket ir:

The EZ-Flash II PowerStar GBA Flash Card

Support for multiple GBA roms on one card. On the 256M EZ2 PowerStar card you can store up to 8 commercial game rom files! You can store literalry thousands of FreeWare gameboy or NES games and demos cause they are a lot smaller than a regular GBA game rom. EZ-Flash 2 Power Star Flash card support all save game types SRAM / EPROM / Flash so you don't need to use any addicional tools to patch the roms like with the older carts (for example Flash2Advance)

valamint

EZ-Flash 2 PowerStar
We got a new favorite! Just recently bought the EZ-Flash 2 PowerStar from LinkerWorld. Got it delivered yesterday so I rushed to write a review about this powerful addition to the gba flash card scene. The main features of the card and linker are identical or even better than the ones of the EZ-Flash Advance our favorite so far. But this card has one point where it really shines - the power saving offered by implementation of lower voltage memory chip! Gives you an extra 5h of gameplay!
Hát én olyat a helyedbe nem vettem volna...

Olvasdd el ezt és szerintem ne vedd át a kártyát:
Ez még menteni sem tud rendesen!

Recently there is a flash cart named EZFA II in market, it's a fake one since 'EZF Advance' is our brand but this cart is not our product and has none of our business. And it's even not a rip off of EZFA, it's just an XG cart labeled as 'EZFA II'. The 'www.ezf-advance.com' is a fake 'official' EZFA site too. We never released product named 'EZFA II' and www.gba-toys.com is the official site of EZFA. So everybody just beware of that, and if u like ur EZFA cart, please let more people know this to help them from being trapped by this fake, thank all.

nohat, a delivery charge-ot le sem vontak, 32 USD-t (kb 6400) majd a postasnak kell adnom? ;)
winsunxon nem volt kartyas utalas, csak paypallal, ami kishazankban nem szolgaltat :( amugy EZFAII Powerstar 256Mbitest rendeltem.
NecroJoe
Ja és hogy-hogy nem a Winsunx-töl rendeltél?

Necro

NecroJoe
Végül milyen karit rendeltél? Én januárban fogok rendelni EZFA 256Mbitest (lehet 1Gbit lesz belöle , hisz csak 40$ a külömbség :))

Necro

jahh, ismerosom vett Mediamarktba GBA SP-t, maholnap viszi vissza kicserelni... nem volt egyenletes a kepernyo megvilagitasa, persze ez neki fel sem tunt volna, de a kezembevettem, es egybol latszott, hogy a teteje halvanyabb. melleraktam az enyemet (cartridge nelkul kapcsoltuk be, hogy csak a gameboy felirat legyen ott), es az ove valoban alul vilagosabb, felul pedig sotetebb volt, mig az enyem egyenletes... enyem cheapboyos, nem mediamarktos ;)
na, ma hajnalban rendeltem linker4u.com-rol EMS-el flashkartyat, kivancsi leszek a megerkezes idejere, a cucc arara, ilyesmire... :)
Anubys
Húzd le hozzá a legfrissebb drivert és a legfrissebb flash-elõ progit, és próbáld úgy... ha akkor sem megy, akkor i.j. ...

Ez egész jó lett!
Végigviszem a Super Mario Superstar Saga-t meg a Sims-et es majd jatszok ezzel.

NecroJoe
Kijött a Final Fantasy 1-2 angolul!!!

Necro

a file_id.diz-ek megnézhetõk jegyzettömbbel, csak leírások. Hogy hogy nem megy? Nekem az F2A kártyámmal tökéletesen megy.

oldproximusz
Nem tudjátok hogy Flash kártyán miért nem megy a tomb_raider_the_prophecy_(u) és a need_for_speed_underground_2?

XG2Lite 256M kártyám van.

És mire valok a "File_id.diz" fájlok?

!ELADÓ! Zelda: Four Swords + Yoshi's Island használt játék GBA-hoz.
A játékok hibátlanok, csatlakozók nincsenek kikopva.
Árban megegyezünk.
Érd.: [email protected] vagy priviben.

sigmavirus1
De, csak már végigvittem vagy 7-8x, így egy kicsit már uncsi!:D
Amúgy én csak a PS1-es részekre gonoldtam, a PS2-est össze se lehetne hasonlítani a GBA-sal merthát ugye az 3d-s!

Viva La Virus1!!!

CHEAPBOY
akor nem jott be a MMX7?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

radeer
MediaMark-ban már 19.900Ft a GBA SP.
Gondolom kiszórják a készletet hisz pár hónap van a DS-ig, karácsony jön vegye a nép :)

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

sigmavirus1
Megaman Zero sorozat marha jó GBA-n, most nyomom a 3-at és 100x igényesebben vannak megcsinálva mint a PS-es részek!:)

Viva La Virus1!!!

hw-ileg, jatekilag nem igazan, sp-t erdemesebb, kulonben nem nagyon tudsz sotetben jatszani, eros fenyek kellenek a sima gba-hoz, meg az akku sem rossz dolog. es az sp-t ha osszecsukod, kenyelmesen elfer egy zsebben, nem karcolodik a kepernyo... nekem maholnap lesz egy sajat sp-m vegre ;)
de hardverileg, játékilag semmi?
melyiket érdemesebb venni?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

SP-nek van kepernyovilagitasa, kisebb (kinyithatos ugyebar), es nem elemmel, hanem akkuval mukodik, tobbek kozott ezek :)
Kérdeztem máhogy mi a különbség a SP és a sima GBA közt?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

aabyssx
A Minish Cap nagyon jó!

www.youtube.com/aabyssx