Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van na, ne kapd fel a vizet, erre való a fórum 😊

NecroJoe
Akkor vegyél 5000ért ahelyett hogy itt kötekedsz.

Necro

Jól van de azért csak nem mindegy hogy egy 5000Ft-s gyári fülhallgatót veszek vagy egy utángyártott istentuggyamicsoda fülhallgatót 400Ft-ért (minõség és élettartam szempontjából)

NecroJoe
Ja, király lett a videó!

Necro

koszi
Kurva jo nagyon bejon !
rendcelem 1000el

udv
radeer
Persz hogy szarul linkeltem <#falbav>

Itt a jó!

Game Boy Movie PLayer Film ( webcam - LOL) by radEEr

na remélem most müxik

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Már van noname memória iró olyan 3e körül 6in1 7in1 stb. Tök jók!
Mellesleg csináltam egy kis bemutatót a Game Boy Movie Playerrõl!

Mondjuk webkamerával vettem fel mert ez itt volt épp a gépen, meg egy mikrofon is volt persze az is fülhallgatóra szerelhetõ. Tehát a minõség nem HIGH , de azért meg lehet nézni mit tud a kis cucc.

1.Elöször elindítom a zenét a GBA SP Movie playerrõl.
2.Aztán miközben megy a zene lehet fényképeket nézegetni, mondjuk kivenni nem sokat lehet a lányaimból de azért ez igaziból jól néz ki ha nem webkamerával van felvéve😊
3.Még mindig megy a zene lehet szépen E-Book-okat olvasgatni, tonna számra tehetsz fel rá miközben hallgatod a zenét.
4.Utoljára elindítok egy filmet, látszik , hogy milyen kb. persze mindezt képzeljétek el baró élvezhetõ minõségen.

Game Boy Movie Player Film (webcam - LOL) by radEEr

Na ennyi !

Es akkor a movie playerhez kell memoria iro?
Es ha kell akkor az mennyibe kerul??
koryne
Hozzátenném még, hogy a többi hasonló online shop-ban is ugyanezeket a noname xarokat árulják, dupla ennyiért 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

radeer
robakka :
Movie Player :
1 Gigás CF kártyával már nagyon jó mert tudsz rátenni HIGH minõségû moveiból 100-110 percet, ami azért a filmek nagyrészében belefér.
És lehetõség van ebben az esetben FAST convert-re (AMD 2.4+ ) ami nem olyan mintha lerendelnéd MEDIUM minõségre. FAST konver esetnén egy 90 perces film-el végez 50-60 perc alatt kb. míg NORMAL konvertnél ( igaz ekkor nagyon sok ráfér, de nem éri meg ezt alkalmazni!) majd 4-6 óra kell egy másfél órás film konvertáláshoz!

Mellesleg megcsinálták movie player-re végre az 1.4 és 1.5 upgrade-el a nyelvi beállításokat és finomítottak az E-Book lehetõségeken. Például lehet text méretet változtatni, könyvjelzõt elhelyezni meg ilyenek. Igaz ezeket tudta már a Make Book sima flash kártyára, de ahhoz csak MIDI zenéket tehettél, azonban itt meg nem kell konvertálni elég egyszerûen a CF kártyára rádobálni a txt file-okat ( könyveket). És az sem mellékes, hogy elég jó minõségû ( so-so nem mp3 ) 8:1-es sztereó tömõrítésben rengeteg zenét tehetsz fel GBS fornmátumban amit egy klafa fülhallgatóval tudsz hallgatni miközben, olvasod az E-Book-ot. Ha meg megunod az olvasást, még nézhetsz filmet is 😊
Szóval Movie Player RLZ!
Vegyél ;-)

NecroJoe
Ezek utángyártott cuccok, nem Nintendo gyártmányok, persze az SP-t kivéve 😊 De szerintem ha egy gyári Nintendo fülhallgató 5000 Ft, akkor inkább veszek egy utángyártott "bóvli szart" 400Ftért... Amugy az oldalon csak minõségi, jó cuccokat árulnak, nem égetik magukat szeméttel.

Necro

Ezen winsunx-on olyan olcsó minden, egy GBA SP + tok + link kábel + tv tuner + sztereo "hangfal" + fülhalgató = ~40000Ft. Reális ez? Vagy ezek valami bóvli noname xarok?

Anubys
Ember, már 25x letárgyaltuk, hogy neked EZFII-d van és nem EZFAII-d... Az elõbbi átlátszó, az utóbbi világoskék, és már nem is gyártják, mert senki sem vette... Ne keverd. Az EZFII-vel nincs gáz...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

na, kozben megjott az EZFAII kartya, teljesen jol mukodik, menteseket szepen kezeli (ez client 3.11-et toltottem hozza), realtime clock ketyeg... mi ezzel a problema, emberek? miben jobb az igazi EZ cart? 😊
1gbos falsh memom van 2.3as gepem csak berendelem es akkor meg kilora belefer a fulhalgato atalakitod is majd januar elejen visszaterunk ra koszi
NecroJoe
ha van 512es compactflash kártyád meg egy 2500as géped és hasznát veszed akkor megéri.

Necro

Hi en januar elejen akarok rendelni 256mbos ezfa memot
szerintem belefer a fulhalgato atalakitod debreceni vagyok en is
Mi a velemenyed a movie playerrol megeri megrendelni szerinted??
udv
NecroJoe
Egyvalamit kihagytam: a rendelést december 5.-én (vasárnap) adtam fel, a csomagot szerdán postázták, szombaton megérkezett Belgiumba, hétfön Magyarországra, (vámon átjött egyböl), kedd délelõtt pedig hozzám.

Még egy apróság ami kicsit kellemetlen volt nekem: a ferdeszemüek által megadott cím (street/adress) nem fér rá a WU átutalás ívére ha 1 karakter/négyzet arányban tölti ki az ember, azért írni kissebb betüvel érdemes kitölteni, csak arra kell vigyázni hogy a "speciális karakterek" is kivehetõek maradjanak. Hogy világos legyen itt a cím:

Street . Number : Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau

😊

Necro

NecroJoe
Mivel kérték tõlem, és néha elég nagy hülyeségek keringenek az online rendelésröl, leírom a rendelés menetét részletesen.

Ez csak a WINSUNX-re vonatkzik, a többi céghez nem értek.

Elõször is kiválasztottam a www.winsunx.com -ról hogy mit akarok venni.(EZFA 256+airform hordtáska). Az oldal jobb oldalán az Ordering informationnál le vannak írva a fizetési módok. A paypal Magyarországon nem használható, a banki átutalás egyértelmû, a 3. lehetõsé a Western Union. A WU elõnye hogy a pénz azonnal odaér a célhoz, igaz az átutalásért külön fizetni kell. A következö menüpont a Fast & Safe shipping worldwide, itt lehet megnézni a szállítási költségeket. (Magyarország (area7) 43,6$ az elsõ fél kg.). A kiválasztott cuccokat az add to basket gombbal hozzáadtam a rendeléshez, majd a következö oldalon kitöltöttem a kérdõívet az adataimról. Nemsoká kaptam egy emailt, melyben jelzik hogy felvették a rendelést, tudok fizetni. Itt észrevettem hogy más adatok vannak megadva a fizetésrõl az emailben és a honlapon. Egy email váltás után azt mondták hogy az emailben megadott adatokat kell a WU átutalási papírra írni. Ezután elmentem az OTP-be (a WU dolláralapú valutaátutalás csak a kijelölt helyeken lehetséges, ezek fent vannak a www.otp.hu oldalon. Ez azért fontos mert sima postán hiába van WU átutalási lehetöség, ha csak az adott ország nemzeti valutájában van kifizetés).

Nálam a cucc ára így nézett ki:

EZFA 256 - 67$
Hordtáska - 4$
Postaköltség- 44$
WU átutalás - 21$

A WU átutalásnál adnak egy MTCN (money transfer control number) számot ezt kell elküldeni a ferdeszemüeknek emailben. Ugyanebben a mailben odaírtam hogy mindenképpen ugy adják fel a csomagot hogy vámmentes legyen, írják rá ajándék, játék, 10$, vagy amit akarnak. Parasztabb cégeknél elöfordul (neten olvastam, nem saját tapasztalat) hogy simán csak rábasszák hogy pl. 135$, akkor is ha a cucc 95$, (tehát még vámmentes), a többi a postaköltség, de ök a full, áltatlad befizetett árat írják rá. A 3. lehetõség (pl. a linker4you cégnél) hogy semmilyen árat nem írnak rá, akkor elakad a vámon, vámáru nyilatkozatot (ez lehet egy szépen megpreparált, kinyomtatott email) és személy igazolvány fénymásolatát kell elfaxolni.

Ezután kaptam egy mailt miszerint a csomagomat holnap vagy holnapután feladják. Másnap jött a szokásos mail, melyben benne volt a csomagkövetési számom (tehát már feladták), viszont a DHL honlapján az istennek se akart müködni, mindig érvénytelen számnak tartotta. 2 nap után ezt meguntam, írtam a ferdeszemüeknek hogy ez normális-e. Azt modták normális. Másnap viszont jött egy új TN (tracking number) ezzel már tökéletesen lehetett követni a csomagot.

A cuccot házhoz szállították, 12$ (10+2) volt rajta feltüntetve, a csomagban (vastag kartondoboz teljesen körbetekerve a barna szigetelõszalaggal) szépen benne volt a kártya és a kistáska is.

Sok embernek az a baja a winsunx-el hogy hiába olcsó a cucc ha drága a postaköltség (a többi cégnél 25$ körül van, itt 43), de szerintem ez hülyeség, mivel más oldalon ugyanez a kártya magában 110$, itt postaköltséggel együtt annyi. Amugy megéri szétnézni az oldalon, pl ha a flashkártya szállítási súlya 0,2kg, akkor pár 1-2$os apróságot megéri rendelni mellé, ugyis 0,5 kg-ot fizetsz ki. Pl. ajánlom az AIRFORM táskákat (kemény 4$, cipzáras, maga az anyaga vízálló), itt a Debreceni MM-ban 2000 Ft-ért szar, mûbõrutánzat patentos, meg tépõzáras táskát lehet kapni, amiböl a fél gameboy kilóg (ránzésre kb 10 percet adok neki mielõtt magától kinyilik a táskámban). Utólag nagyon bánom hogy nem rendeltem 2$ért egy fülhallgató átalakítót, mivel az 0,1 kg szóval épp befért volna? (Magyarországon 2000 ft alatt még nem láttam).

Ha valaki rendel innen és van 0,1 kg szabad helye a csomagban szóljon már nekem ha nem jelent terhet kb. 350 ft-ot elöre kifizetni!

Jó rendelgetést mindenkinek!

Necro

Na nem kell senkinek egy Zelda:Four Swords??
Írj MSN-en ([email protected]) és megbeszéljük az árát.

Koszi majd benezek ide.
koryne
Használt játékot Bp-n én itt tudok: Szt. István körút 10. bent az udvarban. Biztos van még máshol is, de én arról nem tudok. Szívesen hallanék még ilyen helyekrõl én is!

Nagyon lehalt a topic.
Kene a heroes and might and magic2 gbc-ra.
Vagy 3ezret adok erte.
Hol lehet hasznalt jatekokat venni???
winsunxnal van ez a western union cucc, nagyobb postakon lehet pl utalni a segitsegevel, a memora pedig usb-n kell, ha ezfa ugytom, memoria iro az a movie playerhez kell.
Léci segitsetek mar!
Rendelni akarok egy ezfa 256os memot winsunxtol.
Az átutalást hogy oldottátok meg?Én otptol csak forintba tudok utalni ti hogy csinaltatok??
És a memora hogy nyomom rá a romokat?Kell memoria író?Vagy csak osszedugom gbat a gepemmel és atnyomom a romot???
plz help!THX
Anubys
Oh, a régi jó GBATemp... Ezer éve nem néztem... 😊
Körbenézek, köszi!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
Na így már más! ECUBE ügyben szerintem nézz szét erre felé:

http://gbatemp.m4d.sm/index.php?s=8ebc7ad0206d2dc09802b14d30719ca8&act=SF&f=6

Lehet használnod kell a keresõjét ha a topic lecsúszik!

Necro

Anubys
Hülye vagyok, elírtam... Igazad van, EZFA a jó, EZFA II a fos... Nekem is EZFA-m van, és istenkirály... 😊
Bocs, tényleg figyelnem kellett volna, hogy mit írok...

Ami pedig az EMS-t illeti, eddig akárki rendelt EMS-sel, senkit nem vámoltak meg, és nálam -úgy emlékszem- semmi kammantás nem volt a csomag értékérõl. Én a kártyán kivûl rendeltem még 2 GC memóriakártyát, egy afterburner set-et meg egy Dimmer chippet- szóval az én csomagom sem kétfilléres valami volt-.

Ecube: Én eddig rosszat nem hallottam róla, ami bugot találnak, azt kijavítják a következõ driverrel. A másik, ami miatt szimpatikus a dolog, hogy ugyanazok csinálják, mint az EZFA-t.

NecroJoe
Ebben az esetben hajrá!

Necro

akkor majd megprobalom megoldani. elvileg azert kernek ilyen szamlat, mert NEM TUDJAK elvamolni, miutan nem tudjak az arat, legalabbis ezt mondta a holgy a telefonon (masodika ota ulnek ezen a rohadt csomagon)... bizom benne ;] majd meglatjuk, megprobalom ugyeskedve megoldani.
NecroJoe
A WinsunX-nél szerencsére elég pofátlanok 500$-nyi XBOX modchipre simán ráírják hogy "Toy Chips 40$" 😄

Necro

NecroJoe
Megkértem öket, de 99,9%-ban maguktól is ráírják (lehet hogy ezzel õk is jobban járnak valamiért, ezt én nem tudom). Ilyen "preparált e-mail használata vámon" dologról hallottam már, nem tudom müködik-e. Amennyiben semmilyen ár nincs feltüntetve (nem hiszem hogy ilyen elõfordul) akkor biztos müködik. Ha a csomagra rá van irva hogy 250$ (fuvarlevelen rajta van az ár), a csomagban lévö "azonosító lapon" ("INVOICE") is a rendes ár szerepel te meg oda állítassz hogy "ááááááá csak 50 dollár" az lehet hogy kellemetlen lesz... Nálam 12$ volt feltüntetve a fuvarleveleken az INVOICE lapon pedig 10$("USBA FLASHER SAMPLE SAMPLE") + 2$ (Hordtáska), tehát ebbe nem lehet belekötni...

Necro

ezekszerint ha kinyomtatom a linker4u-s oldalon kapott 'szamlat helyettesito osszegzest' (aszontak a vamosztalyon, hogy ez kelleni fog), es gyonyoruen atirom a haromszaziksz dollart 50-re, akkor ugyanott vagyok, mintha veluk rairattam volna, ugyi?
koryne
Hogy intézted el, h ilyen kis értéket írjanak rá? Megkérted õket v maguktól?

NecroJoe
Anubys: ekkora kapitális baromságot rég hallottam. Az EZFA máig az egyik legjobb kártya, egy romot sem kell patchelni, a GBA akksijáról tölti magát (nem kell X naponta gépre dugni a flasht hogy töltõdjön). A GBAtemp oldalon 22% nak EZFA 23%nak F2A kártyája van és furcsa mód még senkié sem halt meg... Amugy mindenhol lehet kapni EZFA-t nem tudom te honnan kapod az információidat, talán a sarki zöldségestõl? Az 1G-s EZFA "ECUBE" kártyáról annyit hogy sokat írnak róla pl az említett oldalon is de jót még nem láttam (2004-ben nem hátrány ha egy flash hibátlanul fezeli a menéseket stb...)

GBA töltöt Elektroworld áruházban láttam.

WHAVE és ANUBYS: Annak hogy a cuccot vámolják vagy nem semmi köze ahhoz hogy mivel rendeled és hogy hogyan fizetsz. EGYEDÜL AZ SZÁMÍT HOGY MILYEN ÁR VAN RAJTA FELTÜNTETVE!!! Ha hagyományos postával rendeled de 10$ van ráírva akkor is átjön a vámon, de hiába rendeld EMS/DHL/akármivel ha 120$ van ráírva akkor ugyis vámolnak. Ez van.

Necro

de akkor miert van megis a vamolasi osztalyon??? en is elore fizettem, levontak a 77 penzt szallitasi koltseggel ennyi volt a 3db 256os kartya, es a magyar EMS helpdesk (3337777) szerint megis vamolasra szorul, es mint megtudtam, ez mocskosul sok penz lesz. most akkor ez hogy van?
Anubys
Nekem nem irtak ra semmit, az EMS miatt alapbol nincs vam, illetve en elore fizettem -bar asszem itt nincs utanvet-.

EZFA-t semmikeppen ne vegyel!!! Vannak vele bibik, es a kulfoldi forumokat olvasva szerintem csak ido kerdese, hogy meddig elegedettek. Azt hiszem, az is jol jelzi, hogy szar, hogy mostmar nem is igen lehet kapni. A Powerstar pedig nem EZFA II, hanem EZF II, nem osszekeverni a ket kartyat, mert ha rosszat rendelsz, nagy anyazas lesz. 😞

Amugy en majd egy ECube-ot akarok rendelni valamikor, ez az 1 gigas EZFA.

Masik: Nem tudja valaki, hol tudnek venni GBA SP-hez akksitoltot? Ami volt hozza, azt ugy tunik elhagytam valahol... 😞((

megkerdeztem par embert, aki EZFAII-t vett, es elegedettek. a powerstarral plane.
NecroJoe
Sima EZFA-t kell fell venni vagy EZ III-at.

Necro

bfg900
Félelmetesen gagyi lett a design-ja ennek a DS-nek 😊 Az sp olyan kis kedves forma, de ez... 😊
de te azt is mondtad, hogy az EZFAII Powerstar az szar 😉
NecroJoe
Én mondtam hogy WinsunX tõl rendeljetek, ott nincs ilyen probléma...

Necro

Anubys: te mar rendeltel linker4u-rol ugylatom, ugye nekik is van annyi eszuk, hogy valami minimal osszeget irnak a cuccra, hogy ne kelljen gigantikus vamokat meg adokat fizetnem?
radeer
Bár hozzámdobnák elfogadnám 😊

radeer
Mindenképp érdemes GBA SP (19.900FT) mellé venni egy flash kártyát. Ha megelégszel 128-assal azt szerintem megkapod 15-18e-ért postaköltséggel, és talán ha 2-3 játék (URBS,Kingdom hearts) nem fut rajta. A másik 1800 mind megy 😊 Tehát érdemes azért beruházni egy ilyenre ahelyett, hogy veszel 2-3 használt gémet.

És tudom, hogy DS már van jópár emberkének, meg a PSP is nyakunkon van, de azért én jó öreg GBA SP-nek adok még min. fél évet, fõleg, hogy csak márciusban lehet majd normálisan kapni júrópában a DS-t. És ugye, ahogy hallottam semmit sem kell kidobni mert belemegy DS-be ( asszem) a mostani flash kártya is, mivel lefelé kompatibilis GBA szintre. Sõt valahol olvastam, még Movie Playerem is belemegy majd, igaz lesz egy 3.generációs movie player amit már direkt DS-re nyomnak, de nekem jó lesz ez is ami van, lévén minden nap megnézek melóhelyen egy szinkronos filmet a Game Boy-omon. Ha meguntam akkor tolok játékot, vagy olvasok E-Book-ot miközben még normális minõségben 8:1-es stereóban szól a zene GBA-s fülhallgatómon.(A Compact Flash kártyámról ami be van dugva az SP-be). Jah és az egész vacak cucc belefér egy hordozható fényképezõ tokba amit az övemre tudok tenni. És a DS ahogy elnéztem kb. 3x majd akkora mint SP...ez nem tetszik 😞
IME

NecroJoe
Inkább 4-5-7e. (4-5e egy régebbi marióért/sonicért, 6-7e egy RPG/statégia játékért SZERINTEM)

Necro

guardian hero
6e-8e Ft talán?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bfg900
Milyen reális áron lehet szerinted megvásárolni használtan ezeket a játékokat? Egy nagyságrendi ár érdekel.
bfg900
Milyen reális áron lehet szerinted megvásárolni használtam ezeket a játékokat? Egy nagyságrendi ár érdekel.
Leci irjatok mar le hogz mukodik rendelek egy ezf 256mas kartyat es hogy nyomom ra a romot usb kabellel,vagz mivel?
Vagy venni kell valami memoria irot hozza?
elore is koszi