3755
-
Sepp3 #1595 kell a zsé, ez van... aki kapja marja -
#1594 Nóóórmáális??? ezért a pakkért ez filléreknek számít... -
Sepp3 #1593 jah a mail : [email protected] -
Sepp3 #1592 Hi! Eladó egy ezüst GBA SP dobozával+origi Metroid fusion játékkal+Flash Advance Pro 256 kártya+flash linker, szivargyújtós töltővel, jó állapotban. irányár : 30.000,- ha érdekel vkit dobjon egy mailt :) -
#1591 up.
mert kihal... -
#1590 Én is vennék Super Mario Advance sorozatot. -
#1589 a Cf karimon annyi van mint a fene.... -
#1588 Valakinek nincs véletlenül valami eladó, eredeti platform gaméja? Jól jönne egy, a két jrpg-m mellé...
Mario/Wario/Rayman, minden érdekel, kivéve a lövöldözőseket... :)) -
#1587 na ennek annyi. vége. bye. -
#1586 http://www.easybuy2000.com/global/europe/products/nintendo/index.shtml
londonból küldik a cuccost, 62 usd-t ir. gondolom némi posta ktg, átut ktg. nem látok paypalt... WU cumi lesz akkor.
miért kell neked épp x-rom? ismeri azt valaki? -
braseel #1585 Rendelt már valaki a www.easybuy2000.com-ról X-ROM 512Mb SET-et? Megbízhatóak? -
#1584 lassan újra rendelés lesz CF kariból (pl. ezfa ) aki beszálna a buliba - némi előleggel is, csak budapesti - az jelezze privibe. -
#1583 Inkább nem próbálom meg. Maradok annál, hogy közel ülök az ablakhoz :-) -
#1582 Ezt nem is tudtam! -
#1581 Aham. Mindegy ha nem jön be a gyereknek így a kontraszt, akkor majd állítok rajta. Szerencsére olcsón hozzájutottam egy leárazáson. Valami Super Metroid Fusion játék volt hozzá és így volt 1 év garival 10500Ft.
Amúgy ilyen matricát lehet az országba kapni valahol?
Gameboy Advance Skin
Tetszene a gyereknek. -
orkenyid #1580 És NAGYON vigyázni vele, ***MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE***!!!!!!!!!!! -
orkenyid #1579 Dehogyis, az LCD-re jutó áramot lehet vele állítani -
#1578 Szóval egy kicsit lehet akkor állítani. Ez mit takar? A kijelzőt rászorítja a plexire? -
orkenyid #1577 Tudom, nekem is van sima gba-m :D
De ha belerakod akkor meg fehér halvány vacak lesz.
Lehet egyébként állítani ha leszeded a matricát alulról alatta van egy kis csavar, de VIGYÁZZ!! tönkre lehet vele tenni! -
#1576 Lehet, hogy jó lenne, mert a sima GBA-nak marha sötét a kontrasztja, nem értem, hogy azt miért nem lehet állítani, mint az első Game Boyon. -
#1575 milyen tömeges rendelés? kubai szivar? -
orkenyid #1574 Nem volt igazán használható, teljesen halvány képe lett tőle a gba-nak. -
#1573 Egy-másfél éve leálltak a gyártásával. -
#1572 Afterburnert már rég nem gyártanak, szinte lehetetlen szerezni. Legalábbis amikor nekem kellett volna sehol nem volt. -
#1571 Sziasztok!
A tömeges rendelésbe én is beszállnék. Mondjuk nekem csak 1 db kell.
Más: tudtok Advance-hoz olyan háttérvilágítást mint amit itt láttam:
Afterburner
Amint látom nincs nekik raktáron. Jó lenne ha valahonnan tudnék szerezni. -
orkenyid #1570 thx!!!! -
#1569 aham. konzolium:
USB Flash Linker Kábel Flash Kártyához.. 4.900.-
-
orkenyid #1568 ja nekem csak a linker kéne :D
kártya maradna -
#1567 akad 1, ha jó árat mondol eladom.
esetleg ha több arc akad, lehet beizzitani a kinai rendelési procedurát, mert 1-1 db kicsit húzós árba jön ki. -
orkenyid #1566 ?? nem értem :) -
#1565 EZF Advance van, hogyé érdekel?
vagy rendeljünk? -
orkenyid #1564 Valakivel elcserélném az LPT portos Flash2Advance linkeremet egy USB-sre.
Müxik egyébként rendesen másnak, csak nekem nem, amióta új alaplap van :(
(4-5x kell elindítani az írást hogy megírja, de a progi akad ki, nem a gba-n ír ki hibát! (ezt: !!!!! 0x00000000))
Vétel is érdekel!
Adok hozzá Super Mario Advance 3 játékot ingyen :)
-
#1563 okkos.
gondoltam valami player kell hozzá, 2, 128mb karira egy film elfér erikkson 910i telón. -
#1562 1 semmit. kb 5 percnél hosszabb film nem fér fel
2 pl GBA-val -
#1561 pls help.
tömöritettem egy flmet ezzel az avi2gba (meteo) progival, alapbeállitáson 700mb lett a cucc... hát ez nem fér el a 32 megás ( 256mbit ) kártyán.
első kérdés, mit állitotam be rosszul.
második, ha sikeredik valami, mivel játszam le? -
#1560 Oprendszer...
Elég mókás pl, hogy felnyomsz pár játékot a kártyára + a leírásaikat, zenét, etc...
Pluginként fel tudsz nyomni rá emulátorokat, és símán ikonból indíthatod pl. a NES játékokat. Jó móka, csak sajnos nem minden kártyán megy bug nélkül.
Amúgy: Hivatalos Pogoshell homepage -
#1559 én aztsetudom mi az a pogoshell.
de igy alapból nem is tunom minek kell az. -
#1558 Igen, anélkül megy, de az volt a kérdés, hogy a Pgoshell megy-e, én erre írtam, hogy megy, de bugosan, mert a reset kifagyasztja. Kapíse? -
#1557 pogoshel nélkül megy a soft reset.
egyébként tudtok mp3 és avi lejáccót? trükköket? -
#1556 Megy rajta a Pogoshell (tapasztalat!), csak nem a lagújabb, hanem valami 1.34, de a négygombos trükk nem (ez is tapasztalat), mivel lefagy a játék, és nem indul újra a gép (eredetileg ugyebár ez lenne a soft reset, de a Pogoshell rátelepszik, így nem soft reset lesz a végeredmény, hanem elvileg visszajutnál PS-be, de mivel nem teljesen műxik a dolog EZFA-n, ezért fagy egyett a cucc).