Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtudja mondani valaki, hogy az emuvortex-en található GBA trainerek mire valók és hogyan kell használni? (igaz letölteni nem tudom :-) )
koryne
Akkor OK 😊 Ma kifizettem, mostmár csak rágom a körmömet izgalmamban, nameg kíváncsiságomban.

Xbox Live gamertag: kilencnad

NecroJoe
Azt hogy ki hozza ki nem tudom, azt viszont igen hogy szémélyesen kell átvenni.

Necro

koryne
Ugye a csomagot nem a Posta hozza ki?! A múltkor egy csomag BE VOLT GYÖMÖSZÖLVE a kerítés két rúdja közé, abban egy GBA kazi volt, szerencse, h senkinek sem támadt kedve lenyúlni...

koryne
Köszi szépen!

NecroJoe
Ennyi: Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau

(a magyar WU ívre ez se fér ki csak ha kisebb betüvel kezded írni...)

Necro

koryne
Necro, a "street number"-hez csak ennyit kell írni:
Shop #CA, CV/1, no 13A, Rua De S. DOMINGOS, MACAU ?
Bocs, hogy folyton zaklatlak, de Te vagy itt, akinek van tapasztalata ebben a témában 😊

koryne
Rendeltem egy ECube-ot a Winsunx-tól. Most kezdhetek izgulni, h minden rendben menjen 😊

radeer
Kipróbálnám ezt a Racing Gear A.-ot valakivel egy sörözõben ha lenne itt lakna Pécsen!
Van linkkábelem ..
Nincs senki?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

NecroJoe
A Racing Gear Advance nagyon király, csak akkor tudtam abbahagyni amikor már megfájult a hüvelykujjam amivel a gázt nyomtam 😊

Necro

A Mario Superstar Saga-t vitte már végig valaki?
Hogyan kell ott megcsinálni annál a fõellenségnél (?) amikor átváltozik 3 lukká és beleesnek meg villámokkal támad? Egyszerûem támadni sem tudok és GameOver 😞

radeer
Aki szereti a felülrõl mutatott autós versenyeket ( szerintem nagyon jók, mint anno Amigán a Super Cars), amiben lehet upgradelni sõt elõre-hátulra fegyvert ( oil,rocket,stb) tenni annak ajánlom a Racing Gear Advance-ot. Nagyon bejövõs gém 😊

koryne
Jaja, B.U.É.K., meg jó bulizást! (GBA-t ne vigyetek, a végén még összetörik!)

Seth
én most az új zeldát nyomom meg a KingdomHearts-ot(ez szerintem eszméletlenül monoton lett)

PSN ID.: Beegabor

radeer
B.U.É.K. !
GBA 4Ever ;-)

koryne
Akkor a Harmony rövidebb... 6 óra alatt végig lehet vinni (ha nem akadsz el 😊)

NecroJoe
Nálam Castlevania - Circle of Moon (46%, kb 6 óra tiszta játékidõ eddig)

Necro

Anubys
metál slagg edvensz

csak baromi nehéz a kicsike... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ha érdekel valakit, eladó 50000Ft-ért egy 1 hónapos,garis Gameboy Advance SP+512Mb XG2FLASH Turbo kártya+ 400 játék.
koryne
Én épp most játszottam végig a Castlevania: Harmony of Dissonance-ot. Alaposan kiveséztem (mindhárom befejezés, összes rejtett cucc, meg minden kis biz-baszt is összegyûjtöttem). Szóval kellene vmi új... Nem akar vki cserélni?

Seth
Ki mivel játszik mostanában ?????

PSN ID.: Beegabor

meg, rendes volt a vamos... magyarazkodtam picit, oszt kesz. de a legegyszerubb, ha ugy keri az ember (mar ahol kell, lik-sangnal pl a 90 dolcsis rendelesemre keres nelkul 9 dolcsit irtak), hogy kis osszeget irjanak ra, legalabb tapasztaltam, hogy ezt jobb odairni a bekesseg erdekeben 😊
koryne
Whave, szeretném megkérdezni, h sikerült-e az "e-mail preparálás"?
Szóval, megúsztad a sok mani kifizetését?

Borgi
Sziasztok!
Végra tudok írni forumba.
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket privibe zaklattam.
Most majd ide jövök ómázni ;>

porki fagyok fállalon

Anubys
Hoppá, ebbõl asszem én is berendelek egyet... K*rva olcsó, azért gondoltam, hogy kijött a 256-os is... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
Ecube-ból csak 1G-s van a WinsunXnél, ez 110$

Necro

koryne
Nem. 110-ért 1 Gb-s ECube jár <#vigyor>

Anubys
110-ért 256-os ECube jár?

NecroJoe
Az ECube jó választás, lassan csak kijavitják a bugjait 😊

Necro

koryne
Kösz, Necro! Azt hiszem egy ECube lesz a rendelés tárgya. A bugjait folyamatosan javítják, sztem megéri 110 dolcsiért <#nyes>

Na így már lehet, hogy bele merek én is vágni egy ilyen rendelésbe.
NecroJoe
A vámos részt simán beírtam abba a levélbe amiben a fizetési számot (MTCN) küldtem.

Necro

NecroJoe
Elöször levél a WinsunXtöl:

Dear Customer :

Thankyou for use winsunx. Your order is fully in stock now. and you was choice make the payment via Paypal, please make your payment to our paypal account : [email protected] , And when you completed the payment , please send back your ?Winsunx Invoice? to us by email .

because this is for confirm your order need. Then we will process your order once the payment arrived. If you have any further questions, please feel free to contact us again. Please in advance. Thankyou.

Best Regards,

Winsun Lei, Kam Wa - Marketing Executive Director

Macau Mobile : (853) 6895113

WINSUNX PRODUCTION ( Macau S.A.R. China )

Address : Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau

Telephone Number : (853) 385100

1. levelem:

How shoul I fill the WU form?

This way:

FIRST NAME : LEI
LAST NAME : Kam Wa
STREET . NUMBER : SUN STAR CASTLE Computer Center , Shop #CA, CV/1, no 13A, Rua De S. DOMINGOS, MACAU
CITY : MACAU
PROVINCE : MACAU
COUNTRY : MACAU
Phone number : (853) 6895113

Or this way:

- Full Name : Lei, Kam Wa

- Street . Number : Shop #CA, CV/1, No.13(A) , Rua De S. Domingos, Macau

- City : Macau

- Province : Macau

- Country : Macau

- Phone Number : (853) 385100

válasz:
FIRST NAME : LEI
LAST NAME : Kam Wa
STREET . NUMBER : Shop #CA, CV/1, no 13A, Rua De S. DOMINGOS, MACAU
CITY : MACAU
PROVINCE : MACAU
COUNTRY : MACAU
Phone number : (853) 385100

2. levél:
I have paid your money with WU (115$):

Sender: Gombos Sándor
Reciver: Lei, Kam Wa
MTCN (Western Union): 2740911103
Order List: -EZF-Advance - Flasher ( 256Mb )
-GBA SP BeArt Airform Pocket Carry Case (Black)

I would like you to post the package to one of my friend's adress:
First name: Tapsonyi
Last name: Zoltán
Country: Hungary
City: Debrecen
Zip code: 4030
Adress: *** u. **

PLEASE WRITE ON THE PACKAGE TOY, 10$, ETC... BECAUSE I DON'T WANT TO PAY TAXES!!!

Válasz:

Dear Gombos Sándor:

Thank you for use WINSUNX, we will check and pick up your payment at tomorrow or next business day, if all without any error , and then your goods will send at same day. we will help you to set a low value on your invoice , but we can't give an assurance of you will not to pay the taxes . If you have any further questions, please feel free to contact us again. Please in advance. Thanks.

Btw : Please check your order list & Receiver information , and send a confirm by this mail .

Date : Dec 08, 2004
MTCN : 2740911103 <> US$115
Payment Method : Western Union
Package shipping Method : UPS Express
Invoice Number : WSXU00001508

Payment Sender's full Name : Gombos Sándor

Receiver : Gombos Sándor
address : ***. **
City : Debrecen Zip Code : 4030
Phone : 3670*******
Country : Hungary
Email : [email protected]

1 EZF-Advance - Flasher ( 256Mb )
1 GBA SP BeArt Airform Pocket Carry Case (Black)

=================================================
Best Regards,

Winsun Lei, Kam Wa - Marketing Executive Director

Macau Mobile : (853) 6895113

WINSUNX PRODUCTION ( Macau S.A.R. China )

Érdemben ennyi volt, innentöl csak mindig egy OK-val válaszolgattamtam

Necro

koryne
A "hol" egy hülye kérdés volt, elismerem <#zavart2>

Igen engem is ez érdekelne, a mi módon - a levélváltásaid kivonatát közkincsé tehetnéd ( gyér angol tudás)- a hol-t, azt nem értem, gondolom emil-rõl van szó.
koryne
És mi módon fogalmaztad meg azt, hogy nem akarsz vámot fizetni és persze hol?

NecroJoe
Kérték tölem hogy írjak a netes fizetésröl. Mivel én még csak WUval fizettem, a többiröl nem tudok pérdemben írni szóval akinek fizetett bankkáártyával az írja már le annak a menetét.

Western Union fizetés: Magkaptad az adott cégtöl hogy mennyit kell befizetni a cuccodért (nálam 115$), besétálsz a kijelölt bankba ahonnan lehet dollárt átutalni (www.otp.hu -ról le lehet tölteni egy Excel fileban ezek listát). Itt odamégy a megfelelö ablakoz/húzol egy sorszámot, majd mondod hogy mit szeretnél. Ekkor kapsz egy formanyomtatványt, ezt értelelmszerüen ki kell tölteni. Az alján van egy olyan pont hogy az pénzt felvevö személynek van-e személyazonossága, azt be kell X-elni. Ha visszaviszed elmondják hogy az átutalásra még rájön a WU átutalás költsége (150$-ig 21$), majd megkérdezik van-e nálad $ vagy tölük veszel. Én tölük vettem, csak annyiból áll a dolog hogy odaadtam a pénz forintban. Ezután még szarakodnak valamivel (eltelik egy kis idõ, nálam vmi Fax-visszaigazolásra vártak), majd ha minden rendben ment megkapod a MTCN számodat, ezt kell majd e-mailben továbbküldeni.

Necro

NecroJoe
Az EZFA-ba nem kell elem, ráadásul az akksija folyamatosan tölti magát a GBA ról. Más kártyáknál elöfordul hogy (mivel az áramot flashelésnél USB-n veszik magukhoz) ha pár napig/hétig nem kötöd gépre akkor elvesznek a mentéseid.

Necro

hogyne kéne már bele elem. mindbe kell. ha nincs benne, elveszik a mentésed. az xg-ben nincs rtc (real time clock) ezért néhány játék nem mûxik vele (pokemonok fõleg)

Meg tudja mondani valaki, hogy az itt preferált EZFA kártya miért jobb egy xgfash kártyánal.Mindkettõbe kell elem? Vagy hülyeséget kérdezek??? Akkor bocsesz...
radeer
Sok ROM oldal megszûnt sajna.
Jelenleg aki nem akar IRC-n + DC++ on kolbászolni annak itt van ez !
Emuvortex ( reg kell neki !)

NecroJoe
Van GameBoy Advance emulátorod? Van flash kártyád? Menj fel IRC-re vagy DC++-ra és ingyen letölthetsz több mit 1800 romot. Ja, és ez nem szünetel...

Necro

kojotomi
Van GAME-BOY emulátorod?
Ha van és kell hozzá játék akkor menj el a
www.gameboy-games.co.de
És ott ingyen tölthetsz le több mint 300 játékot
(de most az oldal szünetel)

NecroJoe
Látásból ismerem ezt a csomagot, de csak az átalakító miatt nem fogom megvenni, másra pedig nincs szükségem belöle.

Necro

jahh, a gba to minijack atalakito az igencsak jo cucc, a phillips superbasszusos fulhallgatoval meg azzal tokjo a hangminosege a gbanak 😊
radeer
Fülhallgatóval elég jó a játékok hangja szerintem.

Mellesleg ami abban az egyben csomagban van arról tudok írni. 10in1 cucc asszem : Fülhallgató,fülhallgató adapter,bõrtartó,4 link kábel meg ilyenek vannak. Media Markt-ban 3990Ft-ért dobálják.
A minõség azonban kb két hét után kijött, hátul mozgatni kellett a kimenetnél a füles madzagját mert elment a sztereó hang az egyik oladalon. Utána inmkább betettem a kovertert (gba to minijack ) gondolom az sem gyári ennyiért és hasonló dolgok jöttek elõ. Van benne még 1 cucc ami jó a minijack-hez az nem igazán tud mozogni talán az mûködik majd egy darabig 😊

Egyébbként szerintem ezt a cumót árulja Cheapboy 9000 FT-ért
A csomag tartalma: Autós töltõ GBA játékkazetta tartók GBA SP tartótáska GBA SP fejhallható átalakító GBA SP fejhallgató GBA Link kábel (4 játékos) Képernyõ védõ ....szal ez van a Media Mark-ban 3990FT-ért ;-)
Mellesléeg szerintem ennyit megért...többet nem,l autós töltõ is van benne ha pont úton merülne le 😊

Szerencsére lakik egy rokonom Hollandiában, úgyhogy le birok faragni a költségbõl pár ezer forintot 😊

NecroJoe
A postaköltségröl már leírtam a véleményemet az elöbb. Inkább fizetek +4000Ft-ot a postáért mint utána 10000et vámért meg áfáért, azért mert gagyi helyröl jött a cucc. (Mivel ezek a dolgok itthon beszerezhetetlenek reális áron, én ugy vagyok vele hogy pl. a flashkártya ára nem 12000Ft + egyéb költségek, hanem úgy hogy kifizetek 24000et és van egy flaskártyám, és onnantól nem érdekel hogy milyen címen fizettem ki, akár 500 akár 20000 Ft belöle a kártya ára.) Amugy szerintem azért ide a legdrágább a rendelés mert nem a fõvárosba érkezik meg a csomag (esetemben Belgiumba), szóval még fél Európán is át kell jönnie... Ahhoz képes hamar itt van 😊

Necro

Van benne valami... na egye fene akkor innnen fogok rendelni. Csak ne lenne olyan drága a postakölcség.

NecroJoe
Ok, csak mondjuk a GBA hangjának a minöségén a legszarabb fülhallgató se tudna rontani... Amugy Koryne-nak igaza van abban hogy mindenhol ugyanezeket lehet kapni, többszörös (Magyarországon akár 10-20szoros) áron...

Necro