3755
-
#1675 Csak annyi hogy csajt kell irányítani. -
#1674 Az megint más, ha Én unom meg, és megint más, ha kirántják alólam a talajt, amikor épp kattogok :))) -
#1673 És az új Harvest Moon miben különbözik az előzőtől? -
#1672 Hol láthatók azok a képek? Engem is érdekelnek. -
#1671 A játéknak leghamarabb 3 év alatt lehet vége, annál tovább tart minél több célt teljesitesz. Én 3 nap alatt több mint 10 órát játszottam vele emun :) Ultra-részletes leírások találhatóak a játékról (meg kb az összes többiröl is) az gba.ign.com-on a FAQ-k között. Egy átlagos GBA játék FAQ-ja kb 100-250 oldal :) -
orkenyid #1670 Nekem 4 év után vége lett :(
Jött a tulaj, ilyen mérges fejet vágott, jött a credits, majd visszarakott a menübe. -
NormalisEmber #1669 Persze szerintem te is meg fogod unni egy idő után. Én 10 évig bírtam, mert össze akartam gyűjteni az 50milliót(milliárdot?) hogy az erdész felépítse a hegyi házat, de már olyan szinten untam, hogy rossz volt ránézni is.(annak ellenére hogy a játék jelentősen könnyebb lesz ha megszerzed a teleportációs követ.) -
#1668 ISTEN VAGY!! :)) Kishíján rosszúl lettem, hogy addikcióm tárgya elmúlik idővel :)0 -
NormalisEmber #1667 mármint a véget ért alatt azt jelentem, hogy 4(5?) év után jött a tulaj hogy jól megy-e a farm(azaz egy bizonyos %-ot kellett elérni), és ott ért véget. Elméletileg a házasság után a gba-s verzió is "véget ér", azaz jön a stáblista,de utánna folytatni lehet.(a végcél ugye, hogy az 50edik házassági évfordulóra kapjál egy új házat a feleségedtől) -
NormalisEmber #1666 Soha nem ér véget. Ami véget ért, az ha jól emlékszem az snes és a ps1-es harvest moon volt.
-
#1665 MI AZ, HOGY VÉGET ÉR! AZONNALI DEFINÍCIÓT KÉREK!!! -
orkenyid #1664 :))
Abba csak az a rossz hogy egyszer csak ugy pont rosszkor vége van :( -
#1663 Harvest moon: Attól tartok megtaláltam a legaddiktívabb cuccot GBA-ra. Ma 6 (HAT) órán keresztül játszottam, és most is csak azért pihentetem, mert töltöm a kis bestiát. ÚRISTEN :))) -
orkenyid #1662 Én láttam, kipróbáltam, inkább szenvedés, mint játék :)
A Nintendogs és az: és és föld :)
A grafikája abból áll hogy kutyaképeket (amik ráadásul rondák) forgat... -
#1661 Plusz most jelentettek be valami Ubisoft kutyás cuccot GBA-ra! Amennyire nekem lejött, a Nintendogs a DS extráit (érintőképernyő, hangfelismerés) jól kiaknázza. -
#1660 Ezek az "életszimulátorok" nekem egy... öhm, stílszerűen kutya :) Azért én megnézném azt a Nintendogs-ot... :) -
orkenyid #1659 1. A Harvest Moon nem tamagochi, és szerintem is a legjobb játékok között van gba-ra :)
2. Van már Nintendogs GBA-ra (japán), de csak egyszer nézd meg, tuti elmegy tőle a kedved :) (GameSpot-on kb. 5 pontot ért el) -
#1658 Ez jó! Nem kell kivárnom a DS-t, míg megveszem! -
#1657 Ne b*ssz ki velem! Ez biztos? :D -
#1656 Lesz majd Nintendogs GBA verzió. -
#1655 No, megtaláltam az ideális játékot magamnak: Harvest moon :))) Tamagocsi kis gazdasági szimulációval. És pokoli aranyos! :) -
orkenyid #1654 :))
Én egyről tudok, de SZERINTEM xar :)
http://releases.pocketheaven.com/?system=gba§ion=release&rel=1785 -
#1653 És olyan nemnormális? Én az eszerint a fórum szerint "szarfoshugy" NFSU-val is remekül eljátszogatok :)) -
orkenyid #1652 Nincsen sajna olyan ami egy kicsit is normális lenne :( -
#1651 Tud valaki valamiféle "tamagocsit" GBA-ra? Lehet akár pokemonos is, az nem lényeg, csak ilyesmi legyen :)) -
orkenyid #1650 A ROM-ot :))
Kijelölöd a végén a felesleges részt és nyomsz egy DEL-t majd elmented. -
#1649 ööö valami nem tiszta:)
hexeditorral a ROM-ot vagy a kártyát szerkeztem, és hogyan ?:)) -
#1648 Kösz!
Kipróbálom :) -
orkenyid #1647 Egyszerűen csak szedd le a file végéről egy hexeditorral a 00-kat vagy az FF-eket. Azért látja 126mbitesenek, mert a loader 2 mbitet foglal. Ha csak egy játékot akarsz, akkor azt nyugodtan ki lehet kapcsolni a beállításokban. -
#1646 Hello!
Új vagyok még, és egy kérdésem lenne.
Van egy DS-em van hozzá egy ezflashem is viszont csak 128-as.
azokat a játékokat amik 128bitesek semmi képpen sem tudom felrakni rá? (a kártyát a loader 126osnak látja) Nincsen valami tömörítő program hozzá?
Előre is köszönöm a választ. Ha már esetleg le van írva hamarabb akkor sorry. -
#1645 Ok, köszönöm az infót. Eddig nincs gond a mentésekkel... kopp kopp kopp :) -
orkenyid #1644 Ha azt írja sárgával hogy HIDDEN akkor az annyit jelent hogy törölni fogja, ha ráraksz a listára más játékot és kevés lesz a hely. Egyébként a bugok a mentésnél vannak vele, pl felülírhatja egyik játék a másikét. (de lehet hogy ez csak régebben volt így :) ) -
#1643 Már csak arra kéne rájönnöm, hogy lehet törölni :DD Úgy értem ha új játékot próbálok rárakni, kijelöli az előtte levőt, és törli is normálisan ,viszont ha megnyomom a DELETE-t, akkor kiírja, hogy láthatatlan a GBA-n, de ennyi, nem töröl... -
#1642 Egyenlőre 15 programot próbáltam ki (NFSU, Zelda, ilyenek) és semmi gond. :) -
#1641 de jó neked... mesélj majd, mi nem megy vele. -
#1640 Megvan a Flash2Advance ULTRA kártyám, fantasztikus! :))) ÉLJEK SOKÁ! :)) -
#1639 ezüst gba sp + ezfa 256 eladóóóóóóóóóóóóóóó. privizzetek ha kell. -
orkenyid #1638 Az ultra kártyák valóban ELÉG bugosak sajna, és nem csak az első példányaik... -
#1637 priviben várhatok árajánlatot... -
#1636 Az újak már nem... Minden kártya bugosan jön ki, nagyrészük az új driverekkel javítható (pl. az EZFA kártyák is elég érdekes dolgokat produkáltak régi driverekkel, mégis a legjobb kártya). Amúgy ha a hardverhibára gondolsz, az csak az 1G és afölötti kártyák baja volt.