Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem jobb mint az utána következõ.
Mikor írod a játékot rá, valahol alant már írtam ( FONTOS ) ...elkezd írni 1-2 mp múlva zárd be a programot a Bezárár gombbal.
Magyarul programfutás közben zárd be, nem fog bezáródni hanem írni fog tovább.
Lehet elsõre pár mp. után tényleg kilép a programból, de ezt ismételd 2x-3x 100% össze fog jönno hamar.
Ez valami szaros BUG lehet, én a 128Mbites f2a kártyámat nem tudtam megírni, órákon ( minimum 3-4 órát nem írt hanem error-t írt az írásnál kb. 200x próbáltam írni rá) keresztül ( telepítettem new verziót, frissítettem minden szart ) aztán gondoltam megy vissza a feladóhoz a cucc. Aztán bosszúból bezártam a progit mielött szétvertem volna, nem érzékelte be akarom zárni ráböktem az X-re ( program bezárás) párszor...és ...zd +írta 😊
Azóta így minden gond nélkül használom a kártyát,igaz mint írtam párszor bezárja de néhány próbálkozás után felírja és kész 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Itt nézz körül: http://www.linker4u.com

ezeket próbáld ki:
- Zárd be a spoolsv.exe-t.
- Ne legyen más progi elindítva.
- Csak a minimális dolgokkal indítsd a gépet (bill, egér, monitor)
- Rakd fel az SP2-t (nekem azóta jobb)
- nézd meg a linkeren (szedd szét ha lehet) hogy nincsen-e kondenzátor kipukkanva.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem tudjátok, hogy létezik-e commodore emulátor (bármilyen) GBA-ra?
Köszi!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Itt vannak, le kell húznod az "other Downloads"-ból a Builder programot + az adott emulátort, elindítod a builder-t, beállítod neki az emulátor és a romok elérési útját, és csinál neked egy *.gba file-t, amit símán felküldessz a flash-kártyára. Arra figyelj, hogy max 16 mega lehet a GBA file mérete (bár NES esetén ez is baromi sok játék, SNES-nél 5-6 játékból össze lehet hozni egy akkora file-t), különben nem mûködik.
Necro
Mostanában nem foglalkoztam GBA-val.Meg tudnátok mondani nkm,hogy mennyiért lehet eladni mostanság egy sima GBA-t?Mert szeretnék egy SP-t.Köszi
Meg lehet oldalni, hogy TV-t nézzél !
Van egy dokkoló egység, kihúzható antennával amivel ( PAL ill NTSC version) tudsz adásokat gogni.
Van olyan ami GBA to TV converter amivel ki udod tenni a képet amivel épp játszol ( Movie player,stb) TV-re.
Van olyan amivel bármilyen külsõ videó forrásból ( DVD,Videómagnó,stb)átalakítja a jelet és nézheted a GBA-n..
Csak keresgélni kell 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
A winsunx-on pl ez is van, a maga 30 dolcsijával nem is olyan drága...
vagy veszel egy gamecubet+egy gba playert
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Össze lehet valahogyan kötni a számitogépet és a GBA-t?Mien kiegészitõk vannak még GBA-hoz?
Ez megy most :
GRN
Várd meg a toplistát és alul bökj rá a német vagy amcsi zászlóra .