Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
hi.

gba-hoz flash karit keresek !!

van pár eladó játék

radeer
Próbáld + f2aw30 -as verzióval írni a f2a kártyádat.
Szerintem jobb mint az utána következõ.
Mikor írod a játékot rá, valahol alant már írtam ( FONTOS ) ...elkezd írni 1-2 mp múlva zárd be a programot a Bezárár gombbal.
Magyarul programfutás közben zárd be, nem fog bezáródni hanem írni fog tovább.
Lehet elsõre pár mp. után tényleg kilép a programból, de ezt ismételd 2x-3x 100% össze fog jönno hamar.

Ez valami szaros BUG lehet, én a 128Mbites f2a kártyámat nem tudtam megírni, órákon ( minimum 3-4 órát nem írt hanem error-t írt az írásnál kb. 200x próbáltam írni rá) keresztül ( telepítettem new verziót, frissítettem minden szart ) aztán gondoltam megy vissza a feladóhoz a cucc. Aztán bosszúból bezártam a progit mielött szétvertem volna, nem érzékelte be akarom zárni ráböktem az X-re ( program bezárás) párszor...és ...zd +írta 😊
Azóta így minden gond nélkül használom a kártyát,igaz mint írtam párszor bezárja de néhány próbálkozás után felírja és kész 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Köszi a segítséget meg az infót!
Lehet hogy nincs a tiedben kondenzator, az enyemben van, csak 1 tipp volt hogy az lehet a baja.
Itt nézz körül: http://www.linker4u.com

Uh... Zavarba ejtõ ez a segítõkészség. Viszont az én linkeremben ezek szerint nincs kondenzátor - vagy ha van baromi jó az inkognitója - itt csak 2 chip-et látok az egyik majd az egész panelen elterjeszkedik, meg áramkörök, vagy mi a francok :-( És csak linkert esetleg lehet valahol szerezni. Mondjuk valakinek nem romlott el a flash kártyája :-D ?
és akkor rossz ha púpos a teteje vagy ilyen sárga kiválás van a tetején.

gépen=képen

a kondenzátor olyan mint a gépen az a fekete, csíkos csövecske.

Mégmost sem m1, a spoolt kilõttem, min. progi ketyegett csak, sp2-t még nem tudtam felrakni. Lehet, hogy megpróbálom valahol. ahol még van w98. A linkert szétszedtem, de nem vagyok kompatibilis vele :-( azt látom, hogy a vezetékek nincsenek leszakadva, meg látok benne 1 chipet, de kondenzátor??? az meg hogy néz ki, meg honnan tudni, hogy beszart-e? na, kb. ennyit értek hozzá :-( Holnap kipróbálom a suliban 2 gépen, de nem reménykedem.
Nekem XP-vel vannak problémák az F2A LPT-s kártyámmal. Néha váratlan helyen megáll transfer error-al vagy no connection-al. 5-6x kell írni mire megírja. Win98-on SEMMI ilyesmi problémája nincs. Bár azóta már sikerült 1-2 megírásra csökkentenem.

ezeket próbáld ki:
- Zárd be a spoolsv.exe-t.
- Ne legyen más progi elindítva.
- Csak a minimális dolgokkal indítsd a gépet (bill, egér, monitor)
- Rakd fel az SP2-t (nekem azóta jobb)
- nézd meg a linkeren (szedd szét ha lehet) hogy nincsen-e kondenzátor kipukkanva.

Ja, és van 1 laptom is, amire szintén feltelepítettem - miután beszart a pc-n a káneksön -, mint kés a vajban úgy rakta fel. Aztán 1 újraindítás után már ugyanazok a problémák jelentkeznek. Nevezetesen, hogy ez sem látja. A hunyó biztos a kábel, de csak bonyolítja dolgot, hogy ha mindezek ellenére - tehát a gép nem látja a kábelt - rárakom a másik végére a gba-t, a linkeren az active led világít. Persze ha elindítom a programot: connection failed :-((((((
4 van rajta, gondolhatod bepróbáltam mind1iket... Próbáltam még új hardver hozzáadása címût is, nihil.
guardian hero
Esetleg ha átdugod másik USB portba?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kösz a reakciót, de az a baromi nagy helyzet, hogy hardveresen sehol nem találom az eszközkezelõben, (úgy rémlik mikor elõször felraktam az usb eszközök között figyelt 1 sio bridge processzor nevezetû játékos) a windowsban viszont ott vannak azok a fájlok, amiknek ott kell lenniük :-) Próbáltam újra telepíteni is, de 1xûen nem látja a pc ha rácsatlakoztatom, mintha rá se raktam volna semmit :-(
guardian hero
Bizonyos linkereknek elég gyenge a driver-e, próbáld a vezérlõpultban letiltani, majd újra negedélyezni az USB eszközök között az cuccot, hátha segít.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem sikerült megcsinálnom, de most nem is aktuális, mert úgy néz ki beszart a flash kártyám, illetve a kábele. XG2turbo-m van, az elsõ 1 256-os volt, ami már az elején ugyanazt a hibát produkálta, amit most az 512-em.(mondjuk ez is csak vagy 1 hónapos) Nevezetesen ha felrakom usb-re a kábelt, a pc nem hajlandó vele szóba állni. Járt már így valaki hasonló kártyával, azaz típus hiba és úgy szar az egész, ahogy van, vagy csak én húzok bele mindig jó érzékkel.
Rip
Köszi.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Anubys
Ja, amúgy itt egy linkoldal az összes ismert GBA-s emulátorhoz: http://www.gbafan.com/

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Van egy C64 emu fejlesztés alatt, de már elég régen ilyen stádiumban van, nem hinném, hogy még mindig forglalkoznak vele...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

windrunner
I don't think soo...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Rip
Üdv!

Nem tudjátok, hogy létezik-e commodore emulátor (bármilyen) GBA-ra?

Köszi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Thx az infót, otthon majd letesztelem, remélem sikerül.
Anubys
http://hem.passagen.se/flubba/gba.html

Itt vannak, le kell húznod az "other Downloads"-ból a Builder programot + az adott emulátort, elindítod a builder-t, beállítod neki az emulátor és a romok elérési útját, és csinál neked egy *.gba file-t, amit símán felküldessz a flash-kártyára. Arra figyelj, hogy max 16 mega lehet a GBA file mérete (bár NES esetén ez is baromi sok játék, SNES-nél 5-6 játékból össze lehet hozni egy akkora file-t), különben nem mûködik.

windrunner
Nézz be az 576.hu-n a GameBoy Advance topic-ba ott pont eladó 1.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnék NES-s SNES-s gamékkal játszani GBA-n? Hol találok rá emulátort, és hogy kell felrakni a kártyára?
NecroJoe
Nem hiszem hogy sokan árulnak linkert és kártyát, esetleg nézz szét az aproneten vagy hasonló oldalakon.

Necro

nekem csak linkerem+kártyám van ami nem megy sp-vel 😄

Nincs véletlenûl valakinek egy eladó GBA SP-jé és melé flash linkere és kártyája
Csibe001
sziasztok!
Mostanában nem foglalkoztam GBA-val.Meg tudnátok mondani nkm,hogy mennyiért lehet eladni mostanság egy sima GBA-t?Mert szeretnék egy SP-t.Köszi

NecroJoe
Az csak Japánban van.

Necro

koryne
Vagy a videotelefon-kütyürõl (vagy az csak tervbe volt véve???) 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

guardian hero
Hogy a csatlakoztatható digi fényképezõrõl ne is beszéljünk 😊

radeer
GBA-n mindent lehet.
Meg lehet oldalni, hogy TV-t nézzél !
Van egy dokkoló egység, kihúzható antennával amivel ( PAL ill NTSC version) tudsz adásokat gogni.
Van olyan ami GBA to TV converter amivel ki udod tenni a képet amivel épp játszol ( Movie player,stb) TV-re.
Van olyan amivel bármilyen külsõ videó forrásból ( DVD,Videómagnó,stb)átalakítja a jelet és nézheted a GBA-n..
Csak keresgélni kell 😊

koryne
Sztem Roteiro nem összekötni akarja a TV-vel, hanem GBA-n akar TV-t nézni (pl. útközben). Ezt a már említett TV tunerrel meg lehet csinálni, mindenféle szétszerelés nélkül. Az illetékes javítson ki, ha tévedek 😊

a gb player csak gamepakokat jatszik le tudtommal, se flasht, se movie playeert...
koryne
A sima GBA-hoz volt (van) TV tuner (asszem SP-vel is mûködik).
A winsunx-on pl ez is van, a maga 30 dolcsijával nem is olyan drága...

rá lehet kötni tv-re, csak kicsit körülményes (szét kell szedni).
vagy veszel egy gamecubet+egy gba playert

Sheltem
A flash kártya sajnos nem olcsó, de ha azt nézed, hogy azon játszhatsz az összes eddig megjelent(1866db) játékkal ingyen akkor már ugye máshogy áll a dolog. 256mbit es általában 25-30000Ft 512 es pedig 35-40000. 256 osra minimum 2 játék fér fel de inkább 3-5. Vannak külön kisfilmek gbara, de a tvdet nem hiszem hogy rá tudod kötni. Flash kártyát boltban nem nagyon kapsz inkább keresgélj pl apróneten.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NecroJoe
Vissza kéne olvasni...

Necro

És mennyibe kerül egy olyan Flash kártya?És hol lehet kapni?Meglehet vlhogy oldani h GBA-n lehessen TV-t nézni?
Sheltem
Ha veszel egy flash kártyát azt USB n kötöd össze a géppel. Ilyen egyszerü

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NecroJoe
Miért akarod összekötni?

Necro

Heloka!
Össze lehet valahogyan kötni a számitogépet és a GBA-t?Mien kiegészitõk vannak még GBA-hoz?
Ez tényleg mûködik! Köszi!!!
koryne
Vecsésen van a csomagom! 😄 Onnan már csak ideér még ma (Törökbálint)!

radeer
Emuvortex behallt.
Ez megy most :
GRN

Várd meg a toplistát és alul bökj rá a német vagy amcsi zászlóra .

Van, csak nem mûködik :-D 1ébként gba-ra is úgy kezdtem anno gyûjtögetni a romokat, hogy az emu még igencsak gyerekcipõben járt. Meg ha lesz nds-m, meg flashkártyám, akkor már ott is nyomulhatok a gamékkal ( 2 már van ). Jajj, a kezem már megint a bilibe lógott! Mega thx a címért!!!!
Itt keresgélj!
DS-hez még emu sincs

Kösz, most már kapisgálom, viszont úgy látom, hogy az emuvortex beszart, nem tud valaki valamilyen tuti címet? Esteleg NDS romok?