Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://supermario4ever.wordpress.com
manapság meddig vámmentes a cucc? kel kuncsizni, hogy kevesebbet irjanak rá?
512 cf 75 dolcevita.... + pótyta 43.6 + sáp már sok lenne.
EZII-Flash PowerStar okés, az egyik legjobb cucc. De amit felsoroltál az tudtommal mind jól mûködik, szóval lehet válogatni 😊
Csak a WU-val kellett fizetnem, se vámot, se semmit. Akartam borravalót adni a futárnak, de amint aláírtam hogy átvettem, sarkon fordult és elhajtott 😊 Szóval a WU-n kívül semmit nem kellett már plusszba fizetni.
Xbox Live gamertag: kilencnad
akkor lehet nekiugrom a kérdésnek.... 512-es EZ II Flash csocsesz cucc? vagy van ott még XG2T 2005 512, Ecube Ezfa, megmitomén milyen tipusok.
problémamentes ez a rendelés manapság? cf kártyán filozofálok, de a 256-os postaköltséggel annyi, mit a rózsa utcai bótban.... igaz, talán a rendelt kicsit jobb cucc.
De lehet, hogy szegény "újakat" sem kellene ledorongolni rögtön, ha még minden új nekik 😊
(Na jó, párom segített 😄 Õ ezt a részt már megcsinálta 😛)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Necro
GBA micro: a fényképek alapján nagyon kicsi (nekem néha még az SP is kicsi, amikor töltõn van akkor egyenesen kényelmetlen mert a shoulder gomboknál nem fér el ez ujjam 😊 A kijelzö nagyon (kurvára) kicsinek tûnik (lehet viszonyítani a gépben lévõ kártyához képest) a Start / Selecet gombok szerintem rossz helyen vannak, a shoulder gombokat még nem láttam gondolom azok se nagyobbak az SP-seknél. Ha jól értettem a bejelentésnél akkor egy kombinált (új) töltõ/egyéb port lesz rajta szóval aki a GBA-val Flashel (pl. én az EZFA-val) akkor az felfordulhat. A Jack kimenet viszont faja, SP-röl eléggé hiányzik. Sztem micro-t az fog venni aki még alap GBA-val nyomja, meg persze Ázsiában ott buknak a kis cuccokra. Emlékszem milyen viták voltak amikor az SP kijött hogy túl kicsi, szögletes, kényelmetlen stb... Akkor ez mi? 😊 )
Ha valakinek van képe a gép hátuljáról (a Shoulder gombos oldal) akkor pls linkelje be.
(nálam valami ilyesmi fut kritika/elmélkedés cím alatt, nem az hogy valaki odahány egy sort a fórumba hogy a Micro szar mert már 4 éves a GBA...)
Necro
Necro
https://supermario4ever.wordpress.com
Necro
Necro
Necro
Mentéseket ugyan savepatchelni kell...
mert a winsunx-ról való rendelés elõtt állok, de postaköltséggel az se olcsóbb.....
Játszott vagy játszik valaki a Sword of Mana-val?
Elakadtam a Batmo Cave-ben, aminek a bejáratánál az a kereskedõ nyuszika (tán Nico?!) is áll. Odabent valami zöld puffancsokat kéne kinyiffantanom, de sehogy sem megy. A denevérekkel elbánok, de a zöldekkel, meg azzal a ventillátorként forgó barna gombóccal nem. <#shakehead>#shakehead>
Ja, és a kislánnyal vagyok. <#vigyor3>#vigyor3>
Visszamentem Topple-be is, a vegyeskereskedésbe, hogy hátha azzal van a gond, hogy nekem csak varázspálcám van, és másfajta fegyverrel lehetne csak leölni... de nem lehet kapni fegyvereket. <#shakehead>#shakehead>
Van valakinek valami használható ötlete? <#rolleyes>#rolleyes>
PSN ID.: Beegabor
Csak érdekes, s mivel GBA fórum gondoltam beteszem hátha érdekel valakit.Nincs véletlen linked ahol futás közben leshetném meg?
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://gbatemp.net/index.php?act=ST&f=13&t=4562&s=52a75f3f697a984cc0dbf9051c4d2f12
Necro
Pontosan milyen kártyád van?
Flash 2 Advance vagy Flash 2 Advance Ultra? Mekkora?
The file you are trying to download is hosted by
www.Advance-Power.de
If you are not downloading from this site, this link was leeched.
Please inform the Advance-Power.de Staff about the leecher-website.
Most mit lehet tenni😄??
A Patch dolgot viszont nagyon köszönöm
"Elnézést a zaklatásért de megszeretném kérdezni hogy honnan tudok szerezni programot hogy meg patch-eljem azokat a GBA rom-okat amelyek a flash kártyámon a Corrupted Save hülyeséggel jönnek nekem ala."0624_-_Yoshi's_Island_-_Super_Mario_Advance_3_(E)(Menace).gba.
És egy kisseb fajta leírást hogy hogy is történjen ez a patchelés. THXX"
A progit, ami ehhez kell, Flash Advance Toolkit-nek hívják, letölthetõ pl. az advance-power.de downloads szekciójáról.
Válaszd ki az input és output file-t (érdemes mást adni outputnak, hogy ne csessze szét a romot), a check boxes-nál válaszd ki a "EEPROM PATCH"-et, klikk az Okay-ra, és készen is van... Van pár olyan játék, hol ez nem mûködik, azoknál IPS-patch-t kell keresned hozzá (ez egy file, ami leírja, hogy mit kell átírni a proginak mire - legegyszerûbb a google-n megkeresni), értelemszerûen ilyenkor az IPS Patch-et klikkeled be, kiválasztod az IPS file-t, és mehet a móka. IPS-bõl egyébként nem csak save patch van, hanem ezernyi trainer meg egyéb nyalánkság.
Hasznos lehet még a Remove intro, ami a release group introját szedi le a romról, ha van rajta, illetve vagy a Trim FF's vagy a Trim 00's (ebbõl csak és kizárólag az egyiket használd!), ami levágja a rom végébõl a #FF vagy #00 byte-okat, így pl. a Final Fanmtasy Tactics-bõl 82 mbit-et csinál 128 helyett.
"u:i te milyen programmal nyomod fel a rom-okat a kártyáre?"
Ezzel az infóval nem sokat tudsz kezdeni, mivel kártyánként más progiramot kell használni. Amúgy az EZFAdvance-omhoz EZFAClient-et, az E-Cube-omhoz pedig E-Cube wizard-ot... 😊
Ja, és ami ezt illeti:
"Az is baj ha teli pakolom a kártyát amugy?"
Nem, külön van helye a mentéseknek, és külön a romoknak. Ha teljesen teli van a kártyád rommal, akkor is marad helye a mentéseknek...