Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak emiatt vennéd, én inkább olyan gépet javasolnék, amihez van "hibátlan" SNES emu (pl. egy pocket pc-t).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Régebben volt már GBA-m, most megint vennék, de perzse SP-t.Kérdésem, hogy próbáltatok-e már rajta SNES emulátort.Milyen?Csak ezért venném, ha veszem.
Köszi
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
játszott (játszik) valaki a sabre wulffal?
befejeztem a ffta-t, kéne valami új 😊
Ami pedig a kérdésedet illeti, nem szivatás, meg semmi egyéb, de egy "lol" tényleg harmatfing válasz ahhoz képest, hogy mekkora lámázást kaphattál volna érte. Erre totál nem kell így felkapni a vizet. 😊
Na, peace...
Asszem, hogy privizzetek egymásnak mert itt egy GBA topic található.<#banplz>#banplz>
Necro
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2005. 01. 26.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 07. 02. 23:50
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 07. 02. 23:51
Üzenetek száma: 5
Ó jaj...
Necro
Anyuci nem küldött még az ágyba, mert sok lesz a betárcsázós számlátok kotsog!!!
Te biztos mindenhez értesz te BME-s gyökér!!!
Akkor ahhoz is értesz hogy cseréld a seggedbe vibrit, mert ugye már azt is lehet kapni a GBAhoz, vagy nem tudtad???
Anyud mondta😊
PSN ID.: Beegabor
S hozzátenném, hogy nagyon frappáns ez a kv darálós poénod.
De nekem is szükségem lenne segitségre: szedtem GBA-ra kávédaráló bios-t csak nem tudom hol töltsem bele a kávét! Segitsetek pls nagyon fontos!
Necro
Iá: Cirka 30e egyben minden (13+13+4), külön nem megy.
Érdeklõdõk írjanak egy privit és megbeszéljük a részleteket.
Mindenhez még megvan az origin doboz is 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Necro
Bár a csatánál lehet váltogatni ütés és rúgás között , érdekes ott viszont punch és kick van írva 😄
Necro
Necro
Sin City life don\'t let the system get you down
Akkor úgy látszik, azóta változott az ár! 😄
OFF
Anna bocs, hogy a hétvégén nem voltam MSN-en, de a család megint az agyamra megy... =(((
Nem nagyon voltam egyhuzamban gép közelben. :/
ON
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
De az oldalán kint van a száma, e-mail címe, ott is tudsz érdeklõdni! 😊)
http://www.cheapboy.hu/
[email protected] (ide mailezz neki! 😊)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Necro
Itt kattints a "Nintendo Gameboy"-ra bal oldalt, ott van "Nintendo Gameboy Advance Flash Kártya" és hozzá való kábel is. 😊
Asszem Corában (lehet hogy tesco??) van GBA SP 22000-ért.
Egyszer IRC-n beszéltem egy sráccal (több mint egy éve) ö azt mondta Bécsben van bolt ahol lehet flasht kapni.
Necro
Tud valaki flashkártyát+hozzá kábelt?
Valahol Wienben lehet kapni?
Jó a használt is,ha müxik!
THX
Ja,még1 kérdés
filmet,hogy tudok rajta nézni?
Mert nálunk párom játszik vele, és nem vett észre ilyesmit... <#rolleyes>#rolleyes>
Mondjuk én Sword of Mana-n haltam be, már féltem, hogy sosem kezdõdik el. <#vigyor3>#vigyor3> <#vigyor3>#vigyor3>
Én pink GBA-t vettem barátnõmtõl 17 000 Ft-ért úgy, hogy õ mindössze 3-szor (!!!) játszott vele, és adott hozzá mindent. 😊 Kistáskát, pótaksit, mini csavarhúzót. 😊 De egy gép használtan Cheap-nél is 17 000 Ft. Újonnan meg asszem 25 000. Konzoliumban láttam olcsóbban is használt GBA-t (13 000 Ft-ért).
Játékok meg... Sword of Mana használtan 5000-ért volt Cheaptõl, ZSÍR új Golden Sun pedig 6000 Ft-ért, szintén tõle. 😊 (Legalábbis, ha jól emlékszem 😛PP)
Ez is csak olyan, mintha közértben vásárolsz. 😄 Mindig akad valami, ami PONT akkor akciós. 😊)
Cheapboy's Console World
Konzolium
Az árak néha elég eltérõek... <#whatever>#whatever>
mert a konzolstudio honlapján mind2 30 körül volt
ez a valóságban is így van?
Necro
ez véletlen vagy mi?