3755
-
#1914 Lehet, hogy most őrültek fogsz tartani (nem érdekel) de az eBayen megnyertem a Super Mario All Stars SNES játékot. Ki is fizettem. Megvan nekem a játékkazetta, de nincs meg a doboza, és az Instruction Booklet (az is jár hozzá) és azért vettem meg, hogy, ezek meglegyenek. -
orkenyid #1913 Hát ilyen kézikönyv meg mittom :) -
#1912 Nincs DSem, miféle Mariós szarokról beszélsz??? -
orkenyid #1911 Már nem azért de kb egy éve a sima DS-re se tudsz pénzt összeszedni, a sok marios szart meg veszed... BOCS ha már azóta van DS-ed :) -
#1910 Per pillanat nincs is még DS Lite :) Még van rá egy hónapod. -
#1909 Sajna, nincs rá pénzem Nem tudnék per pillanat ennyi pénzt összehozni. -
#1908 Pontosan erre a kérdésedre ma már válaszoltam a DS topikban... -
#1907 Úgy fáj a Nintendo DS lite-ra! Az mennyibe kerül forintba átszámolva? Nem szeretek warezolni. -
#1906 Minél hamarabb leadnám és pont azokat rendelheted amiket látsz az oldalon. Főleg a warez játékhoz szükséges kellékeket éri meg nagyon. -
#1905 Mkor adjátok le végleg a rendelést? Miket lehet rendelni? -
#1904 Előre is bocs a Caps-lockért.
!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRŐL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZI - VAGY MÁS KONZOLHOZ!!!
Az szóljon, mert rendelés alatt állok :) 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!
Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen. -
#1903 Minél tovább nézem(3 napja mást sem csinálok, csak ezután olvasok :) ) annál inkább látszik, hogy tökéletes megoldás GBA játékokhoz és nagyon jó a DS-hez is. Nem lóg ki mint a Supercard vagy a többi memóriakártyás cucc. Persze drágább, de 22,000 Ft a 2 gigabites verzióért szerintem abszolút kibírható. Jópár DS játék is rámegy, nemhogy GBA. Ha valaki társulni akar rendelésben, szóljon.
Ez-Flash3 -
#1902 Létezik ennél jobb Flash kártya GBA -ba? -
orkenyid #1901 Akkor az elszaródott... -
#1900 up -
hairdresser #1899 1gigás flash2advance -
orkenyid #1898 Milyen kártyád van? -
hairdresser #1897 super army war eladó 3500-ért
néha szarakszik a flash kártyám,rámentem a játékot és hiába az van írva ,hogy donkey kong ,egy másik játékot indit amit rá sem tettem csak elötte,miért lehet ez? -
orkenyid #1896 Haverom üzeni :)
Eladó Flash2Advance Ultra 512MB flashkártya + USB linker + ajándék egy hibás LCD-s GBA :). 28k Ft. Érd: nálam privibe.
-
#1895 10k a reális egy gba sp-ért? hol élsz te. újonnan még mindig 20 felett van.
GBA eladó, fehér, megkímélt, dobozzal. irgyatok privit ha kő. -
#1894 Akkor megnézem pontosan (lehet hogy két SF2-őm van?)
thx!
-
#1893 Street Fighter 1???
Az nem jött ki Gameboy-ra... Akkoriban még sehol sem volt GB, mikor azt kiadták. GB Color-ra jött ki SF Alpha, de az nem az 1 -
#1892 Köszi!
Csak a műanyag tok van meg hozzá! ja meg van mág Donkey Kong3 és Street fighter1 is! amúgy a matrica mindegyiken megvan szép állapotban!
Nem akarom eladni inkább csak érdekel a ritkaságuk/értékük! -
#1891 Állapotuktól függően kb. 2000 FT-ot kérhetsz el értük, a Street Figther-ért meg a Turrican-ért talán picit többet, persze, csak ha dobozuk, leírásuk megvan...
Bár a Cosmotank-ot meg a Kírby-t nem vágom, de a többi kb. ennyit ér, persze /db... -
#1890 Sziasztok!
Segítenétek nekem abban hogy mit érnek/mennyire ritkák ezek a (sima)GameBoy játékok?:
warioland 2
turrican
super marioland
kirby's pinball land
dr x mario
street fighter 2
cosmotank
castlevania
előre is thx!
-
#1889 2003. április -
#1888 Két éve kb. és semmi baja... Azelőtt síma GBA-m volt, az már behalt (mondjuk csak az elemtartó teteje tört el...) -
#1887 tudtommal nem... -
#1886 Nekem mióta megjelent.. mennyi is az? év? és még mindig szuperál. 10k körül van a reális ára érdemes beruházni. Jó játékot a barátnődnek! :) -
#1885 Egy nagyon h*lye kérdésem lenne.
Kinek mióta van meg a GBA : SP je?
Akarok venni egyet bnőmnek és kíváncsi vagyok kb meddig bírja 1.
Van akinek már döglött be esetleg?
-
#1884 Hello!
nemtudja valaki, hogy ha van egy gba sp , és azt egy usb linkerrel a géphez kötöm, és a gépen meg van egy emulator, vagy ami ilynehez lenne..., akkor multit meglehet igy odlani 2 részrol, pl. én géepn nyomnám a msáik meg az sp-n...?
-
#1883 gammákat veszek. -
#1882 Hát, igen. Kár azért. -
#1881 Hehe, nagyon nagy :)
Kár hogy igazából nem ilyen klassz :P -
#1880 Ez kész! -
orkenyid #1879 http://video.google.com/videoplay?docid=-1044230081024110788&q=nintendo -
#1878 Mario játékok vannak-e? -
#1877 Címeket adnál priviben? Platformerek vannak-e? -
hairdresser #1876 4250/db áron gba játékok eladóak -
Oszi #1875 És leírná valaki nekem hogy hol lehet szerezni flash cardot?mennyiért?és igazándiból hogyan kell használni?