Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NecroJoe
A probléma az hogy amiket te mondtál (pontosabban amiket én nem) azoknak:

1. kompatibilitási gondok vannak egyes játékokkal (nem megy ha felfordulsz se)
2. nem tudnak bizonyos mentéseket, ezért patchelgetni kell öket, vagy eleve patchelt verziót leszedni, ami roppant vidám 3-4 éves játékok esetén, a legújabbaknál meg még annál is mókásabb
3. nem tudod a kártyáról archiválni a mentéseket gépre igy ha törölöd (kicseréled) a játékot borul az összes mentésed
4. Kurva lassú a flashelésük, mert nem mind USB-s (párhuzamos port Rulz)
5. Szar, instabil, régi kliens
6. Kompatibilitási probléma a PC és a Flash között (fos driver)
7. 1-6 bármilyen kombinációja

Necro

kisgabo
1-2 gammét raknék rá, nem kell 20 mert nyaralok, viszon a kompatibilitás fõ szempont.
fõleg azé kell ez a vacak.., mert pl a harvest moon-t sehol nem láttam használtan, újonnan meg kissé drága......

ecube ezfa 75 dolcsi az 1 gigás.

az emlitett kártyákat meg azé irtan, mert más dicsérte... ki érti ezt.

kisgabo
náh. a másik kettõt is orbaszájba dicsérik, 10/9.5 pontosak... az általlad ajánlotról itt találtam némi infót.

ezf advance link

ez olyan szépen elbújt a winsunx oldalon, és csak 256-os van.

mit jelent a minden megy vele, a másik kettõvel mi a gond???

egyébbként ezek hogy kezelik a mentéseket?

NecroJoe
Csatlakozom, csakis EZFA-t, ECUBE-ot vagy esetleg EZ III-at szabad venni (ez utóbbi kicsit speciális, viszont külsõ irós szóval akkor is meg tudod flashelni ha már nincs GBA-d csak DS-ed) Amiket te mondtál azok nagyon ratyik (NAGYON finoman fogalmazva), és mivel ugyis rámegy kb 50$ a postára meg 20$ a WU-ra akkor baromság 10-20$ miatt a kártyán spórolni... Nekem fél éve van EZFA-m, ha elég a 256 Mbit akkor csak ajánlani tudom.

Necro

Anubys
Egyiket sem... Pont a két leggázabb kártyát sikerült kiválasztanod.
Vegyél ilyet:
http://www.winsunx.com/indexgbabackuptools.php?mod=productID_15
Igaz, hogy 53 dopllár, de minden megy vele.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
na, mielõtt rendelnék a winsunxtól, megkérdeztem imélen, lehet e ( honlapom emlitik ) és hogyan Eurocard-al fizetni, mert a Westen Union 20 dolláros költségét ha lehet, megspórolnám.

Mivel most Kinában döglenek, holnapra gondolom válaszol Lei barátunk.

sajna a csomiba 1 cf, és 1 fülesátalakitó fér, hordtáska már nehez ( 500 g ) akinek kell füles átal., az még tudok majd beledobni 1-2 darabot.

EZ2 - PowerStar Compatible Kit ( 256Mbit ) 49.30 usd
XG2Turbo - 2005 Flash Kit ( 256Mbit ) 40 usd

ezt nézzétek meg már lécci a www.winsunx.com /gba, az egyik kari kivehetõ elemes( 256-os, pont az az olcsób...), melyiket vegyem?

kisgabo
tipusra az EZII powerstar okéjj?

Csibe001
A golden sun 2 az 128-as szal mellé még fér 😛

kisgabo
tenkjú.

a rom miatt irtam mircen...

windrunner
Hát arra már 3-4 játékot simán feltudsz rakni...de vannak például a nagyobb rom-ok mint a The Urbz(simszes faszság😊, vagy a Kingdom Hearts,Golden Sun 2...ezekbõl csak 1 fér a kártyára. Ugyhogy mindennel tudsz majd nyomulni...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

kisgabo
skacok.

elég a 256-os kari?

a winsunxnál 2 tipust nézek

EZ2 - PowerStar Compatible Kit ( 256Mbit ) 49.30 usd
XG2Turbo - 2005 Flash Kit ( 256Mbit ) 40 usd

melyik a fainabb? 256-osra átlag mennyi cucc fér?

van valakinek gba-hoz avi lejáccó proggija? pl átkonvertálok filmet, és gba-n nézem... 😊

kisgabo
Én is jobb szeretem az eredeti dolgokat, de ez a 6 játék a cheapboy-nál, majdnem használtan is 45 ropi......

Csibe001
Golden Sun - The lost ages ez még megvan meg volt Contra Advance-om de az már Csípnél hever vagy már nem 😛

Flórika
Megéri, megéri... de nem túl becsületes dolog. :S
Meg szerintem más a hangulata is annak, ami eredeti. Pl. én jobban megbecsülöm.

Jó, tudom ez elég tanárnénisen hangzik... <#idiota>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

windrunner
Hosszú távon sokkal jobban megéri a flash kártya!!

kisgabo
advance wars2, golden sun, final fantasy t a, warioland4, sims 2 féle.

ez a 6 eredeti van, de ha winsunx bejön, akkor 1-2 ezekbõl elmegy......

Flórika
Tudom, azt írtad is korábban, sõt lehet, hogy pont a tiédet vettem meg én. <#vigyor3>

koryne
A DK: KoS tényleg jó! Csak kipróbáltam, pár pályát csináltam meg, de már ott nehéz volt 😄
Elég egyedi platformjáték, annyi szent...

Xbox Live gamertag: kilencnad

NecroJoe
Platform vonalon ajánlom a DK: King of Swinget, nagyon nehéz, nagyon jó 😊 Kb 3 hónapja toltam, néha felmerült hogy falhozvágom a GBA-t. A Yoshinál sokkal nehezebb egy idö után 😄 Most flasheltem fel a Doom 2-t, a Sabre Wulfot, meg a Star Wars Trilogy-t, holnap nyilatkozom 😊

Necro

koryne
Nekem régen több eredeti volt: Oddworld, Castlevania: Harmony of Dissonance Metroid Fusion, Kuru Kuru Kururin, NFS: U, Pro Beach Soccer...
Mindet eladtam egy gyenge pillanatomban, miutám megjött a flash 😊
Kipróbáltam ezt a The Hobbit c. játékot, kikapcsolódásnak nem rossz... Bár azért tizenakárhányezret nem ért volna... Leginkább a Zeldára hasonlít. Lineáris történet, néhány egyszerû puzzle, egész jó fõellenek.
Talán végig is játszom 😊

NecroJoe
Én romozok, volt egy eredeti játékom (Sword of Mana) addig amig beújítottam a flasht. 😊

Necro

Flórika
Hümmm... egyébként itt mindenki "romozik", nem játszotok eredeti játékkal egyáltalán? <#idiota>

Nem ítélkezés, vagy akármi... csak kérdezem. <#whatever>

NecroJoe
A GTA-nak van egy kis szaggatása (a 3D-s épületek miatt), de engem nem zavart, egy idö után megszoktam. A Doom-ról el tudom kézelni, a 2-ben nagyobb pályák vannak.

Necro

koryne
A Doom 2 nekem szaggat a gépen 😞 Nemtom, h a rom rossz-e vagy alapból ilyen, de emiatt nem volt kedvem végigjátszani gba-n...
Meg nálam a GTA is szaggat, másnál is ez van???

NecroJoe
GBA romos oldalt a #1261-ben találtok.

Necro

NecroJoe
Ma befejeztem a Doom 1-et, este flashelem a 2-t. Nyári munka rulz 😄

Necro

kisgabo
csatlakozom. <#smile>

Flórika
Még egy közérdekû infó! <#felkialtas> <#vigyor3>

Újabb webshopra bukkantam, szintén magyar, GBA-n kívül van itt még Gamecube, PS2, DS, GBC, SEGA, stb...

Kínálatukban fellelhetõ az alapgép, játékok, továbbá kiegészítõk szép számmal. 😊

E-mailben kell érdeklõdni, gyõri illetõségûek...

További infó itt --> Videojáték Vásár

Flórika
Ha bárkinek kéne, kis segítség a Golden Sunhoz itt --> Golden Sun FAQ/Walkthrough

Nekem jól jött, mert néhány helyen elakadtam... 😛

windrunner
Honnan lehet leszedni a friss rom-okat??? Privátba vlaki segíthetne kérem szépen!

Super Mario
De azért még mindig Yoshi a legjobb. Nem tudom hogy tudták õt ilyenre megcsinálni, de félelmetesen aranyos figura. Bár lenne Yoshim...!

https://supermario4ever.wordpress.com

guardian hero
Sonic, Klonoa, Kirby

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lost Vikings... bar az utolso palyat meg mindig nem birtam vegigtolni.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

windrunner
Talán a Sabre Wolf. Én csak kiprobáltam de érdekes hogy használni kell ilyen állatkákat vagy miket hogy tovább juthass.

koryne
Sztem a Yoshi után ne is reméld, hogy jobbat találsz 😞 Az az összes platform istene 😊

NecroJoe
Yoshi után milyen platform cuccot ajánlanátok? Régebben toltam a Super Mario Advance 4-et de kiakaszottak azok az ellenfelek amelyek (szerintem) minden logika nékül mozogtak, és teljesen a szerencsén mútott hogy át tudtam-e ugrani vagy belémakadt... Meg igy visszagondolva kicsit primitívnek tûnik a Yoshi után. 😊 A többi általam ismert platformer meg mind valamilyen licenszelt fos, menj jobbra ugrálj, ne aggódj 30 perc és vége. 😄

Necro

windrunner
Hát a Minish Cap után nekem is a Golden Sun lesz a kövötkezõ!!! Már régi vágyam hogy végignyomjam...

Csibe001
Én Super mario 3 után most a 2-õt nyomom, de ez annyira mégsem tetszik mint régen, de már végig nyomom ha már elkezdtem. 😛
Aztán jön a többi. 😄

Flórika
Sword of Mana és Golden Sun. 😊 De nagyon kezdõ vagyok, Golden Sunnak ez majdnem csak az intrója még, de máris elakadtam. 😄 Bementem a Sol Sanctrumba, végigmentem rajta, de fogalmam sincs, mit kéne ott csinálni. 😛 Pedig az öregember, Kraden is velem van... reméltem, hogy egy ponton kiugrik "belõlem" és figyelmeztet, hogy mi a teendõ, de nem így történt. 😛

NecroJoe
A Yoshi szerintem kurva nehéz föleg a 3-4 epizód környékén, amikor még sok az új pályaelem, az 5-6.ban már csak annyi a nezhézség hogy minden repül, lö, mozognak a platforomok stb. Amikor elakadtam bárhol a játékban egyszerüen taktikát váltottam és átfutottam a pályán úgy hogy a magas pontokról elugrottam és a kalimpálással megtoldva pár ugyrásból át lehettet repülni a pályán... Föleg ott volt jó ahol a pálya eleje magaslaton volt pl a majmos részen. A legnagyobb poén az volt amikor megláttam az 10. föellenfelet (5. epizód vége), nem lövöm le a poént, de képzeljétek el a Kis herceg bolygóját Yoshi-val meg egy baszott nagy varjúval 😊

Szóval nálam Yoshi 10/10 pontos, messze a legjobb platformjáték amivel valaha játszottam. Super Mario összes része egy gyenge kis vicc ehhez képest.

Necro

NecroJoe
Yoshi-t tegnap játszottam végig (majd fél évig batartott.) az utolsó 2 epizód 2 nap alatt megvolt, átlag 20 halál/pálya sebességgel haladtam, de hát mire jó a nyármi munka 😄. Közben végigjátszottam a V-Rally 3at (2 óra) és a Doom 1-böl még 2 vagy 3 pálya van (nem tudom mentésnél a teljesített vagy a következö pálya száma lesz a mentés neve)

Necro

windrunner
Én a The Legend Of Zelda:Minish Cap-et nyomom meg a Yoshit(ami kurváranehezedik)

koryne
Én ma vittem végig mindkét Metroidot kb 15x-re, amúgy Yoshi-zni és FFTA-zni szoktam 😊

windrunner
Amugy most ki melyik játékot nyúzza?

22 Euróig vámmentes egyébként a posta.
kisgabo
királyosság.

jövöhéten rendelek, és beszámolok a nagyérdemûnek.

Anubys
Én anno a Success-tõl rendeltem (mostanában Linker4u-ként levált a flashkártya részleg tõlük - gondolom a jogvédõk "unszolására"), õk azt írták rá, hogy "gift", arra sem kellett vámot fizetnem.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
Egyik külföldi fórumon olvastam hogy egy srác rendelt pár PS2, XBOX kontrollert, meg egy kiló modchipet, 500$ feletti értékben, a WinSunX-nél maguktól ráírták a méretes csomagra hogy "Toy Chips 30$" 😄 Más cégek vannak olyan igénytelenek hogy simán ráírják azt az összeget ami fizetsz nekik, minden levezetés vagy megnevezés nélkül. (90$ a cuccod 30$ a pkg. ök ráírják hogy 120$ a többit meg oldd meg magadnak...)

Necro

NecroJoe
100$ig vámmentes de a WinSunX-nél kisebbet irnak rá, maguktól is, de persze biztos nem árt szólni.

Necro

koryne
Nemtom meddig vámmentes, én megkértem õket, h írjanak rá kisebb árat 😉 Egyáltalán nem ellenkeztek, sztem maguktól is megteszik. Olvasd el az 1037, 1069 és 1073. hsz-eket, azokból minden kiderül!
Az ECube-ra ráírták, hogy 10 dollár, a hordtáskára 2-t, a fülhallgató átalakítót meg belerejtették a táskába, h senki észre ne vegye 😉 Elõször én sem találtam 😄
Úgy bebugyolálják a csomagot, hogy csak késsel tudtuk kinyitni...