3755
-
#1954 Mondjuk innen -
#1953 Honnan tudom letölteni? Ja és xbox-os gba emulatorban mennek a gba rom-ok? -
#1952 Visual Boy Advance -
#1951 Vki nem tud pc-re gba emulatort? Addig kéne amíg meg nem jön a flash2advance kártyám. -
#1950 Igen, igen. Közeledük jelenkorunkhoz. -
#1949 Azt a qrva ez nagyon király! Elindítom, eltelik fél perc és már 15%! -
#1948 Kösz. Megnézem. -
#1947 www.torrentspy.com
directory/games/gba roms vagy csak simán roms. 500-as csomagokban vannak, 1 nap alatt lejönnek. -
#1946 Help! Nem tud vki vmi jó helyet ahonnan sok gba játékot le tudok tölteni? (A pirate bay-en taltam párat, de sajnos azt nem nagyon töltik le, ezért én sem tuom) -
#1945 Kösz, tesztelem :) -
#1944 megvettem. vacsi uj. -
#1943 Ha nem, akkor vedd meg itt 15000-ért. -
#1942 5k... bar en az egyik legjobb jateknak tartom. -
#1941 Hát, persze! Én ajánlom! -
#1940 hi
szerintetek erdemes megvennem a
HARVERST MOON-t 15 fontert ( 5k ), otthon nem lattam... -
#1939 SMSAdvance... Sokkal jobban shrinkeli az SMS játékok képét, nincs lassulás... Sztem frankó cucc... :) Mondjuk ez a Flubba gyerek csak frankó cuccokat csinált eddig. :) -
#1938 Melyik ez az emu? (DrSMS-s és PocketSMS-t ismertem eddig)
Előre is kösz!
bye -
turho #1937 Okés. -
#1936 Hát, hogy nem ilyen publikus rendelős forrás ahonnan bárki hozzá tud jutni. -
turho #1935 Ok, akkor nem kérdeztem semmit vedd úgy. De miért a szomorú szmájli? -
#1934 Van, úgy hívják, hogy ismerős :( -
turho #1933 Az jó ár, kérdés mennyi a szállítás. Van linked? :) -
turho #1932 értékegyeztetéssel gondoltam természetesen... :) -
#1931 Már nem foglalkozom vele, megrendeltem, megveszem aztán meglássuk, de köszi! -
orkenyid #1930 Flash2Advance 256MBites kártyámat szivesen elcserélem ha érdekel!! -
#1929 Én is utánanéztem, amikor Ecube-ot vettem, azt is folyamatosan fejlesztették, aztán tessék... Nem rossz kártya amúgy, csak elég gáz, hogy csomó minden nem megy rajta, csak ha kézzel patch-elm, van, ami úgy sem... :(
Pl. SMSAdvance sehogy nem megy rajta, szerencsére azóta kijött egy jobb Master System/GG emu, ami jobb is, de akkor anyáztam rendesen...
Szerintem nézz ki pár játékot, amik érdekelnek, és kérdezz rá a fórumban, hogy azok mennek-e... -
#1928 Jah egy HASZNÁLT Flashkártyás GBA szett jó ha 35 ből kijön. A DC pedig... hát, nem olyan sokat ér :) Egy barátom 12,000 ért vett egy gyári állapotú chippeltet kitudja hány játékkal. -
#1927 Nem akarlak megsérteni, de sztem senkit nem érdekelne, hacsak a játékaid közül nincs jópár eredeti, mert különben kissé sok lenne a cucc... (Egy használt GBA SP kb. egy árban van egy használt DC-vel, én 19-ért vettem az SP-met, és 20-ért a DC-t 1 joy-jal, 3 memókártyával meg vagy 20 lemezzel, te adsz mellé még egy joy-t, de eggyel kevesebb memkártyát, ha jól emlékszem. Másolt játékokat ne számold, mert az nem érték) -
#1926 Utánanéztem, folyamatosan fejlesztik és már most is eleget tud. GBA kompatibilitási listát nem találtam, de jobbat se :) -
#1925 "ami viszi a gba, gbc romokat"
Gbc romokat EGYSIK SEM viszi konverter nélkül... Azt pedig az a F2A-hez tudsz venni, de már az új generációs F2A Ultrával sem megy, csak a régivel... Vannak viszont emulátorok, (Goomba a síma GB, és Goomba Color a GBC romokhoz, ez útóbbi még elég kiforratlan, de megy rajta elég sok cucc, de egyszerre max 2 játékot tudsz meléérakni, különben bugos)
DanielT: Azért mielőtt megveszed, nézd meg, hogy megy-e rajta minden rendesen... Pont az EZ-Flash 3-ról szóló fórumban olvastam, hogy még vannak inkompatibilitási problémák... Sajnos az EZFA kompatibilitását nem fogják mostanában beérni, de az régi, második generációs kártya, egy csomó extra nincs rajta, viszont két játék kivételével mindent vitt... -
#1924 USA-ból, kb 20,000. -
turho #1923 Olvastam a speckó SP-det :) honnan, mennyiért, ha nem titok? :)
Egyébként egy DC játékgép-szettett elcserélnék egy flashkártyás GBA-szettre ha érdekel valakit.... -
#1922 Pont túlvagyok ezen válaszok megtalálásán kb 1 hét folyamatos tájékozódás és több 10 óra utánaolvasás után :)
A legjobban használhatóak azok a cuccok amelyekbe nem külső memóriaegység tehető be (SD vagy CF kártya) tehát a Supercard és az M3 Perfect inkább akkor jó, ha főleg DS játékok érdekelnek, a GBA másodlagos.
A beépített memóriás kártyák az lehető legtökéletesebbek, de drágábbak mint az előbb említett 2 másik kártya. Nincs ugyanakkor az egyik legnagyobb hátrány, hogy a kártya kilóg, illetve egyes játékoknál lassulás vagy teljes működésképtelenség tapasztalható.
Ezek közül a legjobb kártya pedig az EZ-Flash3. -
#1921 EZ-Flash3 -
turho #1920 Láma kérdésem lenne: GBA SP-hez milyen cucc a legjobb, ami viszi a gba, gbc romokat? És ugyanez jó-e GB Microhoz is? Létezik SD kártyás verzió? Szemezek egy ideje valamelyik GBA-val... -
#1919 Ja, akkor én kérek bocsánatot :-) De rosszul is fogalmaztam, úgyhogy jogos. -
#1918 Ja, akkor én kérek bocsánatot :-) -
#1917 Oks, ezt nem említetted, én meg nem foglalkozom ilyesmivel :) -
#1916 Ez licit. Magát a licitet nyertem meg, ami azt jelenti, hogy enyém a leütési ár. -
#1915 Ha megnyerted akkor minek fizettél érte??