Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pogoshell elvileg nem megy rajta, de a játékok ( tömegével próbáltam ki ) lassulás és peccselés nélkül mennek, a mentés is szuper.
szóval 256 mbit ( 32 megabájt ) de király a kártya, kb 5-6 átlagos játék rámegy, persze van úgy, hogy 1 combosabb.
bestbuy
Neo
2. Igen
3. Nem
Ha érdekel használt SP + EZFA privizz rám, megbeszéljük
Necro
1. kb. 6-7 órát. Nekem BP-Debreceni útat oda-vissza bírta, és még Debrecenben is meg tudtam mutatni havernak, aki játszott vele kb. negyed órát.
2. igen, nincs lassulás.
3. igen, kivéve a játékból való kilépést, az sajnos nem mûködik, így kénytelen vagy kikapcsolni a gba*-t, majd vissza. Hogy hasznos-e? Biztos, de én annyira nem voltam oda érte.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Új vagyok ebben a flashes témában,rébben volt SP-m,de eladtam,és nemsoká tervezem megint a vételt.Ez az EZFA kártya nagyon szimpatikus,de lenne pár kérdésem: 1.háttérvilágitással meddig birja az SP ezt a kártyát? 2.a romok ugyanolyan sebességben futnak mint az eredeti játékok? szoval nincs extra lelassulás vagy ilyenek? 3.mûködik ezfa-val a pogoshell? hasznos?
na ennyit kezdésnek,
Bye
irjatok pár gba játékcimet, amit érdemes felhajtani, mert über alles. minden kategória jöhet.<#worship>#worship>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Necro
Necro
Necro
keresem a heart of darkness c. stuffot gba-ra, van ötlet, honnan lehet lecsippantani? <#kacsint>#kacsint> (privibe)
Nem emlékszel, hogy "Lunpa"-ba hogy tudok bejutni? <#smile>#smile>
Valami "Hammet" nevû ürgét kéne onnan kiszabadítani...
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
https://supermario4ever.wordpress.com
ezfa link cable szoftver fel, belegyug gba, elindit ezfa client, feltol:
advance wars2
worms
space invaders
nfsu2
harvest moon
megy mind. <#vigyor>#vigyor>
akinek van kérdése a rendeléssel kapcsolatban, priviben, emailban segitek.
többet nem offolom a totyikot.
szóval WINSUNX korrekt, és gyors. Paypal fain.
Crash Bandicoot XS
Donkey Kong Country 2
Sonic Advance 3
Mario Party Advance
Mario & Luigi Superstar Saga
Mario vs Donkey Kong
<#help>#help><#circling>#circling>
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
van valakinek infója, neadjisten proggija ( tanácsa ) cf karihoz, avi, mp3 szoftverekrõl?
This is as good as 3D's going to get on the Game Boy Advance, folks. Higher res textures and a very smooth framerate, which is very impressive for a system that's not meant to "do" 3D in the first pla
GameSpot: 3D isn't the GBA's strong suit, so it's actually pretty impressive that all the cars and courses in NFSU2 are put together using flat-shaded and texture-mapped polygons. Due to the low screen resolution and the relatively minimal polygon count, the graphics, on the whole, do appear somewhat pixelated, although not to the point that they get in the way of gameplay. The frame rate is smoother in the sequel than it was in the original, the textures are a little cleaner, and the addition of jump ramps and shortcuts to the courses helps make a person feel like he or she's in a city environment. Commuter vehicles also look more realistic this time around, and they often turn onto the main course route instead of just slowly trudging through cross streets. The game's car models are particularly impressive. - 150 rate 8.4 "great"
IGN: The GBA will never match what current, or even previous generation console games have been able to pull off, but Need for Speed Underground 2 is definitely the most impressive 3D seen yet on the handheld. Last year's game was impressive in its own right, but Pocketeers definitely optimized the code to produce more varied texture work and a faster sense of speed for the sequel. - 64 rate 7.9...
Biztos, hogy ugyan arról beszélünk?
Grafika teljesen nulla és játszhatatlan.
2 nap azzal ment el, hogy visszaigazolgattuk egymásnak az adatokat, rendelést..
azt mondjuk nem értem, minden alkalommal más céget ir, hol DHL hol EMS hol UPS...
Paypal már beterhelte a zsét 105 usd / 21 ropi... szóval jöhet a DHL mán..
Én egy német lapról rendeltem, ott drágábbak a dolgok, de nincs vám és áfa (elvileg) .
Szerintem rosszabbul járok vele, de most már mindegy.
nekem nem volt próbaterhelés, de ma kifizettem a 105 dolcsit. elküldtem a paypal visszaigazolását ( számot ) a kinainak az eredeti levelével.
mondtam a kinainak, irjon a csomagra 20 dolcsit, ( 100 alatt nincs vám.. ) de szerintem 100 dolcsi alatt áfát ugyanugy kell fizetni.
most vájok... <#finom>#finom>
A Paypalos kérdésre válaszolva :
Én csütörtökön regisztráltam magam és pénteken már fizettem is vele.
A regisztrációkor amikor a kártyaszámömat megadtam le is vontak 1 euro-t vagy USD-t gondolom teszt célból.
Regisztáció után elvileg lehet fizetni 100 euro-ig.
Én 151 eurot szerettem volna küldeni, ezért én tovább mentem arra, hogy igen fel szeretném oldani a limitet, ekkor leterheltek 1,5 euroval.
Nekem a kártyámhoz van sms értesítõ. Ebben sms-ben kaptam, hogy a PayPal terhelte le a számlámat. Elvileg ebben a 1,5 euros értesítõben 4 számjeggyel több van mint a korábbi 1 euro-s terhelésnél( A PAYPAL szöveg elõtti négy számjegy). Ezt írtam be a felületen, és utána el tudtam küldeni a 151 euromat.
igazából akkor adnám el/addig ráér, ha megjött/jön kinából a CF karim... <#nevetes1>#nevetes1>azon dolgozom, de a Paypal lassan aktivál, vagy mi...
eladni viszonylag könnyû, de ha ugyanezeket megveném, akkor tuti nem lesz 3k alatt, inkább 5k körül.. <#nemtudom>#nemtudom>
Úgyis mindjárt itt van a fizu osztás 😊)
Egyébként budapesti vagy?
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)