Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Necro
a rendelés nem nagy kunszt, csak ha egyedül tolod, a kari ( 52,77 usd ) megfejelve postaköltséggel ( 36..$ ), átutalási költséggel ( 4.5$ paypal ) nekem 105 usd lett, két kábellel... 2 embernél már 15k / db ár kihozható.
- www.winsunx.com -
a konziliumos karit pedig igy látatlanba, Én nem venném +...
Necro
Amiután láttam a hivatalos játékok árait, elégg megdölt a "NA MAJD GBA-n NEM FOGOK TÖBBÉ WAREZOLNI" elvem. Kérdéseim lennének, miután nem vagyok nagy külföldrõl rendelõ, a Konzoliumban kapható kártyákról.
Õõõ. Illetve egy kérdés. Ismeri valaki milyen márka, és jó e? Köszönöm. :-)
Necro
http://www.gameboy-advance.net/flash_set/256M.htm
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,
Mario/Wario/Rayman, minden érdekel, kivéve a lövöldözõseket... 😊)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
londonból küldik a cuccost, 62 usd-t ir. gondolom némi posta ktg, átut ktg. nem látok paypalt... WU cumi lesz akkor.
miért kell neked épp x-rom? ismeri azt valaki?
https://supermario4ever.wordpress.com
Amúgy ilyen matricát lehet az országba kapni valahol?
Gameboy Advance Skin
Tetszene a gyereknek.<#vigyor3>#vigyor3>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
De ha belerakod akkor meg fehér halvány vacak lesz.
Lehet egyébként állítani ha leszeded a matricát alulról alatta van egy kis csavar, de VIGYÁZZ!! tönkre lehet vele tenni!
https://supermario4ever.wordpress.com
Xbox Live gamertag: kilencnad
A tömeges rendelésbe én is beszállnék. Mondjuk nekem csak 1 db kell.
Más: tudtok Advance-hoz olyan háttérvilágítást mint amit itt láttam:
Afterburner
Amint látom nincs nekik raktáron. Jó lenne ha valahonnan tudnék szerezni.
kártya maradna
esetleg ha több arc akad, lehet beizzitani a kinai rendelési procedurát, mert 1-1 db kicsit húzós árba jön ki.
Müxik egyébként rendesen másnak, csak nekem nem, amióta új alaplap van 😞
(4-5x kell elindítani az írást hogy megírja, de a progi akad ki, nem a gba-n ír ki hibát! (ezt: !!!!! 0x00000000))
Vétel is érdekel!
Adok hozzá Super Mario Advance 3 játékot ingyen 😊
gondoltam valami player kell hozzá, 2, 128mb karira egy film elfér erikkson 910i telón.
tömöritettem egy flmet ezzel az avi2gba (meteo) progival, alapbeállitáson 700mb lett a cucc... hát ez nem fér el a 32 megás ( 256mbit ) kártyán.
elsõ kérdés, mit állitotam be rosszul.
második, ha sikeredik valami, mivel játszam le?
Elég mókás pl, hogy felnyomsz pár játékot a kártyára + a leírásaikat, zenét, etc...
Pluginként fel tudsz nyomni rá emulátorokat, és símán ikonból indíthatod pl. a NES játékokat. Jó móka, csak sajnos nem minden kártyán megy bug nélkül.
Amúgy: Hivatalos Pogoshell homepage
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx