Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anubys
A külföldi gari még jobban mûxik, mint az itthoni. Ha itthon szar valami, akkor nizonyítsd be, hogy nem úgy kell mennie. Külföldön visszaküldöd, és küldik a cserét.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

NecroJoe
Ezekre a cuccokra itthon sem lesz garanciád, ök is ugyanonnan hozzák.

Necro

Toughtful
Látatlanban nem veszem, már rákérdeztem. Igazából nekem a külfödli rendelés tabu marad még pár évig, jobb, ha bármi probléma van, garancia itthon figyel. 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

NecroJoe
A kis képen szerintem valamilyen régi XG kártya van (mintha az derengene hogy a WinsunX-en láttam ilyet 2 éve), gondolom csak oda van csapva, olyanból még 256os sincs 😊 A napokban az aproneten próbáltak rábeszélni egy 2 Gigás NDS kártyára, de a srác nem tudta mi az a passkey 😊

Necro

kisgabo
EZF Advance, azzal nem fogsz szivni, nekem minden stuff megy peccselés nélkül.

a rendelés nem nagy kunszt, csak ha egyedül tolod, a kari ( 52,77 usd ) megfejelve postaköltséggel ( 36..$ ), átutalási költséggel ( 4.5$ paypal ) nekem 105 usd lett, két kábellel... 2 embernél már 15k / db ár kihozható.

- www.winsunx.com -

a konziliumos karit pedig igy látatlanba, Én nem venném +...

Toughtful
Lehet, hogy úgy vannak vele, hogy a vásárlónak esetleg halvány lila fingja nincs a márkákról. (Nem állnak messze, én is ilyen vásárló vagyok.) Azért kérdeztem, hátha esetleg valaki már érdeklõdött 😊

NecroJoe
Hát az oldal szerint a cucc neve flash kárty GBA-hoz ami nem túl informatív. 😊 Te vennél "autót"? 😊

Necro

Toughtful
GBA guruk, segítsetek!

Amiután láttam a hivatalos játékok árait, elégg megdölt a "NA MAJD GBA-n NEM FOGOK TÖBBÉ WAREZOLNI" elvem. Kérdéseim lennének, miután nem vagyok nagy külföldrõl rendelõ, a Konzoliumban kapható kártyákról.

Õõõ. Illetve egy kérdés. Ismeri valaki milyen márka, és jó e? Köszönöm. :-)

NecroJoe
A Nintendo örömteli bejelentést tett a GameBoy Advance tulajdonosok számára: az FF I&II és az FF Tactics után a Final Fantasy IV is megjelenik a handheld masinára. A játék néhány új karaktert, illetve helyszínt fog tartalmazni az eredetihez képest, ezekkel eggyütt 30-40 órás játékidõre lehet számítani. A debüt december tizenkettedikén esedékes Japánban és az USA-ban, európai megjelenési dátum egyelõre még nincs, de mivel a fenti címek is elértek hozzánk, bizakodhatunk. - www.576.hu

Necro

ha kell vkinek külön a kártya meg az iró akkor 20.000ért is viheti

http://www.gameboy-advance.net/flash_set/256M.htm

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

kell a zsé, ez van... <#nemtudom>aki kapja marja <#wow1>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

windrunner
Nóóórmáális??? ezért a pakkért ez filléreknek számít...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

jah a mail : [email protected] <#vigyor3>

Hi! Eladó egy ezüst GBA SP dobozával+origi Metroid fusion játékkal+Flash Advance Pro 256 kártya+flash linker, szivargyújtós töltõvel, jó állapotban. irányár : 30.000,- ha érdekel vkit dobjon egy mailt 😊

kisgabo
up.

mert kihal...

Super Mario
Én is vennék Super Mario Advance sorozatot.

https://supermario4ever.wordpress.com

kisgabo
a Cf karimon annyi van mint a fene.... <#nyes>

Flórika
Valakinek nincs véletlenül valami eladó, eredeti platform gaméja? Jól jönne egy, a két jrpg-m mellé...

Mario/Wario/Rayman, minden érdekel, kivéve a lövöldözõseket... 😊)

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

kisgabo
na ennek annyi. vége. bye.

kisgabo
http://www.easybuy2000.com/global/europe/products/nintendo/index.shtml

londonból küldik a cuccost, 62 usd-t ir. gondolom némi posta ktg, átut ktg. nem látok paypalt... WU cumi lesz akkor.

miért kell neked épp x-rom? ismeri azt valaki?

Rendelt már valaki a www.easybuy2000.com-ról X-ROM 512Mb SET-et? Megbízhatóak?
kisgabo
lassan újra rendelés lesz CF kariból (pl. ezfa ) aki beszálna a buliba - némi elõleggel is, csak budapesti - az jelezze privibe. <#nyes>

Super Mario
Inkább nem próbálom meg. Maradok annál, hogy közel ülök az ablakhoz :-)

Super Mario
Ezt nem is tudtam!

Totis
Aham. Mindegy ha nem jön be a gyereknek így a kontraszt, akkor majd állítok rajta. Szerencsére olcsón hozzájutottam egy leárazáson. Valami Super Metroid Fusion játék volt hozzá és így volt 1 év garival 10500Ft.

Amúgy ilyen matricát lehet az országba kapni valahol?
Gameboy Advance Skin
Tetszene a gyereknek.<#vigyor3>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

És NAGYON vigyázni vele, ***MINDENKI CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE***!!!!!!!!!!!

Dehogyis, az LCD-re jutó áramot lehet vele állítani

Totis
Szóval egy kicsit lehet akkor állítani. Ez mit takar? A kijelzõt rászorítja a plexire?

Tudom, nekem is van sima gba-m 😄
De ha belerakod akkor meg fehér halvány vacak lesz.
Lehet egyébként állítani ha leszeded a matricát alulról alatta van egy kis csavar, de VIGYÁZZ!! tönkre lehet vele tenni!

Super Mario
Lehet, hogy jó lenne, mert a sima GBA-nak marha sötét a kontrasztja, nem értem, hogy azt miért nem lehet állítani, mint az elsõ Game Boyon.

kisgabo
milyen tömeges rendelés? kubai szivar? <#vigyor1>

Nem volt igazán használható, teljesen halvány képe lett tõle a gba-nak.

NecroJoe
Egy-másfél éve leálltak a gyártásával.

Necro

koryne
Afterburnert már rég nem gyártanak, szinte lehetetlen szerezni. Legalábbis amikor nekem kellett volna sehol nem volt.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Totis
Sziasztok!

A tömeges rendelésbe én is beszállnék. Mondjuk nekem csak 1 db kell.

Más: tudtok Advance-hoz olyan háttérvilágítást mint amit itt láttam:
Afterburner
Amint látom nincs nekik raktáron. Jó lenne ha valahonnan tudnék szerezni.

thx!!!!

kisgabo
aham. konzolium:
USB Flash Linker Kábel Flash Kártyához.. 4.900.-

ja nekem csak a linker kéne 😄
kártya maradna

kisgabo
akad 1, ha jó árat mondol eladom.

esetleg ha több arc akad, lehet beizzitani a kinai rendelési procedurát, mert 1-1 db kicsit húzós árba jön ki.

?? nem értem 😊

kisgabo
EZF Advance van, hogyé érdekel?

vagy rendeljünk?

Valakivel elcserélném az LPT portos Flash2Advance linkeremet egy USB-sre.
Müxik egyébként rendesen másnak, csak nekem nem, amióta új alaplap van 😞
(4-5x kell elindítani az írást hogy megírja, de a progi akad ki, nem a gba-n ír ki hibát! (ezt: !!!!! 0x00000000))
Vétel is érdekel!
Adok hozzá Super Mario Advance 3 játékot ingyen 😊

kisgabo
okkos. <#beka3>

gondoltam valami player kell hozzá, 2, 128mb karira egy film elfér erikkson 910i telón.

NecroJoe
1 semmit. kb 5 percnél hosszabb film nem fér fel
2 pl GBA-val

Necro

kisgabo
pls help.

tömöritettem egy flmet ezzel az avi2gba (meteo) progival, alapbeállitáson 700mb lett a cucc... hát ez nem fér el a 32 megás ( 256mbit ) kártyán.

elsõ kérdés, mit állitotam be rosszul.

második, ha sikeredik valami, mivel játszam le?

Anubys
Oprendszer...
Elég mókás pl, hogy felnyomsz pár játékot a kártyára + a leírásaikat, zenét, etc...
Pluginként fel tudsz nyomni rá emulátorokat, és símán ikonból indíthatod pl. a NES játékokat. Jó móka, csak sajnos nem minden kártyán megy bug nélkül.
Amúgy: Hivatalos Pogoshell homepage

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
én aztsetudom mi az a pogoshell.

de igy alapból nem is tunom minek kell az.

Anubys
Igen, anélkül megy, de az volt a kérdés, hogy a Pgoshell megy-e, én erre írtam, hogy megy, de bugosan, mert a reset kifagyasztja. Kapíse? <#wave>

kisgabo
pogoshel nélkül megy a soft reset.

egyébként tudtok mp3 és avi lejáccót? trükköket?

Anubys
Megy rajta a Pogoshell (tapasztalat!), csak nem a lagújabb, hanem valami 1.34, de a négygombos trükk nem (ez is tapasztalat), mivel lefagy a játék, és nem indul újra a gép (eredetileg ugyebár ez lenne a soft reset, de a Pogoshell rátelepszik, így nem soft reset lesz a végeredmény, hanem elvileg visszajutnál PS-be, de mivel nem teljesen mûxik a dolog EZFA-n, ezért fagy egyett a cucc).