3755
-
#2034 "Honnan tudom, h USA kiadású az SP? oda van írva a gép aljára?"
Hát a kijelzőn a képminőség sokkal jobb, de hogy pontosan honnan tudod azt Danielt tudja megmondani neked, neki ugyanis olyan van, mostanában vette. -
#2033 Ööö akkor működnek, csak nincs a micron usb csatlakozó? Tehát nem lehet rá közvetlenül másolni mint SP esetében? Valami gebasz tudom, hogy van vele emlékszem írták sokan. -
vegytek #2032 köszi a válaszokat, megfontolom és mindenképpen megnézem élőben mielőtt megvenném.
A többi flashkárytás kérdésre is kaphatok választ? Mert ha ez nem megy micron, akkor lehet, h inkább SP-t választok.
Honnan tudom, h USA kiadású az SP? oda van írva a gép aljára? -
#2031 A flashkártyák működnek a Microval is. Közülük a legjobb az Ez-Flash3, amit itthon nem lehet kapni én is Kínából rendeltem. Persze nálunk is van amit meg lehet venni, de kb 5-10 ezerrel drágább mint kintről, viszont nem kell rendelgetni.
Itt van egy Micro-Flashkártya kompatibilitási lista
-
#2030 Kezdem a rossz hírrel GB micro nem nagyon viszi ahogy hallottam(most lehet, hogy tévedek).
Romokat(így mégsem hangzik olyan warezszagúként mint a "játékokat") a mirc nevü csetprogram segítségével tudod leszedni efnetes szerveren a #gbatemp csatornán a csúnya warezbácsiktól.
www.konzolium.hu -t tudom ajánlani(Őrs vezér tér környékén van) ők nagyon korrektek és segítőkészek(bár most itt a reklám miatt lehet kapok egy ! et de le van szarva, még úgy sem volt).
Mind1 nem ragozom tovább ha microt akarsz venni akkor ezek az infók feleslegesek.
Egyébként ha rám hallgatsz amcsi kiadású SP -t veszel, 5ször jobb mint a Micro.
Sajnos a micronak azonkívül, hogy nem "flashbarát"(ha jól tudom) az is a problémája, hogy valami eszméletlen pici a képernyője(ha micro mellett döntesz mindenképpen nézd meg előtte élőben valahol nehogy pofára ess). -
vegytek #2029 olvasgattam igy visszafelé, és még egy kérdés a mai napra :
erről a flash kártyákról, mit lehet tudni azonkívül, h csak egyszer kell megvenni és onnantól kezdve rátöltöm a játékokat és már "ingyért" játszhatok azokkal.
azaz: honnan lehet beszerezni a kártyát? mennyiért? melyik jó márka? a kárytával együtt adnak olyan kábelt és szoftvert is, amivel rá tudok tölteni? játékokat honnan tudok majd letölteni? és a legfontosabb, működik-e GB microval is? -
#2028 Gamestore telefonszámot hívd fel, mert 100%, hogy olcsóbb a gép, csak Cheap nem frissítette. -
vegytek #2027 köszi, és arról nem tudnál tanácsot adni, h hol olcsóbb még az 576nál is, mert a gamestore-on ott pont drágább a gép, de a játékok viszont olcsóbbak, mint az 576ban
bocsi a nyakatekert mondatért... -
#2026 Nos, nagyon klassz kis gép, csodaszép a képernyője, kis mérete ellenére tökéletesen használható.
Az #1980 -as kommentben beraktam egy összehasonlító képet a gépekről, balra az EU-ban kapható SP, jobbra az USA, alattuk a Micro. Ha nem tudtam volna USA SP-t szerezni, akkor Microt vettem volna, neked is ezt ajánlom. -
vegytek #2025 bocsi, ha már volt róla szó.
az érdekelne mik a tapasztalatok GB micro-ról a GBA SP-vel szemben...
Nagyon szemezek egy ilyennel, de nem tudok a gyári adatokon kíül semmit róla (mármint a gépről)
esetleg ha tudjátok honnan lehetne még olcsóbban beszerezni, akár használtan is, kérlek titeket, ne tartsátok magatokban (mind a gépre, mind a játékokra vonatkozik)
és még 1szer bocsi, ha már volt róla szó, de a 21 oldal átolvasása nekem kicsit túl sok időmet venné el... -
#2024 Újan is féláron nyomták ezeket a fosgyűjteményeket :) Maximum 3 ezret ér. -
#2023 na ja, de 24 olyan játék, amine darabja kb. 20 ft-ot ér... :) -
#2022 24 játék van rajta, 19000/24 már nem is rossz... -
#2021 Akatok jót röhögni? 19eze FT-os fekete-fehér Gameboy-kazi... :))) -
#2020 és? a gépet eladod? -
martin01 #2019 én még tavaly kaptam a GameBoy Advance SP-met.De ma újra elövettem.
Játékaim:-Pokémon:-Crystal Version
-Gold Version
-Special Pikachu Version
-Blue Version
-Super Mario
-NFS Underground
-Zone Of Enders
-Regin Of Fire (nagyon jól elvagyok az unalmas tanítási órákon) -
#2018 Priviben megírom. (Ez itt nem a reklám helye) -
#2017 az ki??? -
#2016 Új 23k, nem 28k. -
#2015 "Olcsófiú"-tól már elég baráti áron lehet rendelni. Új asszem 28k, használt 14k körül.
-
#2014 nagyon kircsi, csak rámenne a gatyim a vám+áfára. is.
esetleg kína. 169 usd a lite, még 40 a pótyta, pink chang megint csomagol... áááááá. -
#2013 Rendelj amerikából fényesképernyőset:D
Teljesen lehengerlő... -
#2012 GBA SP-re lenne vágyásom
ha valaki elad egy nem lezúzott példányt, toljon egy privit. :) -
#2011 SP-hez érdekelne könnyen eltávolítható, nagyon jó minőségű képernyővédő fólia. Köszi! -
#2010 Mégiscsak 2006-ot írunk. És hol van 2010? -
#2009 -
#2008 -
#2007 A 2006. hozzászólás csakazértis az enyém lesz, hamár a 2000. nem lehetett az enyém. Bocsi a hülyeségemért. -
#2006 Na de a válasz lényege, hogy nem a DS miatt szarozik a cucc, hanem a Supercard miatt... Ebből talán a konklúziót is le tudod vonni egyedül... :) -
#2005 Na de a kérdés lényege, hogy a supercardal a DS-en lassulgat egy-két GBA játék és hogy SP-n is ez történik-e? Van valakinek SP-je supercard-al? -
#2004 DS-en tökéletesen megy a GBA-s cucc, Supercardon kevésbé... -
orkenyid #2003 A DS GBA módja az 100% megegyezik a GBA/GBASP-vel :) -
#2002 Van valakinek az SP-jében Supercard CF? Jól mennek a dolgok? Mert most vettem egyet, egyelőre a DS-emben használom, de hamarosan lesz SP-m is. És ugye a DS-en nem minden GBA játék megy tökéletesen vele, azért kérdem:) -
orkenyid #2001 Aha akkor megvan a gond, mivel az SRAM tárolja a játékok infóit meg a mentéseket :(
Ez sajna kuka :(
Ha most vetted próbáld meg visszavinni garanciába... -
joon #2000 Egy másik probléma ami nem udom hogy ebből adódik e, hogy a PowerWriter progival ha feirok egy játékot akkor az irás után eltünik. Ha jól tudom ott kéne maradni a listába?! Ahogy elnéztem a ScreenShot-okat a f2a oldalon. -
joon #1999 Sheltem: Én is igy gondoltam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre....
Freemaan: PowerWriter 2.61, 2.6-os loader most éppen. a Full teszt igy kezdődik:
A kezdő képen SRAM:8Mb (error!)
Teszt elindul SRAM teszt Total err:16
A Flash Teszt OK
Ez mit jelent? Az SRAM teszt hiba az elvileg nem probléma nem? Azt olvastam a f2a fórumon, de lehet, hogy rosszul értlmeztem. Lehet vele valamit kezdeni? Lassan ott tartok, hogy kidobom a szemétbe..... -
#1998 "hogy az 512 -és ez feletti- Mb-es kártyák nem mennek GBA SP-vel, csak sima GBA-el" ez baromság, mennek. -
orkenyid #1997 Nem különbözik hardwareileg a GBA a GBASP-től ugyhogy ilyen probléma nem lehet...
Ha végigcsinálod a full test-et nem ír ki hibát?
Melyik verziójú írót használod? -
joon #1996 A helyzetem változatlan. 7 óra játék után sem marad meg a mentés. A kártyát szétszedtem és megnéztem a belsejét. Sima 3 voltos elem van benne, multimeter-rel rámértem 3,03 V-ot mért, tehát az OK. Most egy másik fórumon azt az infót kaptam, hogy az 512 -és ez feletti- Mb-es kártyák nem mennek GBA SP-vel, csak sima GBA-el. Egyedül a 256-os kártya megy rendesen állítólag. Valakinek az itteniek közül esetleg tapasztalat? -
joon #1995 Nah már 4 órája be van kapcsolva. Közen játszom a Wario World 4-el. A mentésést meg tudom csinálni, és ott is marad, mert még nem kapcsoltam ki a gépet. Kíváncsi leszek ha kikapcsolom. Ha megmarad akkor azt jelenti, hogy aksis, ha nem akkor elemes és cseréljek elemet? De mondjuk most vettem 2 napja... Szóval jónak kellene lennie.