Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toughtful
No, megtaláltam az ideális játékot magamnak: Harvest moon :))) Tamagocsi kis gazdasági szimulációval. És pokoli aranyos! :)

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenõé, teccikérteni!\"

Toughtful
És olyan nemnormális? Én az eszerint a fórum szerint "szarfoshugy" NFSU-val is remekül eljátszogatok :))

Nincsen sajna olyan ami egy kicsit is normális lenne :(

Toughtful
Tud valaki valamiféle "tamagocsit" GBA-ra? Lehet akár pokemonos is, az nem lényeg, csak ilyesmi legyen :))

A ROM-ot :))
Kijelölöd a végén a felesleges részt és nyomsz egy DEL-t majd elmented.

sp00n
ööö valami nem tiszta:)
hexeditorral a ROM-ot vagy a kártyát szerkeztem, és hogyan ?:))

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
Kösz!

Kipróbálom :)

Egyszerûen csak szedd le a file végérõl egy hexeditorral a 00-kat vagy az FF-eket. Azért látja 126mbitesenek, mert a loader 2 mbitet foglal. Ha csak egy játékot akarsz, akkor azt nyugodtan ki lehet kapcsolni a beállításokban.

sp00n
Hello!

Új vagyok még, és egy kérdésem lenne.
Van egy DS-em van hozzá egy ezflashem is viszont csak 128-as.
azokat a játékokat amik 128bitesek semmi képpen sem tudom felrakni rá? (a kártyát a loader 126osnak látja) Nincsen valami tömörítõ program hozzá?
Elõre is köszönöm a választ. Ha már esetleg le van írva hamarabb akkor sorry.

Toughtful
Ok, köszönöm az infót. Eddig nincs gond a mentésekkel... kopp kopp kopp :)

Ha azt írja sárgával hogy HIDDEN akkor az annyit jelent hogy törölni fogja, ha ráraksz a listára más játékot és kevés lesz a hely. Egyébként a bugok a mentésnél vannak vele, pl felülírhatja egyik játék a másikét. (de lehet hogy ez csak régebben volt így :) )

Toughtful
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy lehet törölni :DD Úgy értem ha új játékot próbálok rárakni, kijelöli az elõtte levõt, és törli is normálisan ,viszont ha megnyomom a DELETE-t, akkor kiírja, hogy láthatatlan a GBA-n, de ennyi, nem töröl...

Toughtful
Egyenlõre 15 programot próbáltam ki (NFSU, Zelda, ilyenek) és semmi gond. :)

kisgabo
de jó neked... <#nevetes2> mesélj majd, mi nem megy vele.

Toughtful
Megvan a Flash2Advance ULTRA kártyám, fantasztikus! :))) ÉLJEK SOKÁ! :))

kisgabo
ezüst gba sp + ezfa 256 eladóóóóóóóóóóóóóóó. <#vigyor1> privizzetek ha kell.

Az ultra kártyák valóban ELÉG bugosak sajna, és nem csak az elsõ példányaik...

kisgabo
priviben várhatok árajánlatot... <#vigyor2>

Anubys
Az újak már nem... Minden kártya bugosan jön ki, nagyrészük az új driverekkel javítható (pl. az EZFA kártyák is elég érdekes dolgokat produkáltak régi driverekkel, mégis a legjobb kártya). Amúgy ha a hardverhibára gondolsz, az csak az 1G és afölötti kártyák baja volt.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Nem akarok beleszólni, de tudtommal a Flash2Advance Ultra változata egy igencsak bugos kártya, én semmiképp sem vennék olyat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Totis
Ha el akarod adni akkor......:)

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

koryne
Van egy eladó 1Gbit-es ECube-om, ha valakit érdekel, írjon privit vagy mailt!

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
annyiért odaadom az EZF Advance karim, 100* jobban járol vele, és ki is prószálhatod. <#nyes>

Toughtful
A Super Mario Advance 4 csak emun száll el corrupt save datával, vagy kártyán is?

(BLUPP:)

Toughtful
Nemcsak, hogy megveszem, de jövõhéttõl végre használom is a GameBoy-omat :DD

Anubys
Azt vedd meg gyorsan... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Toughtful
Na, minden részlet tisztázódott a Konzoliummal kapcsolatban, a kártya Flash2Advance ultra (!) úgyhogy nekem megvan amit kerestem :-)

NecroJoe
Még egy halva született ötlet... Ja, és az IGN-nél a lehetö legelönytelenebbül fotózták a gépeket, a 'régi' nem csak erösen éles szögböl, hanem még oldalról is lett fényképezve...

Necro

Seth
Ezt a mondatot olvastad?:

"the refresh rate is a tad slower than the classic GBA SP and Game Boy Micro screen, so there's an ever so subtle "blur" when objects move or the screen scrolls"

én ennek nem örülnék túlzottan

PSN ID.: Beegabor

neo8824
Hell:P

Ezt nézzétek : http://gameboy.ign.com/articles/652/652641p1.html
Remélem ez Európába is eljut,ésakkor volt értelme annak hogy anno eladtam az SP-m...

Toughtful
Ez Flash-kártya, GBA-hoz? :)) (Bocsi, láma vagyok...)

Mert 5-en rendeltünk, és az egyik gyerek közben lemondta, így egy a nyakamon maradt.....
Borgi
valakinek valami faja haszált géme olcsóér?
vagyijet ide nem szabad irni?

porki fagyok fállalon

Borgi
méradodel? :O

porki fagyok fállalon

Van egy felesleges SuperCard SD-m. Teljesen új, dobozában. Irányár: 17ezer forint. Érdeklõdni privátban, vagy mail-en.

http://shop.01media.com/en/info.asp?ProductID=15790
kisgabo
meg lesz oldva... <#vigyor2>

Anubys
Na, akkor nézzük, mi a különbség a síma és az Ultra között:

Síma:

- sok esetben save patch-elni kell a játékot, különben nem tudsz menteni (nem nagy kunszt, csak kicsit babra munka)
- nincs real time calendar benne, igy az olyan játékok, amik használják, élbõl nem mennek (javarész RPG-k, és pukironcs játékok :), kivéve párat, amikhez kijött patch
- nincs cheat funkció (nem vészes, én eddig sem használtam, de van, akit érdekelhet)
- a szofvere nem a legjobb

Ultra:

- nem kell save patch-elni
- van rtc
- van cheat funkció
- a szofvere szintén nem a legjobb, de ezt még fejlesztik
- van die hard save funkció, ami azt jelenti, hogy bármikor játék közben el tudod menteni az állást, nem csak a save pointnál, még akkor is, ha a játékban amúgy nem lehet menteni (pl. a Doom-ban csak pálya végén menthetsz, ezzel akár minden lépés után)
- még fejlesztenek ehhez a kártyához

Azt mondom, ha nem akarsz külföldrõl rendelni (ami nagy baromság!), akkor akár a símát is megveheted, különben csak az Ultrát vagy egy EZFA-t...

Egy kis segítség annak aki gba flash kártyát akar venni:
http://www.emu-zone.net/gba-sp/gba-flash-cards.htm
Totis
Szerintem nem csak neked kell kártya.
Én is pályázok ez EZFA-ra.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
annyit fizecc mint az amerikai, mi a gond ezzel.

a másik, mi a bajod a rendeléssel? nekem simán ment. 1* lenyomod, aztán mehet nagyüzembe.

Toughtful
Bocs, nem flood, de még mindig nem hiszem el, hogy egy játék itthon 10-14 ezer között mozog. HIHETETLEN...

Toughtful
Sima. Milyen funkciók kellenek egy ilyenhez? Gondolom játékokat mind lejátszik, más meg nekem nem kell :)

Anubys
"...Funkcióval..."

Anubys
Flash2Advance vagy Flash2Advance Ultra?
Mindkettõ jó kártya, de az Ultra újabb generáció, egy rakás unkcióval...

Toughtful
Most szopatsz, vagy tényleg? Mert tõletek függ, hogy megveszem e :)

Nagyon jó kártya, csak ajánlani tudom :)

Toughtful
Flash2Advance -> Vélemények? Ezt lehet kapni a konzoliumban. Az itten hirdetésrõl úgy látszik lecsúsztam :))

Toughtful
Mail ment :)

Eladó egy EZF-Advance III 256Mb kártya. Vadonat új, egy hétig használtam.
Info: http://www.ezf-advance.com
Irányár(!): 18eFt
E-mail: [email protected]