3755
-
Alblink #2154 Szerintem innen:http://www.lik-sang.com
Legalabis tobben mondtak hogy innen erdemes. -
#2153 honnan rendelsz? -
turho #2152 F2A 256 Mbites flashkarim eladnám, remekül megy csak most nincs rá szükségem. USB inkerrel. 4 dvd-nyi anyaggal. Értelmes ajánlatokat kérek PÜ-ben. -
#2151 Hopp, igazatok van! -
Alblink #2150 Ropog:D.ropi minosegu. -
#2149 akkor inkabb veszek SP-t mert felek, hogy a jatekelmeny rovasara menne a kis kijelzo. Egyebkent minosegu anyagbol keszul az SP(nem-e ropog, kopik, stb.)? -
Alblink #2148 Hi all,aki mar rendelt kulfoldrol pl:en innen rendelnek kov honaba ds lite-ot,
es van ideje,egy leirast irna a rendeles meneterol,milyen kartya a legjobb hoza,egybol fizetni kell,vagy csak a vegen,atutalasal,vagy mivel erdemes,mit kell csinalni,es mennyi many alatt kell rendelni hogy a vamnal ne legyen gond stb..elore is koszonom. -
#2147 Mit ittál mario? :D -
#2146 Miről beszélsz? Mi nem kisebb?
-
turho #2145 A képek szerint 2/3-a az sp-nek... -
#2144 Nem kisebb a kijelző. -
#2143 vennek micro-t en szivesen, csak felek hogy tul kicsi lesz a kijelzo. Nekem nem fontos a gep merete, de annal inkabb a jatekelmeny. egyebkent a micro meg olcsobb is... -
vegytek #2142 vagy a micro -
#2141 van ra olyan kulso lampa, de nagyon kenyelmetlen meg nem igazan latni rendesen. akkor ezek szerint marad az SP.. -
turho #2140 Afterburner szubjektív tapasztalat: nem tetszett, sőt vacak, tejüveg-kijelzőt csinált a néhai GBA-mból. Fekete helyett fakó szürke, színek is eltűntek némileg, szóval nem tetszett na. És mivel az afterburner az elvéből adódóan négyzetrács-formában marva nyomja lefelé a fehér led-ek fényeit, okoz egy másik nemkívánatos hatást is: összemérhetőek a fényvető dudorai a GBA pixeleinek méretével, ezért sávos csúnya intefreneciát okoz a kijelző képén. Baráti tanácsom: külső lámpa bármilyen, afterburnert ne! :) -
#2139 hogyan lehet sima GBA-ba hattervilagitast kapni. Az afterburner az jo(egyaltalan lehet meg kapni)? -
#2138 Szerintem nézz meg egy micro-t (fogd a kezedbe, és játsz vele!), mielött döntenél, igaz, hogy pici de nagyon jók a gombjai(!!) is a kijelző melett, és peresze ultra hordozható :) Sóval én is tartottam tőle, de nekem nagyon bejött... -
#2137 Amíg nem látod az új SP, a micro vagy a DS (Lite) kijelzőjét, addig tökéletesen elégedett leszel vele :). -
#2136 Nekem teljeswen megelel:) -
#2135 elado lenne. nemtom hogy mennyiert mert a batyame.
Meg meg kell tudnom hogy mit kell vennem bele, hogy ne kelljen erdetit venni.Utanaolvasok.
de a sima SP kijelzo is eleg fenyes, ugye?
-
#2134 itthon nincs fényes kijelzős, csak deniellának.
sima advance nem eladó? -
#2133 nekem van sima advance-om csak az a baj hogy abban nincs hattervilagitas.
Az SP fele hajlok, mert a micro kijelzoje igen kicsi.
Egyebkent inkabb ezzel a fenyesebb kijelzovel(grapite) felszerelt advance sp-t vegyem? -
#2132 újonnan egyárban vannak... amúgy DS Lite. -
#2131 Szerintetek advance sp vagy micro? -
#2130 köszi! -
#2129 a winsunxról mész a paypalra, akkor beirja a cég nevét, előtte mikor megrendelted ( és megadod hogy paypal) a cuccot megadja, hogy mennyi dolcsival lógsz nekik.
beírod a paypalnál a lét, nagyjából a vásárolt cuccok nevét.. klikkk, majd kapol egy visszaigazoló mailt, hogy ennek ennek ennyit lét akarsz majd utalni, és egy paypal azonosítót, azt reply-zed a kinainak, az akkor látja hogy utaltál, és küldi a szajrét. -
#2128 Bocs a zargatásért! De csináltam egy paypal acc-ot, és megcsináltam az invoice-t a winsux-on, viszont nem kért tőlem semmilyen paypal infót, így hogy tudja majd leemelni a paypal-ról a pénzt? -
vg #2127 Meg tudnád mondani honnan lehet ezeket a játékokat letölteni? -
JiBBeRiSH #2126 Hehe.
Nem kell kimagyarázni. -
#2125 pl, hogy van nekik árlistában, de épp nincs készleten. -
#2124 Jah bocs, nem tudtam, hogy máshogy is lehet :D -
#2123 nem azt mondtam, hogy raktáron van. -
#2122 Nézd meg jobban: "Back-Order, ships when stock arrives"
Ez nem arra utal, hogy lenne nekik Lite... -
#2121 ja, és szeretik pay pal-t. -
#2120 most nézem van lik sang europe...
van ds lite, de 110v...
a posta költség jobb, mint kinából.. :)
Shipping Cost to Hungary
Shipping via UPS: €2.00 or £1.38
Shipping via UPS C.O.D.: €18.00 or £12.43 (No additional charges)
Shipping via Priority Mail: €3.00 or £2.07
Shipping via Priority Mail C.O.D.: €10.00 or £6.90 (No additional charges)
Shipping via PREMIUM International: €15.00 or £10.36 Recommended!
Shipping via PREMIUM International C.O.D.: €21.00 or £14.50 (No additional charges)
-
JiBBeRiSH #2119 Ezt nemtom. Winsunx-nél nem néztem ezt a cuccot. De most megnéztem és nem találtam a listájukon. -
JiBBeRiSH #2118 GC-hez 1019-es memória kártyát. -
#2117 lik sang nem drágább mint a winsunx?
winsunx-al pozitiv a tapasztalat, korrekt csávók, kifizettem, leméleztem, küldték ( 5 usd volt a csomin... ) -
#2116 Van ami kilóg(de az a többi gépből is kilóg és egyébként is régi szarok), ez nyilván nem. -
#2115 Köszönöm! Amúgy ugye a flash kártyák nem lógnak ki a micro-ból?