Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
gameknek

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

windrunner
KH:CoM pipa Reverse/rebirth-el😊 Kirby ame-eknek milyen a szavatossága?

Toughtful
Valaki mondjon már nekem egy olyan "programot", ami egyrészt fut flash2advance kártyán, másrészt képnézegetésre is jó, meg mondjuk e-book-ra meg ilyenek... Már ha létezik!

Köszönöm...

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

<#nevetes1>
<#vigyor2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kisgabo
beszarás, micsoda reklám.. <#vigyor1>

irányár: 30e Ft.-
Ha érdekel valakit privátban is jelezheti, Budapesti vagyok, személyes "értékcsere" is képbe jöhet 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

guardian hero
És lejátsza a GBA játékokat is. Tényleg az éri meg legjobban, ha nem zavar a kicsit nagyobb méret.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Egyiket se 😊
Vegyél DS-t azt éri meg a legjobban (GBA micro ára (30k) +5k-ból kijön egy új)

popzu
sziasztok egy kérdésem lenne szerintetek gameboy advance sp-t vegyek vagy gameboy micro-t ?

Super Mario
Korrekt.

https://supermario4ever.wordpress.com

windrunner
KH-ban hol lehet elkölteni a moogle pontokat???

neo8824
Hát nemtom,azért a saját tapasztalatok a legbiztosabbak...Énis vagyok sok külföldi helyen és megoszlanak a vélemények,valaki észre se veszi az egészet.Olyat hallottam h. ugyanaz a képernyõ csak,háttérvilágitással jobban látszik a blur.Namindegy

Anubys
Nem, csak teccik tudni, én külhoni fórumokon is rontom a levegõt, és ha ott többet ezt írják, én elhiszem nekik... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
<#taps>

neo8824
Mér,fogtál már kezedbe olyan háttérvilágitos sp-t?😛

Ja, e-mail címem, ha valakit érdekel a Gba: [email protected]
oldproximusz
Emilcimet küldtem priviben

oldproximusz
El tudnád küldeni a képeket?

Lehet hogy megprobálkozom vele.

kisgabo
gba

privi ment.

Vegyél DS-t 😊

koryne
Ez nem jó 😞 Nem tudnak egy normális GBA-t kiadni...

Xbox Live gamertag: kilencnad

1.Tudnátok nekem mondani olyan site-okat, ahonnan jó sok romot lehet letölteni?

2. Más: eladó egy sima GBA (tehát nem SP), fehér szinû, hibátlan állpotban 6500 Ft-ért. Eladó még egy Game Boy pocket 3000 Ft-ért ajándék Marioval.
Anubys
Nem olyan jó választás, rossz a képfrissítése, és a játékok kb. ugy néznek ki rajta, mint egy 16 milisec-es monitoron. Minden huzza maga után a kondezcsíkot, ami mozog... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

koryne
Tényleg, nálunk is lehet kapni az új (szebb) háttérvilágítással szerelt SP-ket? Mert ha igen, akkor a legjobb választás szvsz (ha az ember egyáltalán nem akar DS-t venni)!

Nehogy vegyel afterburnert, olcsobban, konynebben, es szaszor szebb eredmennyel jossz ki egy SP-vel. Ez az ottohni takolas nagyon nem fog bejonni. En raktam be aftert ... hat hagyjuk, 2-3 hetre megvettem hamar az SP-met.
Anubys
Ha mázéid van, még valahonnan tudsz rendelni AfterBurnet kit-et, ez pont erre való, bár elég nehéz lesz felapplikálni, bele se vágj, hacsak nincs egy mûszerész haverod.

Legjobb megoldás ha eladod a GBA-dat és veszel egy GBA SP-t...
Minden megoldás sokkal drágább, max annyi van még, hogy SMD LED-ekkel lehet bevilágítani felülrõl (tudok küldeni képet hogy kell megcsinálni), de nem lesz túl szép a képe...

oldproximusz
Gameboy advance belsõ világitásához keresnék keresnék megoldásokat,lehetöségeket.

Anubys
Ninja Cop

Borgi
hey, valaki tud hasonlo játékot mondani gba-ra
mint a nes-es ninja gaiden vagy a shadow of the ninja?

porki fagyok fállalon

Super Mario
Hé, hol van a Mario Party??????<#nemtudom>

Super Mario
Köszi szépen a tippet. Ez az elsõ emulátor, amit tudok használni.

Szevasztok Lenne igény gameboy emulátorra és játékokra PC-re
Ha igen akkor Hamarossan elindittom addig is marad
a Nintendo64
?
Köszi szépen a válaszokat csere,,,,elemcsere ügybe hova forduljak?????
Tuti gyenge az elem a kártyádban. A Yoshi's Islandba nekem is lemerült 😊
Kicseréltem, azóta megy.

NecroJoe
Lehet gyenge az elem a kátyádban...

Necro

NecroJoe
Nálam patch nélkül is jól ment, flashkártyán

Necro

eredeti...és szerinted ha jó lenne az elem megmaradnának a mentett játékék???
koryne
Eredeti, vagy flash-rõl nyomod? Mert ha flash, akkor próbálj vmi patchet szerezni hozzá. Ha meg erdeti, akkor lemerült/tönkrement az elem benne... (bár kb 10 évet kellene bírnia az elemnek, szóval ez még nem lenne aktuális) Azt nemtom, lehet-e cserélni.

egy olyan problémám lenne hogy GBA-n Yoshi's Islandal játszom és képtelen vagyok elmenteni ahol tartok. HJa kikapcsolom a gépet akkor annyi az addig elérteknek,,,csak sleep módban jegyzi meg azt meg nem használhatom örökké.
Elörre is köszi a segítséget.
hello
koryne
<#wow3><#merges2><#rolleyes>
/me beszáll a smiley-versenybe

kisgabo
<#wow2>

Super Mario
<#zavart1><#idiota>

kisgabo
<#nemtudom>

kisgabo
<#puszi>

értem, kb 1 hét ment le a játékban, valaki mondta, adjak nekik fûmagot, szeretik... de csak leszórtam a földre, tehát nemtudom odaadni.

Liszt (flour), azt mindegyikük szereti. Napi 2db/fõ (az 50*2*7=700pénz) kb elég hogy 1hónapi folyamatos ajándékozás után már bármire ráveheted õket<#nyes>

+figyeld a szülinapjukat : itt található

És ha meghívnak a teadáluánra, mindenképpen mennjél el!!! (emiatt célszerû napi rendszerességgel figyelni a postaládát)

NecroJoe
Nézz utána hogy melyik mit szeret. Én az elején befogom a kis tetveket, nehogy már dolgozzak 😊

Necro