Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Köszönöm...
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha érdekel valakit privátban is jelezheti, Budapesti vagyok, személyes "értékcsere" is képbe jöhet 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Vegyél DS-t azt éri meg a legjobban (GBA micro ára (30k) +5k-ból kijön egy új)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
2. Más: eladó egy sima GBA (tehát nem SP), fehér szinû, hibátlan állpotban 6500 Ft-ért. Eladó még egy Game Boy pocket 3000 Ft-ért ajándék Marioval.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live gamertag: kilencnad
Minden megoldás sokkal drágább, max annyi van még, hogy SMD LED-ekkel lehet bevilágítani felülrõl (tudok küldeni képet hogy kell megcsinálni), de nem lesz túl szép a képe...
mint a nes-es ninja gaiden vagy a shadow of the ninja?
porki fagyok fállalon
https://supermario4ever.wordpress.com
Ha igen akkor Hamarossan elindittom addig is marad
a Nintendo64
Kicseréltem, azóta megy.
Elörre is köszi a segítséget.
/me beszáll a smiley-versenybe
értem, kb 1 hét ment le a játékban, valaki mondta, adjak nekik fûmagot, szeretik... de csak leszórtam a földre, tehát nemtudom odaadni.
+figyeld a szülinapjukat : itt található
És ha meghívnak a teadáluánra, mindenképpen mennjél el!!! (emiatt célszerû napi rendszerességgel figyelni a postaládát)