3755
  • turho
    Jó (a maga nemében) és tényleg mutatós 3d játékokat tudsz segíteni ajánlani, Daniel? Vagy bárki más is :)
  • turho
    Hatodik napos Gameboy micro-mat eladnám, a legjobb ajánlatért. Csütörtök esti vásárlás a szolnoki MM-ben. Ezüst színű. Pls privi. Egy darabka Brando fólia a kijelzőn, meg kipróbáltam csak jóformán. De nekem is elindult közbe az USA SP-m, így ez mégse kell. Esüst ps2 csere érdekel, karcmentes. Plíz PÜ.
  • DanielT
    Racing Gears Advance
    Street Fighter Turbo Revival és az Alpha
  • red13
    Valami nagyonjó autós és bunyós játékot mondjatok má
  • szexicsoki
    ment privi, nem jött válasz.
  • deep
    Na srácok elhatároztam, hogy rendelek flash kártyát GBA SP-hez. Ez annyiban lehet érdekes számotokra, hogy ha valaki szeretne rendelni, akkor most olcsóbban teheti, mert feleződik a posta. Én egy ilyet rendelek, ami 0.3 kiló, és max 1 kg lehet a csomag, úgy jön ki gazdaságosan, tehát ha te is ilyet rendelnél, akkor 2-en tudtok csatlakozni az akcióhoz:) Priviben jelezze, aki óhajt rendelni valamit. DS-hez is vannak cuccok, meg minden:)

• szexicsoki
    nah. megjött a micro... csocsesz...
  • pc killer
    Válaszoltam rá.
  • turho
    ment pü
  • pc killer
    Nem tud valaki olcsón 512 megás flash kártyát GBA-hoz?
  • turho
    Egy privátüzenet rádöbbentett hogy fura hogy eladom. Nem azért mert nem jön be! Sőt, bejön. Sőt ha megmarad örömmel marad meg. Csak ki kell fizetnem az USA sp-t is, egy ismerős megvette küldené haza...Ennyi.
    Ezüst pstwo meg a gyűjteményembe kellene, illetve egy nds is.
  • turho
    A kijelző kapott egy darab (igaz sep900-hoz valóból vágott) Brando Ultralear fóliát. A gép orvosi tisztaságú állapotban.
  • szexicsoki
    pü ment.
  • turho
    Harmadik napos GBA Micro-mat (mivel mégis lesz bright sp-m) elcserélném chippeletlen ezüst slim pstwo-ra (karcmentesre), vagy standard GBA SP-re kifogástalan állapotban+kp, vagy NDS-re. A Micro a szolnoki MM-ben lett vásárolva. Plíz PÜ.
  • DanielT
    Sima GBA kártya méret, tehát kilóg :(
  • testerlnx
    Most igy elnezve, azt jol gondolom, hegy ez a kartya egy DS Lite-bol se logna ki? Mert akkor ez igazan utos kis kartya :)
  • testerlnx
    EZ Flash4 + miniSD. Nekem 3-as van, az meg sima Flash kartya, es a kezdeti nehezsegeket leszamitva, egesz elegedett vagyok vele (GBM-el hasznalom). Sima SD-et nem fogsz szerintem ebben a meretben talalni, hiszen nem ferne bele... Ha a GBA kompatibilitasbol tudsz engedni, meg kiloghat, akkor SuperCard vagy M3, hiszen mind kettobol van SD, es ha jol tudom mind kettobol ki lehet ugy venni az SD-t, hogy kozben a kartyat nem huzod ki a gepbol...
  • turho
    Tanigassatok már...nekem a GBA meg a czucczai új dolgok.

PC KILLER: GT advance? 8 mega. Írj PÜ-t.
  • pc killer
    Valakinek nincs meg a GTA advance, vagy nem tudja honnan lehetne letölteni? Eddig néztem egy csomó oldalon de sehol se találtam meg.
  • turho
    Megvan, igen. Nem tudom, F2A kártyánál kell-e patchelni vagy megfelelő romot kell beszerezni, ha úgy indul a gamma, hogy a mentés corrupted :( már 150 játékot biztos kipróbáltam, nyilván 2 mariós cucc dobja ezt az üzit induláskor. Segítsetek már, guruk.
    Illetve mégegy segítség kellene: van-e olyan fajta flash-cucc GBA-hoz amibe SD kártyát lehet tenni 512 megáig, vagy akár felette, és jó a kompatibilitása GBA, neadjisten később DS géphez. Ilyet vennék is.....
  • szexicsoki
    még gépem sincs... megvan még a 256-os karid?

amugy most filózom, DS, vagy Micro... nem egy kategória, alapvetően sp játékoknak kéne.
  • turho
    segítesz? :) pont a mariok a kedvenceim :)
  • szexicsoki
    jó kicsi a kijelző. de a felbontás ugyanaz mint az SP, a fényerő...
    amúgy nem új, használt, de csak éppen...
  • szexicsoki
    az utóbbira szavazok..
  • turho
    Egyszóval vagy a romok rosszak, vagy én :)
  • turho
    Más játékkkal nem csinálta ezt. A két Marioval csak. De ahogy lejött a rom, úgy töltöttem egyből rá, nem piszkáltam meg semmivel, merthogy nem értek hozzá...
  • red13
    turho: ha még eladod és fog is működni rendesen a flash kari én megvenném!!!!
  • turho
    F2A kártyám már 2 super mariora is azt mondta, hogy save game corrupted. És nem indul el. Segítsen már valaki priviben, mi a nyűgje pls. Másnál eddig ilyet még nem tapasztaltam :(
  • testerlnx
    Én micro melett döntötten és nem bántam meg, iszonyú jó a kijelzője és a gombjai, amelett meg baromi jól néz ki :) A 18e az használt ár? Mert én 25e ért láttam idáig...
  • szexicsoki
    gameboy micro megér 18 ropit? vagy inkább sp...?
  • turho
    Micro-hoz láttatok már itthon előlapot?
  • turho
    Már láttam leírva ezt hogy Pogoshell, de kb. ennyit mond:DDD ez feltelepíthető a flashkarira? És attól még az usb writeres cuccossal ugyanúgy flashelhető?
    Uhh, adjatok linket is. Meg majd én is nézegetek. Magyarul nem sok mindent találni...
  • windrunner
    én Pogoshell-el használom, és lehet rá képeket, szöveg fájlokat emukat meminden szart nyomni....
  • turho
    Szeretnék okosodni kicsit GBA-ból. Mit lehet még csinálni a géppel, ha csak flashkártyánk van? Video, zene, más játékok, emulátor (c64, nes stb), mik vannak hozzá? F2a ultra kari van.
    Gameboy movie player tapasztalata van valakinek? Milyen a minősége? Köszi.
  • turho
    Nah, én lezártam a kérdést, vettem egy GB Micro-t :D behugyozás a képe és kiba jól áll a 46-os tenyeremben :))) egy kijelzőhibás GBA SP ronccsal meg tudok flashelni.
  • turho
    Csakhogy a második gép amit kapott, az nem brighter hanem sima. Ezt privizte. És így nem eladó a brighter.
  • hairdresser
    márc 20 13:46
  • hairdresser
    olvass vissza
  • turho
    Sziasztok. Kezdek belefáradni hogy az istennek se tudok szerezni egyet az új kijelzős USA GBA SP-ből sehogyan :( nem tud valaki segíteni?
  • Borgi
    nekem sd-m van,ésakkor
    megkell nyomnom a L+R+A+selectet-t asszem,
    és mondod enki hogy szév