Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRÕL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZI - VAGY MÁS KONZOLHOZ!!!
Az szóljon, mert rendelés alatt állok :) 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!
Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen.
Ez-Flash3
néha szarakszik a flash kártyám,rámentem a játékot és hiába az van írva ,hogy donkey kong ,egy másik játékot indit amit rá sem tettem csak elötte,miért lehet ez?
Eladó Flash2Advance Ultra 512MB flashkártya + USB linker + ajándék egy hibás LCD-s GBA :). 28k Ft. Érd: nálam privibe.
GBA eladó, fehér, megkímélt, dobozzal. irgyatok privit ha kõ. <#idiota>#idiota><#worship>#worship>
thx!
Az nem jött ki Gameboy-ra... Akkoriban még sehol sem volt GB, mikor azt kiadták. GB Color-ra jött ki SF Alpha, de az nem az 1
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Csak a mûanyag tok van meg hozzá! ja meg van mág Donkey Kong3 és Street fighter1 is! amúgy a matrica mindegyiken megvan szép állapotban!
Nem akarom eladni inkább csak érdekel a ritkaságuk/értékük!
Bár a Cosmotank-ot meg a Kírby-t nem vágom, de a többi kb. ennyit ér, persze /db...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Segítenétek nekem abban hogy mit érnek/mennyire ritkák ezek a (sima)GameBoy játékok?:
warioland 2
turrican
super marioland
kirby's pinball land
dr x mario
street fighter 2
cosmotank
castlevania
elõre is thx!
...vágod?
Kinek mióta van meg a GBA : SP je?
Akarok venni egyet bnõmnek és kíváncsi vagyok kb meddig bírja 1.
Van akinek már döglött be esetleg?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nemtudja valaki, hogy ha van egy gba sp , és azt egy usb linkerrel a géphez kötöm, és a gépen meg van egy emulator, vagy ami ilynehez lenne..., akkor multit meglehet igy odlani 2 részrol, pl. én géepn nyomnám a msáik meg az sp-n...?
https://supermario4ever.wordpress.com
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
Nem tudjátok hol lehet töltõt venni a GBA-hoz??És honnan lehet beszerezni olyan játékokat szerezni amik nem jelentek meg itthon??
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek
amugy gba-m van ahhoz akkor jo ezek szerint és 100%osan megy mi?
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Berakod a flash kártyát a GBA ba és a szoftverrel ráírod. Egyszerûbb mint gondolnád(DS nél már nem annyira...)
svédeknél is van EZFA, 85 euró csak a kari ( 21420 ) + posta, + átut, szóval annyival nincs beljebb.
2 arcnál 16k/ kopf nem tragédia, mert tényleg minden stuff megy, ha azt nézem használtan a nyepperek 4-5000 pézt kérnek egy gémért ( aproneten ritkán 2500-3500 huf, ha mák van ) akkor 4 stuff áráért kap az ember egy ászt.
Sheltem, Én se tudtam hogy kell rendelni.
Kellett regisztrálni paypal oldalon( ehhez kell dombornyomású VISA vagy EUROCARD, paypal az E-Bay cége, nopara ), néhány email a kínaiaknak, és megy minden faszányosan.. <#vigyor2>#vigyor2> kis english tudás azért nem árt. Kínaiak nem szaroznak -ezek-, rugalmas, lényegretörõ. Kértem tõle, úgy adta fel.
Xbox Live gamertag: kilencnad
"Akkor majd ha kell valakinek még1 újra beszélünk róla" <#guluszem1>#guluszem1>
könyörögni senki nem fog, hogy rendelj.
az kb 1 hét emailváltás, és 4 nap posta.
2 kártya költsége 2*53 usd ( 0.4 kiló a kettõ),
posta ( Area 7 ) US$43.60 (fél kilóig) +US$8.6 (+fél kiló) 5~7 working days
paypal ( utalási) költség 149,6 usd után -- 6.73 usd
cakompakk: 156,4 usd, árfolyamon 32520 pénz. <#nyes>#nyes><#wilting>#wilting>
megvan még a doboza amibe Pinky Chan csomagolta... <#vigyor1>#vigyor1> precíz srác. feladta csütörtökön, vasárnap nyomattam is.
azon az M3-on filózom.... lehet bõvithetõ, de nincs igazi tapasztalat.
EZF Advance karival az a baj, alapvetõen GBA / SP-hez jó, de ahhoz nagyon. mert a DS-en nincs soros port.... és nemlehet a stuffokat feltolni, ja, és DS-en a 256 mbit keveske.
de akkor is a legbabább kártya. bár lehet jobb, de senki nem írja.