Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Elõre is bocs a Caps-lockért.

!!!HA VALAKINEK KELL A LEGOLCSÓBBAN ERRÕL AZ OLDALRÓL VALAMI BÁRMILYEN KÉZI - VAGY MÁS KONZOLHOZ!!!

Az szóljon, mert rendelés alatt állok :) 52 dolcsi szállítási költség eddig már 2 felé oszlik, minél többen vagyunk annál olcsóbb!

Egy példa: Ha valamelyik fajta Supercard kell, akkor mindennel együtt(kártya+posta) csak 11,000 Ft lenne és a többi ár is verhetetlen.
DanielT
Minél tovább nézem(3 napja mást sem csinálok, csak ezután olvasok :) ) annál inkább látszik, hogy tökéletes megoldás GBA játékokhoz és nagyon jó a DS-hez is. Nem lóg ki mint a Supercard vagy a többi memóriakártyás cucc. Persze drágább, de 22,000 Ft a 2 gigabites verzióért szerintem abszolút kibírható. Jópár DS játék is rámegy, nemhogy GBA. Ha valaki társulni akar rendelésben, szóljon.

Ez-Flash3
Akkor az elszaródott...

kisgabo
up

1gigás flash2advance

Milyen kártyád van?

super army war eladó 3500-ért
néha szarakszik a flash kártyám,rámentem a játékot és hiába az van írva ,hogy donkey kong ,egy másik játékot indit amit rá sem tettem csak elötte,miért lehet ez?

Haverom üzeni :)

Eladó Flash2Advance Ultra 512MB flashkártya + USB linker + ajándék egy hibás LCD-s GBA :). 28k Ft. Érd: nálam privibe.

kisgabo
10k a reális egy gba sp-ért? hol élsz te. újonnan még mindig 20 felett van. <#vigyor1>

GBA eladó, fehér, megkímélt, dobozzal. irgyatok privit ha kõ. <#idiota><#worship>

Törölt felhasználó
Akkor megnézem pontosan (lehet hogy két SF2-õm van?)
thx!
Anubys
Street Fighter 1???
Az nem jött ki Gameboy-ra... Akkoriban még sehol sem volt GB, mikor azt kiadták. GB Color-ra jött ki SF Alpha, de az nem az 1

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Törölt felhasználó
Köszi!
Csak a mûanyag tok van meg hozzá! ja meg van mág Donkey Kong3 és Street fighter1 is! amúgy a matrica mindegyiken megvan szép állapotban!
Nem akarom eladni inkább csak érdekel a ritkaságuk/értékük!
Anubys
Állapotuktól függõen kb. 2000 FT-ot kérhetsz el értük, a Street Figther-ért meg a Turrican-ért talán picit többet, persze, csak ha dobozuk, leírásuk megvan...
Bár a Cosmotank-ot meg a Kírby-t nem vágom, de a többi kb. ennyit ér, persze /db...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Segítenétek nekem abban hogy mit érnek/mennyire ritkák ezek a (sima)GameBoy játékok?:
warioland 2
turrican
super marioland
kirby's pinball land
dr x mario
street fighter 2
cosmotank
castlevania

elõre is thx!
Super Mario
2003. április

https://supermario4ever.wordpress.com

Anubys
Két éve kb. és semmi baja... Azelõtt síma GBA-m volt, az már behalt (mondjuk csak az elemtartó teteje tört el...)

Anubys
tudtommal nem...

Beast Machine
Nekem mióta megjelent.. mennyi is az? év? és még mindig szuperál. 10k körül van a reális ára érdemes beruházni. Jó játékot a barátnõdnek! :)

...vágod?

Sheltem
Egy nagyon h*lye kérdésem lenne.
Kinek mióta van meg a GBA : SP je?
Akarok venni egyet bnõmnek és kíváncsi vagyok kb meddig bírja 1.
Van akinek már döglött be esetleg?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gp32
Hello!
nemtudja valaki, hogy ha van egy gba sp , és azt egy usb linkerrel a géphez kötöm, és a gépen meg van egy emulator, vagy ami ilynehez lenne..., akkor multit meglehet igy odlani 2 részrol, pl. én géepn nyomnám a msáik meg az sp-n...?

kisgabo
gammákat veszek.

Super Mario
Hát, igen. Kár azért. <#levele><#rinya>

Csibe001
Hehe, nagyon nagy :)
Kár hogy igazából nem ilyen klassz :P

Super Mario
Ez kész! <#nevetes1>

Super Mario
Mario játékok vannak-e?

Flórika
Címeket adnál priviben? Platformerek vannak-e? <#smile>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

4250/db áron gba játékok eladóak

És leírná valaki nekem hogy hol lehet szerezni flash cardot?mennyiért?és igazándiból hogyan kell használni?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet töltõt venni a GBA-hoz??És honnan lehet beszerezni olyan játékokat szerezni amik nem jelentek meg itthon??

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelõzetesek

Ray Z
akkor csak az M3 bõvíthetõ sd kártyával?
amugy gba-m van ahhoz akkor jo ezek szerint és 100%osan megy mi?

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

kisgabo
privi ment

eladom 3 dobozos játékomat dragonball:advanced adventure,super army war,donkey kong country 3--- 4000ft/db

Csibe001
Azért DS-nél se túl bonyolult. :)

Sheltem
Elírtam... "usb drivert" ide "speciális usb kábelt" akartam írni, hiába no k*rva korán van még.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ha visszaolvasol megtudod a részleteket, egyébként annyi, hogy a GBA SP n van egy kis usb csatlakozó, a flash kártyához kapsz usb drivert meg szoftvert.
Berakod a flash kártyát a GBA ba és a szoftverrel ráírod. Egyszerûbb mint gondolnád(DS nél már nem annyira...)

hogy kell flash kártyára rom-ot írni??

kisgabo
van, magyar bótba 19900 más típus, franc tudja mennyire kompatibilis.
svédeknél is van EZFA, 85 euró csak a kari ( 21420 ) + posta, + átut, szóval annyival nincs beljebb.

2 arcnál 16k/ kopf nem tragédia, mert tényleg minden stuff megy, ha azt nézem használtan a nyepperek 4-5000 pézt kérnek egy gémért ( aproneten ritkán 2500-3500 huf, ha mák van ) akkor 4 stuff áráért kap az ember egy ászt.

Sheltem, Én se tudtam hogy kell rendelni.
Kellett regisztrálni paypal oldalon( ehhez kell dombornyomású VISA vagy EUROCARD, paypal az E-Bay cége, nopara ), néhány email a kínaiaknak, és megy minden faszányosan.. <#vigyor2> kis english tudás azért nem árt. Kínaiak nem szaroznak -ezek-, rugalmas, lényegretörõ. Kértem tõle, úgy adta fel.

koryne
Relatív, hogy megéri-e. Ha Neked megér ~21e-t, hogy játszhass mindennel, ami eddig megjelent, akkor megéri. Esetleg vannak más helyek is, ahol árulják (más netes boltok).

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Én azt se tudom hogy kell egy ilyet lebonyolítani :) Bocsánat ha félreértettél.

kisgabo
1 db-nál nem éri meg, 21 ropi.

"Akkor majd ha kell valakinek még1 újra beszélünk róla" <#guluszem1>

könyörögni senki nem fog, hogy rendelj.

Sheltem
Akkor majd ha kell valakinek még1 újra beszélünk róla.

Sheltem
Értem szóval felejtös mert csak 2db nál éri meg :< Kár

kisgabo
rendelni kell.
az kb 1 hét emailváltás, és 4 nap posta.

2 kártya költsége 2*53 usd ( 0.4 kiló a kettõ),
posta ( Area 7 ) US$43.60 (fél kilóig) +US$8.6 (+fél kiló) 5~7 working days
paypal ( utalási) költség 149,6 usd után -- 6.73 usd
cakompakk: 156,4 usd, árfolyamon 32520 pénz. <#nyes><#wilting>

Sheltem
Jó de akkor pontosan mennyiért is tudtok ilyet és mikorra kb?

kisgabo
jaja, azaz amit koryne linkelt. 53 usd.
megvan még a doboza amibe Pinky Chan csomagolta... <#vigyor1> precíz srác. feladta csütörtökön, vasárnap nyomattam is.

azon az M3-on filózom.... lehet bõvithetõ, de nincs igazi tapasztalat.

EZF Advance karival az a baj, alapvetõen GBA / SP-hez jó, de ahhoz nagyon. mert a DS-en nincs soros port.... és nemlehet a stuffokat feltolni, ja, és DS-en a 256 mbit keveske.

kisgabo
EZF Advance. piros. 256 megabit, tehát 32 megabájt. pl ráfér csontra a sims2. <#vigyor1>

de akkor is a legbabább kártya. bár lehet jobb, de senki nem írja.

Sheltem
Szóljatok ha rendeltek és kitalálom kell e.

Sheltem
Ha ezaz és 15-16 télleg cakkpakk a 256 os akkor lehet, hogy kellene 1!