3755
-
turho #2314 Abban van sd is? Na mind1 így jártam, bár ahogy nézem drága kint is. De legalább 100 % kompatibilis, ez a legjobb GBA-hoz. -
vg #2313 Aproneten egy arc 4Gbites kártyát akar 32e-ért eladni... Erről ennyit! -
#2312 mocskos drágán vetted, 22é rendelünk majd M3 perfect sd karit. -
#2311 pestlőrin ( m5 ) ahol a ecseri piac van. mást nem néztem, ill a többi 10k körül volt, bár lehet megbújt valami. ebből volt több. a belvárosi MM-okban nem igazán láttam olcsó gba játékot.. -
turho #2310 Nemár mert öngyilkos leszek... 4 db 512 mbites f2a ultra se 42. Mind1, nem érzem abszolút becsapva magam, és 25-50 játék elficereg rajta egyszerre. -
orkenyid #2309 Szerintem egyáltalán nem éri meg 42-ért... -
turho #2308 F2a Ultra 2 gbit 42-ért szerintem elég jó... a legolcsóbb helyen az 1 gbitesek kerülnek 132 dollárba plusz szállítás (Ázsia). -
vg #2307 2 Gbites flashkártyát 42-ért? Viccelsz??? Iszonyat sok 42e érte! -
#2306 Pesten? Melyik MM-ben? :)
Ja, és volt más is az AW2-n kívül? :) -
turho #2305 Én meg egy 2 Gbites flashkártyát 42-ért....majdnem féláron. Na most égtem le igazán :) de nem bánom. -
#2304 vettem a mediamarktban egy advance wars 2-őt, 3400 ruppóért... eksönös volt. -
#2303 A Micro az egy ékszer, a legjobban kinéző konzol a világon... -
turho #2302 Van egy standard sp-m, kishibás. Amikor mellétettem sírtam a röhögéstől :) olyan volt mint egy orosz elektronyika kvarcjáték, ez meg lealázza a Samsung D600 kijelzőjét simán. Utána adtam rá még 4 fokozatban fényerőt, kiv8ittem napra és ott Marioztam és láttam, ember! :)
Csak még nem jött rá ajánlat se, ezért csodálkozom. Még az is lehet hogy az USA sp-t adom el, valami igen vaskos áron :) mert bírom ezt is. -
#2301 szerintem korrekt, sokan félnek a kis kijelzőtől, én is féltem... de más minőség mint az SP-é. -
turho #2300 Vagy a micro nem olyan sikeres mint amilyennek tűnt? Én ha megmarad se halok meg, nagyon aranyos, komoly masina. -
turho #2299 Nekem is bejön...azért kínálom vadiújan mégis, mert lesz az eredeti tervem is, GBA SP USA Brighter screen verzió, és érkezik 4 nap múlva....Kettő luxus. De ha nem lesz kapás nettó áron se ak megtartom... :) -
#2298 nekem van micro, és bejön. bár kisebb a kijelző.... de tűéles. teccetős kivitel, fém váz. szuper. harvest moon dobog benne, majd remélem M3 slim Sd. -
turho #2297 Vagy kell lenni régi gba-nak vagy sp-nek, illetve van már dokkoló, meg átalakítókábel is ami a micro-t fordítja sp-sre
bár nemtom a micron miafaxé kellett rendszercsatit cserélni...
GBA Micro valakinek? -
#2296 aztán rájöttem ám, hogy at f2a ( ezfa se ) nem jó az új gba micrómhoz, mert nincs rajta az a csati ami az sp-n... ( usb-soros )
szal csak dokkolós, vagy cf bövithetős kari jó... -
red13 #2295 GBA-ra elég szépen néz ki a Lego Star Wars... -
turho #2294 f2a 256-os: 2-10 játék, mérettől függően. Nekem annyi fért. -
red13 #2293 turho, amúgy mennyi játék fér rá arra a kártyára amit elküldté??2-3??
www.gamespot.com
itt nézegettem videókat GBA játékokról, igaz nem valami szép grafikájúak az autós játékok, de ha élvezetes akkor nem gond. -
turho #2292 Igaz sorry, már nincs:) Game Gear, Gameboy color-nál volt tudomásom szerint :) -
orkenyid #2291 Mondjuk inkább ugy hogy EU-s :)
Handheldnél nincs PAL/NTSC... -
turho #2290 De, maqjd PAL-os :) ha már nem 38 ezer. -
orkenyid #2289 DSLite esetleg nem lesz? :) -
turho #2288 26900 volt. Ajánljatok valamit. Csak mármeg 2 bright kijelzős konzolom lesz 4 nap múlva az meg sok a másik 7 konzolom mellé :) -
#2287 ha valaki szeretne kínai flash kari rendelési buliba beszállni, csak szóljon.
Deep kollega lassú, mint a Duna apadása. -
#2286 nem írtad az árát.. -
turho #2285 Még megvan. Ajánljatok valamit. Csere is, pstwo ezüst vagy fehér, NDS. -
orkenyid #2284 Az ultrákat én nem értem hogy mivel jobbak mint a F2A prok... :)
-
turho #2283 Köszi :) a medal of honort azt láttam, hát azt hagyjuk :) de a mariok csodajók :) és jól műxik az F2a 2 Gbites kari is, csak még nem tudom milyen extrák vannak az f2a ultráknál. Az lenne a jó ha a cuccokat darabonként lehetne rátenni-levenni, illetve nem értem az ipl és az ondie mittudoménmi dolgokat sem kristálytisztán az F2A ultráknál. Nem tartana valaki egy gyorstalpalót (akár pü-ben, megköszönném), más konzolokban otthon vagyok, de ez még elég új nekem (mármint a flash tudása és lehetőségei) -
orkenyid #2282 Szerintem a "legjobb" a V-Rally 3, bár ez is elég randa, de egy próbát megér... -
#2281 V-Rally 3
Lego Drome Racers
Kill.Switch
Asterix&Obelix XXL
Ezek jutnak hirtelen eszembe. A hardvert korlátait nézve mindegyik lenyűgöző, avatatlan szemeknek viszont nem egy nagy élmény... -
turho #2280 Én se : csak annyit kértem hogy ajánljatok GBA-ra a (relative) legszebb 3d-s játékokból. Kíváncsi vgyok, és akkor azokat teszem fel amit 1általán érdemes egyszer megnézni. -
#2279 Ki a francot érdekel, bocs. Ettől szebb lesz a 3D-je, vagy hogy jön a témához? Netán az a pár oldschool gyűjtemény felveszi a versenyt a GBA 2300+ játékával?
Nem értem. -
vg #2278 Vannak PSP-re oldschool gyűjtemények, amik tele vannak 2d-s játékokkal... Bocs. -
#2277 Semmit. De tényleg hihetetlenül undorítóak :) Asszem a Top Gear Rally a csúcs rá 3D-ben, de az is elképesztően ocsmodék :) -
turho #2276 Okés. Tudom, csak relatíve kérdeztem. Megnézném poénból, melyiket érdemes. Én se izgulok fel annyira, csak kíváncsi vagyok, a legobb kinézetű 3d-k mit tudnak felmutatni. -
#2275 Sajnos nem, ráadásul én handhelden kifejetten utálom, mert nekem ocsmány még a PSP is. Pont a 2D -s játékok miatt vettem a GBA-t.