3755
  • koryne
    Melyiket tolod?
  • Anubys
    Valszeg azé', mer' nem b@szott nehéz... :D
  • Beast Machine
    Énmost tolom a Castlevania-t... Miért nem mondta nekem senki, hogy ez ilyen b@szott nehéz???!!:D
  • turho
    Ps2-t eladtam már csak itt 3 darabot, azokra írtam árat. Ez más tészta. 26990-ért vettem de te is tudod mennyi az új ára. Nettó körül gondolkodom...
  • turho
    Ajánlj valamit, de ne 15 k-t, kaptam olyan pü-t :D Megjött az USA SP-m is ezt eltettem, szal 2 hetes, amúgy 1 órás.
  • szexicsoki
    árat sose irsz
  • turho
    Gameboy micro-mat eladnám 2 hetesen karc-és ujjlenyomatmentesen, brando védőfólia a kijelzőre téve kibontás után, minden tartozékkal dobozában, szolnoki mm-ben lett vásárolva. Beszámítok: slim pstwo szép állapotban, illetve GBA SP szép állapotban, nem chippelt xox szép állapotban. Légyszi PÜ.
  • vg
    Köszönöm!
  • koryne
    Már vagy egy éve.
    Katt
  • vg
    Another World megjelent már GBA-ra?
  • turho
    Jogos, bocs az offért.
  • vg
    Én nem!
  • pc killer
    én is
  • turho
    Énis bírtam egyet éppen most :)
  • pc killer
    Küldetem gmailt.
  • turho
    Köszi :)
  • orkenyid
    Milyen alapok? :)
    Egyébként szerintem hagyd a pogoshellt, nem tesz jót az SRAM-nak.
    Egyesével szerintem a legújabb progival tudsz törölni játékokat, de majd előszedem az enyémet és megnézem hogy van.
  • barret
    Talan nem hasznalod... :)
  • szexicsoki
    pffffffffffff. a gb micromat naponta töltöm, a PSP-met 1 1/2 hetente, ez mit jelent?

f...nak vettem PSP-t..
  • turho
    Huhh, jól összefoglaltad, csak nekem még az alapok sem tiszták :DDD vigyázz reménytelen eset vagyok. Lefordítani? Na itt már megakadtam :D
  • orkenyid
    Nekem F2A pro kártyám van, pogoshell csak egy ikon lesz (ha a winloadert használod), de ugy kell lefordítani hogy benne legyenek a játékok. Ha mentést folytatni akarod akkor le kell menteni új játék előtt az SRAMot egy fileba.
    Az On-die az a két gombot jelenti a kártya hátulján, az IPL/IPS-el meg cheatelni lehet.
  • JiBBeRiSH
  • vg
    Ha ócsót akarsz, akkor mennyé a bóhapiacra...
  • szexicsoki
    én a google-val találtam, beírod töltö, és kiválogatod magadnak a lególcsóbbat, ha már szolgád nincs.
  • JiBBeRiSH
    Az 576 bót nem arról híres, hogy a legolcsóbb hely lenne.
  • szexicsoki
    töltő

csak kicsit keresni kell.
  • JiBBeRiSH
    GBA SP-hez mennyibe kerül most egy hálózati töltő? Lehetőleg eredeti Nintendo.
  • red13
    A Flash2Advance-ban lehet menteni úgy, hogy pl megnyomom a startot és még valamit és csinál egy mentést??
  • turho
    A pogoshell beépül valahogy? vagy hogy kell azt elképzelni? :)
    Ugye ha romokat teszek fell fullban, akkor mindig megújul a tartalom, és kint vannak ikonban. A pogo az is egy ikon lesz a játékok közt.
    Freemaan segítsz megérteni az extrákat? :)
    Illetve te tudod, a romok egyenkénti csereberéjére van-e és milyen lehetőség?
    Üdv Zoli
  • orkenyid
    Van egy progi, pogoshell, azzal lehet ilyeneket csinálni.
    De nekem szerintem az tette tönkre az SRAMot a kártyámon :(
  • turho
    Torrent, emule, vagy hol szoktál "bányászni"? :) megvan 0-2230-ig az összes nekem, de a legfrissebbek nincsenek.
    F2A-n hogyan lehet GBC emut vagy ilyesmiket futtatni tolni?
    Illetve kellene segítségnek F2A ultra guru: lehetséges az, hogy 1-1 romot törölni csak a 30-ből, és tenni helyette mást, vagy mindig újra kell flashelni az egész kártyát, illetve törölni? Illetve savegame kinyerés, eltárolás lehetséges valahogy? Szóval ha most nem kell 1 játék, elvittem 25 százalékig, de 2 hónap múlva visszateszem, tudjam folytatni...ilyesmire gondolok. Segítséget, linkeket megköszönnék ezügyben, nagykonzolokat kenem-vágom-javítom stb, de ez még mindig kínai :) Amit most tudok F2A Ultrán, az a teljes törlés és a teljes flash.
  • dinomano
    ...nah, tegnap lekaptam pár ujabb GBA rom-ot, egesz jok...föleg Kingdom Hearts! :-P
  • turho
    Kaptam, ment válasz.
    Gameboy micro pár napos, valakinek nettó áron? Bonus brando clear védőfólia (méretre vágva).
  • pc killer
    Küldtem gmailt.
  • red13
    Ja, de van ez a V124 patcher ami csinál egy pecset hogy működjön, de a pecset meg nem birom felrakni a kártyára
  • szexicsoki
  • deep
    Azon ritka játékok egyike, amelyekben nem megy a save.
  • red13
    Addig az megvan hogy megpecselem, de a pecset nem lehet felrakni a kártyára...
  • red13
    A Mario Advance 2-nél azt írja ki a Flash kari hogy: Your Saved Data Is Corrupt
    Mit kéne csinálnom hogy mentsen normálisan(el sem indul a játék) valami patch kéne hozzá?? Honnan??
  • szexicsoki
    van ám.... nagyon kultúrált.