3755
-
#2354 Melyiket tolod? -
#2353 Valszeg azé', mer' nem b@szott nehéz... :D -
#2352 Énmost tolom a Castlevania-t... Miért nem mondta nekem senki, hogy ez ilyen b@szott nehéz???!!:D -
turho #2351 Ps2-t eladtam már csak itt 3 darabot, azokra írtam árat. Ez más tészta. 26990-ért vettem de te is tudod mennyi az új ára. Nettó körül gondolkodom... -
turho #2350 Ajánlj valamit, de ne 15 k-t, kaptam olyan pü-t :D Megjött az USA SP-m is ezt eltettem, szal 2 hetes, amúgy 1 órás. -
#2349 árat sose irsz -
turho #2348 Gameboy micro-mat eladnám 2 hetesen karc-és ujjlenyomatmentesen, brando védőfólia a kijelzőre téve kibontás után, minden tartozékkal dobozában, szolnoki mm-ben lett vásárolva. Beszámítok: slim pstwo szép állapotban, illetve GBA SP szép állapotban, nem chippelt xox szép állapotban. Légyszi PÜ. -
vg #2347 Köszönöm! -
#2346 Már vagy egy éve.
Katt -
vg #2345 Another World megjelent már GBA-ra? -
turho #2344 Jogos, bocs az offért. -
vg #2343 Én nem! -
#2342 én is -
turho #2341 Énis bírtam egyet éppen most :) -
#2340 Küldetem gmailt. -
turho #2339 Köszi :) -
orkenyid #2338 Milyen alapok? :)
Egyébként szerintem hagyd a pogoshellt, nem tesz jót az SRAM-nak.
Egyesével szerintem a legújabb progival tudsz törölni játékokat, de majd előszedem az enyémet és megnézem hogy van. -
#2337 Talan nem hasznalod... :) -
#2336 pffffffffffff. a gb micromat naponta töltöm, a PSP-met 1 1/2 hetente, ez mit jelent?
f...nak vettem PSP-t.. -
turho #2335 Huhh, jól összefoglaltad, csak nekem még az alapok sem tiszták :DDD vigyázz reménytelen eset vagyok. Lefordítani? Na itt már megakadtam :D -
orkenyid #2334 Nekem F2A pro kártyám van, pogoshell csak egy ikon lesz (ha a winloadert használod), de ugy kell lefordítani hogy benne legyenek a játékok. Ha mentést folytatni akarod akkor le kell menteni új játék előtt az SRAMot egy fileba.
Az On-die az a két gombot jelenti a kártya hátulján, az IPL/IPS-el meg cheatelni lehet. -
JiBBeRiSH #2333 -
vg #2332 Ha ócsót akarsz, akkor mennyé a bóhapiacra... -
#2331 én a google-val találtam, beírod töltö, és kiválogatod magadnak a lególcsóbbat, ha már szolgád nincs. -
JiBBeRiSH #2330 Az 576 bót nem arról híres, hogy a legolcsóbb hely lenne. -
#2329 töltő
csak kicsit keresni kell. -
JiBBeRiSH #2328 GBA SP-hez mennyibe kerül most egy hálózati töltő? Lehetőleg eredeti Nintendo. -
red13 #2327 A Flash2Advance-ban lehet menteni úgy, hogy pl megnyomom a startot és még valamit és csinál egy mentést?? -
turho #2326 A pogoshell beépül valahogy? vagy hogy kell azt elképzelni? :)
Ugye ha romokat teszek fell fullban, akkor mindig megújul a tartalom, és kint vannak ikonban. A pogo az is egy ikon lesz a játékok közt.
Freemaan segítsz megérteni az extrákat? :)
Illetve te tudod, a romok egyenkénti csereberéjére van-e és milyen lehetőség?
Üdv Zoli -
orkenyid #2325 Van egy progi, pogoshell, azzal lehet ilyeneket csinálni.
De nekem szerintem az tette tönkre az SRAMot a kártyámon :( -
turho #2324 Torrent, emule, vagy hol szoktál "bányászni"? :) megvan 0-2230-ig az összes nekem, de a legfrissebbek nincsenek.
F2A-n hogyan lehet GBC emut vagy ilyesmiket futtatni tolni?
Illetve kellene segítségnek F2A ultra guru: lehetséges az, hogy 1-1 romot törölni csak a 30-ből, és tenni helyette mást, vagy mindig újra kell flashelni az egész kártyát, illetve törölni? Illetve savegame kinyerés, eltárolás lehetséges valahogy? Szóval ha most nem kell 1 játék, elvittem 25 százalékig, de 2 hónap múlva visszateszem, tudjam folytatni...ilyesmire gondolok. Segítséget, linkeket megköszönnék ezügyben, nagykonzolokat kenem-vágom-javítom stb, de ez még mindig kínai :) Amit most tudok F2A Ultrán, az a teljes törlés és a teljes flash. -
#2323 ...nah, tegnap lekaptam pár ujabb GBA rom-ot, egesz jok...föleg Kingdom Hearts! :-P -
turho #2322 Kaptam, ment válasz.
Gameboy micro pár napos, valakinek nettó áron? Bonus brando clear védőfólia (méretre vágva). -
#2321 Küldtem gmailt. -
red13 #2320 Ja, de van ez a V124 patcher ami csinál egy pecset hogy működjön, de a pecset meg nem birom felrakni a kártyára -
#2319 -
#2318 Azon ritka játékok egyike, amelyekben nem megy a save. -
red13 #2317 Addig az megvan hogy megpecselem, de a pecset nem lehet felrakni a kártyára... -
red13 #2316 A Mario Advance 2-nél azt írja ki a Flash kari hogy: Your Saved Data Is Corrupt
Mit kéne csinálnom hogy mentsen normálisan(el sem indul a játék) valami patch kéne hozzá?? Honnan?? -
#2315 van ám.... nagyon kultúrált.