Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flashkártyák összehasonlítása
Srácok ez a flash2advance ultra kártya milyen? Nem szeretnék külföldrõl rendelni. Sokat kell patch-elni?
Üdv:
Totis
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
Bocsánat, természetesen a hõsök terén van, a múzeum oldalánál az út túloldalán kicsit lejjebb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a honlapuk szerint a XIII.ker Dózsa Gy. úton , de sebaj a lényeg, h megvan és kössz a honlapot.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
3. kérdésedre tudok válaszolni, eddig 1 problémás esetrõl sem hallottam ahol nem azt kapták (nintendo ügyben) az illetékesek amit rendeltek vagy esetleg sérült lett volna, tehát biztonságos.
1. tudtok usa honalpot adni, ahhonan ide kishazánkba tudok rendelni SP-t?
2. mi van garanciális probléma esetén? megszívtam?
3. biztonságos igy rendelni?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
ui:Én nagyon sokáig vaciláltam, hogy olyan SP-t vegyek vagy Ds-t.
Én a Danielt által említett ez-flash3 at nem ismerem viszont tudom, hogy az Ezfa(a piros) az etalon mellette a konzoliumnál kapható flash2advance ultra is szuper.
"a kárytával együtt adnak olyan kábelt és szoftvert is, amivel rá tudok tölteni?"
Sajnos ha flash2advance ultrát veszel a kábel+szoftvert külön kell venned(max 2 ezer ft de ugyanott megkapod) a többinél hozzákapod a speckó usb kábelt is és a szoftvert is kisfloppy lemezen.
bocsi a sok kérdésért...
Persze, mindenképpen meg kell nézni élõben, de mint már mondottam (fogtam,próbáltam) és a tesztek is alátámasztják, a használat során abszolút nem zavaró a kis méret, mert annyira jó a kijelzõ. Persze jobb a nagyobb, nem véletlen pártoltam el a Micro-tól amikor megtudtam, hogy van ez az USA verzió.
Hát a kijelzõn a képminõség sokkal jobb, de hogy pontosan honnan tudod azt Danielt tudja megmondani neked, neki ugyanis olyan van, mostanában vette.
A többi flashkárytás kérdésre is kaphatok választ? Mert ha ez nem megy micron, akkor lehet, h inkább SP-t választok.
Honnan tudom, h USA kiadású az SP? oda van írva a gép aljára?
Itt van egy Micro-Flashkártya kompatibilitási lista
Romokat(így mégsem hangzik olyan warezszagúként mint a "játékokat") a mirc nevü csetprogram segítségével tudod leszedni efnetes szerveren a #gbatemp csatornán a csúnya warezbácsiktól.
www.konzolium.hu -t tudom ajánlani(Õrs vezér tér környékén van) õk nagyon korrektek és segítõkészek(bár most itt a reklám miatt lehet kapok egy ! et de le van szarva, még úgy sem volt).
Mind1 nem ragozom tovább ha microt akarsz venni akkor ezek az infók feleslegesek.
Egyébként ha rám hallgatsz amcsi kiadású SP -t veszel, 5ször jobb mint a Micro.
Sajnos a micronak azonkívül, hogy nem "flashbarát"(ha jól tudom) az is a problémája, hogy valami eszméletlen pici a képernyõje(ha micro mellett döntesz mindenképpen nézd meg elõtte élõben valahol nehogy pofára ess).
errõl a flash kártyákról, mit lehet tudni azonkívül, h csak egyszer kell megvenni és onnantól kezdve rátöltöm a játékokat és már "ingyért" játszhatok azokkal.
azaz: honnan lehet beszerezni a kártyát? mennyiért? melyik jó márka? a kárytával együtt adnak olyan kábelt és szoftvert is, amivel rá tudok tölteni? játékokat honnan tudok majd letölteni? és a legfontosabb, mûködik-e GB microval is?
bocsi a nyakatekert mondatért...
Az #1980 -as kommentben beraktam egy összehasonlító képet a gépekrõl, balra az EU-ban kapható SP, jobbra az USA, alattuk a Micro. Ha nem tudtam volna USA SP-t szerezni, akkor Microt vettem volna, neked is ezt ajánlom.
az érdekelne mik a tapasztalatok GB micro-ról a GBA SP-vel szemben...
Nagyon szemezek egy ilyennel, de nem tudok a gyári adatokon kíül semmit róla (mármint a géprõl)
esetleg ha tudjátok honnan lehetne még olcsóbban beszerezni, akár használtan is, kérlek titeket, ne tartsátok magatokban (mind a gépre, mind a játékokra vonatkozik)<#worship>#worship>
és még 1szer bocsi, ha már volt róla szó, de a 21 oldal átolvasása nekem kicsit túl sok idõmet venné el...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Játékaim:-Pokémon:-Crystal Version
-Gold Version
-Special Pikachu Version
-Blue Version
-Super Mario
-NFS Underground
-Zone Of Enders
-Regin Of Fire (nagyon jól elvagyok az unalmas tanítási órákon)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
esetleg kína. 169 usd a lite, még 40 a pótyta, pink chang megint csomagol... áááááá.
https://supermario4ever.wordpress.com