3755
-
#2394 Deep kolléga most tervez rendelni kínából, írj neki privit, mondd, hogy én küldtelek és bevesz. -
#2393 Eredeti Golden Sun van hozza :D -
#2392 Honnan? -
#2391 adwance wars 2 még mindig 3xxx k a mediamarkban....
-
#2390 Ha eredeti, gyári, nem hamisított cartridge-ed van, akkor nem nagy valószínűséggel nem fog eltűnni a mentés. Hamisított kínai játékkártyáknál fordulhat elő ilyen malőr. -
#2389 Ezt a modot úgy hívják, hogy Flashkártya :) Vegyél egyet és elég gyorsan be tudod szerezni a Minish Cap -et is :) -
#2388 Keresem megvetelre a Zelda The Minish Cap c. GBA gamat.
Nem erdekel ha nem uj csak a jatek mukodjon.
Most vettem GBA-at. Mi igaz abbol hogy ha nem rakok uj elemet bele akkor valoban eltunnek a jatek menteseim?
Van valami mod hogy tobb jatekot lehesen feltenni egyszere egy kartyara?
Koc! -
#2387 Sziasztok!
Érdekel valakit Wario Ware inc. dobozos, füzetes gyönyörű állapotú játék! Jó pénzért megválnék tőle!
-
#2386 Kössz!
-
#2385 Mech Platoon: RTS->szar
Advance Wars 1-2: körökre osztott->nagyon jó
Esetleg még a Tactics-ok (Onimusha T, FFTA)->nagyon jók -
#2384 Hali!
Tudnátok mondani stratégiai game-eket GBA-ra? -
#2383 HELP! HELP!! Megaman Battle Network 2-ben van egy SHadow nevü szörny amit semmivel nem tudok megsebezni. Kerestem rá google-on meg a gamefaqs.com-on olvastam FAQ-t, de vhogy ezt senki nem említi :( Mindenki csak a köcseg ShadowMan-al van elfoglalva... Szóval nem tudja vki a triviális megoldást, hogy kéne megzúzni ezt a köcseg Árnyékot?? -
#2382 Ok:D -
#2381 Deep addig ne küld el amíg meg nem kapod tőlem a Privit légyszi!
Nem talállak! Remélem benézel.... -
#2380 nincs konkrétum, privizz Deep-nek, kérdezd meg. lehet már rendelt. -
turho #2379 De miről? Privizd már el, megmondom érdekel-e... -
#2378 sokat kérdezősködsz, lemaradsz... -
turho #2377 Amióta láttam a sima EU-s advance-t, majd utána ezt a Micro-t meg az USA Advance SP-t, azóta nem vennék a standard kijelzősből, az hót ziher. Nem nagy az eltérés: hanem oltári :) -
#2376 megértem, csak kéne szereznem egy világítós advance-ot az öcsémnek olcsón, de akkor nem ez lesz az!:) -
turho #2375 Most arról nem beszélek, mennyien szeretnének 13-16 k-ért megválni a karcos régi nézhetetlen képernyős GBA SP-jüktől. Ha nem megy el akkor meg megmarad :) -
turho #2374 Ok, ne hirdessem, vagy mi van? 26 egy új, nem adom el 20 alatt, egy órát ment, 3 hetes. -
#2373 13,5? -
turho #2372 Mit és mennyi? :) -
turho #2371 Ez már nem vices, nemazért... -
#2370 én most rendelek Deep-el, ha beszállsz, privizz neki. -
JiBBeRiSH #2369 Jah, Metroid Zero Mission is érdekel!:] -
JiBBeRiSH #2368 Vennék 1-2 GBA játékot. pl. Advance Wars-t, vagy Mario-t, RPG-ket. De sok pénzet nem adnék érte.:] Szal max 3k és csak dobozos, kézikönyves angol nyelvű dolgok érdekelnek. -
hairdresser #2367 nekem kell,13at adok érte -
turho #2366 Külföldi rendeléshez altest :) vagyok teljesen, írd meg hogy mit hol miért és érdekel. 17-ért vagy 16-ért kapnám a konziból (ha lenne) ennek fényében felizgatna olcsóbban...De egy DS lite és flashkártyája is :)
Nem kell Gameboy Micro valakinek? -
#2365 rendelni kéne......... -
turho #2364 Nincs valakinek egy eladó M3 perfect SD-s flashkártyája? Konzoliumban már csak CF verziós volt, nekem meg fölös sd karijaim vannak csak e célra, és nem akarok a memory stick, meg xd, meg mmc, meg az sd-k mellé még cf-et is venni, már kártyaherótom van :DDD Plíz PÜ. -
JiBBeRiSH #2363 Engem nem csak ez, hanem mindenféle kártyával kapcsolatban érdekelnek a negatív dolgok. Úgyis legutóbb rendeltek itt néhányan csoportosan. Én is tervezem a rendelést. Szóval honnan/melyiket érdemes megvenni?
-
turho #2362 ez 100 %-os? M3 sd-s flashkariMegkérdezném, használ-e valaki ilyen adaptert GBA SP-hez. Mik a tapasztalatok? kompatibilitás érdekelne nagyon játékokkal, mentési is, illetve multimédiázni milyen? Film, mp3. -
#2361 pasz, csak annyit tudok h. kb. 3-4rész van GBA-ra... utananezek cimeknek ha kell.. -
turho #2360 GBA Micro immáron 3-ik hetes, eladó, ajánlatokat PÜ-ben pls. Nem használtam 3-4 órát. Ezüst. Csere most kizárólag chippeletlen xbox vagy PStwo konzolra, de inkább kp. -
#2359 Hány Castlevania van GBA-re?
Amelyikben Nathan a főhős. -
#2358 hg -
#2357 n -
#2356 A f2a mindig USB driver error-t ír ki. vki segítsen már. -
#2355 du. ujra töltök GBA rom-okat netröl + ujra elöbanyasztam a GBA emut pc-n; tolom ujra...egy rakat uj gém kijött, miota ujra raneztem a GBA-emura... :-P