3755
  • DanielT
    Deep kolléga most tervez rendelni kínából, írj neki privit, mondd, hogy én küldtelek és bevesz.
  • Sephi
    Eredeti Golden Sun van hozza :D
  • Sephi
    Honnan?
  • kisgabo
    adwance wars 2 még mindig 3xxx k a mediamarkban....

• guardian hero
    Ha eredeti, gyári, nem hamisított cartridge-ed van, akkor nem nagy valószínűséggel nem fog eltűnni a mentés. Hamisított kínai játékkártyáknál fordulhat elő ilyen malőr.
  • DanielT
    Ezt a modot úgy hívják, hogy Flashkártya :) Vegyél egyet és elég gyorsan be tudod szerezni a Minish Cap -et is :)
  • Sephi
    Keresem megvetelre a Zelda The Minish Cap c. GBA gamat.

Nem erdekel ha nem uj csak a jatek mukodjon.

Most vettem GBA-at. Mi igaz abbol hogy ha nem rakok uj elemet bele akkor valoban eltunnek a jatek menteseim?

Van valami mod hogy tobb jatekot lehesen feltenni egyszere egy kartyara?

Koc!
    Sziasztok!
    Érdekel valakit Wario Ware inc. dobozos, füzetes gyönyörű állapotú játék! Jó pénzért megválnék tőle!
  • imi25
    Kössz!
  • koryne
    Mech Platoon: RTS->szar
    Advance Wars 1-2: körökre osztott->nagyon jó
    Esetleg még a Tactics-ok (Onimusha T, FFTA)->nagyon jók
  • imi25
    Hali!
    Tudnátok mondani stratégiai game-eket GBA-ra?
  • testerlnx
    HELP! HELP!! Megaman Battle Network 2-ben van egy SHadow nevü szörny amit semmivel nem tudok megsebezni. Kerestem rá google-on meg a gamefaqs.com-on olvastam FAQ-t, de vhogy ezt senki nem említi :( Mindenki csak a köcseg ShadowMan-al van elfoglalva... Szóval nem tudja vki a triviális megoldást, hogy kéne megzúzni ezt a köcseg Árnyékot??
  • deep
    Ok:D
  • Totis
    Deep addig ne küld el amíg meg nem kapod tőlem a Privit légyszi!
    Nem talállak! Remélem benézel....
  • kisgabo
    nincs konkrétum, privizz Deep-nek, kérdezd meg. lehet már rendelt.
  • turho
    De miről? Privizd már el, megmondom érdekel-e...
  • kisgabo
    sokat kérdezősködsz, lemaradsz...
  • turho
    Amióta láttam a sima EU-s advance-t, majd utána ezt a Micro-t meg az USA Advance SP-t, azóta nem vennék a standard kijelzősből, az hót ziher. Nem nagy az eltérés: hanem oltári :)
    megértem, csak kéne szereznem egy világítós advance-ot az öcsémnek olcsón, de akkor nem ez lesz az!:)
  • turho
    Most arról nem beszélek, mennyien szeretnének 13-16 k-ért megválni a karcos régi nézhetetlen képernyős GBA SP-jüktől. Ha nem megy el akkor meg megmarad :)
  • turho
    Ok, ne hirdessem, vagy mi van? 26 egy új, nem adom el 20 alatt, egy órát ment, 3 hetes.
    13,5?
  • turho
    Mit és mennyi? :)
  • turho
    Ez már nem vices, nemazért...
  • kisgabo
    én most rendelek Deep-el, ha beszállsz, privizz neki.
  • JiBBeRiSH
    Jah, Metroid Zero Mission is érdekel!:]
  • JiBBeRiSH
    Vennék 1-2 GBA játékot. pl. Advance Wars-t, vagy Mario-t, RPG-ket. De sok pénzet nem adnék érte.:] Szal max 3k és csak dobozos, kézikönyves angol nyelvű dolgok érdekelnek.
  • hairdresser
    nekem kell,13at adok érte
  • turho
    Külföldi rendeléshez altest :) vagyok teljesen, írd meg hogy mit hol miért és érdekel. 17-ért vagy 16-ért kapnám a konziból (ha lenne) ennek fényében felizgatna olcsóbban...De egy DS lite és flashkártyája is :)
    Nem kell Gameboy Micro valakinek?
  • szexicsoki
    rendelni kéne.........
  • turho
    Nincs valakinek egy eladó M3 perfect SD-s flashkártyája? Konzoliumban már csak CF verziós volt, nekem meg fölös sd karijaim vannak csak e célra, és nem akarok a memory stick, meg xd, meg mmc, meg az sd-k mellé még cf-et is venni, már kártyaherótom van :DDD Plíz PÜ.
  • JiBBeRiSH
    Engem nem csak ez, hanem mindenféle kártyával kapcsolatban érdekelnek a negatív dolgok. Úgyis legutóbb rendeltek itt néhányan csoportosan. Én is tervezem a rendelést. Szóval honnan/melyiket érdemes megvenni?
  • turho
    ez 100 %-os? M3 sd-s flashkariMegkérdezném, használ-e valaki ilyen adaptert GBA SP-hez. Mik a tapasztalatok? kompatibilitás érdekelne nagyon játékokkal, mentési is, illetve multimédiázni milyen? Film, mp3.
  • dinomano
    pasz, csak annyit tudok h. kb. 3-4rész van GBA-ra... utananezek cimeknek ha kell..
  • turho
    GBA Micro immáron 3-ik hetes, eladó, ajánlatokat PÜ-ben pls. Nem használtam 3-4 órát. Ezüst. Csere most kizárólag chippeletlen xbox vagy PStwo konzolra, de inkább kp.
  • Beast Machine
    Hány Castlevania van GBA-re?
    Amelyikben Nathan a főhős.
  • pc killer
    hg
  • pc killer
    n
  • pc killer
    A f2a mindig USB driver error-t ír ki. vki segítsen már.
  • dinomano
    du. ujra töltök GBA rom-okat netröl + ujra elöbanyasztam a GBA emut pc-n; tolom ujra...egy rakat uj gém kijött, miota ujra raneztem a GBA-emura... :-P