Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Szia, most nincs idõm részletesebben magyarázni, itt nézelõdj, aztán majd segítek. Konkrét kérdéseket tegyél fel addig ha vannak.

Flashkártyák összehasonlítása
szexicsoki
majd rendelhetünk... mondtam a PH-n is. 😊

Totis
Sziasztok!

Srácok ez a flash2advance ultra kártya milyen? Nem szeretnék külföldrõl rendelni. Sokat kell patch-elni?

Üdv:
Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

krugman
hello. nem tudna nekem valaki segiteni aki játszott a Samurai Jack játékkal ?.......😞

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Csibe001
Az örstõl azért messze vannak 😊

Sheltem
Mekkora fasz vagyok. Mindig keverem az Õrs vezér teret a Hõsök terével.
Bocsánat, természetesen a hõsök terén van, a múzeum oldalánál az út túloldalán kicsit lejjebb.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"www.konzolium.hu -t tudom ajánlani(Õrs vezér tér környékén van) "

a honlapuk szerint a XIII.ker Dózsa Gy. úton , de sebaj a lényeg, h megvan és kössz a honlapot.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Sheltem
(csak nem amerikai volt)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
De de elõtte volt SP -m is.

kisgabo
usa-ból mennyibõl jön ki az SP?

neked nem Ds van?

Sheltem
Ebben is Danielt fog segíteni õ rendelt.
3. kérdésedre tudok válaszolni, eddig 1 problémás esetrõl sem hallottam ahol nem azt kapták (nintendo ügyben) az illetékesek amit rendeltek vagy esetleg sérült lett volna, tehát biztonságos.

rendeléssel kapcsolatban a kérdéseim:
1. tudtok usa honalpot adni, ahhonan ide kishazánkba tudok rendelni SP-t?
2. mi van garanciális probléma esetén? megszívtam?
3. biztonságos igy rendelni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

DanielT
Legalább 512 Megabitest(64 Megabyte) vegyél, erre már elegendõ játék fér, egy átlag játék 6-10 Megabyte. A nagyobbak akár 32 Megásak is lehetnek (ez nagyon ritka). Én speciel 2 Gigabitest vettem, ami irgalmatlanul nagy, felét sem tudtam még megtölteni, de ha DS ben is akarod majd a késõbbiekben használni, akkor haszos lehet a nagy méret.
Sheltem
Aham

Sheltem
Ha rám hallgatsz az usából rendelsz/rendeltetsz Gba -SP t.

ui:Én nagyon sokáig vaciláltam, hogy olyan SP-t vegyek vagy Ds-t.

DanielT
A jobb flashkarikhoz van külön író, úgyhogy ez az USB hiány nem gond, amihez viszont nincs, ott valóban kellemetlen.
Sheltem
"A többi flashkárytás kérdésre is kaphatok választ?"

Én a Danielt által említett ez-flash3 at nem ismerem viszont tudom, hogy az Ezfa(a piros) az etalon mellette a konzoliumnál kapható flash2advance ultra is szuper.

"a kárytával együtt adnak olyan kábelt és szoftvert is, amivel rá tudok tölteni?"

Sajnos ha flash2advance ultrát veszel a kábel+szoftvert külön kell venned(max 2 ezer ft de ugyanott megkapod) a többinél hozzákapod a speckó usb kábelt is és a szoftvert is kisfloppy lemezen.

DanielT
Onnan tudod, hogy ilyen a doboza, grafit, vagy világoskék a színe és legfõképpen, hogy az USA -ban vetted, mert itthon nem lehet kapni, se EU-ban, se Japánban. A Nintendo majdnem tagadja a létezését, mert 20 dolcsival olcsóbb mint a Micro és mindent tud amit az, a képernyõt tekintve(ami a Micro legnagyobb erõssége).

flash kártyából minimum mekkorát érdemes venni? egyszerre lehet több játék is a kártyán?

bocsi a sok kérdésért...

DanielT
"eszméletlen pici a képernyõje(ha micro mellett döntesz mindenképpen nézd meg elõtte élõben valahol nehogy pofára ess)"

Persze, mindenképpen meg kell nézni élõben, de mint már mondottam (fogtam,próbáltam) és a tesztek is alátámasztják, a használat során abszolút nem zavaró a kis méret, mert annyira jó a kijelzõ. Persze jobb a nagyobb, nem véletlen pártoltam el a Micro-tól amikor megtudtam, hogy van ez az USA verzió.
Sheltem
"Honnan tudom, h USA kiadású az SP? oda van írva a gép aljára?"

Hát a kijelzõn a képminõség sokkal jobb, de hogy pontosan honnan tudod azt Danielt tudja megmondani neked, neki ugyanis olyan van, mostanában vette.

Sheltem
Ööö akkor mûködnek, csak nincs a micron usb csatlakozó? Tehát nem lehet rá közvetlenül másolni mint SP esetében? Valami gebasz tudom, hogy van vele emlékszem írták sokan.

köszi a válaszokat, megfontolom és mindenképpen megnézem élõben mielõtt megvenném.

A többi flashkárytás kérdésre is kaphatok választ? Mert ha ez nem megy micron, akkor lehet, h inkább SP-t választok.

Honnan tudom, h USA kiadású az SP? oda van írva a gép aljára?

DanielT
A flashkártyák mûködnek a Microval is. Közülük a legjobb az Ez-Flash3, amit itthon nem lehet kapni én is Kínából rendeltem. Persze nálunk is van amit meg lehet venni, de kb 5-10 ezerrel drágább mint kintrõl, viszont nem kell rendelgetni.

Itt van egy Micro-Flashkártya kompatibilitási lista

Sheltem
Kezdem a rossz hírrel GB micro nem nagyon viszi ahogy hallottam(most lehet, hogy tévedek).

Romokat(így mégsem hangzik olyan warezszagúként mint a "játékokat") a mirc nevü csetprogram segítségével tudod leszedni efnetes szerveren a #gbatemp csatornán a csúnya warezbácsiktól.
www.konzolium.hu -t tudom ajánlani(Õrs vezér tér környékén van) õk nagyon korrektek és segítõkészek(bár most itt a reklám miatt lehet kapok egy ! et de le van szarva, még úgy sem volt).
Mind1 nem ragozom tovább ha microt akarsz venni akkor ezek az infók feleslegesek.
Egyébként ha rám hallgatsz amcsi kiadású SP -t veszel, 5ször jobb mint a Micro.
Sajnos a micronak azonkívül, hogy nem "flashbarát"(ha jól tudom) az is a problémája, hogy valami eszméletlen pici a képernyõje(ha micro mellett döntesz mindenképpen nézd meg elõtte élõben valahol nehogy pofára ess).

olvasgattam igy visszafelé, és még egy <#lama> kérdés a mai napra <#vigyor3>:
errõl a flash kártyákról, mit lehet tudni azonkívül, h csak egyszer kell megvenni és onnantól kezdve rátöltöm a játékokat és már "ingyért" játszhatok azokkal.
azaz: honnan lehet beszerezni a kártyát? mennyiért? melyik jó márka? a kárytával együtt adnak olyan kábelt és szoftvert is, amivel rá tudok tölteni? játékokat honnan tudok majd letölteni? és a legfontosabb, mûködik-e GB microval is?

DanielT
Gamestore telefonszámot hívd fel, mert 100%, hogy olcsóbb a gép, csak Cheap nem frissítette.
köszi, és arról nem tudnál tanácsot adni, h hol olcsóbb még az 576nál is, mert a gamestore-on ott pont drágább a gép, de a játékok viszont olcsóbbak, mint az 576ban

bocsi a nyakatekert mondatért...

DanielT
Nos, nagyon klassz kis gép, csodaszép a képernyõje, kis mérete ellenére tökéletesen használható.

Az #1980 -as kommentben beraktam egy összehasonlító képet a gépekrõl, balra az EU-ban kapható SP, jobbra az USA, alattuk a Micro. Ha nem tudtam volna USA SP-t szerezni, akkor Microt vettem volna, neked is ezt ajánlom.
bocsi, ha már volt róla szó.
az érdekelne mik a tapasztalatok GB micro-ról a GBA SP-vel szemben...
Nagyon szemezek egy ilyennel, de nem tudok a gyári adatokon kíül semmit róla (mármint a géprõl)

esetleg ha tudjátok honnan lehetne még olcsóbban beszerezni, akár használtan is, kérlek titeket, ne tartsátok magatokban (mind a gépre, mind a játékokra vonatkozik)<#worship>

és még 1szer bocsi, ha már volt róla szó, de a 21 oldal átolvasása nekem kicsit túl sok idõmet venné el...

DanielT
Újan is féláron nyomták ezeket a fosgyûjteményeket 😊 Maximum 3 ezret ér.
Anubys
na ja, de 24 olyan játék, amine darabja kb. 20 ft-ot ér... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
24 játék van rajta, 19000/24 már nem is rossz... <#beka3><#vigyor1>

Anubys
Akatok jót röhögni? 19eze FT-os fekete-fehér Gameboy-kazi... 😊))

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
és? a gépet eladod?

én még tavaly kaptam a GameBoy Advance SP-met.De ma újra elövettem.
Játékaim:-Pokémon:-Crystal Version
-Gold Version
-Special Pikachu Version
-Blue Version
-Super Mario
-NFS Underground
-Zone Of Enders
-Regin Of Fire (nagyon jól elvagyok az unalmas tanítási órákon)

Rip
Priviben megírom. (Ez itt nem a reklám helye)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kisgabo
az ki???

Rip
Új 23k, nem 28k.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
"Olcsófiú"-tól már elég baráti áron lehet rendelni. Új asszem 28k, használt 14k körül.

kisgabo
nagyon kircsi, csak rámenne a gatyim a vám+áfára. is.

esetleg kína. 169 usd a lite, még 40 a pótyta, pink chang megint csomagol... áááááá.

deep
Rendelj amerikából fényesképernyõset😄
Teljesen lehengerlõ...
kisgabo
GBA SP-re lenne vágyásom

ha valaki elad egy nem lezúzott példányt, toljon egy privit. 😊

DanielT
SP-hez érdekelne könnyen eltávolítható, nagyon jó minõségû képernyõvédõ fólia. Köszi!
Super Mario
Mégiscsak 2006-ot írunk. És hol van 2010?

https://supermario4ever.wordpress.com

Anubys
<#beka2>

Super Mario
<#rinya>

Super Mario
A 2006. hozzászólás csakazértis az enyém lesz, hamár a 2000. nem lehetett az enyém. Bocsi a hülyeségemért.

Anubys
Na de a válasz lényege, hogy nem a DS miatt szarozik a cucc, hanem a Supercard miatt... Ebbõl talán a konklúziót is le tudod vonni egyedül... 😊

deep
Na de a kérdés lényege, hogy a supercardal a DS-en lassulgat egy-két GBA játék és hogy SP-n is ez történik-e? Van valakinek SP-je supercard-al?