3755
-
#2434 A Winsunx-on van ilyen SP és szállít ide is, bár kicsit drága. -
#2433 En ebay-en leletem jatekokat. Csavo 300$ -ert ad el 50 SP jatekot :D -
#2432 Hűha! Ez aztán tényleg meg lett találva! Tizennégyezer másik oldalt mutatok neked, de azok is csak USA-ba szállítanak, ahogy a Walmart is.
Egyébként nem olyan nehéz találni olyat aki szállít ide is, de a probléma soha nem ez volt, hanem a költségek. -
#2431 Üdv Néktek!
végre találtam egy on-line boltot ahol lehet amcsi SP-t venni.
Bár ahogy elméztem csak az USA-ba szállítanak.
Wal*Mart - Gameboy Advance SP - Graphite
Légyszi nézzétem meg mert nekem az jött le, hogy csak USA.
Jó lenne ha Eu.-ba is szállítanának! -
#2430 http://gamesparadise.altervista.org/roms_emulator/roms/gameboy%20advance/k_gba_roms_downloads.htm
ezt az oldalt ismerem csak ahonnan uj GBA gémek tölthetök, de várni kell listaban... :-P hatha itt is fenn van, nezd meg -
#2429 hát elég sok van, azért kell a cf kari... -
vg #2428 Super Mario! -
#2427 Nem baj. Megvan az Advanced Wars 2 es a Golden Sun. Most mar csaka Zelda - The Minish Cap kene nagyon.
Mondjatok eg kurva jo gamakat plz! Olyat ami naon lekot! -
#2426 Pont erre a megoldásra vágyott. -
#2425 Sajnos nem. -
vg #2424 De igen, vannak emultátor programok pc-re!!!!!!!!! -
#2423 Ezenkivul sehogy mashogy nem lehet netrol letoltott gamakkal jaccani? -
#2422 -
vg #2421 Ugyan már, csak kicsit gyerekes ilyeneket beírkálni... -
#2420 Próbáld ki, jelentsd be. -
JiBBeRiSH #2419 -
vg #2418 Ezért simán két büntipontot kaphatnál ... -
#2417 Jólvan srácok pihi, csak egy kicsit beijesztettem a nagy öröm közepébe(tudom,hogy rendeltetek) :) Nincs semmi gáz, minden rendben lesz a cuccokkal :)
Reméltem, hogy nagyobb lesz az őrjöngés, de eléggé visszafogottan adtátok elő. -
JiBBeRiSH #2416 Én most keresem, de eddig nem találtam semmit. Annyi van, hogy támadják folyamatosan az ezflash oldalát. Állítólag azért, mert mostanában fog megjelenni az ezflash 4 és a konkurencia kavar. De még olvasgatok... -
#2415 90% selejt elég meredek, az egy cég halála... hiteles a hír? -
JiBBeRiSH #2414 Bazz...vajon megrendelte már?:/ -
#2413 Deep kollegának is mond... -
#2412 Hatalmas bortány az EZFLASH III körül!!!
Az utóbbi 2 hónapban gyártott kártyáknál a selejt aránya magasabb mint 90% és a cég nem hajlandó nemhogy cserélni, de a panaszos emailekre illetve fórumüzenetekre sem válaszol. Vigyázzatok! -
#2411 minek? -
#2410 Na vettem egy SP-et. :D -
-
turho #2408 Gyanús volt neke is hogy nem ez lesz életem videos élménye :) PSP-n nagyon ott van a filmnézés, de az más világ. És 500 mega 1 alap film. -
#2407 Totttttttttttttálisan felesleges és használhatatlan a dolog, poén szinten egyszer érdemes kipróbálni, de hosszú távon alkalmatlan. -
turho #2406 Köszi. Bár ez így ezzel a kodekkel jó nagy fileméret, egy teljes filmnél...vagy elszámoltam valamit :d de lehet kipróbálom holnap, USA SP-n hogy mutat :)) -
#2405 Simán. Át kell konvertálni gba kiterjesztésre és kész.
Parancsolj -
turho #2404 GBA SP-n lehet valahogy mozizni? Neadjisten úgy is ki lehet próbálni, ha az embernek egy 1 Gigabites F2A Ultra karija van? DS-en már tudom hogy lehet, psp meg ugye alap. Nade a GBA? Play-Yan nélkül? -
#2403 Kéne néhány IPS file.
www.gba-ips.tk:Itt van néhány, de az nincs ami nekem kéne.
Tud valaki esetleg egyéb oldalt? -
#2402 Szevasztok! Kénytelen vagyok megválni két GBA-mtól (egy lila és egy fehér, GC-GBA összekötő kábellel, nagyítóval, táskával, kutyafülével), 8000 Forintért adnám darabját. Karcmentes, nagyon jó állapotban, ha valakinek kell, írjon mailt. -
#2401 SP elsőre tényleg szar ergonómiailag a GBA-hoz képest, de meg lehet szokni, és amikor éppen nem játszol, nagyon praktikus a formája és az összehajthatóság. -
#2400 Hát, egyebet nem tudok mondani :) Szerintem jobban jársz ha megszokod valamelyik másik gépet, ha millióknak sikerült, neked is menni fog, én hiszek benned! :) -
#2399 Mert oszinten az SP nem esik a kezemre. A DS sem. Egyikel sem tudok jaccani rendesen. A GBA meg PSP szeru szal csodas. CSak nem latok semmit! -
#2398 Akkor ne add el, de vegyél egy Microt vagy egy USA Sp-t. Jobb megoldás nincs :(
Miért ragaszkodsz hozzá ennyire? -
#2397 De apa most mar megvan! Eladni nem fogom! Szerinted mi legyen? -
#2396 Felejtsd el a sima GBA-t, vegyél egy kinyithatós SP-t, azzal már valamelyest élvezhető lesz a kép. A legjobb megoldás egy Micro vagy egy USA SP beszerzése, ezeknek már megfelelő a fényereje. Olvasd vissza ezt a topikot, találsz képeket, videót, minden szükséges infót. -
#2395 Baszki. Olyan nem lehet hozza venni hogy vilagitsa meg a displayt? Ha lehet akkor honnan?