Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Mivel csak 2 féle kártyával megy... nem nagy a halmaz 😊
windrunner
Köszi csak megérdeklõdtem hogy van-e valakinek esetleg tapasztalata is vele?😊

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

DanielT
Ööööö, beírtam googleba, hogy pogoshell faq: Tessék
windrunner
Pogoshell-el foglalkozott valaki komolyabban mert egy kis faq jól jönne hozzá...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Fogalmam sincs, hogy az eladónak van e több is. De ha rákattintasz a neve alatt lévõ 'View seller's other items' nevû feliratra, akkor simán megtudhatod.<#vigyor3>
szexicsoki
location hungary.... mekkora ebay spíler.. <#nevetes1>

szexicsoki
willyx79 a winner.. <#vigyor1> Te lenni?
Ez az eladó több ilyent árul?

Mi az, hogy 'konkrétan nem ezt vetted'? Ezt nem tudom mibõl vontad le.

A szállítás:
Megkérdeztem külön az eladót, hogy szállít-e ide. Mondta, hogy igen és hogy mennyiért.
DanielT
Hallgatlak! Persze, ha nem kifejezetten a témához kapcsolódik, akkor kíméld meg a többieket és írd privátba.
szexicsoki
neked inkább mondanék valamit...

DanielT
Hûderossznekem 😞(((( Kérdezz már légyszives! Annyira vágyom rá!
szexicsoki
kössz! látom a dobozát, igy már értem... Danielt-õl már nem kérdezek semmit...

de konkrétan nem ezt vetted. és a posta ktg honnan jön? simán küldenek magyarországra?

Jah, ezt vettem: gameboy

Kártya témához nem tudok szólni. Majd ezután fogok azt is venni.
szexicsoki
hát hogy melyiket vetted... 😊

kérdés, az F2A kari milyen kompatibilitásra, nem az ultra változat..

Milyen linkre gondolsz? Ha gépre, akkor keresgélj a Gameboyok között.😊
guardian hero
Az Animal Crossingban át lehet menni vele egy új szigetre, illetve rá lehet tölteni ezt a szigetet a GBA-ra, és kikapcsolásig nyomon követheted az ott folyó dolgokat (sajna nem történik sokminden).

Illetve rémlik még olyasmi, hogy van olyan PacMan játék, amiben a hûrom szellemet GBA-val lehet irányítani, és õk a GBA képernyõjén a játéktérnek csak egy kis részét látják, így kell elkapniuk Pac-Mant, akit a negyedik játékos irányít, a tévén belátva a teljes pályát. Úgy tudom, hogy ez extraként rajta van az R-Racing Evolution, meg talán valami másik játék lemezén is, külön nem tudom, hogy megjelent-e.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

szexicsoki
esetleg link? <#worship>

15-20 dolcsi elég csókos szállitási ktg..

Ami nem használja ki komolyan, de jópofa, olyat tudsz? 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A gép 65 dollár volt. Szállítás lesz kb. 15-20. A vámban reménykedek, hogy megúszom, mert úgy tapasztaltam, hogy csak a nagyobb dobozokat nyitják ki, ennek pedig szerintem nem nagy.
Elvileg csak amerikában van ilyen gép, azért néztem ott.
szexicsoki
vám + áfa... akkor gondolom az amerikai ibéjen nézed.
mennyi csak a gép?

Van új. Elvileg ez is az lesz. Ha megúszom a vámot, akkor jól jártam vele.😊
guardian hero
Két játékról tudok, ami komolyan kihasználja a GC-GBA csatlakoztathatóságot: mindkettõben kontrollerként használható a GBA, és mindkettõben a kooperatív multi módban (2-4 játékos) van erre lehetõség. Az egyik a Zelda: Four Swords, a másik a Final Fantasy: Crystal Chronicles.
Nekem egyébként két GC-GBA kábelem is van, egyiket az Animal Crossinghoz vettem (ott extra content nyitható meg vele), másikat a Four Swordshoz kaptam.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

szexicsoki
iiiiibéjen van új, nem rizikós?

576 bótban most 3500 pénz a Zelda Four Swords és ha minden igaz adnak hozzá kábelt is. (persze ez nem 100-as.😊
eBay 😊
Ha minden igaz, akkor mindenféle extra dolgot el lehet vele érni úgy. Pl. Metroid Primeot ha végignyomod és össze van kötve GBA-val, akkor lesz Fusion ruhád a GC-sben. Vagy ha A Metroid Fusiont viszed végig, akkor GC-n játszhatsz a NES-es Metroiddal.
Wind Wakerben már bonyolultabb. Link:
Zelda Wind Waker - GBA link

Most ez a 2 játék jutott eszembe, de biztos van még néhány.😊
Én is megnézném, pedig nem avgyok nagy játékos, viszont Gamecube-buzi 😊 mert teccik.
Nem sok játékban ugyan, de a gba-n jelenik meg a térkép, kiegészítõ grafikák, illetve tán joyként is használható tán.
A kábel viszont igen ritka ami ezt tudja, és nm olcsó.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

szexicsoki
honnan lesz?<#merges2>

DanielT
Gyakorlatilag nem tudnék feleslegesebb funkciót mondani a videójátékok történelmében, így fogalmam sincs.

Hátha meg tudod nekem magyarázni, hogy mire is jó ez, szóval ne fogd vissza magad 😊
Nah, úgy néz ki, hogy nekem is lesz egy ilyen extra világos SP-m. Kérdésem annyi, hogy vannak ugye az olyan játékok, hogy GC-vel össze lehet madzagolni a gépet. Ezek rendesen mûködnek a flash cuccokkal is?
testerlnx
A micro-hoz kéne még egy USB writer is? Amúgy meg van még a kártya?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Persze ezt nem ide akartam és capslock is jáccik, de sorry, 3 órát se aludtam 😊 bocs

mEGADSZ EGY SZÁMLASZÁMOT, ÉS A FÕNÖKÖMMEL ELUTALOM A PÉNZT, MEGJEGYZÉSBE MEG BEÍRATOM HOGY TÜRHÕ, HA ÍGY MEGFELEL.

Ment Pü

Lenne egy eladó F2A Ultra 512mbit kari, USB linkerrel.
Ez mindenféle mentést támogat, sõt van benne realtime save, tehát bárhol menthetsz, nem csak ahol a játék alapból engedélyezné !

Ára: 10k !!!

További infó:http://www.flash2advance.com/
DanielT
Nos, igen kicsi az esélye, de hajrá! 😄
fishBNS
AA, en angolban vagyok,itt is van ToysRus. Megnezem hatha van... =]

kisgabo
privi ment.

Ez eléggé ritkaság.😊 Mint a képen is látszik, hogy csak egy boltban lehetett kapni.30-40 ezer pénz az usákoknál. Ott ahol 12-16 ezer egy sima sp.:o
fishBNS
Holvan Spongebobos GBA??? =DD Nekem kell!!

Csak poénból raktam be.:] Én sem rajongok ezekért a színes cuccokért. Egy grafit változatot viszont asszem fogok rendelni.😊
DanielT
Jaaa, ezek nálam nem játszanak, meg se nézem 😊 (ha neked ez a szíved vágya akkor nem szóltam)
Van ilyen is:

😄
DanielT
Csak 2 színben van, amit említettél. (Pearl blue, Graphite)
Milyen színekben létezik ez a fajta gép? Pearl blue, Graphite? Ezen kívül meg talán Spongee-t láttam.
DanielT
Élõben persze nem látszik mosottnak a felirat, csak a fénykép szar.

Videó, ahol látszik a fokozatok közti különbség.
DanielT
Alapból sokkal-sokkal világosabb, a plusz gomb pedig szinte vakítóan 😊 (este õrültség is lenne bekapcsolni, mert könnyezni kezd a szemem annyira durva) 😊
Figy, ez a világosabb változat hogy mûködik? Alapból világosabb, vagy van vmi bonusz gomb, amit meg kell nyomni, hogy világosabb legyen?
szexicsoki
beszélek Én neked... <#beka3>

amúgy.

szasztok.

az f2 advance ultra kari link:: van olyan jó mint az Ezfa? ( EZF advance )

Totis
THX! Egyenlõre konkrét kérdés nincs.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|