Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
A szállítás:
Megkérdeztem külön az eladót, hogy szállít-e ide. Mondta, hogy igen és hogy mennyiért.
de konkrétan nem ezt vetted. és a posta ktg honnan jön? simán küldenek magyarországra?
kérdés, az F2A kari milyen kompatibilitásra, nem az ultra változat..
Illetve rémlik még olyasmi, hogy van olyan PacMan játék, amiben a hûrom szellemet GBA-val lehet irányítani, és õk a GBA képernyõjén a játéktérnek csak egy kis részét látják, így kell elkapniuk Pac-Mant, akit a negyedik játékos irányít, a tévén belátva a teljes pályát. Úgy tudom, hogy ez extraként rajta van az R-Racing Evolution, meg talán valami másik játék lemezén is, külön nem tudom, hogy megjelent-e.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Elvileg csak amerikában van ilyen gép, azért néztem ott.
Nekem egyébként két GC-GBA kábelem is van, egyiket az Animal Crossinghoz vettem (ott extra content nyitható meg vele), másikat a Four Swordshoz kaptam.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Wind Wakerben már bonyolultabb. Link:
Zelda Wind Waker - GBA link
Most ez a 2 játék jutott eszembe, de biztos van még néhány.😊
Nem sok játékban ugyan, de a gba-n jelenik meg a térkép, kiegészítõ grafikák, illetve tán joyként is használható tán.
A kábel viszont igen ritka ami ezt tudja, és nm olcsó.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Hátha meg tudod nekem magyarázni, hogy mire is jó ez, szóval ne fogd vissza magad 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ez mindenféle mentést támogat, sõt van benne realtime save, tehát bárhol menthetsz, nem csak ahol a játék alapból engedélyezné !
Ára: 10k !!!
További infó:http://www.flash2advance.com/
😄
Videó, ahol látszik a fokozatok közti különbség.
amúgy.
szasztok.
az f2 advance ultra kari link:: van olyan jó mint az Ezfa? ( EZF advance )