3755
-
pepeposta #2474 Ha valakinek kell van egy GBA sp-m eladó 14 pénzre gondoltam még van rá 11 hónap gari(de nem új a gép,de nincs is leharcolva) -
pepeposta #2473 Sziasztok miért van az hogy egyik Harry potter játékot sem tudom elinditani rom-rol m3-as kártyával se GBA sp-n se nintendo ds-en?
-
turho #2472 Csak most csak neked: ha tényleg érdekel, 18 k. honap délig van értelme feladni, hogy megkapd. -
Dehogy is. Kunyizok asszonytól. 
Nehezebb mint lopni, csalni, hazudni. -
vg #2470 Lopsz, csalsz, hazudozol? -
turho #2469 Ezüst. Az uniszex legalább. majd szólsz, ha kell, privizz, betegszabin itthon deglek most. -
Nem vettem még de a tiédre pályázok. Csak le vagyok égve most nagyon.
Ugye szürke vagy ezüst a tiéd?
Kifizettem az Ez3-as karim úgyhogy elment a pénzem.
Próbálok pénzt szerezni... -
turho #2467 Köszi, mert rendes vagy. :) -
JiBBeRiSH #2466 Épp most akartam ajánlani neki, mert rendes vagyok.:] -
turho #2465 totis: vettél már? Van 1 amit 1 órát használtam, és még eladó... -
Nekem is tetszik ezért lesz Micro-m. 
Aztán majd a DS Lite... -
Megnéztem még1szer, nem megy nálam :( Elsötétül a képernyő New Quest-nél azt annyi, amúgy EZ-Disk-ről futtatom tömörítve, lehet hogy az elsődleges memóriából menne, szóval ez van :( Viszont a Megaman BN 2. megy :) Szóval azért jó a kártya :) Ja és a legszebb konzolom a Micro!! (NDS, GBM, PS2, GC, XBOX360-om van és ezek közül a GBM van szerintem a legjobban össze rakva...) -
Pont a Bomberman Tournament nem megy? 

Pedig Micro-t szeretnék venni. -
Olvasni én sem olvastam amúgy :) Amúgy GBA-m nincs de volt egy olyan problémám is, hogy a Micro az új EZOS-el nem tudtam olvasni a megformázott kártyát, míg ha DS-be raktam az tudta, viszont a régi EZOS-el meg ment... -
turho #2460 Fura, elméletileg nem lehet eltérés...nem is olvastam sehol hogy a Micro másképp viselkedne. nekem a 2 Gigás F2A ultrámon eddig kipróbáltam 30-40 játékot, microban is, elindítás erejéig, és ugyanúgy indult. -
Hmm... ez bizony nekem új, de mindenképpen rossz hír. -
GBM-en nem minden megy vele. Van olyan ami M3-on megy viszont EZ3-al fagy, asszem a Bomberman Tournament csinálja. Ja és Micro-m van, kb 40 játékot próbáltam rajta és kettővel volt problémám, de szerencsére amivel játszani akartam az ment idáig... -
Az EZ3 mindenhez TÖKÉLETES a GBA szériából. -
ez mit tkar? Lehet, hogy az EZ3-as kártya nem fog benne működni? -
vg #2455 Azt hiszem ez természetes! Neked kell megfizetni a kereskedő munkáját amiért ő megrendeli, utána jár, a postát, stb... -
Wolve #2454 Baker azt vettem észre, hogy a magyar kereskeők azt hiszik ha valami külföldről jön arra 5000ft-ot rá kell rakni. Olyan árak vannak, eggyes helyeken(játékok) amik kb 2 éve voltak... lol XD -
turho #2453 GBA és GBA SP között semmiféle aljzati, vagy hardveres eltérés nincsen, ha a működési elvét tekintjük. Az SP egy újradizájnolt GBA, gyári frontvilágítással, oszt jóvan. Ami bajosabb flashkártyákkal, az esetleg a GBA Micro, mert a rendszercsatija másfajta. USB Linker kábellel nem lehet pc-re kötni, vagy rendelni kell hozzá fordítót. Illetve a GBA SP-ben beépített Li-ion aksi van. -
Wolve #2452 Az érdekelne, hogy vannak-e olyan gamék amik csak SP-n mennek?
Meg vannak olyan kiegészítők amikhez SP-kell.... pl.: néhány cf, vagy sd kártya olvasó.
Lol, kijelző...... -
turho #2451 És most ezen kettőt hasonlítsuk össze az USA SP-vel, melybe már tettek KIJEZŐ-t is :DD -
Sőt! A szaga is más! :DPDPDPDPDPDPDPD -
turho #2449 Jóvan baze kötekeggyél már :) nem másmilyen? :) -
Töltöttségkijelző ledek is mások!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
turho #2447 Az SP-ben már van frontvilágítás. Ki-be kapcsolható. És a hangerő tolópotis. Talán a töltöttségjelző ledek is mások. Kb. ennyi. -
Wolve #2446 A sima GBA és az SP kinézetén kívül miben különbözik egymástó? -
nem tudja valaki gba-ra mijen hasonlo játék van minta nes-es contra-k?
vagy mint a ninja gaidenek, vagy shadow of the ninja? :$
tudom van rá snes-es kontra, deaztmár unom :)
nes-es ekket is már unom, ezért érdekelnének hasonlo játékok föleg. valaki tud valamit? :$ -
turho #2444 Gameboy Micro még mindig eladó, azóta is dobozban, 1 bő órát használt, Brando védőfólia rátéve, ezüst színben. 20 k. beszámítás: Memóriakártyás flash kártya GBA-hoz, SD-s leginkább (pl. M3, ami multimédiát is tud) értékegyeztetéssel. Vagy kp. Beszámítás még: PSONE (kicsi ps1, külsőtápos verzió) karcmentes hibátlan. Plíz PÜ. -
Wolve #2443 Bocs de biztosra akartam menni.Esetleg meg tunád osztani velem az információdat? :-D -
Van valakinek eladó fekete sp-je? :) -
orkenyid #2441 1: fontos volt ezt 2 topicba is beírni?
2: de tudom :P -
Wolve #2440 Hi
Valaki nem tudja, honnan lehet szerezni GBA-hoz CF olvasót? -
jaja, asszem 25900, a ds 34900. marhadrága.... ráadásul az SP-t egyre kevesebb helyen látom újonnan, gondolom DS uralom lesz. -
turho #2438 Jah, csak hát egy USA GBA SP a világ teteje, egy itthoni meg mellétéve iszonyúan elkeserítően néz ki képileg. Junoszty kontra lcd tv. -
Még mindig 26k egy SP? Mikor 30-ért már DS-t is lehet kapni? Érdekes üzletpolitika :) -
ÁÁÁÁ pedig most onnan rendeltünk.
-
mért? 99 usd + 46 usd a posta, mediában 26k egy sp.