Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Flórika
Köszi, aranyos vagy!^^

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Super Mario
Naggyon tündéri csaj vagy, már csak ezért sem bántanálak.

https://supermario4ever.wordpress.com

Azsem az apronet-en van egy SP minden tartozékkal+Flash karival együtt 40 ezerért

kzalaba
Vennek GBA SP-t minden tartozekaval, hibatlan allapotban. Jo lenne hozza valo flash kartya is.
Ajanlatokat priviben varok. koszi

Flórika
Hmmm... senki?! <#rinya>
Akkor aprónet lesz a megoldás... <#vigyor5>

Flórika
/me megkönnyebbül... ezt megúsztam. <#circling>

Flórika
"No gyere, csak ide, van egy kis mondondóm neked!"

/me fejvesztve menekül...! <#vigyor2>

Super Mario
Már nem vagyok Baby Mario <#integet2>

Super Mario
No, csak azért megkegyelmezek neki. ;-)

Sheltem
Lányokat megverni nem szép dolog amúgysem <#ejnye1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
<#eljen>

DanielT
Szerintem várhatsz még vele pár évet, addig úgyse tudná mire használni 😊
Sheltem
Nem is tudtam, hogy szõrõs bajszos vagy Márió, kapsz tõlem borotvát szülinapodra <#mf2>

Super Mario
No gyere, csak ide, van egy kis mondondóm neked! <#boxer>

Üdv DanielT.
Mos akkor bontatlant adsz el? És milyen színben? Lehet hogy segg vagyok, de nem tudtam összerakni, mit és milyen színben és újat árulsz-e 😊))

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Flórika
Nekem sajnos más az ízlésem... <#shakehead> Amúgy tudom, hogy egy gyöngyszem. <#smile>

Sheltem
El ne cseréld a Metroid Fusion-t te...az egy gyöngyszem...jól gondold meg.

Flórika
Amim van:
(képhez katt!)

Metroid Fusion

Golden Sun

Sword of Mana

Amire cserélném:

Kirby & the Amazing Mirror

Kirby: Nightmare in Dream Land

Tim Burton's The Nightmare Before Christmas - The Pumpkin King

Tehát elsõsorban csere érdekel... (Ajánlatokat és ötleteket arra, hogy még hol érdemes hirdetni, privátban várok. <#vigyor3>)

Na a napokban beszerváltam egy fekete Sp.ét 14 papírért+még egy Dragon Ball Advanced Adventurét 4500-ért. Nagyon jó kis gép ez ^_^ de majd lehet hogy szerválok hozzá egy jól mûködõ flash kártyát, mert azé újonnan kicsit borsos áron vannak rá a gamek

szexicsoki
Egy kasszán vagyunk, tehát jól tudod. <#love12>

Flórika
Miért, Danielé is épségben megérkezett, nem?! Az elsõt, ha jól tévedek, még õ is rendelte... ezenkívül csak érdeklõdtem, nincs most szabad 25 000-em, hogy erre költsem. <#whatever>

(Ja... és hiába lenne jobb vétel, ha egyszer ebben a színben nem tetszik. <#whatever>)

Inkább te vagy csoró! (bocs)
Hogyne... + min 5e posta... Meg ki tudja, hogy mi történik vele az utazás során. Rendeld meg meg kintrõl!
DanielT
85dolcsi a gép+posta 35-40 úgyhogy alsó hangon 26-27,000.
szexicsoki
25k, Te rabló... <#duhos2>

Flórika
Hmmm... az már csinosabb. <#smile> És ha kintrõl rendelem, átszámítva HUF-ba, az ára detto 25 000? <#smile>

DanielT
Igen, vagy ilyenben:

Nekem csak a graphite van.
Flórika
És az USA-ban csak ilyen színben kapni? <#whatever>

Sheltem
Ja jóvan látom kaptál mégegyet. Vaksi voltam.

Sheltem
Viccet félretéve nem úgy volt, hogy "soha" nem adod el ? Meg ne bánd késõbb...

DanielT
Ha nem lesz több jelentkezõ, akkor a tiéd.
Sheltem
1000Ft ot adnék érte mert billeg az asztalom egyik sarka. Formájából adódóan arra pont jó lenne <#mf1><#beka2>

DanielT
HIHETETLEN AJÁNLAT!!!

😊) Kedves topiklátogatók, gondoltam mielõtt feldobnám aprónetre nektek ajánlom fel a híres USA Gameboy SP-t megvételre, (ismerõs jött haza és hozott mégegyet).
Az új magyar SP árán adom, tehát 25,000 Ft.

Kérem tegyék meg ajánlataikat privátban.

A már jól ismert összehasonlító kép (jobb oldalon ez a gép, balra a sima SP).

Összehasonlítás a DS képével(alsó a gép, saját fotó):
Sheltem
<#bohoc>

Flórika
Nos igeeen... csak tudod Mario (a.k.a "bajuszkirály" <#vigyor>) nem tartozik a kedvenc karaktereim közé. <#vigyor3>

Sosem tudtam eldönteni, hogy mégis kiket akartak megnyerni egy szõrõs VÍZVEZETÉK SZERELÕVEL. 😄DDDD

(Bocsánat, Mario rajongók! <#whatever>)

Flórika
Megfontolom! <#vigyor3>

Sheltem
Mario és Luigit is ajánlom a GBA sok közül 😉

Flórika
Még nincs sajnos... <#rinya> De Kirby-rõl mások is mondták, hogy nagyon aranyos. <#vigyor2>

Sheltem
"mert nekem túl "sótlan" a két jrpg-m, amit elsõ körben vettem a géphez - Sword of Mana, Golden Sun"

Add el õket és vedd meg a Tales of Phantasia -t(most jött ki pár hete) abban az esetben ha jó rpgre vágysz.

Sheltem
Ha lenne DS ed(nem tudom van e) biztos imádnád a Kirby -t is.. Azis tündéri mégsem gyerekes. Van gba -s kirby is de az nekem kimaradt.

Flórika
Köszi! <#vigyor2>

Sheltem
Ez nagyon aranyos hozzászólás volt 😊)))

<#eljen>
Flórika
Rég írtam már ide, de szombaton akkora öröm ért, hogy muszáj veletek is megosztanom. <#vigyor3> Pólus Center Media Markt. Este 1/2 7. (TELJESEN véletlen vetõdtünk oda, kb. fényévekre lakunk onnan - Kelenföldön -, de egy hang azt súgta, hogy az ottani MM tartogathat meglepetéseket. 😄) Eleve azért mentünk, hogy valami jó kis PC-s játékot vegyünk. Erre... tök véletlenül kiszúrtam, hogy az NDS-es, PSP-s, és PS2-es játékok mellett vannak... GBA-sok is! 😄 Így odamegyek, de halál "minden mindegy" arccal, és kiszúrom... na mit?! <#vigyor3> A "RAYMAN - 2 title pack, limited edition"-t!!! 😄 Ecsém, ez a két játék kellett nekem, PONT ez a kettõ!!! 😄 És erre kiadják õket egy kártyán - Rayman Advance & Rayman 3 - 8994 FT-ért! 😄 Direkt megnéztem, külön-külön 8194 FT körül lett(ek) volna. 😊 És ebbõl a különleges kiadásúból már csak EGY darab volt! <#vigyor3> Hát szélsebesen tettem is a kosárba, és galoppoztunk emberrel a pénztárhoz. <#vigyor3>

Az már most tisztán látszik, hogy a franciák egy európai ember számára sokkal élvezhetõbb játékot hoztak létre, mint a kis japók. 😊 Többek között azért sem használtam a GBA-mat már vagy 4 hónapja, mert nekem túl "sótlan" a két jrpg-m, amit elsõ körben vettem a géphez - Sword of Mana, Golden Sun. Raymanben talán a humor fogott meg leginkább, olyan ötletek vannak benne, hogy az államat a padlóról vakartam fel. <#vigyor3> (No meg az a lehetetlenségig kirészletezett grafika... ahogy nézi az ember, tényleg az az érzése, hogy egy valódi kis erdõben mászkál. Minden él, minden mozog. ^^)
Legcukibb, hogy Rayman tud laposkúszni, meg a speckó támadása az, hogy nemes egyszerûséggel kiölti szép hosszú, szõrõs nyelvét az ellenre, aki kocsonyává válik a rémülettõl, és világgá szalad. <#vigyor3>

Sz'al ha valaki EDDIG még nem játszott volna Raymannel, szerintem sürgõsen pótolja mulasztását. ;D

5e nagyon sok érte... max 1-2e-ért el tudod adni...
testerlnx
Most járok a Megaman Battlenetwork végénél (23 óra), minden game-ben direkt úgy oldják meg, hogy az utolsó két három harcnál ne lehessen menteni?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

http://www.cduniverse.com/search/xx/games/pid/6819018/a/Super+Army+War.htm

itt megtekinthetõ

eladom super army war nevû játékomat 5eFT-ért

windrunner
Pogoshell-ben hogy a fenébe lehet a visualstyle-t megváltoztatni?? Mert ha letölötök egy témát és átmásolom a .shell könyvtárba akkor sem változik semmi pedig a Readme-ben csak ennyit írnak😞

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...