3755
-
turho #2514 Szóval minimálár 10 k, így értettem. :) -
turho #2513 Hibátlan GBA, fehér színű, dobozos, Metroid Fusion játékkal (dobozos) érdekelne valakit? Akkupack+töltő is lenne hozzá. Plíz pü, ötjegyű ajánlattal.
Postázok is, nem gond. -
JiBBeRiSH #2512 Hehe, ezek után biztos ad érte 3k-t.:D -
#2511 Én szeretném 3000-ért... :$ :$ :$ De ha nagyon kell, és csak a suskán múlik, akkor lejjebb mehetünk, de max. 2000-ig! :D -
#2510 Mennyiért? -
#2509 Nálam még mindig eladó a Metroid Fusion. ^^ -
#2508 Eladó játékok:
Star Wars – The New Droid Army
Driver 2 – Advance
Rouge Spear
Silent Scope
Splinter Cell – Stealth Action Redefined
007 – Nightfire
Max Payne
Yoshi’s Island
2000Ft/db -
Wolve #2507 Ha valakinek van eladó játéka az szóljon érdekel......
Nekem egyébként valami smartcard II kártyám van 256 mbites... és csak 12000 ft volt.. tökéletesen működik..... -
#2506 Nekem is olyan kartyam van,mar vagy 3eve. Elofordul,h 2x ra kell installalni a drivert. Szal probalkozz ,menni fog! -
#2505 butaság, mert deep kollegának az ezf3 karilya igen f@sza, többen rendeltünk ilyet. -
ver1n1ty #2504 inkáb maradok a sajátomnál:D -
#2503 Vidd vissza, kérd vissza a pénzed és vegyél tőlem egy EZ3 kitet:D -
ver1n1ty #2502 felteszem ezt: F2AUSBlinkerXPdrvSetup
Aztán ezt: F2AUSBWRITER_v102Setup.exe
de az usb writer nem érzékeli a cuccost... mennyek visza a boltba? -
ver1n1ty #2501 powerwrite-tal probálkozok de nem ismeri fel... -
ver1n1ty #2500 nem éppen vertek át... rendes bolt és garanciát adtak szal ha nagy gond van visszahúzok... amiko benyomom az usb a gépbe nem ismeri fel... az baj? me vot olyan h sikerült felismernie -
#2499 30 rongyért jól átvágtak...
a program látja az usb írót? utána a writer proggiban ( könyvtár ) van esetleg másik exe file? -
ver1n1ty #2498 valaki plz segitsen!!! most vettem 30 rongyért egy csomagot: 1 gigás f2a kari, usb kábel, cd progikkal, és egy f2a usb writer... de sehogy se tok rátennni gamét... a iró progi egyfolytában azt jelzi h nem érzékel a kábelt... pedig feltettem a hozzá kellő progikat....plzhelp -
#2497 Én pl. itt adtam/vettem játékokat:
"Multiformat
PS, PS2, XBox, GBA
Konzol gépek, kiegészítők és játékok adás-vétele, cseréje
Budapest V., Szent István krt. 23., az udvarba.
Telefon: (70) 531-0414, (70) 249-2574
Nyitva: H-P: 10-08h"
Erről írtam is amúgy, igen részletesen, a #2208-as hsz-emben... -
#2496 Na, pl hol adtad el azt a 8-at együtt? -
hairdresser #2495 vannak ilyen helyek(konzolshopok),én is így váltam meg egyszerre 8db-tól
,meg egy párat hírdetés útján adtam el -
#2494 Ja, jöhet! -
#2493 Ha az embernek van tizenpár darab Advance játéka, akkor hol válhat meg tőlük könnyen? Vannak ilyen adok-veszek helyek? -
#2492 Sziasztok!
Csináltam az EZ-Manager-hez egy magyar nyelvi file-t. Nem volt nehéz csak a fordítások nem biztos, hogy stimmelnek. Érdekel valakit? -
orkenyid #2491 Semelyik, mert nincs olyan...
Olyan van ami átkonvertálja 8bit/mono/16khz-re, de az hallgathatatlan. -
#2490 hi evribodi.
segitene valaki, flash karira melyik az az mp3 kódoló, ami le is jáccik? ( link pls ) -
orkenyid #2489 Ajaj használtál csak volna F2A Pro LPT portos kártyát -
#2488 -
#2487 Köszi a fényezést:)
Nem egyszerű kari az EZ3, de gyorsan bele lehet jönni:) -
#2486 Üdv Mindenkinek!
Deep kolléga jóvoltából sikerült egy EZ3-as kártyához hozzájutnom. deep nagyon korrekt ember. Ha esetleg a későbbiekben megint rendel és mások is szeretnének akkor nyugodtan bízzátok rá magatokat mert korrektül intézi a dolgot. Külön köszönet, hogy idehoztad a lehel térre!
Más:
A kártya olvasó kicsit nehezen éled fel (lehet csak nálam).
Megoldás:
Ne dugd rá az olvasót hanem először szedd le az oldaláról a progit. lesz benne egy driver könyvtár majd "Új hardver hozzáadása", ekkor már rá lehet dugni az olvasót. kártya nélkül! Nem fog világítani a LED még ekkor. Kicsit így is lassú lesz. megkérdezi, hogy automatikus felismerés vagy nem. A nem-re kell menni és ott kiválasztás listából. Ott meg lehet adni neki a driver könyvtár helyét vagyis a .inf file-t. Amint felmegy a driver zölden fog világítani a LED. -
#2485 nincs, de a második jobb. ill bőven jó az. -
JiBBeRiSH #2484 Első rész is van ott? -
#2483 mondom, mediamarkt... -
#2482 ár? -
#2481 Úgy tűnik lesz egy felesleges EZ3 Flash karim a hétvégén, 1Gb-es. Ha valakit érdekelne netán, ne átalljon egy priváttal megdobálni:) -
Wolve #2480 A Golden Sunt? Csere jobban érdekelne. De ha nagyon kell megbeszélhetjük. -
#2479 eladod? -
Wolve #2478 Végre tok netről letöltött gamekat nyomni a GBA-mon.
Smart card 256 mbit... Golden Sun-t cserélnék Final fantasy Tactics-ra... már ha érdekel valakit. -
JiBBeRiSH #2477 jibberish kukac freemail pont hu -
JiBBeRiSH #2476 Advance Wars-t vennék GBA-ra! Doboz+kézikönyv is kell hozzá!
-
#2475 Keresem a Sonic Advance és Sonic Advance 2 játékokat! Akiknek megvannak és megválnának tőle legyenek szívesek írjanak nekem!: [email protected].