Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szexicsoki
még gépem sincs... megvan még a 256-os karid?

amugy most filózom, DS, vagy Micro... nem egy kategória, alapvetõen sp játékoknak kéne.

segítesz? :) pont a mariok a kedvenceim :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

szexicsoki
jó kicsi a kijelzõ. de a felbontás ugyanaz mint az SP, a fényerõ...
amúgy nem új, használt, de csak éppen...

szexicsoki
az utóbbira szavazok.. <#vigyor1>

Egyszóval vagy a romok rosszak, vagy én :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Más játékkkal nem csinálta ezt. A két Marioval csak. De ahogy lejött a rom, úgy töltöttem egybõl rá, nem piszkáltam meg semmivel, merthogy nem értek hozzá...

turho: ha még eladod és fog is mûködni rendesen a flash kari én megvenném!!!!

F2A kártyám már 2 super mariora is azt mondta, hogy save game corrupted. És nem indul el. Segítsen már valaki priviben, mi a nyûgje pls. Másnál eddig ilyet még nem tapasztaltam :(

testerlnx
Én micro melett döntötten és nem bántam meg, iszonyú jó a kijelzõje és a gombjai, amelett meg baromi jól néz ki :) A 18e az használt ár? Mert én 25e ért láttam idáig...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

szexicsoki
gameboy micro megér 18 ropit? vagy inkább sp...?

Micro-hoz láttatok már itthon elõlapot?

Már láttam leírva ezt hogy Pogoshell, de kb. ennyit mond:DDD ez feltelepíthetõ a flashkarira? És attól még az usb writeres cuccossal ugyanúgy flashelhetõ?
Uhh, adjatok linket is. Meg majd én is nézegetek. Magyarul nem sok mindent találni...

windrunner
én Pogoshell-el használom, és lehet rá képeket, szöveg fájlokat emukat meminden szart nyomni....

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Szeretnék okosodni kicsit GBA-ból. Mit lehet még csinálni a géppel, ha csak flashkártyánk van? Video, zene, más játékok, emulátor (c64, nes stb), mik vannak hozzá? F2a ultra kari van.
Gameboy movie player tapasztalata van valakinek? Milyen a minõsége? Köszi.

Nah, én lezártam a kérdést, vettem egy GB Micro-t :D behugyozás a képe és kiba jól áll a 46-os tenyeremben :))) egy kijelzõhibás GBA SP ronccsal meg tudok flashelni.

Csakhogy a második gép amit kapott, az nem brighter hanem sima. Ezt privizte. És így nem eladó a brighter.

márc 20 13:46

olvass vissza

Sziasztok. Kezdek belefáradni hogy az istennek se tudok szerezni egyet az új kijelzõs USA GBA SP-bõl sehogyan :( nem tud valaki segíteni?

Borgi
nekem sd-m van,ésakkor
megkell nyomnom a L+R+A+selectet-t asszem,
és mondod enki hogy szév

porki fagyok fállalon

Még valami<#vigyor3>

Tudok menteni a játékon belül (a real time save-on kívül)? Hogyan tudnám ezt megcsinálni? A progival teszem fel a játékokat, mégis eltünnek a mentéseim, ha kikapcsolom a gépet. Supercard CF.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

szexicsoki
olcsó DS érdekel/het. <#awink>

Megvan. Köszi!

Vagyis megse,lehet igy nem fog minden gba game mukodni,lehet hogy ezzel kell:
GBA Game Patch Data (2005.12.24 update)

Jimi Hendrix

innen szed le:http://www.supercard.cn/eng/index.htm
ezt a progit,es patchald meg a gameke rajosz nem nehez,probalgatni kell.
sd/cf: SuperCard SoftwareV2.51 (2006.1.23 update)

Jimi Hendrix

Patch-olni kell a mellékelt progival!!!!
Most látom, hogy kicsit zagyva amit írtam, de gondolom értitek <#idiota>

Hali!

Ha egy gba játékot fel akarok tenni egy cf kártyához (supercard-al) akkor azzal kell valamit csinálnom? patch, vagy valami?

Rip
torrent, dc, emule, ezzel foglalkozó honlapok, pl:

http://frozen-roms.net/index.php?lang=en
http://www.romreactor.net/index_in.php?changelanguage=en

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

emule
hol lehet rom-okat tölteni a netrõl??

koryne
Ahogy 576-on is mondtam már: amíg ki nem alszik a LED ^^

Xbox Live gamertag: kilencnad

Aszem én is beszerzek egy Flash kártyát hamarosan ^_^
A GBA SP-nél mennyi ideig kell tölteni az aksit??

Azért egy rom-ot letölteni internetrõl nem egészen ugyanaz mint a BKV-s bliccelés és a közéres lopokás!
Flórika
Ó, igen... erre az apró tévedésre le sem csaptam. ;DDD vg, mégis hogy használjam azokat a jó kis warez játékokat... flash kártya nélkül? :D

A flash kártya meg megintcsak 20 000 Ft körüli összegbe fáj + a kábel. :))

Ezenkívül párszor már írtam, hogy miért nem tetszik a warez. :) Ugyanazért, amiért a BKV-n sem bliccelek, és a közértben sem lopok. :D Ha nem muszáj, nem élek ilyen eszközökkel, vagy ha igen, akkor sem túl sûrûn. :P

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Nem tudok erre mit válaszolni... <#szomoru2>
Ha letöltök mondjuk 10 új GBA játékot az kicsit olcsobb mintha megvenném a boltban... vagy lehet ez csak szerintem van így. <#vigyor5> Az más kérdés, hogy mennyi a DS gép+supercard/M3/mittoménmi cucc, de még így is megéri! <#lookaround>
Flórika
Erre azt mondom, hogy GBA-m már van, DS-em viszont nincs. ;)))) Ergo plusz költség lenne egyet beszerezni. :)) És minek, ha ráadásul engem egyelõre se az NDS, sem pedig a PSP nem gyõzött meg maradéktalanul...? ;) Nekem bõven elég, ha egy zsebkonzolon játszhatom. :) Még a mobilom csili-vili funkcióit sem használom ki, nem lenne ez másképp' NDS/PSP esetében sem. :)

Ja, és rémlik valami ilyesmi, hogy az eltérõ képméret miatt az NDS-en egy pár (GBA-s) játéknak fekete "kerete" lesz.

<#integet2>

DanielT
Olcsóbb a warez? Nemá! :D

Nálam egyébként az olcsóság mellett a kényelem is szempont. Míg a warezkártyámra felcsapok 30-40 játékot, ugyanennyit hordozhatnék szatyorban, de már 2 is kényelmetlen lenne.
Arra mit mondasz, hogy én a DS-emmel szinte az összes megjelent (cca 2400db) játékkal tudok jáccani? ;) Fene fogja venni a játékokat 3-10e pénzért... egyszerüen nem éri meg!
Flórika
Ezt inkább privátban, mert nem szeretek vádaskodni... <#pardon1>

guardian hero
Honnan volt a Sword of Mana? Tudtommal ilyen mentéseltûnés csak hamisított cartridge-eknél fordul elõ, ahol olcsó CMOS(?) vagy ilyesmi elemes memóriában tárolódnak a mentések flash helyett (ami elvileg nem törlõdhet pár 10 éven belül :))

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Flórika
Az a baj tudod, hogy a saját szememmel láttam, hogy a mentéseim eltûntek... így valószínû, hogy a srác nem kamázott. <#rolleyes>

Flórika
Én többek között MIATTAD vettem Klonoa-t, mert emlékeztem az 576-os avatarodra. <#vigyor3> És itt HOL mondom én azt, hogy "kuki"... vagy hogy rossz? <#circling>
"Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P"

Pont, hogy nagyon tetszik. ^^

Na én ilyet még nem halotam. Nekem van egy Dragon Ball Advanced Adventure játékom, de sehol nem találtam rajta csavart. illetve egy miliméternyi valami van rajta de az nemhinném hogy a csavar lenne. Igaz nem is tudom hogy Pal-os van NTSC-és e...

Banyapapa
mi az hogy nem jo a Klonoa?????????
Egyébként télleg kuki a GBA-s:P

Flórika
Tegnap láttam a következõ hirdetést - talán - az aproneten:

"Nintendo DS használt 25000 Ft. Játékok széles választéka kb. 40 féle játék. Régi megunt gépedet játékodat becseréljük vagy készpénzért megvesszük. Advance játékok 3000 Ft- tól több mint 100 cím. MULTIFORMAT Bp. V. Szt. István krt. 23."

Ennek örömére ma ellátogattam hozzájuk. :) Elõször is... Golden Sun-om már NINCS meg. <#vigyor3> Sz'al ne is könyörögjetek, hogy adjam el!!! <#vigyor3> MÁR nem fogom. ^^ Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P

Boltról: nagyon szimpatikus hely, beléptem és egy méz szõke, bodori hajú szemüveges sacc/kb 30-as srác fogadott, aki elé mindjárt ki is terítettem mindhárom játékomat, a "cserélni szeretnék" kezdetû szöveg ritmikus skandálása mellett. :)
Balra mutatott, és ott volt választék. :) Gyerekeeek, hát ezek után tudjátok kinek kell flash kártya, meg 5-6-7 és tudj' Isten hánysokezres játékok! <#vigyor3> Nem azt mondom, hogy volt ott MINDEN. :P DE! volt ott egy csomó különféle Mario, azonkívül Metroid Fusion, Rayman 3, Banjo-Kazooie, Advance Wars, Castlevania, Prince of Persia, F-Zero, stb stb. :)) A dobozuk általánosságban véve valóban kissé kopottas volt, DE legalább mind jók. :)) Ez egészen biztos, mivel mikor rátértünk volna a Sword of Mana-ra, kérdezi a srác, hogy mûködik-e? Menteni lehet-e? Mondom valószínûleg, mivel férjem és az én mentéseim is rajta figyeltek. :o <Értetlenkedtem... végülis MI romolhat el egy játék "kazettában". :o> Beteszi... mondja "new game". o_O Nézem én is... MINDEN mentésünk eltûnt!!! o.o És ekkor derült ki, hogy a kis csavar NEM véletlenül van a játék "kazetta" hátán. Van benne két (lehet, hogy csak egy...) pici speckó elem, és az kb. fél éven belül LEMERÜL. :o :o Kivéve az európai játékoknál, mert azok - srác így mondta - felülírhatóak. No persze én csak pislogtam. SOHA nem gondoltam volna, hogy maga a játék is lemerülhet. :o Ezért úgy döntöttem, hogy egyelõre a Mana-t nem adom el. Inkább otthagytam nekik megjavítani, pénteken megyek érte, egy ezresért bevállalták. <#vigyor3> Még jó, hogy a Mana-n kívül minden játékom zsír új volt. :)

Metroidot mondjuk jó lett volna most elpasszolni, de neki is volt egy, ezért megegyeztünk, hogy azt majd késõbb. :) Kirby-je viszont (most) nem volt, így egyelõre várnom kell rá. :"| (Így belegondolva lehet, hogy el kellett volna hoznom azt a Prince of Persia-t. :))

Flórika
Akkor ezt megbeszéltük. <#nevetes1> <#vigyor3>

Sheltem
Dehogy offoljuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Flórika
Nagyon jófej ez a macsek! <#vigyor> <#taps>

/me hirtelen ráeszmél, hogy éppen szétoffoljuk a topicot... <#guluszem1>