Gameboy Advance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy most filózom, DS, vagy Micro... nem egy kategória, alapvetõen sp játékoknak kéne.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
amúgy nem új, használt, de csak éppen...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Uhh, adjatok linket is. Meg majd én is nézegetek. Magyarul nem sok mindent találni...
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Gameboy movie player tapasztalata van valakinek? Milyen a minõsége? Köszi.
megkell nyomnom a L+R+A+selectet-t asszem,
és mondod enki hogy szév
porki fagyok fállalon
Tudok menteni a játékon belül (a real time save-on kívül)? Hogyan tudnám ezt megcsinálni? A progival teszem fel a játékokat, mégis eltünnek a mentéseim, ha kikapcsolom a gépet. Supercard CF.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
GBA Game Patch Data (2005.12.24 update)
Jimi Hendrix
ezt a progit,es patchald meg a gameke rajosz nem nehez,probalgatni kell.
sd/cf: SuperCard SoftwareV2.51 (2006.1.23 update)
Jimi Hendrix
Ha egy gba játékot fel akarok tenni egy cf kártyához (supercard-al) akkor azzal kell valamit csinálnom? patch, vagy valami?
http://frozen-roms.net/index.php?lang=en
http://www.romreactor.net/index_in.php?changelanguage=en
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A GBA SP-nél mennyi ideig kell tölteni az aksit??
A flash kártya meg megintcsak 20 000 Ft körüli összegbe fáj + a kábel. :))
Ezenkívül párszor már írtam, hogy miért nem tetszik a warez. :) Ugyanazért, amiért a BKV-n sem bliccelek, és a közértben sem lopok. :D Ha nem muszáj, nem élek ilyen eszközökkel, vagy ha igen, akkor sem túl sûrûn. :P
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Ja, és rémlik valami ilyesmi, hogy az eltérõ képméret miatt az NDS-en egy pár (GBA-s) játéknak fekete "kerete" lesz.
<#integet2>#integet2>
Nálam egyébként az olcsóság mellett a kényelem is szempont. Míg a warezkártyámra felcsapok 30-40 játékot, ugyanennyit hordozhatnék szatyorban, de már 2 is kényelmetlen lenne.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P"
Pont, hogy nagyon tetszik. ^^
"Nintendo DS használt 25000 Ft. Játékok széles választéka kb. 40 féle játék. Régi megunt gépedet játékodat becseréljük vagy készpénzért megvesszük. Advance játékok 3000 Ft- tól több mint 100 cím. MULTIFORMAT Bp. V. Szt. István krt. 23."
Ennek örömére ma ellátogattam hozzájuk. :) Elõször is... Golden Sun-om már NINCS meg. <#vigyor3>#vigyor3> Sz'al ne is könyörögjetek, hogy adjam el!!! <#vigyor3>#vigyor3> MÁR nem fogom. ^^ Lett helyette szipi-szupi Klonoa 2 - Dream Champ Tournamentem! :) Máris odavagyok érte, bár azt azért le kell hogy szögezzem, NEM érhet fel a Raymanhez. ;P
Boltról: nagyon szimpatikus hely, beléptem és egy méz szõke, bodori hajú szemüveges sacc/kb 30-as srác fogadott, aki elé mindjárt ki is terítettem mindhárom játékomat, a "cserélni szeretnék" kezdetû szöveg ritmikus skandálása mellett. :)
Balra mutatott, és ott volt választék. :) Gyerekeeek, hát ezek után tudjátok kinek kell flash kártya, meg 5-6-7 és tudj' Isten hánysokezres játékok! <#vigyor3>#vigyor3> Nem azt mondom, hogy volt ott MINDEN. :P DE! volt ott egy csomó különféle Mario, azonkívül Metroid Fusion, Rayman 3, Banjo-Kazooie, Advance Wars, Castlevania, Prince of Persia, F-Zero, stb stb. :)) A dobozuk általánosságban véve valóban kissé kopottas volt, DE legalább mind jók. :)) Ez egészen biztos, mivel mikor rátértünk volna a Sword of Mana-ra, kérdezi a srác, hogy mûködik-e? Menteni lehet-e? Mondom valószínûleg, mivel férjem és az én mentéseim is rajta figyeltek. :o <Értetlenkedtem... végülis MI romolhat el egy játék "kazettában". :o>Értetlenkedtem... végülis MI romolhat el egy játék "kazettában". :o> Beteszi... mondja "new game". o_O Nézem én is... MINDEN mentésünk eltûnt!!! o.o És ekkor derült ki, hogy a kis csavar NEM véletlenül van a játék "kazetta" hátán. Van benne két (lehet, hogy csak egy...) pici speckó elem, és az kb. fél éven belül LEMERÜL. :o :o Kivéve az európai játékoknál, mert azok - srác így mondta - felülírhatóak. No persze én csak pislogtam. SOHA nem gondoltam volna, hogy maga a játék is lemerülhet. :o Ezért úgy döntöttem, hogy egyelõre a Mana-t nem adom el. Inkább otthagytam nekik megjavítani, pénteken megyek érte, egy ezresért bevállalták. <#vigyor3>#vigyor3>
Metroidot mondjuk jó lett volna most elpasszolni, de neki is volt egy, ezért megegyeztünk, hogy azt majd késõbb. :) Kirby-je viszont (most) nem volt, így egyelõre várnom kell rá. :"| (Így belegondolva lehet, hogy el kellett volna hoznom azt a Prince of Persia-t. :))
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
/me hirtelen ráeszmél, hogy éppen szétoffoljuk a topicot... <#guluszem1>#guluszem1>