3755
  • xAttilax
    De emuval futnak
  • Borgi
    pf
  • deep
    Sajnos nem:(
    Én is meglepődtem, mert ugye ugyanolyan GBA elvileg, mint a többi...
  • Borgi
    fiuklábyok,
    gémboj mikróba belmeegy a sima gb meg gbc-s kazi?
  • perverztata
    Hello!
    Meg van még a kábel?
    Érdekelnének további részletek, pl hol lehet játékot találni, minden játék elérhető-e, ha menteni akarok, akkor az elvész az újratöltés után, vagy szgépre ki lehet másolni?Válaszokat ide kértek, ha lehet:D : [email protected]
  • xAttilax
    hali
    Valakinek sikerült mp3-ból normálisan hallgatható gbs-t csinálni???
  • Super Mario
    De szépek ezek egyben! Grat, szép munka
  • deep
    Pardon, csajok és srácok
  • Flórika
    Igen, igen, igen...!!! Nagyon jó lett.
  • deep
    Jöhet ide fentre srácok?
  • kisgabo
    ügyes.

na, lesz lite vétel? én batyogatom ma csabit.
  • deep
    Már viszik 25-ért:)
  • kisgabo
    m jaz ára?
  • deep
    Van egy fölös EZ3Flash kitem. Nem kell valakinek?:D
  • xAttilax
    Valaki nem tud Heroes of might and magic 1 vagy 2 játékot, ez 1 gameboy color játék csak nem tudom honnan szerezek
  • xAttilax
    Nekem nem jött be annyira, ma probálttam egyet de nekem már túl pici, de a kijelző az komoly. Hát maradok az sp-nél talán majd lite.
  • Totis
    A Micro egy gyönyörű zseBkonzol. Nekem az van és még a Lite miatt sem adom el. A kijelzőtől én is féltem de ennél jobbat még nem láttam.
    Kényelmesen lehet vele játszani. Igaz kicsit szokni kell a felső két gomb nyomáspontját (a sima Advance után).
    Ha sima SP osztályon töröd a fejed akkor ez a legjobb megoldás (az USA SP-t is beleszámolva).
    Egy hátránya van a dolognak. Ha megveszed akkor az asszonytól kezdve mindenki ki fogja venni a kezedből, hogy had próbáljam már ki.
  • kisgabo
    nagyon baró a micro, fémváz, kényelmes fogás, zsebben elfér, tűéles kijelző.

lehet azé eladom, ha jön a lite.... ha érdekel. :)
  • ver1n1ty
    szasztok! na sikerült ennyi idő után:D visszavittem a cuccost és a kábellel vot a gond szal most kaptam egy ujabbat és csatlakozott az 1g flash2advance-hez... kiirtam azt az indit fájlt de van egy kis gond,,, ha 1 gamét irok ki akkor futattja azt kapásbol... ha viszont többet akkor behozza azt az inditofájlt d ott nincs semmi,, és miko powerwriter-rel kiirom a cuccot akko ujra csatlakozik a kártyához d akko se jelzi h lenne rajta valami... plz help
  • turho
    A második kedvenc gépem volt, az USA SP közben megérkezett, azért adtam el a micro-t. Nem sokat fogtam, de nagyon kellemes kis gép, jó vele játszani, jó a fogása. Nem kényelmetlenebb ergonómiailag (sőt) mint egy SP. Ez 1 vélemény :)
  • xAttilax
    gondolkodok egy Gameboy micron, mert az sp-nek nem valami jó a kijelzője és az usa félét meg nem lehet kapni :(( van valakinek tapasztalata a microval, nem túl kicsi a kijelző és nem kényelmetlen, hogy ilyen kicsi az egész???
  • orkenyid
    http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9403915
  • Super Mario
    ezt nem tudtam.
  • orkenyid
    Ugyan mire? :)
    Tudsz rá rakni GBA/DS játékokat...
  • Super Mario
    Bocsi, hogy megkérdezem, de mire jó?
  • orkenyid
    Flash2Advance 256Mbit még mindig eladó!
    A kábeljét azóta megcsináltam, szóval igy rendesen műxik :)
    Ár megegyezés szerint.
  • turho
    Sziaztok. plíz help. Megjött az sd-s supercardom. egy fat-ra formázott Toshiba sd-t 512-eset dobtam bele. A kártya gyökerébe dobtam néhány .gba kiterjsztésű romot. GBA SP-ben próbálom, mert még nincs ds-es. Kilistázza a supercard a tartalmat, de ha rányomok bármelyik rom-ra, elkezdi számolni a méretet, majd fehér képernyő. Mit csinálok rosszul? Honnan lehetne megtanulni mindent a supercard-ról? Ugye nem hibás?
  • xAttilax
    érdekelne flash kari vagy sd-s kari, szóljon már léci ha valaki tud és nem is olyan drágán
  • turho
    10 k, már gyenge az akkupack sajna. A tápról remekül megy a gép, illetve ceruzaakkuról, elemről. GC-vel összekötő kábel is hibátlan, bár nem próbáltm ki, mert még nem tudom melyik játékok kezelik.
  • Seth
    Anyagi okok miatt meg kell válnom hőn szeretett Nintendo DS-emtől(nem, nem Lite-ra kell^^):
    SZóval a hírdetés szövege:
    Eladó kitűnő állapotban lévő, karcmentes Nintendo DS. Dobozával, gyári tartozékokkal(töltő,karpánt,2 db stylus), Nintendogs programmal, supercard-dal, 512 MB cf memóriával + cheapboynál "felejtődött" garanciával ^^(2006.02.24.-i vásárlás ha jól emlékszem ^^)
    Érdeklődni emailben([email protected]), telefonon(20/3417424), msn-en(ua,mint email)
    Árnak olyan 45k körüli összeget gondoltam
  • turho

Eladó egy szép állapotú, fehér Gameboy Advance+akkumulátor pack töltővel. Dobozos, megkímélt. Semmi elemfedél-baj meg ilyenek, vigyázva lett rá. Mellé egy Metroid eredeti játékkazetta, szintén dobozos. Mellé egy Gamecube-GBA összekötő kábel is van. Aki elviszi, annak bonusban egy enyhén karcos, de tökéletesen használható állapitú nagyítós frontvilágítást adok.
    Irányár 12 k, felfelé eltérhetünk tőle :) PÜ (képet tudok küldeni)
  • kisgabo
  • guardian hero
    Kisebb boltok, Pecsa bolhapiac, külföldi rendelés...
  • Flórika
    "Nincs kéz, nincs csoki" xDDD Végülis nem muszáj eladnom.
  • Flórika
    Baromi sok helyen... kérsz listát? :D

De már írtam korábban a Multiformatról is, ahol 3000 Ft/db áron lehet használt, jó állapotú (dobozos) GBA-s gammákat venni. ^^
  • xido
    :)))...még GBA-készüléket se szándékozok venni,bőven elég nekem az emulátor(elnézést az "szentségtörő" hozzáállásomért):))
  • vg
    "Egyéb forrásokból jóval olcsóbban is beszerezhetők a játékok"

Hol?
  • guardian hero
    Na igen, de ami az 576-ban megy, az színtiszta rablás :). Egyéb forrásokból jóval olcsóbban is beszerezhetők a játékok, használtan pedig még barátibbak az árak.
    Külföldön amúgy nincsenek ennyire elszállva, ez (is) magyar sajátosság...
  • deep
    Vegyél flashkarit tőlem:D
  • xido
    minden tiszteletem az itt jelenlévők iránt,de most hültem el egy 576 katalógus láttán,hogy ilyen mütyürbe való játékok friss árai is képesek elérni a 13-14 ezer forintot....:))