3755
-
#2554 De emuval futnak -
#2553 pf -
#2552 Sajnos nem:(
Én is meglepődtem, mert ugye ugyanolyan GBA elvileg, mint a többi... -
#2551 fiuklábyok,
gémboj mikróba belmeegy a sima gb meg gbc-s kazi? -
perverztata #2550 Hello!
Meg van még a kábel?
Érdekelnének további részletek, pl hol lehet játékot találni, minden játék elérhető-e, ha menteni akarok, akkor az elvész az újratöltés után, vagy szgépre ki lehet másolni?Válaszokat ide kértek, ha lehet:D : [email protected] -
#2549 hali
Valakinek sikerült mp3-ból normálisan hallgatható gbs-t csinálni??? -
#2548 De szépek ezek egyben! Grat, szép munka -
#2547 Pardon, csajok és srácok -
#2546 Igen, igen, igen...!!! Nagyon jó lett. -
#2545 Jöhet ide fentre srácok?
-
#2544 ügyes.
na, lesz lite vétel? én batyogatom ma csabit. -
#2543 Már viszik 25-ért:) -
#2542 m jaz ára? -
#2541 Van egy fölös EZ3Flash kitem. Nem kell valakinek?:D -
#2540 Valaki nem tud Heroes of might and magic 1 vagy 2 játékot, ez 1 gameboy color játék csak nem tudom honnan szerezek -
#2539 Nekem nem jött be annyira, ma probálttam egyet de nekem már túl pici, de a kijelző az komoly. Hát maradok az sp-nél talán majd lite. -
#2538 A Micro egy gyönyörű zseBkonzol. Nekem az van és még a Lite miatt sem adom el. A kijelzőtől én is féltem de ennél jobbat még nem láttam.
Kényelmesen lehet vele játszani. Igaz kicsit szokni kell a felső két gomb nyomáspontját (a sima Advance után).
Ha sima SP osztályon töröd a fejed akkor ez a legjobb megoldás (az USA SP-t is beleszámolva).
Egy hátránya van a dolognak. Ha megveszed akkor az asszonytól kezdve mindenki ki fogja venni a kezedből, hogy had próbáljam már ki. -
#2537 nagyon baró a micro, fémváz, kényelmes fogás, zsebben elfér, tűéles kijelző.
lehet azé eladom, ha jön a lite.... ha érdekel. :) -
ver1n1ty #2536 szasztok! na sikerült ennyi idő után:D visszavittem a cuccost és a kábellel vot a gond szal most kaptam egy ujabbat és csatlakozott az 1g flash2advance-hez... kiirtam azt az indit fájlt de van egy kis gond,,, ha 1 gamét irok ki akkor futattja azt kapásbol... ha viszont többet akkor behozza azt az inditofájlt d ott nincs semmi,, és miko powerwriter-rel kiirom a cuccot akko ujra csatlakozik a kártyához d akko se jelzi h lenne rajta valami... plz help -
turho #2535 A második kedvenc gépem volt, az USA SP közben megérkezett, azért adtam el a micro-t. Nem sokat fogtam, de nagyon kellemes kis gép, jó vele játszani, jó a fogása. Nem kényelmetlenebb ergonómiailag (sőt) mint egy SP. Ez 1 vélemény :) -
#2534 gondolkodok egy Gameboy micron, mert az sp-nek nem valami jó a kijelzője és az usa félét meg nem lehet kapni :(( van valakinek tapasztalata a microval, nem túl kicsi a kijelző és nem kényelmetlen, hogy ilyen kicsi az egész??? -
orkenyid #2533 http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9403915 -
#2532 ezt nem tudtam. -
orkenyid #2531 Ugyan mire? :)
Tudsz rá rakni GBA/DS játékokat... -
#2530 Bocsi, hogy megkérdezem, de mire jó? -
orkenyid #2529 Flash2Advance 256Mbit még mindig eladó!
A kábeljét azóta megcsináltam, szóval igy rendesen műxik :)
Ár megegyezés szerint. -
turho #2528 Sziaztok. plíz help. Megjött az sd-s supercardom. egy fat-ra formázott Toshiba sd-t 512-eset dobtam bele. A kártya gyökerébe dobtam néhány .gba kiterjsztésű romot. GBA SP-ben próbálom, mert még nincs ds-es. Kilistázza a supercard a tartalmat, de ha rányomok bármelyik rom-ra, elkezdi számolni a méretet, majd fehér képernyő. Mit csinálok rosszul? Honnan lehetne megtanulni mindent a supercard-ról? Ugye nem hibás? -
#2527 érdekelne flash kari vagy sd-s kari, szóljon már léci ha valaki tud és nem is olyan drágán
-
turho #2526 10 k, már gyenge az akkupack sajna. A tápról remekül megy a gép, illetve ceruzaakkuról, elemről. GC-vel összekötő kábel is hibátlan, bár nem próbáltm ki, mert még nem tudom melyik játékok kezelik. -
#2525 Anyagi okok miatt meg kell válnom hőn szeretett Nintendo DS-emtől(nem, nem Lite-ra kell^^):
SZóval a hírdetés szövege:
Eladó kitűnő állapotban lévő, karcmentes Nintendo DS. Dobozával, gyári tartozékokkal(töltő,karpánt,2 db stylus), Nintendogs programmal, supercard-dal, 512 MB cf memóriával + cheapboynál "felejtődött" garanciával ^^(2006.02.24.-i vásárlás ha jól emlékszem ^^)
Érdeklődni emailben([email protected]), telefonon(20/3417424), msn-en(ua,mint email)
Árnak olyan 45k körüli összeget gondoltam -
turho #2524
Eladó egy szép állapotú, fehér Gameboy Advance+akkumulátor pack töltővel. Dobozos, megkímélt. Semmi elemfedél-baj meg ilyenek, vigyázva lett rá. Mellé egy Metroid eredeti játékkazetta, szintén dobozos. Mellé egy Gamecube-GBA összekötő kábel is van. Aki elviszi, annak bonusban egy enyhén karcos, de tökéletesen használható állapitú nagyítós frontvilágítást adok.
Irányár 12 k, felfelé eltérhetünk tőle :) PÜ (képet tudok küldeni) -
#2523 -
#2522 Kisebb boltok, Pecsa bolhapiac, külföldi rendelés... -
#2521 "Nincs kéz, nincs csoki" xDDD Végülis nem muszáj eladnom. -
#2520 Baromi sok helyen... kérsz listát? :D
De már írtam korábban a Multiformatról is, ahol 3000 Ft/db áron lehet használt, jó állapotú (dobozos) GBA-s gammákat venni. ^^ -
xido #2519 :)))...még GBA-készüléket se szándékozok venni,bőven elég nekem az emulátor(elnézést az "szentségtörő" hozzáállásomért):)) -
vg #2518 "Egyéb forrásokból jóval olcsóbban is beszerezhetők a játékok"
Hol? -
#2517 Na igen, de ami az 576-ban megy, az színtiszta rablás :). Egyéb forrásokból jóval olcsóbban is beszerezhetők a játékok, használtan pedig még barátibbak az árak.
Külföldön amúgy nincsenek ennyire elszállva, ez (is) magyar sajátosság... -
#2516 Vegyél flashkarit tőlem:D -
xido #2515 minden tiszteletem az itt jelenlévők iránt,de most hültem el egy 576 katalógus láttán,hogy ilyen mütyürbe való játékok friss árai is képesek elérni a 13-14 ezer forintot....:))