3755
-
#2594 Bocsánat megy!
Tegnap valami fennakadás lehetett a site-al. -
#2593 Nem tudjátok mi lett a www.ezflash.cn-el?
Nem jön be. Az EZFA3-as kártyámat szerettem volna frissíteni...
Valaki tud valamit a dologról? -
Ersiman #2592 Hát az alapvető eltérés a már említetten kívül, hogy DS-en játszhat a GBA játékokkal is, míg fordítva ez nem igaz. Mindenképpen a DS-t javaslom. -
#2591 Van olyan program amivel telefonos java játékokat le lehet játszani gameboy-al? -
#2590 Nintendo DS:
Gba:
még annyit kell tudni hogy a nds alső képernyője touchscreen, van rajta mikroffon, grafikailag izmosabb, persze nemkell csilivili "fujaszrokat" (bocsáant elnézést) várni. Azthiszem, a két kép alapján és ez az info alapján már eltudod dönteni neked melyik kell. -
#2589 hello bocs ha rossz helyre íok
egy imerős akar venni vagy Nintendo Ds-t vagy Gameboyadvance-t
meik a jobb és mik a különbségek?
köszi -
#2588 "sword of mannát föladtam az "intro" 10dik eprcében :P"
Igen, a félórás intró k*rva unalmas, de ha végre átnyomod... :)
Érdemes próbálkozni. Én végignyomtam mindkét gamét (B.G. és SoM, és mindkettő elég jó). -
#2587 Pöttyet drága ahhoz képest, hogy már szinte szükségtelen. -
turho #2586 Olyan soká ért ide, azt hittem tudatosan nem kap az EU :) -
#2585 Tuningolt GBA SP Európának
2006. szeptember 20., szerda 14:04 - drag
A tengerentúlon már jó ideje kapható a GameBoy Advance SP még jobb (a Micro és a DS Lite párosához méltó) háttérvilágítással ellátott változata, most pedig - a továbbra is egészen jó eladásoknak köszönhetően - mi, Európaiak is megkapjuk a marokkonzol tuningolt változatát. Az új handheld gépezetek október hatodikától lesznek kaphatóak kontinensünkön, méghozzá 99 eurós áron. -
#2584 Baldur's nem rossz, de egy idő után hihetetlenül unalmas lesz.
Sword of Mana nagyon jó, csak bele kell mélyedni. -
#2583 sword of mannát föladtam az "intro" 10dik eprcében :P
baldurzgétet, megcsak kirprobálta, nem mélyedtem bele, de azt fogom tenni, köszönöma segitséget ;) -
#2582 Baldur's Gate-et próbáltad bár?
Vagy a Sword of Mana, bár annak kissé gyerekes a grafikája, és van sztorija is... :) -
#2581 ki tud nekem olyasmi játékot modnani, rpg-t, minta lord of the rings3 gba-ra?
ijen hekkenszles, ha jól tudom, ez az. nagyon bejövős. tehát ijenre gondolok nem olyan snesn kopi, körökreosztott támadós-ra. azis jó,d e most ijenre vágyom. többi lotr is ilyen? -
#2580 jaaa csak a kérdésedre nem válaszolttam ;) na akkor a downloads: PocketNES v9.98 és a PocketNES Menu Maker 1.2a, ezeket 1 könyvtárba melé a romokat és inditás :D -
#2579 ott csak egy konvertáló progi van, amivel a nes játékokat tudod átkonvertálni .gba kiterjesztésre amit olvas a gameboyod ;) Nes romot meg itt találsz: http://emu-russia.km.ru/default.php?a=roms&l=en -
red13 #2578 tudnál segíteni hogy erről az oldalról miket kell letölteni,hogy működjenek rendesen a gba-mon a nes játékok?? -
#2577 ezt és sem vágom, hogy ott miért -
Pit27 #2576 emulátoron meg elindul -
#2575 http://www.pocketnes.org/howto.html#basics ez rendesen mükszik -
red13 #2574 HY
NES emulátort fellehet rakni GBA-ra?? Ha igen van valami működő verzió? -
#2573 Most +nézttem a kedvedért, a Cars nekem se akar sehogy menni valószínű másik romot kell találni (ha van) ami rendesen megy. A mentéshez nagyon nem tudok hozzá szólni mert nem ismerem a kártyát, de ha régen tudtál és most nem akkor az lehet a baj. de pl az M3-nál a saját szoftja csinál neki olyan fáljlt amibe ment és ha anékül rakom akkor ez sem ment. -
Pit27 #2572 A Cars az ment vele? Nekem egy régi xg flash van. de a cars az nem akar elindulni és a menteni sem tudok.Ez lehet, hogy elem kimerülés miatt van? -
#2571 nekem M3 van amit a Konzoliumban vettem: http://konzolium.hu/catalog/index.php?language=hu 18 ropiért és tökéletes +vagyok vele elégedve, 1-2 játék volt ami nem ment, viszont sok játéknál nem müködik a real save funkció, de a rendes mentés az mindenhol. -
Pit27 #2570 Milyen flash karit érdemes venni? Valaki összefoglalná melyikne mi a hátránya?
Bp-en kp-ért lehet venni valahol valamit? -
Alblink #2569 quest complet. -
Alblink #2568 Hi all,akinek ez flash kartya vantud segiteni?pl:a legujabb kernelt hogyan lehet eltavolitani? -
portable #2567 gba link1 by VG
gba link2 by maralosan -
#2566 Tudnátok adni linket ahonnan értelmes GBA játékokat lehet leszedni? Thx! -
xido #2565 kérdeznék én is..sziasztok...
pajtim most látott katalógusban friss NDS-t,ami GBA játékokat is viszi..memóriakártyás...valakinek tapasztalata van-e ebben..a többportos megoldás nem okoz-e bugokat,fagyásokat...valamint hogy egy ilyen készülék vajon mp3-at tudhat-e...? -
xido #2564 dgemu.com....ingyenes reg.napi 12.5 donwload point,ebből kell gazdálkodni..friss gba,nds...
gametronik.com..francia oldal,de nagyon szervezett és átlátható -
hairdresser #2563 én is nyomom nekem is bejövös:)) -
#2562 Mai ajánlatom: Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest
Heveny Castlevania-utánérzés az első 10 perc alatt, és baromi jó a játék... Egy flashelést mindenképpen megér... ;) -
hairdresser #2561 köszike :D -
#2560 http://frozen-roms.net -
hairdresser #2559 a romreactor megszünt vagyis átalakult ,tudtok más oldalt ahonnan tudok rom-ot tölteni? -
#2558 ááááá deehogyis, amiért felraktam az Heroes of.... nem akart menni, de a turok2 és a wario meg fut, az emu sosem adja vissza teljesen, bár a nes emuk azok istenek -
#2557 és totál 100% fullos über-powa? :O -
#2556 persze, csak ahhoz külön emu kell -
#2555 a színesek is mennek normálisan?