Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szexicsoki
vettem a mediamarktban egy advance wars 2-õt, 3400 ruppóért... <#vigyor1><#beka3> eksönös volt.

testerlnx
A Micro az egy ékszer, a legjobban kinézõ konzol a világon...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Van egy standard sp-m, kishibás. Amikor mellétettem sírtam a röhögéstõl :) olyan volt mint egy orosz elektronyika kvarcjáték, ez meg lealázza a Samsung D600 kijelzõjét simán. Utána adtam rá még 4 fokozatban fényerõt, kiv8ittem napra és ott Marioztam és láttam, ember! :)
Csak még nem jött rá ajánlat se, ezért csodálkozom. Még az is lehet hogy az USA sp-t adom el, valami igen vaskos áron :) mert bírom ezt is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

szexicsoki
szerintem korrekt, sokan félnek a kis kijelzõtõl, én is féltem... de más minõség mint az SP-é.

Vagy a micro nem olyan sikeres mint amilyennek tûnt? Én ha megmarad se halok meg, nagyon aranyos, komoly masina.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem is bejön...azért kínálom vadiújan mégis, mert lesz az eredeti tervem is, GBA SP USA Brighter screen verzió, és érkezik 4 nap múlva....Kettõ luxus. De ha nem lesz kapás nettó áron se ak megtartom... :)

szexicsoki
nekem van micro, és bejön. <#email> bár kisebb a kijelzõ.... de tûéles. teccetõs kivitel, fém váz. szuper. harvest moon dobog benne, majd remélem M3 slim Sd.

Vagy kell lenni régi gba-nak vagy sp-nek, illetve van már dokkoló, meg átalakítókábel is ami a micro-t fordítja sp-sre
bár nemtom a micron miafaxé kellett rendszercsatit cserélni...
GBA Micro valakinek?

szexicsoki
aztán rájöttem ám, hogy at f2a ( ezfa se ) nem jó az új gba micrómhoz, mert nincs rajta az a csati ami az sp-n... ( usb-soros )

szal csak dokkolós, vagy cf bövithetõs kari jó...

GBA-ra elég szépen néz ki a Lego Star Wars...

f2a 256-os: 2-10 játék, mérettõl függõen. Nekem annyi fért.

turho, amúgy mennyi játék fér rá arra a kártyára amit elküldté??2-3??
www.gamespot.com
itt nézegettem videókat GBA játékokról, igaz nem valami szép grafikájúak az autós játékok, de ha élvezetes akkor nem gond.

Igaz sorry, már nincs:) Game Gear, Gameboy color-nál volt tudomásom szerint :)

Mondjuk inkább ugy hogy EU-s :)
Handheldnél nincs PAL/NTSC...

De, maqjd PAL-os :) ha már nem 38 ezer.

DSLite esetleg nem lesz? :)

26900 volt. Ajánljatok valamit. Csak mármeg 2 bright kijelzõs konzolom lesz 4 nap múlva az meg sok a másik 7 konzolom mellé :)

kisgabo
ha valaki szeretne kínai flash kari rendelési buliba beszállni, csak szóljon.

Deep kollega lassú, mint a Duna apadása. <#vigyor1>

szexicsoki
nem írtad az árát..

Még megvan. Ajánljatok valamit. Csere is, pstwo ezüst vagy fehér, NDS.

Az ultrákat én nem értem hogy mivel jobbak mint a F2A prok... :)

Köszi :) a medal of honort azt láttam, hát azt hagyjuk :) de a mariok csodajók :) és jól mûxik az F2a 2 Gbites kari is, csak még nem tudom milyen extrák vannak az f2a ultráknál. Az lenne a jó ha a cuccokat darabonként lehetne rátenni-levenni, illetve nem értem az ipl és az ondie mittudoménmi dolgokat sem kristálytisztán az F2A ultráknál. Nem tartana valaki egy gyorstalpalót (akár pü-ben, megköszönném), más konzolokban otthon vagyok, de ez még elég új nekem (mármint a flash tudása és lehetõségei)

Szerintem a "legjobb" a V-Rally 3, bár ez is elég randa, de egy próbát megér...

guardian hero
V-Rally 3
Lego Drome Racers
Kill.Switch
Asterix&Obelix XXL

Ezek jutnak hirtelen eszembe. A hardvert korlátait nézve mindegyik lenyûgözõ, avatatlan szemeknek viszont nem egy nagy élmény...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Én se : csak annyit kértem hogy ajánljatok GBA-ra a (relative) legszebb 3d-s játékokból. Kíváncsi vgyok, és akkor azokat teszem fel amit 1általán érdemes egyszer megnézni.

DanielT
Ki a francot érdekel, bocs. Ettõl szebb lesz a 3D-je, vagy hogy jön a témához? Netán az a pár oldschool gyûjtemény felveszi a versenyt a GBA 2300+ játékával?
Nem értem.
Vannak PSP-re oldschool gyûjtemények, amik tele vannak 2d-s játékokkal... Bocs.
DanielT
Semmit. De tényleg hihetetlenül undorítóak :) Asszem a Top Gear Rally a csúcs rá 3D-ben, de az is elképesztõen ocsmodék :)
Okés. Tudom, csak relatíve kérdeztem. Megnézném poénból, melyiket érdemes. Én se izgulok fel annyira, csak kíváncsi vagyok, a legobb kinézetû 3d-k mit tudnak felmutatni.

DanielT
Sajnos nem, ráadásul én handhelden kifejetten utálom, mert nekem ocsmány még a PSP is. Pont a 2D -s játékok miatt vettem a GBA-t.
Jó (a maga nemében) és tényleg mutatós 3d játékokat tudsz segíteni ajánlani, Daniel? Vagy bárki más is :)

Hatodik napos Gameboy micro-mat eladnám, a legjobb ajánlatért. Csütörtök esti vásárlás a szolnoki MM-ben. Ezüst színû. Pls privi. Egy darabka Brando fólia a kijelzõn, meg kipróbáltam csak jóformán. De nekem is elindult közbe az USA SP-m, így ez mégse kell. Esüst ps2 csere érdekel, karcmentes. Plíz PÜ.

DanielT
Racing Gears Advance
Street Fighter Turbo Revival és az Alpha
Valami nagyonjó autós és bunyós játékot mondjatok má

szexicsoki
ment privi, nem jött válasz.

deep
Na srácok elhatároztam, hogy rendelek flash kártyát GBA SP-hez. Ez annyiban lehet érdekes számotokra, hogy ha valaki szeretne rendelni, akkor most olcsóbban teheti, mert felezõdik a posta. Én egy ilyet rendelek, ami 0.3 kiló, és max 1 kg lehet a csomag, úgy jön ki gazdaságosan, tehát ha te is ilyet rendelnél, akkor 2-en tudtok csatlakozni az akcióhoz:) Priviben jelezze, aki óhajt rendelni valamit. DS-hez is vannak cuccok, meg minden:)

szexicsoki
nah. megjött a micro... csocsesz...

pc killer
Válaszoltam rá.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

ment pü

pc killer
Nem tud valaki olcsón 512 megás flash kártyát GBA-hoz?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Egy privátüzenet rádöbbentett hogy fura hogy eladom. Nem azért mert nem jön be! Sõt, bejön. Sõt ha megmarad örömmel marad meg. Csak ki kell fizetnem az USA sp-t is, egy ismerõs megvette küldené haza...Ennyi.
Ezüst pstwo meg a gyûjteményembe kellene, illetve egy nds is.

A kijelzõ kapott egy darab (igaz sep900-hoz valóból vágott) Brando Ultralear fóliát. A gép orvosi tisztaságú állapotban.

szexicsoki
pü ment.

Harmadik napos GBA Micro-mat (mivel mégis lesz bright sp-m) elcserélném chippeletlen ezüst slim pstwo-ra (karcmentesre), vagy standard GBA SP-re kifogástalan állapotban+kp, vagy NDS-re. A Micro a szolnoki MM-ben lett vásárolva. Plíz PÜ.

DanielT
Sima GBA kártya méret, tehát kilóg :(
testerlnx
Most igy elnezve, azt jol gondolom, hegy ez a kartya egy DS Lite-bol se logna ki? Mert akkor ez igazan utos kis kartya :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
EZ Flash4 + miniSD. Nekem 3-as van, az meg sima Flash kartya, es a kezdeti nehezsegeket leszamitva, egesz elegedett vagyok vele (GBM-el hasznalom). Sima SD-et nem fogsz szerintem ebben a meretben talalni, hiszen nem ferne bele... Ha a GBA kompatibilitasbol tudsz engedni, meg kiloghat, akkor SuperCard vagy M3, hiszen mind kettobol van SD, es ha jol tudom mind kettobol ki lehet ugy venni az SD-t, hogy kozben a kartyat nem huzod ki a gepbol...

Tanigassatok már...nekem a GBA meg a czucczai új dolgok.

PC KILLER: GT advance? 8 mega. Írj PÜ-t.

pc killer
Valakinek nincs meg a GTA advance, vagy nem tudja honnan lehetne letölteni? Eddig néztem egy csomó oldalon de sehol se találtam meg.<#help>

Megvan, igen. Nem tudom, F2A kártyánál kell-e patchelni vagy megfelelõ romot kell beszerezni, ha úgy indul a gamma, hogy a mentés corrupted :( már 150 játékot biztos kipróbáltam, nyilván 2 mariós cucc dobja ezt az üzit induláskor. Segítsetek már, guruk.
Illetve mégegy segítség kellene: van-e olyan fajta flash-cucc GBA-hoz amibe SD kártyát lehet tenni 512 megáig, vagy akár felette, és jó a kompatibilitása GBA, neadjisten késõbb DS géphez. Ilyet vennék is.....