3755
  • Totis
    Bocsánat megy!
    Tegnap valami fennakadás lehetett a site-al.
  • Totis
    Nem tudjátok mi lett a www.ezflash.cn-el?
    Nem jön be. Az EZFA3-as kártyámat szerettem volna frissíteni...
    Valaki tud valamit a dologról?
  • Ersiman
    Hát az alapvető eltérés a már említetten kívül, hogy DS-en játszhat a GBA játékokkal is, míg fordítva ez nem igaz. Mindenképpen a DS-t javaslom.
  • pc killer
    Van olyan program amivel telefonos java játékokat le lehet játszani gameboy-al?
  • Borgi
    Nintendo DS:

Gba:

még annyit kell tudni hogy a nds alső képernyője touchscreen, van rajta mikroffon, grafikailag izmosabb, persze nemkell csilivili "fujaszrokat" (bocsáant elnézést) várni. Azthiszem, a két kép alapján és ez az info alapján már eltudod dönteni neked melyik kell.
  • bauer15
    hello bocs ha rossz helyre íok
    egy imerős akar venni vagy Nintendo Ds-t vagy Gameboyadvance-t
    meik a jobb és mik a különbségek?
    köszi
  • Anubys
    "sword of mannát föladtam az "intro" 10dik eprcében :P"

Igen, a félórás intró k*rva unalmas, de ha végre átnyomod... :)
    Érdemes próbálkozni. Én végignyomtam mindkét gamét (B.G. és SoM, és mindkettő elég jó).
  • Csibe001
    Pöttyet drága ahhoz képest, hogy már szinte szükségtelen.
  • turho
    Olyan soká ért ide, azt hittem tudatosan nem kap az EU :)
  • deep
    Tuningolt GBA SP Európának
    2006. szeptember 20., szerda 14:04 - drag
    A tengerentúlon már jó ideje kapható a GameBoy Advance SP még jobb (a Micro és a DS Lite párosához méltó) háttérvilágítással ellátott változata, most pedig - a továbbra is egészen jó eladásoknak köszönhetően - mi, Európaiak is megkapjuk a marokkonzol tuningolt változatát. Az új handheld gépezetek október hatodikától lesznek kaphatóak kontinensünkön, méghozzá 99 eurós áron.
  • DanielT
    Baldur's nem rossz, de egy idő után hihetetlenül unalmas lesz.

Sword of Mana nagyon jó, csak bele kell mélyedni.
  • Borgi
    sword of mannát föladtam az "intro" 10dik eprcében :P
    baldurzgétet, megcsak kirprobálta, nem mélyedtem bele, de azt fogom tenni, köszönöma segitséget ;)
  • Anubys
    Baldur's Gate-et próbáltad bár?
    Vagy a Sword of Mana, bár annak kissé gyerekes a grafikája, és van sztorija is... :)
  • Borgi
    ki tud nekem olyasmi játékot modnani, rpg-t, minta lord of the rings3 gba-ra?
    ijen hekkenszles, ha jól tudom, ez az. nagyon bejövős. tehát ijenre gondolok nem olyan snesn kopi, körökreosztott támadós-ra. azis jó,d e most ijenre vágyom. többi lotr is ilyen?
  • xAttilax
    jaaa csak a kérdésedre nem válaszolttam ;) na akkor a downloads: PocketNES v9.98 és a PocketNES Menu Maker 1.2a, ezeket 1 könyvtárba melé a romokat és inditás :D
  • xAttilax
    ott csak egy konvertáló progi van, amivel a nes játékokat tudod átkonvertálni .gba kiterjesztésre amit olvas a gameboyod ;) Nes romot meg itt találsz: http://emu-russia.km.ru/default.php?a=roms&l=en
  • red13
    tudnál segíteni hogy erről az oldalról miket kell letölteni,hogy működjenek rendesen a gba-mon a nes játékok??
  • xAttilax
    ezt és sem vágom, hogy ott miért
  • Pit27
    emulátoron meg elindul
  • xAttilax
    http://www.pocketnes.org/howto.html#basics ez rendesen mükszik
  • red13
    HY
    NES emulátort fellehet rakni GBA-ra?? Ha igen van valami működő verzió?
  • xAttilax
    Most +nézttem a kedvedért, a Cars nekem se akar sehogy menni valószínű másik romot kell találni (ha van) ami rendesen megy. A mentéshez nagyon nem tudok hozzá szólni mert nem ismerem a kártyát, de ha régen tudtál és most nem akkor az lehet a baj. de pl az M3-nál a saját szoftja csinál neki olyan fáljlt amibe ment és ha anékül rakom akkor ez sem ment.
  • Pit27
    A Cars az ment vele? Nekem egy régi xg flash van. de a cars az nem akar elindulni és a menteni sem tudok.Ez lehet, hogy elem kimerülés miatt van?
  • xAttilax
    nekem M3 van amit a Konzoliumban vettem: http://konzolium.hu/catalog/index.php?language=hu 18 ropiért és tökéletes +vagyok vele elégedve, 1-2 játék volt ami nem ment, viszont sok játéknál nem müködik a real save funkció, de a rendes mentés az mindenhol.
  • Pit27
    Milyen flash karit érdemes venni? Valaki összefoglalná melyikne mi a hátránya?
    Bp-en kp-ért lehet venni valahol valamit?
  • Alblink
    quest complet.
  • Alblink
    Hi all,akinek ez flash kartya vantud segiteni?pl:a legujabb kernelt hogyan lehet eltavolitani?
  • portable
    gba link1 by VG
    gba link2 by maralosan
  • Skynet
    Tudnátok adni linket ahonnan értelmes GBA játékokat lehet leszedni? Thx!
  • xido
    kérdeznék én is..sziasztok...

pajtim most látott katalógusban friss NDS-t,ami GBA játékokat is viszi..memóriakártyás...valakinek tapasztalata van-e ebben..a többportos megoldás nem okoz-e bugokat,fagyásokat...valamint hogy egy ilyen készülék vajon mp3-at tudhat-e...?
  • xido
    dgemu.com....ingyenes reg.napi 12.5 donwload point,ebből kell gazdálkodni..friss gba,nds...

gametronik.com..francia oldal,de nagyon szervezett és átlátható
  • hairdresser
    én is nyomom nekem is bejövös:))
  • Anubys
    Mai ajánlatom: Pirates of the Caribbean - Dead Mans Chest

Heveny Castlevania-utánérzés az első 10 perc alatt, és baromi jó a játék... Egy flashelést mindenképpen megér... ;)
  • hairdresser
    köszike :D
  • xAttilax
    http://frozen-roms.net
  • hairdresser
    a romreactor megszünt vagyis átalakult ,tudtok más oldalt ahonnan tudok rom-ot tölteni?
  • xAttilax
    ááááá deehogyis, amiért felraktam az Heroes of.... nem akart menni, de a turok2 és a wario meg fut, az emu sosem adja vissza teljesen, bár a nes emuk azok istenek
  • Borgi
    és totál 100% fullos über-powa? :O
  • xAttilax
    persze, csak ahhoz külön emu kell
  • Borgi
    a színesek is mennek normálisan?