Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Melyiket tolod?

Xbox Live gamertag: kilencnad

Anubys
Valszeg azé', mer' nem b@szott nehéz... :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Beast Machine
Énmost tolom a Castlevania-t... Miért nem mondta nekem senki, hogy ez ilyen b@szott nehéz???!!:D

...vágod?

Ps2-t eladtam már csak itt 3 darabot, azokra írtam árat. Ez más tészta. 26990-ért vettem de te is tudod mennyi az új ára. Nettó körül gondolkodom...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ajánlj valamit, de ne 15 k-t, kaptam olyan pü-t :D Megjött az USA SP-m is ezt eltettem, szal 2 hetes, amúgy 1 órás.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

szexicsoki
árat sose irsz <#nezze>

Gameboy micro-mat eladnám 2 hetesen karc-és ujjlenyomatmentesen, brando védõfólia a kijelzõre téve kibontás után, minden tartozékkal dobozában, szolnoki mm-ben lett vásárolva. Beszámítok: slim pstwo szép állapotban, illetve GBA SP szép állapotban, nem chippelt xox szép állapotban. Légyszi PÜ.

Köszönöm! <#eljen>
koryne
Már vagy egy éve.
Katt

Xbox Live gamertag: kilencnad

Another World megjelent már GBA-ra?
Jogos, bocs az offért.

Én nem!
pc killer
én is

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Énis bírtam egyet éppen most :)

pc killer
Küldetem gmailt.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Köszi :)

Milyen alapok? :)
Egyébként szerintem hagyd a pogoshellt, nem tesz jót az SRAM-nak.
Egyesével szerintem a legújabb progival tudsz törölni játékokat, de majd elõszedem az enyémet és megnézem hogy van.

barret
Talan nem hasznalod... :)

Bérbe vehet? reklámfelület...

szexicsoki
pffffffffffff. a gb micromat naponta töltöm, a PSP-met 1 1/2 hetente, ez mit jelent?

f...nak vettem PSP-t.. <#szomoru2>

Huhh, jól összefoglaltad, csak nekem még az alapok sem tiszták :DDD vigyázz reménytelen eset vagyok. Lefordítani? Na itt már megakadtam :D

Nekem F2A pro kártyám van, pogoshell csak egy ikon lesz (ha a winloadert használod), de ugy kell lefordítani hogy benne legyenek a játékok. Ha mentést folytatni akarod akkor le kell menteni új játék elõtt az SRAMot egy fileba.
Az On-die az a két gombot jelenti a kártya hátulján, az IPL/IPS-el meg cheatelni lehet.

<#mf1>
Ha ócsót akarsz, akkor mennyé a bóhapiacra...
szexicsoki
én a google-val találtam, beírod töltö, és kiválogatod magadnak a lególcsóbbat, ha már szolgád nincs. <#vigyor1>

Az 576 bót nem arról híres, hogy a legolcsóbb hely lenne.
szexicsoki
töltõ

csak kicsit keresni kell. <#wilting>

GBA SP-hez mennyibe kerül most egy hálózati töltõ? Lehetõleg eredeti Nintendo.
A Flash2Advance-ban lehet menteni úgy, hogy pl megnyomom a startot és még valamit és csinál egy mentést??

A pogoshell beépül valahogy? vagy hogy kell azt elképzelni? :)
Ugye ha romokat teszek fell fullban, akkor mindig megújul a tartalom, és kint vannak ikonban. A pogo az is egy ikon lesz a játékok közt.
Freemaan segítsz megérteni az extrákat? :)
Illetve te tudod, a romok egyenkénti csereberéjére van-e és milyen lehetõség?
Üdv Zoli

Van egy progi, pogoshell, azzal lehet ilyeneket csinálni.
De nekem szerintem az tette tönkre az SRAMot a kártyámon :(

Torrent, emule, vagy hol szoktál "bányászni"? :) megvan 0-2230-ig az összes nekem, de a legfrissebbek nincsenek.
F2A-n hogyan lehet GBC emut vagy ilyesmiket futtatni tolni?
Illetve kellene segítségnek F2A ultra guru: lehetséges az, hogy 1-1 romot törölni csak a 30-bõl, és tenni helyette mást, vagy mindig újra kell flashelni az egész kártyát, illetve törölni? Illetve savegame kinyerés, eltárolás lehetséges valahogy? Szóval ha most nem kell 1 játék, elvittem 25 százalékig, de 2 hónap múlva visszateszem, tudjam folytatni...ilyesmire gondolok. Segítséget, linkeket megköszönnék ezügyben, nagykonzolokat kenem-vágom-javítom stb, de ez még mindig kínai :) Amit most tudok F2A Ultrán, az a teljes törlés és a teljes flash.

dinomano
...nah, tegnap lekaptam pár ujabb GBA rom-ot, egesz jok...föleg Kingdom Hearts! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Kaptam, ment válasz.
Gameboy micro pár napos, valakinek nettó áron? Bonus brando clear védõfólia (méretre vágva).

pc killer
Küldtem gmailt.

Ja, de van ez a V124 patcher ami csinál egy pecset hogy mûködjön, de a pecset meg nem birom felrakni a kártyára

szexicsoki
<#eplus2><#eplus2><#schmoll2>

deep
Azon ritka játékok egyike, amelyekben nem megy a save.
Addig az megvan hogy megpecselem, de a pecset nem lehet felrakni a kártyára...

A Mario Advance 2-nél azt írja ki a Flash kari hogy: Your Saved Data Is Corrupt
Mit kéne csinálnom hogy mentsen normálisan(el sem indul a játék) valami patch kéne hozzá?? Honnan??

szexicsoki
van ám.... nagyon kultúrált.

Abban van sd is? Na mind1 így jártam, bár ahogy nézem drága kint is. De legalább 100 % kompatibilis, ez a legjobb GBA-hoz.

Aproneten egy arc 4Gbites kártyát akar 32e-ért eladni... Errõl ennyit!
szexicsoki
mocskos drágán vetted, 22é rendelünk majd M3 perfect sd karit.

szexicsoki
pestlõrin ( m5 ) ahol a ecseri piac van. mást nem néztem, ill a többi 10k körül volt, bár lehet megbújt valami. ebbõl volt több. a belvárosi MM-okban nem igazán láttam olcsó gba játékot..

Nemár mert öngyilkos leszek... 4 db 512 mbites f2a ultra se 42. Mind1, nem érzem abszolút becsapva magam, és 25-50 játék elficereg rajta egyszerre.

Szerintem egyáltalán nem éri meg 42-ért...

F2a Ultra 2 gbit 42-ért szerintem elég jó... a legolcsóbb helyen az 1 gbitesek kerülnek 132 dollárba plusz szállítás (Ázsia).

2 Gbites flashkártyát 42-ért? Viccelsz??? Iszonyat sok 42e érte!
Flórika
Pesten? Melyik MM-ben? :)

Ja, és volt más is az AW2-n kívül? :)

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Én meg egy 2 Gbites flashkártyát 42-ért....majdnem féláron. Na most égtem le igazán :) de nem bánom.