3755
-
#2634 nekem van egy novi uj gba micro (kék) 15000, hozzá lesz kártya ami micro sd rammal bővithető 14 ropiért.
privizz ha izgat. -
#2633 Milyen arban van 1 hasznalt GBA (micro pl..); ill. flash kartyat hol+mennyiert lehet szerezni/pl.128 vagy 256megasat/(flash card-al minden game megy?)? -
#2632 minek arra? -
#2631 Nem tudjátok lehet itthon kapni Micro kijelzőre fóliát? -
#2630 Jó, én is örülök hogy örülsz:) -
#2629 Huhh, végre megszereztem a Castlevania - Aria of Sorrow-t!!Gondoltam ideírom mert egy ideje már vadásztam rá.S ami még jobb, hogy vadiúj!! :)
Végre teljes a kollekció!! :)
Bocsi, csak örülök! :D -
#2628 Www.Frozen-roms.Net, www.Emuwizards.Com, googlebe ird be, gba roms. A méreteik:4, 8, 16, 32MB. -
#2627 devan, mikő akker?
végülis standard gba cuccok mennek rajta... -
#2626 Nekem van több 100. -
#2625 Inkább keresd meg őket neten, ha nem tudod beszerezni őket. -
#2624 Nincsenek valakinek cd-n vagy dvd-n játékok microra? Igen tudom vegyem meg de a régieket nem igazán tudom. -
#2623 Kijött egy jó final fantasy epizód gbara. A final fantasy 5 advance. Érdemes elkezdeni a nintendo ds-es ff3 előtt? Azért egész jónak tűnik. -
#2622 gbara ir kijott par jo jatek:fifa07, nfs carbon, tomb raider legend, pokemon. -
#2621 arra hogy a ds jatek slotba rakod, azt inditja a ds ds modban, a passkari meg elinditja a gba slotban levo karin a ds kodot. Kulomben a gba slot csak gba modban indulna. -
#2620 Jó. De mire jó? Mert úgy néz ki mint egy memóriakártya. -
#2619 passkari? az tudtommal ds-hez van -
#2618 Valaki elmagyarázná nekem hogy mire jó a passkari? Lehet hogy hülye kérdés ezért nem kell lámának tartani. -
olyan sorrendbe vannak ahogy kérdezted
de még a megjelenési időt, kép minőségét is megtudod ebböl a sorrendböl
már sp-ből is van most olyan kijelövel amint a mikrójé (ami a legélesebb)
illetvea sima gba (aszem)a z még elemes volt.
azthiszem a képek segitségéval meg az én inofmmala már midnent tudsz ;> -
#2616 Hali. Mi a különbség ezek között: Game boy Advance, Advance SP, Micro?
Előre is kössz! -
#2615 Hát, olyan 5 körül. Nekem is van egy épp eladó ennyiért:D -
merdo #2614 na tud valaki segiteni? aki igen az irjon -
merdo #2613 sziasztok segitségeteket kérem!!!!!! egy nintendo game boy pocket használtan hány ft-t ér? aki tud segitsen! ( nem szines) -
#2612 Szevasztok! Keresek olyan dolgot amivel a a GB Advance SP gépemre lehet játékokat rakni.Flash kártya asszem. Ha valaki tud ilyet akkor lécci szóljon. Előre is kössz. -
#2611 OfflineList nevű progit ajánlom.
Amúgy pedig http://www.advanscene.com/.
bye
Rip -
#2610 irtam pár napja privit (joon ) tudsz rá válaszolni? -
#2609 Újabban a Donkey Kong 3-al meg a Advanced Wars-al játszom Micro-n. Nagyon jók.
Bár a Final Fantasy Tactics lekötött egy darabig de annyira nem jött be.
Egyébként tudnátok mondani olyan oldalakat ahol a GBA-s megjelenések illetve játékokról képeket találok?
Előre is köszi! -
joon #2608 Eladó egy használt Gameboy Advance SP szürke gép. A külseje karcos, a kijelző és belseje tökéletes. Dobozában 5000 HUF
Érdeklődni: [email protected] -
#2607 nono, nemúgyfan asz. Csak nem sajnáltam egy 1000 ft-os tokra a pénzt... -
#2606 naja, selyemkesztyű, havi 1 óra játék. -
#2605 Az én Lite-om sem produkálja ezeket, én nem tudom egyesek mit csinálnak a Ds-ükkel -
#2604 pontosan. és nem koszosodik, nem törik. ( mint a fehér ds lite ) -
#2603 én mindenap tolom a microt melóra menet. imádom benne, hogy bárhol elfér és nem feltünő -
#2602 Van olyan program amivel telefonos java játékokat le lehet játszani gameboy-al? -
#2601 Valaki próbált már PC engine-s játékot GBA-n.Mert gondolkodom rajta, hogy kipróbálom s hogy ne kelljen utánaolvasnom így gondoltam megkérdezem.Köszi -
#2600 *Két bafott nagy tasli mindkét orcádra* -
#2599 Szentségtörés. -
#2598 psp-n gba játékok.
most azon tolom, harvest moon kedvenc... 1* szállt el mentés alatt. biztos oka volt. -
#2597 Na, én is micro-n tolom a gba játékokat s mostanában végre egész jók jönnek ki megint. :)
PSP emulátor?Mármint sz.gépen psp emulátor vagy psp-n gba játékok? :) -
#2596 én nyomatom, gba micróval és psp emulátor... :) -
#2595 Egy kérdés.Miért áll a topik?Annyi jó játék jön mostanában GBA-ra is.Nem értem, már szinte senki se jáccik gba-val?