3755
-
#2674 Sziasztok.Vettem a GBASP -mhez egy 128 -as flash2advance kártyát ami printerportos.Minden oké csak az a baj vele,hogy az istenért sem akarja a gépem látni.Laptopról megy,de a pc-n nem működik.Ha valaki ért ehhez segítsen légyszives.Előre is köszönöm.Hali -
JiBBeRiSH #2673 Az MM-be nézzetek be. Tele van jó áru cuccokkal. 10k-ért adjak összecsomagolva: "fire emblem/fire emblem 2", "zelda/golden sun 1v2" stb. -
#2672 akkor rajta.
10k.... :) -
#2671 van ennyi lém csak találtam németbe ugyanilyet 10ért+2ezer postaköltség:D -
#2670 nyugodtság van, neked nincs ennyi léd, és először a személyid kapd kézhez. -
#2669 lámlám:D -
#2668 gba-hoz Supercard mini SD eladó ! ( +256 mb ) privizz ha érdekel.
-
#2667 Ãááááááá kijött a Rayman raving rabbit -
NuSkool #2666 hello zelda minish cap-ben kéne segítség hogy kell szerezni azt a forró vizet??mert elvileg azzal kéne leönteni 1virágot hogy kihajtson... -
hairdresser #2665 pac-man a klasszikus vki help me,akinek megvan küldje el msn-en
[email protected] -
#2664 Ha valaki játszik vagy játszott a harry potter és a titkok kamrájával az segítsen lécci mert elakadtam. Ott tartok hogy megcsináltam az első sepűs feladatot + mind a 4 Bean challange-t és nem lehet semmit se csinálni sztem. Lécci segítsen valaki! -
#2663 Azt én tudom rosszul vagy tényleg kell vmi átalakító a GB micronál a link kábelhez? -
#2662 csak humorizáltam :$ -
#2661 eeegen; nekem megvan... Elküldöm 6 floppyn; pont ma szedtem le emuparadise.org-ról... :-P Ki is proba otthon GBA-emun... :-P -
#2660 van vkinek eldó Golden Sun the Lost Ageje? -
#2659 bocs má:) -
#2658 Gban is van spektrum emu. -
#2657 Nem akarok felvágni, de pont 47x vittem végig ZX Spectrumon anno a Bloodwytch-et (bizony-bizony, számoltam), egy végigvitel kb. 20-22 óra.... Számold ki! ;) -
#2656 A pokemon a legjobb játék gbcre. -
#2655 pocketen a blue-ba én anno 7-8 éve raktam én abba 400-at is min.:) 280 mi az... -
#2654 2 hónapig jáccottam a renegade-val zx spectrumon, de ment egy csomó kalandjáték is. dizzy rulla.
szal miről beszész? -
#2653 pajti a WoW meg a Gameboy között van egy kis különbség..hogy jön a WoW ebbe a topikba? -
#2652 Wow-osoknak ird be ezt... kiröhögnek :P -
#2651 nem akarok felvágni de az egyik haverom 280 órát gamelt egy bizonyos Pokemon gameval ami ráádasul gameboy colorra lett készitve!!!!!!!!!!!!!!na übereljen vki..:) -
#2650 elég faszántosan. egy rakat gba gém van a PSP-menn, és hibátlan. -
hairdresser #2649 valaki lécci help me!!!
msn en küldje át nekem a pacman collection vagy az összes pacmant ami megvan neki elölre is köszi [email protected] -
#2648 szoval valami ujra vágysz?! itthagysz minekt? :(
érthető :P -
#2647 A ds meg nem emulálja hanem rendesen futtatja a gba-t. Az snes emu dsen gyorsabb mint pspn (valami csoda folytán (a mode7 ugyanaz mint snes dsben meg megvan a gba hardvere)). -
#2646 PSPvel ugy vagyok, hogy van PS2, a PSP game-ek nagy resze meg ugyis vmi PS2-es game X-edik atirata/spin-offja stb... :-| Igaz, a GBA/DS is joszerivel csak spin-offokat csinal korabbi nintendo-s cimeivel; viszont en azokat kevesbe ismerem; igy az ujdonsag erejevel hat... :-P Meg hat a PSP garfra is nagyon hajaz a PS2-re... Minek nagyjabol 2 ugyanolyan gép, nagyjabol ugyanolyan game-ekkel? -
#2645 azér arra kiváncsi lennék hogy megy a psp-n a gba emulálás.
bár lehet énvagyo ktudatlan. -
#2644 vegyél psp-t azon tudod nyomni a gba stuffokat is:) Én most tervezem mivel eddig GBA SP-m volt de azért izgat az új generáció. -
#2643 Az csak nálam van hogy pl ennél a témánál meg még egy párnál nem látom a képet ami vhol erre felül lenne:) -
#2642 Ds kb 30 000ft a ds lite jobb 40 000Ft -
#2641 ds-en is nyomulnak a gba-k
igaz egy gba mikrót szivesebben cipelnék magammal mintegy ds-t,
ds-t angyon félteném hogy ijenojan baja lesz, gba mikró emg massziv kis jószágnak tűnik :)
mondjuka régifajta ds is masszivank tünik, de szobán kivül már alig láttam a kijelzöjét :( -
#2640 aham... még meggondolom...DS milyen arban van? Az az igazsag; h. csomo GBA rom-ot leszedtem már+sok GBA game van, ami erdekel (emu-n neha szoktam nyomni GBA gameket)... + rengeteg game van hozza; az is 1 pozitivum... :-P -
#2639 en is igy vagyok vele xD. De akkor inkabb vegyel dst. Hosszutavon jobban jarsz. -
#2638 köcce... :-P Nem vagyok portás; de ha melot váltok, akkor mindenkepp lustalkodni akarok... :-P -
#2637 jajj... portás... gondoltam, hogy nem komoly vevő.. -
#2636 egyelöre csak tapogatozom a temaban; köszi... Hosszabb lafutasu a dolog; valamikor jövöre melot kell valtanom... Ha sikerül, akkor nyugis helyet akarok kifogni (portás, stb; ahol punnyadni lehet...)...Nah, oylan helyre jönne jol egy GBA... :-P Egyelöre csak erdeklödöm; h. hogy megy a szamitogeppel flash-memo-töltés; kell-e hozza vmi specko kütyü; stb... :-) Azert köszi az ajanlatot... -