3755
-
#2715 az enyim is, csak felpaprikáz, ha valaki hülyének néz. -
#2714 most vettem 11 ért olyan embertöl aki hajlandó volt velem megegyezni az árában ^^
remélem ti is örültök az örömömnek
kisgabo: nem tudom miért akadtál ki ezen ennyire, nyáron 15ér adtam el régifajta ds-em, örültem hogy megvették.
igy kivülröl te nem olyan embernek tünsz akinek nagyon számit hogy most 8-10-12k ért adod el, hisz gyakorlatilag hetente rendelsz winsunx-röl midnenféle ujdonságokat.
többet nemfogok erröl a dologrol beszélni, részemröl lezárva. -
#2713 Az rajtad áll, én külön hírdetném s mikor beszélek valakivel akkor megemlíteném, hogy van egy ilyen kis kártyám hozzá, mert aki nem ért hozzá az csak les, hogy mi az.
Kisgabo:Nem gondolod, hogy ők is lehetnek fifikánsak s esetleg téged akartak így bepalizni?Én is kaptam ajánlatokat, hogy 8000-ért megvenné, de addigra már elkelt az enyém s ezekszerint elég jó áron. :P -
#2712 A Micro szerintem nem jött be üzletileg. 15 ezresért már lehet újat kapni. Ezért nem meglepő ha 10k-t kínálnak egy használtért!
Nem érdekel valakit zsír új GBA battery pack, eredeti Nintendo? -
#2711 netuddmeg milyen ajánlatokat kaptam a vadiúj micróra, 8-9-10k... sok a pofátlan gyökér. maradok ennél a kifejezésnél. -
#2710 Mármind csak a Micro-t? Vagy kártyáva együtt hírdessem? -
#2709 Szerintem neten hírdesd meg 19-20-ért várjál vele s ha nem lesz jelentkező amit kétlek akkor majd meghírdeted olcsóbban.Nem tudom mennyire sürgős. -
#2708 Köszi a válaszokat srácok!
Szóval legjobb esetben olyan max 26-28e-t kapok érte. -
#2707 Én 19-ért adtam el a microm. ^^
Kisgabo:Nem kéne így nyilatkozni a lehetséges vásárlókról, hozzáállásod alapján te lehetsz egy gyökér... -
#2706 micro 11-15k között, attól függ mekkkora gyökér vevőt fogsz ki. ezfa 12-14k -
#2705 Érdeklődés szintjén:
Van egy Gameboy Micro-m meg egy EZFA 2Gbit-es kártyám. Szerintetek mennyit ér a kettő együtt?
A Micron nincs 1 karcolás sem. Mindig tokban volt és nagyon keveset ment. Igazából nem szeretném eladni de ha úgy hozza a sors akkor meg kell tőle válnom. -
#2704 báldurzgét üt. -
#2703 Én is most kaptam microt karácsonyra és csak ajánlani tudom mert nagyon jó. De én vettem egy Supercardot is. Csak az vele a baj hogy néhány játékot nem tudok vele menteni de amugy nagyon jó. -
#2702 Lehet, mert a mentéseket magán a játékon tárolja. -
#2701 Ja, gameboy micro-t szeretnék venni. Azon lehet-e menteni.
-
#2700 Volna egy kérdésem! Szeretnék Gameboy-t vásárolni, és nem tudom, hogy el lehet menteni a játékot, vagy kell hozzá valamilyen kiegészítő? A választ előre is köszönöm.
hocza -
#2699 Ja nem bocs, nem Sapphire hanem Emerald. Tehát kaptam olyan cuccot amivel a sziklát el lehet tolni vagy mi és oda is adtam az egyik pokemonnak de nemtom hol lehet aktiválni. -
#2698 Valaki aki játszott/játszik a Pokémon Sapphire-al akkor az lécci segítsen. Elakadtam... Hogyan kell kis fákat kivágni? Vagy sziklát arrébrakni? Mert ezekre nemtok rájönni és át kéne rajtuk menni. Lécci valaki help! -
#2697 ugyanezt irtam énis privibe, sőt 6ért is megvesze^^
altuom képzelni hoyg azvan mosta interspárba ami anno volta, tescoba ds-el .. höhö. holnap asszem megis látogatok eggyet. -
JiBBeRiSH #2696 Ha tényleg 4k, akkor egyet azonnal veszek tőled 5k-ért.:] -
#2695 ja hairdresser gyogyós az aki neked életet adott;)
-
#2694 esküszöm srácok hogy annyi...miskolci interspar ;)
csak azért nem vettem meg mert nemtom mit kezdjek vele...ha tudnám honnan lehet hozzá szerezni dolgokat amivel ingyen játszok akkor megveszem rögtön.
de igy én nem adok ki egy vacak kis kazettáért 8-9 ezer forintokat...
ha nemhiszitek holnap leféynképezem és felrakom a képet az áráról;9
üdv. -
#2693 Ja és vki tud olyan oldalt ahol lehet letölteni filmeket gameboyra? Mer elég sok idő átkonvertálni és gyorsabb lenne letölteni:D -
#2692 Az normális ha pl a Potter és a tűz serlegér nem tudja lementeni a Supercardom? 512 megás kártya van benne + minden megvan ami kell. De néhány játéknál szarul menti le. Ezen lehet segíteni? Előre is kössz! -
hairdresser #2691 4-ezerért sp-t????ha elhisztitek akkor olyan gyogyósok vagytok mit ő aki ien árat látott :)))))
úristen mik vannak -
#2690 kb 10 ezer egy olyan kartya amin egy sd kartyan futnak a gba cuccok. -
#2689 énis, az összeset ^^ -
#2688 4k -ért azonnal vettem volna, sóherkirály... -
#2687 biztos hogy 4k volt az?
amugy, igen léteznek ojan cuccok, amire rárakod gépröl a játékot, és nyomoda gba-n. válzozó árakkal -
#2686 Hali
Lenne pár kérdésem a GBSP-vel kapcsolatban...
A minap egy bevásárlóközpont szupermarketjének az eggyik vitrinjében bukkantam rá pár darabra 4 ezer forintért de csak alapgép, játék nélkül.
Erősen gondolkoztam rajta megvegyem e mert nagyon szeretem a konzolokat.
A kérdésem az lenne hogy(nincs kedvem visszaolvasni)ha megveszem, van e hozzá esetleg egy olyan üres állású kártya amire számitógépről lehet rá játékot tölteni, és ez milyen plusz költséget jelent?
-
#2685 Hy all!
Van egy Gameboy Advance SP-m és mivel sokat hordozgattam/hordozgatom karcolódott. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a karcolásokat el lehet valamivel tüntetni? Ezüst színű.
Előre is köszönöm! -
#2684 ez a farok mindenhova beírta ugyanezt a kérdést... -
#2683 off:
remélem ezt most te sem gondoltad komolyan -
#2681 mindet ;> -
#2680 Tehát leszedtem a programot ami kell és át is alakítja a .gba fájlokat. De nem csak egy .gba fájlt csinál belőle hanem egy .sav , .gba , és egy .sci-t csinál. Ezek közül melyikeket kell rámásolni a kártyára? Kössz előre is. -
#2679 lehet. de ki ispróbálhatod... gb micro gyakorlatilak ugyanaz a bélés/hardver, mint a gba/sp, csak a kijelzője kisebb ( és tűéles ) -
vegytek #2678 van egy CF-es M3-am + 1 CF memóriám, és azt szeretném megtudni, h ez működhet GBmicroval? (azaz lehet warezolni micron?) -
#2677 Le kell tölteni az eng.Supercard.Cn honlaprol egy programot, az átalakítja a játékot, azt kell rámásolni a kártyára. -
#2676 Most vettem egy mini sd-s supercardot, van egy 512es kártyám + egy kártyaolvasó. Minden adott tehát a játékoknak:D Na tehát a kérdésem: csak rá kell húzni a commaderben a .gba fájlokat a kártyára és már megy is minden? És azt hallottam hogy filmeket is le lehet játszani vele. Milyen kiterjesztéső fájlokat játszik le? Ja és egy Game Boy Micro-m van. Előre is kössz! -
JiBBeRiSH #2675 A printer portot látja a windows? Ha látja, ha nem, akkor is lépj be a BIOS-ba, aztán nézz rá a printer port (lpt) beállításaira. Ha nem látja, akkor kapcsold be a portot, ha látja, akkor állítsd át más szabványra. Fogalmam sincs, hogy melyik az alap (ECP/EPP stb.). Zongorázz végig rajta, aztán az egyik beállításnál mennie kell.