Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baker azt vettem észre, hogy a magyar kereskeõk azt hiszik ha valami külföldrõl jön arra 5000ft-ot rá kell rakni. Olyan árak vannak, eggyes helyeken(játékok) amik kb 2 éve voltak... lol XD
GBA és GBA SP között semmiféle aljzati, vagy hardveres eltérés nincsen, ha a mûködési elvét tekintjük. Az SP egy újradizájnolt GBA, gyári frontvilágítással, oszt jóvan. Ami bajosabb flashkártyákkal, az esetleg a GBA Micro, mert a rendszercsatija másfajta. USB Linker kábellel nem lehet pc-re kötni, vagy rendelni kell hozzá fordítót. Illetve a GBA SP-ben beépített Li-ion aksi van.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az érdekelne, hogy vannak-e olyan gamék amik csak SP-n mennek?
Meg vannak olyan kiegészítõk amikhez SP-kell.... pl.: néhány cf, vagy sd kártya olvasó.
Lol, kijelzõ......
És most ezen kettõt hasonlítsuk össze az USA SP-vel, melybe már tettek KIJEZÕ-t is :DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

DanielT
Sõt! A szaga is más! :DPDPDPDPDPDPDPD
Jóvan baze kötekeggyél már :) nem másmilyen? :)

DanielT
Töltöttségkijelzõ ledek is mások!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

Te jó ég!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Az SP-ben már van frontvilágítás. Ki-be kapcsolható. És a hangerõ tolópotis. Talán a töltöttségjelzõ ledek is mások. Kb. ennyi.

A sima GBA és az SP kinézetén kívül miben különbözik egymástó?
Borgi
nem tudja valaki gba-ra mijen hasonlo játék van minta nes-es contra-k?
vagy mint a ninja gaidenek, vagy shadow of the ninja? :$
tudom van rá snes-es kontra, deaztmár unom :)
nes-es ekket is már unom, ezért érdekelnének hasonlo játékok föleg. valaki tud valamit? :$

porki fagyok fállalon

Gameboy Micro még mindig eladó, azóta is dobozban, 1 bõ órát használt, Brando védõfólia rátéve, ezüst színben. 20 k. beszámítás: Memóriakártyás flash kártya GBA-hoz, SD-s leginkább (pl. M3, ami multimédiát is tud) értékegyeztetéssel. Vagy kp. Beszámítás még: PSONE (kicsi ps1, külsõtápos verzió) karcmentes hibátlan. Plíz PÜ.

Bocs de biztosra akartam menni.Esetleg meg tunád osztani velem az információdat? :-D
Anna
Van valakinek eladó fekete sp-je? :)

Sin City life don\'t let the system get you down

1: fontos volt ezt 2 topicba is beírni?
2: de tudom :P

Hi
Valaki nem tudja, honnan lehet szerezni GBA-hoz CF olvasót?
kisgabo
jaja, asszem 25900, a ds 34900. marhadrága.... ráadásul az SP-t egyre kevesebb helyen látom újonnan, gondolom DS uralom lesz.

Jah, csak hát egy USA GBA SP a világ teteje, egy itthoni meg mellétéve iszonyúan elkeserítõen néz ki képileg. Junoszty kontra lcd tv.

koryne
Még mindig 26k egy SP? Mikor 30-ért már DS-t is lehet kapni? Érdekes üzletpolitika :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Totis
ÁÁÁÁ pedig most onnan rendeltünk.<#zavart2>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kisgabo
mért? 99 usd + 46 usd a posta, mediában 26k egy sp.

koryne
A Winsunx-on van ilyen SP és szállít ide is, bár kicsit drága.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sephi
En ebay-en leletem jatekokat. Csavo 300$ -ert ad el 50 SP jatekot :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Hûha! Ez aztán tényleg meg lett találva! Tizennégyezer másik oldalt mutatok neked, de azok is csak USA-ba szállítanak, ahogy a Walmart is.

Egyébként nem olyan nehéz találni olyat aki szállít ide is, de a probléma soha nem ez volt, hanem a költségek.
Totis
Üdv Néktek!
végre találtam egy on-line boltot ahol lehet amcsi SP-t venni.
Bár ahogy elméztem csak az USA-ba szállítanak.
Wal*Mart - Gameboy Advance SP - Graphite
Légyszi nézzétem meg mert nekem az jött le, hogy csak USA.
Jó lenne ha Eu.-ba is szállítanának!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

dinomano
http://gamesparadise.altervista.org/roms_emulator/roms/gameboy%20advance/k_gba_roms_downloads.htm
ezt az oldalt ismerem csak ahonnan uj GBA gémek tölthetök, de várni kell listaban... :-P hatha itt is fenn van, nezd meg

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

kisgabo
hát elég sok van, azért kell a cf kari...

Super Mario!
Sephi
Nem baj. Megvan az Advanced Wars 2 es a Golden Sun. Most mar csaka Zelda - The Minish Cap kene nagyon.

Mondjatok eg kurva jo gamakat plz! Olyat ami naon lekot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Pont erre a megoldásra vágyott.
DanielT
Sajnos nem.
De igen, vannak emultátor programok pc-re!!!!!!!!!
Sephi
Ezenkivul sehogy mashogy nem lehet netrol letoltott gamakkal jaccani?

DanielT
<#puszis>
Ugyan már, csak kicsit gyerekes ilyeneket beírkálni...
DanielT
Próbáld ki, jelentsd be.
<#violent><#kocsog>
Ezért simán két büntipontot kaphatnál ... <#szomoru1>
DanielT
Jólvan srácok pihi, csak egy kicsit beijesztettem a nagy öröm közepébe(tudom,hogy rendeltetek) :) Nincs semmi gáz, minden rendben lesz a cuccokkal :)

Reméltem, hogy nagyobb lesz az õrjöngés, de eléggé visszafogottan adtátok elõ.
Én most keresem, de eddig nem találtam semmit. Annyi van, hogy támadják folyamatosan az ezflash oldalát. Állítólag azért, mert mostanában fog megjelenni az ezflash 4 és a konkurencia kavar. De még olvasgatok...
kisgabo
90% selejt elég meredek, az egy cég halála... hiteles a hír?

Bazz...vajon megrendelte már?:/
kisgabo
<#wow1> Deep kollegának is mond...

DanielT
Hatalmas bortány az EZFLASH III körül!!!

Az utóbbi 2 hónapban gyártott kártyáknál a selejt aránya magasabb mint 90% és a cég nem hajlandó nemhogy cserélni, de a panaszos emailekre illetve fórumüzenetekre sem válaszol. Vigyázzatok!
kisgabo
minek?

Sephi
Na vettem egy SP-et. :D

kisgabo

Gyanús volt neke is hogy nem ez lesz életem videos élménye :) PSP-n nagyon ott van a filmnézés, de az más világ. És 500 mega 1 alap film.

DanielT
Totttttttttttttálisan felesleges és használhatatlan a dolog, poén szinten egyszer érdemes kipróbálni, de hosszú távon alkalmatlan.
Köszi. Bár ez így ezzel a kodekkel jó nagy fileméret, egy teljes filmnél...vagy elszámoltam valamit :d de lehet kipróbálom holnap, USA SP-n hogy mutat :))

DanielT
Simán. Át kell konvertálni gba kiterjesztésre és kész.

Parancsolj