Gameboy Advance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkáb maradok a sajátomnál😄
deep
Vidd vissza, kérd vissza a pénzed és vegyél tõlem egy EZ3 kitet😄
felteszem ezt: F2AUSBlinkerXPdrvSetup
Aztán ezt: F2AUSBWRITER_v102Setup.exe
de az usb writer nem érzékeli a cuccost... mennyek visza a boltba?
powerwrite-tal probálkozok de nem ismeri fel...
nem éppen vertek át... rendes bolt és garanciát adtak szal ha nagy gond van visszahúzok... amiko benyomom az usb a gépbe nem ismeri fel... az baj? me vot olyan h sikerült felismernie
kisgabo
30 rongyért jól átvágtak...

a program látja az usb írót? utána a writer proggiban ( könyvtár ) van esetleg másik exe file?

valaki plz segitsen!!! most vettem 30 rongyért egy csomagot: 1 gigás f2a kari, usb kábel, cd progikkal, és egy f2a usb writer... de sehogy se tok rátennni gamét... a iró progi egyfolytában azt jelzi h nem érzékel a kábelt... pedig feltettem a hozzá kellõ progikat....plzhelp
Flórika
Én pl. itt adtam/vettem játékokat:

"Multiformat
PS, PS2, XBox, GBA
Konzol gépek, kiegészítõk és játékok adás-vétele, cseréje
Budapest V., Szent István krt. 23., az udvarba.
Telefon: (70) 531-0414, (70) 249-2574
Nyitva: H-P: 10-08h"

Errõl írtam is amúgy, igen részletesen, a #2208-as hsz-emben... <#vigyor3>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

deep
Na, pl hol adtad el azt a 8-at együtt?
vannak ilyen helyek(konzolshopok),én is így váltam meg egyszerre 8db-tól
,meg egy párat hírdetés útján adtam el

deep
Ja, jöhet!
deep
Ha az embernek van tizenpár darab Advance játéka, akkor hol válhat meg tõlük könnyen? Vannak ilyen adok-veszek helyek?
Totis
Sziasztok!

Csináltam az EZ-Manager-hez egy magyar nyelvi file-t. Nem volt nehéz csak a fordítások nem biztos, hogy stimmelnek. Érdekel valakit?

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Semelyik, mert nincs olyan...
Olyan van ami átkonvertálja 8bit/mono/16khz-re, de az hallgathatatlan.

kisgabo
hi evribodi.

segitene valaki, flash karira melyik az az mp3 kódoló, ami le is jáccik? ( link pls )

Ajaj használtál csak volna F2A Pro LPT portos kártyát <#nyes>

kisgabo
<#vigyor1>

deep
Köszi a fényezést😊
Nem egyszerû kari az EZ3, de gyorsan bele lehet jönni😊
Totis
Üdv Mindenkinek!

Deep kolléga jóvoltából sikerült egy EZ3-as kártyához hozzájutnom. deep nagyon korrekt ember. Ha esetleg a késõbbiekben megint rendel és mások is szeretnének akkor nyugodtan bízzátok rá magatokat mert korrektül intézi a dolgot. Külön köszönet, hogy idehoztad a lehel térre!

Más:
A kártya olvasó kicsit nehezen éled fel (lehet csak nálam).
Megoldás:
Ne dugd rá az olvasót hanem elõször szedd le az oldaláról a progit. lesz benne egy driver könyvtár majd "Új hardver hozzáadása", ekkor már rá lehet dugni az olvasót. kártya nélkül! Nem fog világítani a LED még ekkor. Kicsit így is lassú lesz. megkérdezi, hogy automatikus felismerés vagy nem. A nem-re kell menni és ott kiválasztás listából. Ott meg lehet adni neki a driver könyvtár helyét vagyis a .inf file-t. Amint felmegy a driver zölden fog világítani a LED.

kisgabo
nincs, de a második jobb. ill bõven jó az.

Elsõ rész is van ott?
kisgabo
mondom, mediamarkt...

kisgabo
ár? <#vigyor1>

deep
Úgy tûnik lesz egy felesleges EZ3 Flash karim a hétvégén, 1Gb-es. Ha valakit érdekelne netán, ne átalljon egy priváttal megdobálni😊
A Golden Sunt? Csere jobban érdekelne. De ha nagyon kell megbeszélhetjük.
kisgabo
eladod?

Végre tok netrõl letöltött gamekat nyomni a GBA-mon. <#nyes>
Smart card 256 mbit... <#banplz> Golden Sun-t cserélnék Final fantasy Tactics-ra... már ha érdekel valakit. <#vigyor>
jibberish kukac freemail pont hu
Advance Wars-t vennék GBA-ra! Doboz+kézikönyv is kell hozzá!

JayDee
Keresem a Sonic Advance és Sonic Advance 2 játékokat! Akiknek megvannak és megválnának tõle legyenek szívesek írjanak nekem!: [email protected].

Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb.

Ha valakinek kell van egy GBA sp-m eladó 14 pénzre gondoltam még van rá 11 hónap gari(de nem új a gép,de nincs is leharcolva)
Sziasztok miért van az hogy egyik Harry potter játékot sem tudom elinditani rom-rol m3-as kártyával se GBA sp-n se nintendo ds-en?
Csak most csak neked: ha tényleg érdekel, 18 k. honap délig van értelme feladni, hogy megkapd.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Totis
Dehogy is. Kunyizok asszonytól.<#zavart1>
Nehezebb mint lopni, csalni, hazudni.

Lopsz, csalsz, hazudozol?
Ezüst. Az uniszex legalább. majd szólsz, ha kell, privizz, betegszabin itthon deglek most.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Totis
Nem vettem még de a tiédre pályázok. Csak le vagyok égve most nagyon.
Ugye szürke vagy ezüst a tiéd?
Kifizettem az Ez3-as karim úgyhogy elment a pénzem.
Próbálok pénzt szerezni...

Köszi, mert rendes vagy. 😊

Épp most akartam ajánlani neki, mert rendes vagyok.:]
totis: vettél már? Van 1 amit 1 órát használtam, és még eladó...

Totis
Nekem is tetszik ezért lesz Micro-m. <#idiota>
Aztán majd a DS Lite...

testerlnx
Megnéztem még1szer, nem megy nálam 😞 Elsötétül a képernyõ New Quest-nél azt annyi, amúgy EZ-Disk-rõl futtatom tömörítve, lehet hogy az elsõdleges memóriából menne, szóval ez van 😞 Viszont a Megaman BN 2. megy 😊 Szóval azért jó a kártya 😊 Ja és a legszebb konzolom a Micro!! (NDS, GBM, PS2, GC, XBOX360-om van és ezek közül a GBM van szerintem a legjobban össze rakva...)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Totis
Pont a Bomberman Tournament nem megy? <#sir><#shakehead>
Pedig Micro-t szeretnék venni.

testerlnx
Olvasni én sem olvastam amúgy 😊 Amúgy GBA-m nincs de volt egy olyan problémám is, hogy a Micro az új EZOS-el nem tudtam olvasni a megformázott kártyát, míg ha DS-be raktam az tudta, viszont a régi EZOS-el meg ment...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Fura, elméletileg nem lehet eltérés...nem is olvastam sehol hogy a Micro másképp viselkedne. nekem a 2 Gigás F2A ultrámon eddig kipróbáltam 30-40 játékot, microban is, elindítás erejéig, és ugyanúgy indult.

DanielT
Hmm... ez bizony nekem új, de mindenképpen rossz hír.
testerlnx
GBM-en nem minden megy vele. Van olyan ami M3-on megy viszont EZ3-al fagy, asszem a Bomberman Tournament csinálja. Ja és Micro-m van, kb 40 játékot próbáltam rajta és kettõvel volt problémám, de szerencsére amivel játszani akartam az ment idáig...

DanielT
Az EZ3 mindenhez TÖKÉLETES a GBA szériából.
Totis
ez mit tkar? Lehet, hogy az EZ3-as kártya nem fog benne mûködni?

Azt hiszem ez természetes! Neked kell megfizetni a kereskedõ munkáját amiért õ megrendeli, utána jár, a postát, stb...