3755
  • Csibe001
    Azért ilyen drága, mert minőségi, nem holmi gagyi műanyagból összetákolt lépten nyomon lefagyó/lelassuló cucc.Én meg vagyok vele elégedve teljes mértékben.S DS játékokkal se GBA-s játékokkal nem volt még gondom.Vagy ha igen akkor az M3 csapata azt rövid időn belül javította, vagyis jó a kártya supportja is.Filmek is remekül mennek rajta és az emulátorokkal sincsen gond.Én még nyár végén vettem az enyémet 20.000Ft-ért azóta már mindent próbáltam rajta, ill volt micro-m s azzal sem volt gond.Annyi van, hogy Lite-ból kilóg értelemszerűen mert kisebb a lite, abból még a GBA kazik is kilógnak.Még szerencse, hogy én a jó öreg régi DS-t preferálom. :)
    Elem dologról meg annyit, hogy én is vettem már ilyen kazit amiben lemerült az elem, egy normális órás simán kicseréli neked, legalábbis nekem kicserélték benne s azóta is tudok menteni.
  • Dj Siegfried
    húúúú, az kemény pénz!!
    Miért ilyen drága ez a cucc?

Nagyon köszi a segítséget!!!!
    kellemes hétvégét!!!!
  • Borgi
    20-22k.

igen, kikell benne cserélni az elemet, ki lehet. többet már nem értek hozzá ^^
  • Dj Siegfried
    Aham, és mennyit kóstál egy ilyen CARD?
    lenne még egy kérdésem:
    Találtam egy donkey kong country 2t, de nem lehet menteni a kártyára,
    a tulaj azt mondta hogy lemerült benne az elem. Ez hogy lehet?
    Nekem a SNES supermario még mindig ment pedig már több mint 10 éves!
    Javítható a játék?
  • Borgi
    nincsenek vele slowdown-ok.. sajnos supercardal vannak :(
  • kisgabo
    miért legjobb?
  • Borgi
    m3 perfect minisd, jó drága de szvsz ez a legjobb. nekem is kéne egy.. jolenne vhogy beszerválni.
  • Dj Siegfried
    hi, gameboy advance hez keresek neoflash v hasonló kártyát. Tud valaki ajánlani?
    Köszi
  • Borgi
    tényleg ez kell nekem.
    [istenem..]
  • kisgabo
    nemnem, aki nem kavarta a barnát, annak megvan a rendelt kártyája. rajtam nem múlt.

olcsó m3 perfect.
  • Borgi
    és ki akar m3 simply-t?
    szerintem te direkt szorakozol itt az emberekkel, és jokat röhögsz magadba.
  • kisgabo
    m3 ds simply annyi. csak látom lázadsz, hogy van posta költség, és paypal... gondoltad, ingyen van? viszont a cucc euróbában annyi euróban, mint kinában dodó, ha nem több.
  • Borgi
    megmondanád hol találtál 50 ojróért?
  • kisgabo
    50*260 az 13000, + posta, + paypal... nocsak.
  • Borgi
    frimen aszonta azér drága, mer drága a benne lévő memória, és az azér drága mer jó. szoval igazadvan. ^^^

Beast, köszi, de ijesmire gondoltammár ^^^

konzoliumban megmárcsak pro van. azmeg köll a fenének :P
  • mateus33
    Nekem Micro-m van,ahhoz kéne vmi,vagy supercard vagy M3,de nem nagyon találok:(
  • Beast Machine
    szerintem várj, amíg valaki rendel onnan, én is így szoktak külföldi online boltokból.
  • Csibe001
    Sztem azért ennyi, mert ahogy a neve is mutatja perfekt :)
    Nekem még semmi gondom nem volt vele.Pedig már mindent próbáltam rajta.
  • Borgi
    ez nem jo neked, hacsak nem ds-ed van. amugy énis szeretnék msot bezserezni egy m3 perfect minisd-t, ami még most is 20k körül van, csak nemigazán tom hogy hogyan.
    http://www.gamefreax.com/
    innen küldenek psotai utánvéttel, csak sokér aggyáka psotai utánvétet, énmeg paypalozni nemtudok. :/
  • mateus33
    A konzolium oldaláról néztem ki,nem ez az?
    "A legújabb M3 termék, az összes eddigi funkcióval, mindössze egy DS kártya méretbe sűrítve."

Más M3 termék nem nagyon van,csak egy Lite M3 kari meg egy Passcard.
  • Csibe001
    Nem az szerintem ,bár már nem figyelem ezek miként fejlődnek, de a SimplyM3 az nem slot1-es kari?
    Nekem M3miniSD van, vagyis ami a GBA slotba megy bele s volt micro-m s ezzel a karival nem lógott ki mivel pont akkora mint egy gba kazi.
  • mateus33
    NDS M3 Simply MicroSD --> ez az?
    Ez jó vajon Microba is?
  • Csibe001
    Nekem M3 MiniSD-m van de MiniSD kártya nélkül került 20.000Ft-ba, konzoliumban.
  • mateus33
    Ilyet honnan tudnék szerezni? Mert kutakodtam eleget az utóbbi napokban,de nem sok mindenre találtam. Supercard-ot találtam 1gigás sd-vel 17-18körül.
    M3-at sehol nem láttam:(
  • xAttilax
    de egy m3-mal többre menél, ugyan ez csak játékok is mennek rajta és egy sd verzió tizen párezer forint
  • mateus33
    Köszi a helpet;)
  • xAttilax
    hát van korlát... a gba játékoknak hello, a zene sem valami jó meg a film sem (mínőség) de tudsz rajta emukat nyomni nes.... párezret szerintem +ér...
  • mateus33
    Sziasztok!
    Szerintetek ez a GBA Movie Player ugyanaz mintha lenne egy supercardom,meg szereznék egy progit a Microhoz? Vagy jobb? Megéri vajon erre költeni?
  • hairdresser
    szeretnék flashcard-ot vagy supercardod vagy ezfát nem tudom meik a jobb és mi a különbség de ha vki tud valamiet szóljon
  • Totis
    Vissza privi ment!
  • Kasarov
    hello!

Irtam privit, remélem megkaptad, mindenképpen érdekelne a dolog!
  • Totis
    Helló Kasarov!

Nekem van egy eladó Micro-m. Turhotól vettem. Alig használt valamint van hozzá egy 2Gbit-es EZFA III-as flash kártya. Mindenük megvan.
    A Micro-n még fólia is van. Pesze nem a gyári...
    Ha érdekel írj privit!

Üdv:
    Totis
  • zola2000
    Ds lite jobb. De ha microt akarsz, az már 20000 alatt van.
  • Kasarov
    Helló!

Gameboy Microt vennék, egy-két játékkal. Tudtok esetleg ajánlani valamit, vagy olyan helyet mondani ahol nyugodt szivvel megvehetem, nem vernek át és nem is húznak le nagyon?
    köszi
  • Borgi
    D=
  • kisgabo
    vedd meg ott.
  • mebalna
    20k egy Supercardért IRREÁLIS! újonnan 12-13k Áfával, postaköltséggel, "utalással" együtt. ;)
  • Geccoka
    Oh, en 15k-ert vettem decemberben az SP-m...
    No mind1...
  • mebalna
    Hi! Légyszi dobjatok meg Flash kártya árajánlatokkal. GB Micro cserében is benne lennék. Köszi nasua(kukac)freemail(pont)hu
  • kisgabo
    Borgica, 14ért adtam el, de Te nagylelkü 8-10k ajánlatot látod lelkileg nagyon is megviselt. Nehezen heverem ki.

Winsunxról rendelek, de a sok sok érdeklődő között szintén nagyon sok a fura alak, gondolom érted miért. Képtelenek felfogni, hogy a 35 dolláros kártya nem egészen 7000 forint, mert a postaköltség 10k, az utalás költsége 1k, és jótékonyságból sem melózik senki. Tehát van a nyers vételáron némi költség. De szerencsére rendelgetek szaporán, és tesztelgetek is.