3755
  • Borgi
    akkor most 30ért árulnád ^^ :P
  • Csibe001
    Nagyon rá vagy pörögve erre a kártyára :)
    Ha ezt tudtam volna augusztus végén... :)
  • Borgi
    a linken amit muttattál ide, nézd meg
    "+ Can still run small GBA ROMs and applications"
    asszem 4 megáig birja öket, mer az a pro asszem direkt ds-hez lett csinálva. ugyanugy mint a m3 pro miniSD.
    M3 perfect minisd, aza tut még mindig szvsz.
  • Totis
    Nem szereti? Ilyen tesztet nem olvastam...
  • Borgi
    ^^
    hát nem, de ha nincs más választásod, majd szosz jó? :P
    bár nemszem hogy sokaz eséje ^^^
  • Csibe001
    Hehe, gondolom nem úgy gondoltad hogy nekem legyen 2db m3 perfect-em... :D
  • Borgi
    rendelj valami külföldi odlarrol ahol van m3 perfect minisd is, mert csak onnan jo ahol van m3 perfect mini sd is. ^^
    de ez csak egy tipp :O
  • Borgi
    valóban, én ezt nemtudtam, de ez nekem nejó, mert PRO és az nemszereti a gba-kat.
  • orkenyid
    Adnak hozzá :)
  • Totis
    innen: Középen van a Micro-s házikó
  • Csibe001
    Nem tudom most kicsit ráuntam a DS-re s szeretnék megint Micro-t, nem tudjátok hol lehet beszerezni 20th Anniversary Edition-ös Microt?Mert az kellene nagyon, gondolom e-bayen van de nekem itthon kéne hátha, s végső esetben e-bay.Vagy éppen olyan előlap is elég lenne.Tudjátok, úgy néz ki mint a régi famicom gamepad.Köszi ha tudtok segíteni. :)
  • Borgi
    azabaj nemtudom mihez kell neked. m3 ds simply, nagyon nem jó a gameboy-hoz.
  • Borgi
    örülhetsz, még nem lehet kártyám.
    de nemtudom már megint mi a fenét kötöszködsz.
  • Dj Siegfried
    AKKOR EZ OKÉ LENNE????????

11.) Nintendo DS- hez eladó 1db Passkey2 4000, 1db Passcard 7000, és 1db M3 DS Simply 14000 Ft- ért. PHMZ

--------------------------------------------------------------------------------
    Hely: Budapest Feladás dátuma: 2007-02-22
    Feladó neve (üzenet küldés): PHMZ Lejárat dátuma: 2007-03-18

Telefon: 06-70-210-1345
    Apróhirdetés adminisztrációja
    Apróhirdetés azonosítója:5895204
  • Dj Siegfried
    és magyarba hol lehet ilyet bizniszelni?
    a konzoliumossal mi a baj?
  • Dj Siegfried
    http://www.flashlinker-shop.com/images/M3_Mini%20SD-2passkey2.jpg

M3 perfect mini sd
  • kisgabo
    betársulni egyszerűbb, mint gondolkodni? nyitsz egy számlát, igényelsz kártyát, regisztrálsz a paypalon, nyomod angolul email, és minden baba.

ehhez nem árt legalább személyi ( van már? ) és jövedelem.
  • Borgi
    ezt most találtam, egész olcsó, cirka 15-16k lenne, postaköltség kb 5 font, csak én nemtudok rendelni mert nincs dombornyomott cuccom, meg nemis értek ehhez, hogy hogykő ijesmit rendelni.. jo lenne valakihez becsatlakozni.
    http://www.model-gadget.com/shop/product_info.php?products_id=497&osCsid=618cd14ded4d6461800240bd9f080fc4
  • Dj Siegfried
    ahhhhaaaam!!!
    nagyon kösz ezt megjegyzem!!!!
    mennyi lehet egy ilyen?????
  • Borgi
    téleg adnak hozzá?! :O
    ezt honnan vetted? ^^
  • Totis
    A MicroSD-shez adnak 4 DS Lite házat meg 1 GBA házat. Szerintem az is jó hozzá. Ha már vesz az ember akkor olyat vegyen amivel megy a Lite is. ;)
  • Borgi
    igen, de aminisd-s való a gameboy microhoz, nem a microsd-s. azfa-hoz én nemértek ^^
  • Totis
    !!Segítséget kérénk!!
    Az EZFA III szoftverrel ha próbálok menteni mentett állásokat a kártyálór gépre nem hajlandó megcsinálni. Esetleg valakinek volt már ilyen problémája?
  • Totis
    Utána néztem a NET-en a dolgoknak. Szóval ha van egy Micro-m akkor azon tudok MP3-at hallgatni ennek az M3-nak a segítségével? Ez már ugye nem lóg ki a Micro-ból?
  • kisgabo
    és a krómon olyan jól fut az ón.
  • Totis
    Most nem teljesen értem a dolgot. az M3 Perfect adapter az DS Lite-hoz van. Vagy jó NMicro-hoz is?
    Egyébként Micro-hoz az általam használt kártya - EZFA III - tökéletesen megfelel. Soha nem tapasztaltam lassulást vele. Mondjuk nekem nincs DS-em.

Mi lenne ha csinálnánk egy FAQ-ot ennek is. Lennének rövid játék tesztek, kártyákról pár szó. Gameboy Advance, Sp, Micro tesztek. Csak, hogy minden egy helyen legyen...
  • xAttilax
    nem tünik nehéznek... 2db forrasztás
  • Borgi
    frimenjó pizért bitta megtudja :P
  • aaaa5555
    akinek ilyen kártyája van még annak ajánlom ezt az oldalt

http://www.m3wiki.com/index.php/Ranma13%27s_How_to_change_the_battery_in_your_M3

a gáz az, hogy ezt tényleg forrasztani kell, leszedni meg minden, szal nem tom hol csináltathatnám meg...
  • aaaa5555
    most megnéztem a kártyát de semmi elem vagy aksi féleséget nem találtam benne:(
  • Borgi
    nem. neked m3 perfect mini sd-s kell. ez micro sd-s és ez a nintendo ds litéhez van.
    ileltve nemc sak neked, nekem is kell egy m3 perfect minisd.
  • Dj Siegfried
    Ez az a kártya?

Az M3 Perfect Adapter család legújabb tagja a NDSLite-hoz kifejlesztve, tökéletes párost alkot egy Passcard-al.
    Mindezekhez már csak egy Micro SD flash kártya kell és kezdőthet a móka. Kapacitás: Bővíthető, Micro SD.
    Csomag tartalmazza: Fekete, fehér, kék színű ház a DS lite-hoz, 1db nagyobb méretű ház a DS és GBA modellekhez.
    - kompakt méret, tökéletesen illeszkedik a DS Lite-ba (nem lóg ki),
    - igényes grafikus szoftver érintöképernyő támogatással ,
    - 100%-os DS és GBA (max 4M) kompatibilitás + beépített emulátorok,
    - beépített média lejátszó, - PDA támogatás.
    Beépített emulátorok:
    - Gameboy Mono
    - Sega Master System
    - Sega Game Gear
    - Nintendo -Turbografx16
    Támogatott médiák:
    - Dobly AC3 audio frequency file (*. AC3)
    - target's file of DVD video (*. VOB)
    - wave form sound file of Microsoft (*. WAV)
    - MPEG-1 Audio Layer-2 file (*. MP2)
    - MPEG-1 Audio Layer-3 file (*. MP3)
    - Real media file (*. RA, *. RM, *. RAM, *. RMVB)
    - MPEG-1 media file (*. Mpeg, *. Mpg)
    - MPEG-2 media file (*. M2V)
    - Windows media file (*. AVI, *. ASF, *. WMA, *. WMV) - VCD video file (*. DAT)
    - QuickTime media file (*. MOV)
    - MPEG-4 media file (*. AVI)
    - DivX media file (*. AVI)
  • Dj Siegfried
    Nagyon köszi:)
  • orkenyid
    Ugytom abba forrasztva van. És újratöltős elem kell bele.
  • aaaa5555
    Nekem van egy M3 Gba Movie Player kártyám, és mostanában elkezdte, hogy nem menti el a játékot, néha igen néha nem... annyi a dolgom h kicserélem akkor benne az elemet??(de nekem van hozzá csavarhuzom, szal sztem otthon is magam meg tom csinálni)
  • aaaa5555
    Hi!
  • Dj Siegfried
    ahhhaaa!
    köszi a segítséget!!! Akkor tényleg megéri ez a kis szerkezet!!!!
    Worms world party vagy donkey kong country 2 van valakinek?
  • orkenyid
    Ja, nekem is volt ilyen kártyám.. ha kicseréled benne az elemet megy egy ideig :D
  • kisgabo
    azért ilyen drága, mert az eredeti kazi is 8-10 ezer forint. gondolod, az meg ingyen van, amivel gyakorlatilag korlátlanul w@rezolsz és meglopod a program fejleszőit?
  • kisgabo
    jáj, az a donkey hamis kazetta. nézd meg tokon hátul a feliratot rajta, NINTANDO, de ha nem az, a csatlakozónál hiányzik a fehér NINTENDO szitázás. Ilyet a petőfi csarnokban árultak, 5 darabból 1 mentett, kérdem, mija franc ez... aszonya, amerikai kiadás, aham... utána mondta a másik nepper, hogy szutyok hamisítvány.